Sziasztok Lányok!
Olvasgatlak titeket, hátha tudnátko segiteni....!
Röviden a "történetem":
REndszertelen menses kezdetektől, peteérés amikor nézték spontán nem volt, ezért mikor gyereket szerettünk volna férjemmel closti, szerencsére az első honap után össze is jött egyből, viszonylag problémamentes terhesség ill szülés...
másfél éves koráig szoptattam, 2007 május 1-én hagytuk abba addig nem is menstruáltam, meg az előzményekbol kiindulva gondolom peteérés sem volt....(ekkor is csak azért maradt el a szopi, mert szerettunk volna kistesot és hát igy nehéz lett volna...)
júni 4-én előszor megjött, majd jul 4-én megint és aug 2-n ismét...már-már örültem ,aug 13-n meg 15-én voltam peteérést nézni, mind2 alkalommal 13 mm volt, ebbol arra következtetett a doki h ismét closti, fel is irta, vártam h megjöjjön,h elkezdhessem szedni de hiába, szept 3. hetében megnézett ismét uh-val dokim, méh mogott sok folyadék terhességre utalt, de sem belul sem kivül nem volt petezsák, vérvétel baromi magas hcg-t mutatott, 2 hét várakozás után megtalálta méhen belül a 8 mm-s petezsákot, örültem/tunk nagyon, kb 5-6 hetes terhességet diagnoosztizált, 2 hét mulva menjek akkorra már lenni kell szivhang+embrio stb-nek...hát nem volt cs üres petezsák, 5 napot vártunk még hátha, a petezsák nőtt de sajna üresen igy muszeres befejezés...
:(:(:(
Ez okt 16-án történt, ezután először és eddig utoljára dec 14-én menstruáltam, dec elején vett le kenetet toxo, clamidia és hpv tenyésztésre, amik negativak lettek, tehát a doki szerint valoszinüleg a sárgatest szinttel volt baj(mikor 5-6 hetesen kiderult h lako van irt fel duphastont és szedtem is, de ugy tunik már késo volt:( )
Most várnám a következő menzeszt, hogy a 20. napon csináljunk 1 vérvételt és megnézhessük a sárgatest értéket....
És ami miatt írtam:
Kedd este, inkább szerda reggel óta sötét barna nyálkás folyásom van....dec-ben a mensesem előtti napon is ilyen volt, de másnapra átváltott normál mennyiségre és piros megszokott szinre, itt a menyiséggel is baj van kb 1 dionyi foltot ejt reggeltől estig a bugyimon a folyás és nem is folyás, hanem inkább olyan nyálkás technokol szerű cucc...bocs!
Csütörtök este felhivtam a dokit, mivel már 3. napja vacakoltam igy abban maradtunk h ha hétföre sem rendeződik akkor megnéz....
Ami még fontos h most kedden lesz 2 hete h benn a kh-ban volt uh-m amiatt mert késik a mens és hcg-t is néztunk, mind2 szerint nincs terhesség, legalábbis akkor még nem volt...
Aggodom h mi lehet ez, lehet ilyen kicsi mennyiségű menzesz szerintetek?
Van ez az un "barnázás" amikor a megtermékenyült petesejt nem tud jol beágyazódni, szerintetek az ilyen korán már jelentkezhet? max 1 hetes terhes lehetek, ha netán....
Köszi ha irtok!
Heni