Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

A tegnap este tényleg tuti volt! Jimnek köszönöm az ajándékot, Kölyöknek és Linocsnak a csokit. :) Nagyon jól éreztem magam, és rengeteg hasznos infót begyűjtöttem. :D
Bár, egy dolgot nem sikerült. Akkor még nem tudtam, hogy szükség lesz rá, de majd Ti jól megválaszoljátok. :wink:
Arról van szó, hogy este, amikor vetkőztem le észrevettem, hogy foltos a melltartóm. Gondolom, hogy az előtej lehet, mivel reggelre a pizsamám is úgy nézett ki. A férjem röhögött, hogy legalább az utcán majd messziről megismer a jól látható ütközőimről. :shock: :roll: A hülye. :lol: :lol:
Ez normális már ilyenkor? Mit csináljak vele? (A melltartóbetét használatát tudom.) Hagyjam folydogálni, és majd megáll, vagy nyomkodjam ki, vagy miiiiit??? :oops: :oops: :oops: Lehet, hogy hülyeség, de nekem ugyebár ilyen még nem volt, ezért fogalmam sincs mi a teendő. :roll: :oops: :roll:

Monácska! Tényleg hihetelen mennyire megnőtt a pocid! Nagyon szép! Remélem tegnap megünnepelted a válást! :D

Bosek! Privi ment!

Évi

KépKép
kvaszeva

Ja, és linocs: koszke a fuvart! Rendi vagy.

Ja: meg köszke a csokikákat is.

kvaszeva:nem kell kinyomkodni, sem semmit csinalni vele - ha eláll, jó, ha nem az sem baj. Tutira nem lesz gondod a tejcsével :lol: ! Szerintem.

Kép Kép Kép
fanetta

Jó reggelt Mindenkinek!

Én is nagyon jól éreztem magam a talin, köszönöm Mindenkinek a szervezést és az ajándékokat. :) Este bizony észrevettem, hogy elvesztettem a Jimtől kapott ajándékot, mert nagy boldogan mondtam Ferinek, hogy tök szuper ajándékot kaptam nézze... erre kerestem, de nem találtam sehol. Hát nagyon bánatos lettem. :( Ki is vitte el, kinél kereshetem? :wink:
Reggel Feri ébresztett 9-kor, hogy miért vagyok nyűgös, mert olvasta a fórumon... :) Pedig tényleg jól éreztem magam a talin, sok emberrel beszéltem, fotóztam, ettem, ittam... csak desszertet nem bírtam eleget enni, pedig arra gyúrtam egész nap, de nem találtam finomat. :(
Na, most elrohanunk vásárolni, utána meg megnézem a képeket és megosztom Veletek! :)

KépKép
KépKép
mni

Sziasztok!

Jó volt a tali csak én nem voltam jól..........
Be is vagyok sz..va ez miatt.
Gratulálok azoknak akik ebben a hónapban szülnek(ÉN NEM )
Tök furi ezt írni,
HOGY EBBEN A HÓNAPBAN SZÜLNEK .üGYE??? !!Eszterxx, Mzx!!!!!

Köszi hogy aggódtok értem jól esik hogy legalább ti.......
Bár a férjem szerint hülye vagyok de nekem több kéne tőle pont amikor ilyen gyengének érzem magam de hát ő nem egészen úgy viselkedik. Na mindegy.
Szedem a magne B6-ot és pihenek amennyit tudok hátha elmúlik ez a hangulatom mert így nagyon pocsék.
Tudom nem ilyen lehangoló bejelentkezést vártatok de tőlem most ilyen tellik remélem nem haragszotok érte!

Pati ne izgulj hamar helyre jövök!

Alexának mielőbbi gyógyulást!!!!

Jimm!
Nagyon ötletes és szupi az ajcsi!

puszi Pepike

pepike

Kép

Kép
pepike

hello csajok,
én is csatlakozom, hogy nagyon jól érzetem magam, köszönöm a szervezőknek!

jól összejöttünk Kútvölgyisek, meg is beszéltük, hogy akkor egyszerre szülünk és akkor tök jól ellennénk egy 4es szobában.
fanettával ugyan még az időponton vitatkozunk (ő februárban akar ugye), de majd megoldjuk :) rá szükségünk van, lévén 4ünk közül ő az egyetlen tapasztalt (Linocs és Niki mellett)

csak ma vagyok nyomi, már tegnap is fájt a fejem, és valami rejtélyes módon a Trófeában légkondi ment ami nem segített a helyzeten. az előbb már kamillateával inhaláltam egyet.
plusz a gyomrom is rendetlenkedett, finom volt a kaja, de ez a sokféle együtt asszem nem előnyös nekem.

jim, tényleg tök jól nézel ki, fogalmam sincs hol az a 19kg rajtad!
nagyon meghatódtam az ajándékodon, berakom a babakönyvbe amit kaptam, amibe be lehet írni a kicsinek születése meg fejlődése történetét.

köszönöm a csokikat is!

jó volt személyesen is beszélgetni, sajnálom, hogy nem tudtam mindenkivel pedig próbáltam vegyülni. hihetetlen így is, hogy majdnem 11ig bírtam, majdnem 5 órán át!

na megyek pihengetek, ég a szemem és úgy érzem magam mintha 1 napig nem aludtam volna, remélem nem leszek beteg...
már úgy vizesedem, hogy ma megmértem a vérnyomásom, mert ez a toxémia riasztó dolog, de szerencsére az rendben van egyelőre

KépKép
judit18

Na hol vannak már azok a képek???? :D :D :D
Kettőkor el kell mennem, addig légyszilégyszilégyszíííííííííííííííííííí!!!!!

Éva, köszi az infót, ma veszek is, mert siralmas a helyzet. :cry:

Böbi

Kép

Kép
bosek

Sziasztok!

Nagyon örülök neki, hogy jól sikerült a talit!!!!!!!!!!!!!!! :lol:
Csak az az egy bajom van, hogy nagyon várom már a képeket!
Mni!
Jó sokat tegyél fel!!!! Légyszi! :lol: :lol: :lol:
Kvaszeva!
Sajnos mint kérdezted anyós pajtást...... Még egyenlőre nem tudtam lepaszolni!De minden erőmmel igyekszem!
Az esküvőt szervezgetjük, de tudod nem
lesz nagy buli, csak egy kicsike! :lol:

Észre fogjátok venni, ha már nem lesz, mert sokkal többet
fogok majd jönni!
Egyszerűen nem tudja elviselni, ha a gép előtt vagyok! :cry:
Most éppen kint van az udvaron!
De kérdezem én MIT AKAR SEGÍTENI????
Mert hogy azért nem megy haza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mindennap én főzöm én takarítok, mosok vasalok stb....................
Ha véletlenül később érek haza a melóból, mert sok a papír munkám és nincs elegendő étel otthon, nem bánja......... Nem
főz semmit!
És mikor hazaesek Dél előtt 5 percel, akkor még fogjak neki kotyvasztani!
Nagyon dühös vagyok, és ne haragudjatok, hogy ezell a nagy rakás hülyeséggel töltöm meg az oldalt, és hogy ezell fárasztalak benneteket, de nagyon nem bírom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bocsánat!!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry:

Monácska!
Gratulálok!!!!!!!!!!!!
Vendég

Hali Csajok!

Ahogy olvasom, jól sikerült a tali! Képeket várjuk ám!

Zsu
Aláxának jobbulást! Vigyázz, nehogy te is megbetegedjél!

Kmanna
Köszi az infót a Bippáról! Igazából én még semmit sem vettem, tehát minden érdekel. A honlap szerint nagyjából mindent meg tudnék venni ott, és ami nem mindegy a fehérvári árakhoz képest nagyon olcsó! Ezért kérdeztem rá.

Monácska
Hatalmas gratula! :lol: Most már tényleg nem állhat semmi a boldogságotok útjába! :wink:

Kép
tand

Sziasztok!

Köszönöm szépen mindenkinek az aggódó szavakat, már teljesen jól vagyok. Tegnap délelőtt nem csináltam semmit, csak pihiztem. Délután meg én is mini taliztam. Az egyik barátnőm jött le Pestről a kisfiával, a legjobb barátnőmnél volt a tali. Mi is bekajáltunk, pizzáztunk. :D

Kb. este 6-ra értem haza és egyből Rátok gondoltam, hogy most kezdődik a tali. Örülök, hogy mindenki ilyen jól érezte magát!!!

Márti,
jobbulást Marcusnak!!!
Köszi a pocakdicséretet. Ha anyóspajtástól lesz időd ( :twisted: ), Te is rakhatnál fel egy képet magadról!

Monácska,
végre túl vagy a váláson! De jó! :D
Hatalmas pocid van! :)

Zsu,
sajnálom, hogy Alexának megint felszökött a láza, jobbulást neki!

Judit, Kmanna,
jó kis recepteket írtatok le, köszi! Ki fogom őket próbálni! :)

Pepi,
nahát, nem jó hallani, hogy rosszul voltál! :( Pihizzzzz!

Évi,
nekem is jön néha előtejem. Védőnő szerint nem kell csinálni vele semmit, végképp nyomni nem szabad a cicit! Csak le kell törölni és kész.

Judit18,
én az elmúlt két napban voltam olyan állapotban, mint Te. Fejem fájt, szédültem, aztán a sok fekvéstől jobb lett. Remélem nem leszel beteg!!!

Melinda

Kép
melinda80

Márti, ideje volna komolyan beszélned a dologról a férjeddel (már az :wink: )!!! Egyedül ne zavard el a banyát, de lépni kellene, nem hiányzik neked ez a végére meg a babázás elejére. :?

Monácska: micsoda poci :shock: :shock: :D

Éva: ne nyomkodd, mert oxitocin-felszabdulást okoz. Valószínűleg magától el fog múlni, de király, már a szülőszobán tudsz szoptatni (előtejjel). Nyugi!

Pepike! Nincs kifogás, pihi van. Megfojtalak, ha 33 hetesen szülsz. A pasik mindig ilyenkor köcs.. na mindegy, tojjál rá!!! Essen ki minden a kezedből, kérjél segítséget. Tegnap ritka szutyokul néztél ki. Ha nem veszel vissza, ennek nem lesz jó vége. A lelkivilágoddal nem tudsz túl sokat tenni, de csak majd javul az is. Nincs kedvenc filmed otthon? :wink: Édik a ruhák, köszönöm!!!!

Mni, remélem, én tévedek a tegnapi nappal kapcsolatban. Ha így van, elnézést kérek érte.

A magam által 1 hete átéltek után aggódom értetek, lányok. VEGYETEK VISSZA!!!!

Zsu, a maszkot arra írtam, hogy abban még betegen s jöhettél volna. Hiányoztál!

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Sziasztok!

Tényleg szuper volt a tali, csak sajnos sok emberrel nem sikerült beszélgetnem :(.

Jim, most olvastam végig, amit készítettél, nagyon jó volt így folymatában látni a hozzászólásaimat :). Köszi!

Kiszazsu, megy drukk! Én ilyenkor inkább kihívom a dokit, mert nem könnyű a lázas gyereket elrángatni a rendelőbe...

Monácska, micsoda megkönnyebbülés! Most végre felhőtlenül lehet készülődni! :)

Pepike, remélem tényleg könnyebben fogod viselni a dolgot! Próbálj meg nem arra gondolni, hogy hamarabb fog jönni a baba! Pár nap, és már teljesen fejlett lesz!!!

Márti, a férjed kellene ráuszítani az anyukájára. Mondja meg neki, hogy TÉNYLEG segítsen már neked, mert egyre nehezebben megy neked a napi házimunka. Vagy mondja meg neki, hogy szeretnétek még egy kis időt hármasban eltölteni, mielőtt 4 fősre bővül a család, úgyhogy inkább jöjjön vissza akkor, amikor a Picitől semmire nem lesz időd, és segítsen a háztartásban akkor. Amikor anyósom felújítatta a lakását, akkor itt lakott nálunk egy hónapig. Minden este hazajött, és várta, hogy kiszolgáljam, hétvégén sem segített semmit. Összesen egyszer csinált valami szendvicset az egy hónap alatt, és 2-szer elmosogatott. Viszont 9-kor magára zárta a nappali-étkező-konyha ajtaját, ahol a kihúzható kanapén aludt, úgyhogy onnantól ott dekkoltunk a hálószobában :roll: . Az agyamra ment végig, de legalább Erikkel foglalkozott esténként egy-két órát. Közben persze folyamatosan tanácsokat osztogatott, meg hallgathattam a végeláthatatlan hosszú, tök érdektelen történeteit. Azelőtt is tudtam, hogy nem akarnék vele összeköltözni, de ezután biztosan tudom, hogy SOHA nem laknék vele közös lakásban. Pedig neki az a terve, hogy majd pár év múlva hozzánk költözik. Kb. addig tartana a házasságunk... :roll:. Komolyan mondom, hogy inkább elválnék, csak ne kelljen vele élnem... :oops: :roll: Egyébként pedig tök normális, sokat segít, elviszi Eriket, nekem is hoz rendszeresen ebédet mostanában, de vele élni, az elviselhetetlen :roll: ...

Kép

Kép
mzx

Kedves mindenki!

Érdi anyuka vagyok, és szeretném eladni a kislányom hordozóját ( Pierre Cardin) , amit 4X használtunk.

Ár: 10000,-Ft

tel: 30/3100056
Kép
g.erika

Elkészült a képgaléria a találkozóról, jó nézelődést hozzá! :)
http://mniphoto.extra.hu/galeriak/eseme ... index.html

KépKép
KépKép
mni

Sziasztok!

Megjöttem a körutamról. Hál istennek egy kicsit segített az uram.
Szóval egyetem, a fiammal játékbolt, illatszer. Ide jött a férjem kocsival bepakoltuk a cuccot kivitt a metróhoz, és elvitte magával a fiam. Én elmentem a Liliért az óviba bementünk 2 boltba és haza.

Ne tudjátok meg nagyon szarul vagyok, még néha a könny is kicsordul a szememből. Járni alig bírok, úgyhogy mint a vénasszonyok. Ja hazafelé voltam a gyógyszertárba 1 fajta kenőcsöt lehet használni az aranyérre a terhesség alatt. De egy kicsit drága és nem volt nálam annyi zseton, így majd ha apa hazajön leküldöm érte.

Ráadásúl Alexa is nagyon aktív és olyan furcsán érzem ahogy mocorog!
Most lefekszem, de megy a mosógép meg stb. holnap elutazunk ezer dolgom lesz még ma, de most pihennem kell!

Márti!
Annyira sajnálom, hogy még mindig ott van az anyósod. Tudom milyen rossz lehet. Az én anyósom is elviselhetetlen! És éltem vele együtt fél évet! Igénytelen és önimádó semmivel nem törődik csak magával! Inkább nem is írok róla többet mert úgysem hiszitek el.

Niki!
Hol vannak a képek?

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Niki!

Bocsi de egyszerre írtunk!

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Átküldem a Barna Csillának is a képekről a linket!

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Mindenkinek, aki nem érzi jól magát, nyűgös, frontozik, gondoktól/anyóstól-terhes, fáradt stbstbstb.:
az előbb kint találtam a kertünkben, annyira megörültem!!! a tiétek is :) :) ! és mindjárt itt a tavasz!!!! :D :D :D
Kép

KépKép
kmanna

Nagyon klasszak a képek :wink: látszik,hogy jó hangulat volt.Muris ennyi nagy pocakos kismamit látni egyszerre egy képen :wink: Szépek vagytok :wink:

Beuska!

Nekem is kijött az aranyerem,de egyenlőre teljesen fájdalmatlan...(le is kopogom...)Eddig soha nem volt életemben...csak most:(Remélem elmúlik...

Jobbulást neked!!!

Te se unatkozol a gyerkőcökkel...én is így vagyok ezzel....Hiába kéne pihizni ,ha a nagynak edzés,néptánc...stb... és mindenhova hurcolni a kicsit is :? ...szal ismerős szitu!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Jaj de szépek vagytok!!!!
NEMTOM, TI HOGY CSINÁLJÁTOK, DE SENKI SEM HÁJAS, VAGY BÁLNÁS, VAGY ELEFÁNTOS, HANEM NAGYON CSINOS ÉS KÍVÁNATOSAN GÖMBÖLYDED!!! :wink:

Most húzok bevásárlókörútra, és mekibe mindenekelőtt, mert megérdemlem..... :lol: :wink:

Böbi

Kép

Kép
bosek

Végre itt :D
mni, nálam van az ajid, valahogy eljuttatom. Vagy elpostázom, vagy beviszem a solymári shell-hez, ha az jó neked.
jók a fotók nagyon!

képzeljétek, a férjem telepítette a windows vista-t és nem találom rajta az msn-t!!!!!! beuska, mikor érsz rá? Nem tudom, Robi mikorra ér haza, de este már tuti tudnánk beszélgetni. Holnap mentek Mohácsra? Vigyázz nagyon magadra, nehogy megcsapkodjanak a busók!!!

melinda, örülök, hogy jobban vagy! kár, hogy nem jöttél a talira :cry:

márti: sajnállak, de valahogy rendezd le minél előbb! Sajna nekem anno nem sikerült és az is rányomta bélyegét az első házasságomnál.

bibibííííííííí, kaptam kölyöktől Jimmes pulcsit és tök jól néz ki!!!!!!!! Még1x nagyon köszönöm, komolyan tök örültem neki!

mzx: Miló nevében is köszike a Kindert :wink: persze mi tegnap nem beszélgettünk, de nagyon akartam. Olyan kis szép vagy mindig, viszont látszott rajtad a fáradtság, max még 2 hetet jósolok :wink:

Én meg hogy jártam. Megyek a házidokihoz.....ott van a fogorvos is mellette. Gondoltam beugrok egy pecsétért, mert a lányok mondták tegnap hogy kell. Nagy arccal bevonulok, hogy nekem semmi problémám a fogaimmal, csak kérek szépen pecsétet. Jaja...beültettek a székbe........érzéstelenítő nélküli fúrás-tömés+kiderült hogy ínysorvadásom van és azt is lekezelték, kedden go back. Amúgy ilyen kedves dokinénivel még soha nem találkoztam. (jó, életemben voltam kétszer fogorvosnál....) És tök meglepő volt, hogy nem kell fizetnem semmit, pedig fehérrel tömött. Na mindegy, nem olyan érdekes a story, de azért engem kicsit váratlanul ért.

monácska, milyen elváltnak lenni? :wink: sokat gondoltam rád! meddig tartott a tárgyalás!

mpatr: jelentem: holnap bikinivásárlás be van ütemezve, mert a család lubickolni akar 7végén! tényleg, nem tudtok vmi jó kis helyet, ahol gyerek is mehet, melegvízes és nincs messze?

na zúzok az oviba, akkor este beuska, ha tudsz, gyere msn-re. (hogy ez a vista program mennyire nem tetszik :roll: , vagy csak én vagyok a béna)
Vendég

A Windows újrainstall óta még nem volt lelkierőm feltenni az msn-t ... :roll:

Jim, köszi, a 2 héttel én is kiegyeznék! :) Meg is beszéltük Eszterxxel, hogy február 15-én testületileg bevonulunk a műintézménybe, és megejtjük a kipotyogtatást :).

Beuska, jujj :shock: , nekem ennyire még soha nem jött ki. Jobbulást!

Niki, jók a képek, le is mentettem párat :).

Ma alig tudok moccanni, iszonyúan fáj a szeméremcsontom, és a teljes környék. A felállás is 3 perces projekt :? Folyamatosan jön fel a gyomorsavam, és nehezen lélegzem. Ja, és jól bedagadtak a lábaim. Egyébként minden rendben :wink:.

Kép

Kép
mzx

nem tudom megnézni a képeket!! :( kiírja, hogy update-eljem az adobe flash playeremet, ami nincs is, de nem engedi letölteni.
kattingatok az "install now"-ra az adobe.com-on és nem történik semmi. nem értem. az adobe readert ugyanonnan sikerült letöltenem

monácska, gratulálok, jó a "szabad asszony" fotó :)

márti, és még azt hiszem nekem vannak problémáim. én már tuti elküldtem volna valahova anyóst. tényleg, a férjed nem tud finoman segíteni? vagy neki inkább nem mondod ezeket?

Beus, jobbulást!!

nekem csak folytatódott a pocsék napom... valamiért idegbeteg vagyok. majdnem elsírtam magam többször mindenféle hülyeségen.

megint a macskákon vagyok többek között kiakadva. most éppen az egyik fennakadt a függönyön és megint beletépett egy nagyot. na nem mintha már nem szaggatták volna szét az alját beköltözés óta... komolyan, hogy lehet úgy macskákat szobában tartani, hogy ne amortizálják le?? én elég nagy lakberendezés mániás vagyok, szeretem a szép dolgokat és kiborít, hogy tönkreteszik a nem 2 forintét beszerzett cuccokat....

macskások! eszterxx, pepike, ti hogyan oldjátok meg a macska-baba szeparációt a kezdeti időkben pláne. hogy ne menjenek be a babaszobába? kikót már faggattam, de ő kizárja az előszobába, nekem az 2 nm és nem tudom leválasztani. semmi más ötletem.

KépKép
judit18

Beus,
remélem az a kenőcs este már megteszi hatását!!!

Niki,
szuperek a fotók, köszi! :)

Kmanna,
akkor már ezek szerint itt a tavasz? :D Nagyon szeretem a hóvirágot! :)

Jim,
nem semmi ez a fogdoki! Jól jártál, hogy rendes volt, meg nem kellett érte fizetni! Csúcs! :)

Judit18,
sajnálom, hogy ilyen nehéz a macsekokkal! :(

Dóri egész nap annyit mocorog...pedig azt olvastam, hogy a 32. héttől már szinte a nap 90-95%-át átalusszák a babák. Nem baj, én csak örülök ennek a nagy mocorginak! Úgy szeretem! :)

Melinda

Kép
melinda80

Talira irigy vagyok :oops:

És már február van...repülnek a napok és március lesz és beindul a babaeső a topikon :lol: :lol: :lol: :lol:

A januári topikban már csak 2 kismami van... és sok-sok szép baba :lol:
Majd mi is tehetjük ám fel a sok szép baba képét :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Niki, köszi a képeket!!!

mondjuk én a kardomba dőltem elnézve magam. asszem a maradék 1 hónapban már nem megyek emberek közé...
hogy már tokám is van... ajjjaj

KépKép
judit18

Kérek mindenkitől drukkokat a hétvégére, az utolsó 2 nap, hogy ennyire aktívan dolgozom, ki kell bírjam valahogyan. :roll: Utána még a hét zúzós, de nem ennyire és aztán lecsendesedik és lájtosodom. A 18-val kezdődő héttől pedig nem és nam vagyok hajlandó bármit is csinálni, csak kismamás, nyugdíjas, pihengetős dolgokat.
:wink:
Megyek is lefeküdni, kell az enerdzsi.

Beus, Pepike, hogy vagytok???

Kép
Kép

mpatr

Sziasztok!

Már megint éjjel!

Átküldtem Csillának a képeket és ezt válaszolta!
Gondoltam közzé teszem!

Szia Beus!

Nagyon jók lettek!

Még 1x köszönöm a meghívást,nagyon jól esett az ajándékok is!

Tök jól éreztem magam és remélem ,hogy 1-2 jó tanácsot tudtam adni…

Nektek is jó hétvégét!

Pusz Cs.

Pati!

Megy a drukk! De nem ér mert neked is vigyázni kell magadra! Ne hajszold túl magad az utcsó munkanapjaidon.
Kérdésedre a válasz:
Csak olyan szinten vagyok jobban, hogy itthon vagyok délutántól és nem mentem, így elviselhető, igaz egész nap tettem vettem, de akkor semgyalogoltam. Igaz délelőtt egy kicsit mennem kellett, de azt már kipihentem. Vettem kenőcsöt, már bekentem. Ekkora aranyerem még soha sem volt, illetve fájni sem fájt még soha így. Legtöbbször esténként viszketett.

Jó éjt mindenkinek!

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Beuska, örülök. Nem hiszem, hogy a fekvés=pihenés, de vegyél vissza és csak jobb lesz!

PEPIKE??????? :shock:

Tényleg, kinek mennyire volt hasznos a két vendégünkkel való beszélgetés? Mert erről egy árva mukkot nem írtatok. Ott is szinte csak én kérdeztem :oops: :oops: :oops: szóval kezdek aggódni.

Indulok dolgozni, 11 hely, százezer kutya, ez csak a mai termés lesz, holnap folytköv+ varrónő... huh, nagy levegő és munkára!!! 8)

Kép
Kép

mpatr

Szép jó reggelt Lánykák!

Megkésve bár... Szóval nagyon köszönöm én is, hogy ott lehettem a találkozón, köszönöm a szervezést!
Mpatr felé csak ilyen erőszakosan tudtam közeledni ;) nem akartam én ártani! Igazán! (Remélem nem sikerült semmi maradandó károsodást okoznom!!!!!! :) )
Jó, hogy megismerkedtem az ottlévő csapat nagy részével, és különösen jó, hogy kútvölgyis csapattal elhatároztuk, hogy majd együtt megyünk szülni, és egy szobában leszünk, de mindenképpen szükségünk van Fanettára, ő az egyedüli tapasztalt kismama, mert amúgy vak vezet világtalan alapon 3 kezdő anyuka nagyon "hasznos" tanácsokat tudna egymásnak adni ;) - úgy tessék kibírni még március elejéig!!!!!!

Jim, nagyon köszi az ajándékot! Az a helyzet, hogy nagyon meghatódtam tőle, csak ott a csapat előtt nem akartam nagyon pityeregni (ezek a hormonok!!!!!!)

Mindenkinek szép hétvégét!!!!
linocs

Sziasztok!!!!!!!!

Mni!
Annyira ügyi vagy nagyon szépen köszönjük a képeket!!!!!
Látod ezt már szeretem jó sok............ :lol:

Nagyon nagyon csinik vagytok , és aranyos kismamik!!!!!!!!!!
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat!
Jó volt látni a képeket!

Jim!
Szerintem nagyon nagyon jól nézel ki!!!!!!!!!!
Igazán csini kismami vagy!!!!!!!! :wink:
Pati!
Még csak jövőhéten lesz a férjem!!!! :lol: :lol:
És nem tudom neki elmondani, hogy küldje el az anyját a
halál fa.......-ra!
De valami megoldást majd csak találok!!!!!!!!!!!!

Jó hétvégét nektek!!!!!!!!!!! Ha tudok még jövök!!!!!!!!
Pussszzzzzz!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Velem úgy tűnik minden ok, bár a tegnapi napom egy kicsit sem volt fényes.
Szedem a magne B6-ot és tényleg jobb tőle kevés görcs van csak.
Pati te se hajszold túl magad!!!!

Sok puszi ma nincs itthon a családom pihenek, (persze közbe takaritok és írom a szakdolgozatom!) :roll:

pepike

pepike

Kép

Kép
pepike

Sziasztok!

Pati,
oké, megy a drukk a hétvégéhez, meg a következő héthez! Aztán utána tényleg pihizzél! :wink:

Pepi,
jó szakdoli írást!

Velünk minden rendben, mióta kicsit nyugodtabban teszek-veszek. :)

Szép hétvégét mindenkinek!

Melinda

Kép
melinda80

Sziasztok Csajok!

Látom a képeken és a hsz-ból, hogy nagyon jól éreztétek magatokat!
Gyönyörű, csinos, pocakos kismamákat láttam. :) Nagyon szépek vagytok. :)

Annyi finomság van az asztalokon. :roll: :oops: Megkívántam. :lol: :lol:

Jók legyetek és kellemes hétvégét Mindenkinek!

33+4
Vendég

Sziasztok!

Még pár kép, ha sikerül feltölteni! :) Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
znikusz

Judit18,

Macskanevelés: én most keményre vettem a dolgokat... macskának van másfél hónapja megtanulni, hogy gyerekcucc közelébe véletlen sem megyünk. Igy ujságpapirral a kézben be-beosonok megnézni, mit is csinál a kiságy-pelenkázó-babakocsi hármassal... az elején sokszor lebukott, akkor rácsaptam az ujsággal, az nem fáj de bazi hangos... iszonyat nagy sértődés, elrohanás, csunya nézés, macska-átok, mindent kaptam, de már egyre ritkábban csinálja. Kizárni teljesen nem akarom, mert össz-vissz két szoba van, most szegényt a saját ablakpárkányáról zárjam ki???? Ablakpárkány, szőnyeg az övé, ha meglesz Andris, akkor az elején nem hagyom őket kettesben, ha a macska égis felpróbálkozna, akkor neki kell menni, de azt azért nagyon sajnálnám!

Zsu, jobban van már kiskorú?

Pati, vinnyogtam a röhögéstől a beszámolódon... hát, igen, nem jött össze, hogy lássunk egy modelt elhizni, még igy sem érte el többünk kiindulósúlyát... Úgyhogy Jim, mindent bele, még rengeteget kell felszedned, hogy a mi rossz májunk jobbá váljon :lol:

Kép

KépKép
eszterxx

Nikusz, de jó képek, köszi!!!!!!!!

Kép

KépKép
eszterxx

Sziasztok Tali-Mamik és Többiek! :lol:

Tök jók a képek, látszik, hogy jó a hangulat, bár ebben egy percig sem kételkedtem! :D :D :D
Jó volt olvasni az élménybeszámolókat! Tök kíváncsi lettem, hogy milyen fontos információk hangozhattak el, de legjobban Jim ajándéka érdekelne (nem azért, mert így én nem kaptam :oops: :oops: :oops: ), hanem mert mindenki dícséri. Nem lehetne egy kis ízelítőt belőle? :roll:

Kölyök, neked is szépen megnőtt már a pocakod! De asszem még így is sereghajtók vagyunk. :shock:

Kmanna, nagyon tetszik a hóvirág-fotó!!! Szerintem mióta 5 éve Pesten élek, nem is láttam élőben, csak már letépve. :(

Beuska, jobbulást Neked, nem irigyellek!!!

Köszönöm a drukkokat és az érdeklődést! Törpi még mindig nincs igazán jól, csak ameddig tart a lázcsillapító hatása. :cry: :cry: :cry:
Az orvoshoz is teljesen felesleges volt elcipelnem. A mi gyerekdokink pont szabadnapos volt :roll: , a másik meg annyit mondott, hogy csillapítsam a lázát és adjak neki sokat inni. TÉNYLEG???? Ezt én is tudtam!

A fogorvosommal is rosszul jártam, szintén pénteken. Már két hete megvolt az időpontom du. 2-re. Apával még össze is vitatkoztunk, mert át akarta tetetni velem máskorra, hogy ő a sok 24 órázás után fáradt, nem tud a gyerekre vigyázni. Én persze elmentem, erre kiderült, a dokim a héten műszakot cserélt: ezentúl fordítva délelőttös ill. délutános. Úgyhogy végül tényleg új időpontot kellett kérnem. :roll:

Puszi Mindenkinek!
Kép

Szép hétvégét!
Vendég

Húúú, micsoda pangás! :shock: :shock: :shock:
13 óra óta senki sem járt erre?

Mivel némelyek már két hét múlva szülést terveznek Kép , gondoltam, elkészítem a leendő babáink leendő képeinek albumait. :)
www.gyermekeink.fotoalbum.hu
Az alap már kész, már csak töltögetni kell majd az érkező képeket. :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok csajok, most ébredtem fel. :oops:

Tegnap voltun a corában, auchanban, metróban. Mire éjfélre hazaértünk, már tiszta hulla voltam, de végre megvan minden cucc a babának. :lol: :D :D (Ja az auchanban is baba akció van, de a corás jobb.) Erre reggel kiderült, hogy senki nem tud menni apával a börzére, ígyhát feláldoztam magam és elkísértem. :D
Vettünk csecse új tükröket, meg indexeket, szerintem holnap neki is áll felszerelni... :evil: Na aztán kicsit lefeküdtünk és becsuktuk a szemünket, mert mindjárt indulunk koncertre. Na ha ma nem szülök meg, akkor bírni fogom a 41. hét végéig az tuti :D :D

Jim és Évi, a homeós cucc nagyon bejött, ma reggel végre hónapok óta először megláttam a bokacsontomat, marha nagy élmény volt!!! Ezer köszönet :D :D

Na megyek öltözni, keresek valami feketét, ami még rámjön, hogy nagyon ne tűnjek ki a tömegből.... :D :D :D Nagyhas végülis nem olyan feltűnő, rockkoncerten a hapsiknak is ekkora van, csak sörből. :D :D :D

Böbi

Kép

Kép
bosek

Bosek,
komolyan kint voltatok a börzén??? Mert végül én is kötélnek álltam és elmentünk! Nem hiszem el, ha ezt tudom, talizhattunk volna, mindenképp nagy szám lettünk volna a sok sörhas közt :D :D :D (bár mi du. hazajöttünk, szóval az esti rockos dühöngés most elmaradt). Na nem baj, majd nyáron behozzuk vmelyik talin, okés?? :D

Örülök, hogy tetszik a hóvirág nektek, van már jácintom is, szóval én menthetetlenül reménykedem, hogy itt a tavasz!!!

mindenkinek csodaszép és PIHENŐS vasárnapot!

KépKép
kmanna

Sziasztok!

Zsu,
de kis ügyes vagy, hogy már elkészítetted a babák fotóalbumát! :D

Bosek,
milyen volt a koncert? Tessék élménybeszámolót írni! Bár lehet, hogy még alszol... :D

Tegnap nagyon hülye napom volt, türelmem semmihez és senkihez nem volt, este Apának behisztiztem... :oops: De rájöttem, hogy mostanában mensiznék, akkortájt mindig ilyen bolond vagyok. :roll:
Ti is így vagytok ezzel?

Melinda

Kép
melinda80

Sziasztok!

Kmanna, kerestelek én, de nem láttalak... :( :( Mi kb dél és kettő között voltunk ott, csak gyorsan körbeszaladtunk, meg bevásároltunk, aztán téptünk haza.

Melinda, a koncert király volt, sikerült találni jókis ülőhelyet, úgyhogy csak 2x kellett pisilni mennem. :D Az első zenekarról lemaradtunk, de állítólag nem is baj :lol:, a második nagyon jó volt (több metallica számot is játszottak, a dobos gyerek szerintem még általánosba jár, de nagyon keményen dobolt), a harmadik zenekar is felejtős, a negyediknek meg az exem zenekara lépett fel, az meg mindig nagyon király. (Ha érdekel, elküldöm a videóklippjüket, nemrég csinálták). Ja és odajött érdeklődni, hogy hogy vagyok, pedig nem vagyunk beszélőviszonyban. Legközelebb elsején játszanak a Kárpátiával. Ha még egyben leszek, tuti megyek oda is!!!!! :wink:

Na bepróbálkozom a tejespitével, majd beszámolok mi lett belőle.

Böbi

Kép

Kép
bosek

Sziasztok

Bekukk, de látom, nem vagyunk a hét végén valami túl aktivak. Én bezzeg igen! Erkély már feltakaritva, két szoba ablakival kész vagyok, süt a nap, hormonálisan fészket rakok, olyan jó minden!!!

Kép

KépKép
eszterxx

Nézd már, úgy tűnik, magától irja ki a babafalva vonalzó, hogy anyának már nagy pocakja van.... Ez igy is van, nade leirva??? Ha rajtam múlna, már hónapok óta kinn lett volna, hogy "Anyának már nagy segge van :lol: !"

Kép

KépKép
eszterxx

Eszter ne is mondd, apa ha hozzám bújik mindig azt mondja: hol van az én kispocakom? és a nagypopsim??? :evil: :evil:

Böbi

Kép

Kép
bosek

Hát, mindkettőt prezentáljuk minden apának... viszont állitolag ami ilyenkor feljön, az barnazsir és nem fehér, kell és hasznos a szervezetnek... naná, a bálna is készül a jeges vizben úszásra :lol:

Kép

KépKép
eszterxx

Bosek,
nálunk Apa szereti a rockzenét, légyszi küldd el a videoklipet, megmutatom neki, tetszik-e.
Jöhet a mail címemre: melinda.gy@freemail.hu. Köszike!

Eszterxx,
azta, rajtad van ám a fészekrakási láz! :lol: Azért remélem óvatosan teszel-veszel, pihizz is közbe!

Melinda

Kép
melinda80

Oksa Melinda, elküldtem!!

Böbi

Kép

Kép
bosek

Sziasztok!

Alig győzlek visszaolvasni Benneteket!
Nagyon jók a talis képek, sajnálom, hogy nem voltam ott! De tényleg!
Lányok, örülök, hogy vagytok, mert én már sokszor kétségbeestem volna a tüneteim miatt! De látom nálatok is van mindenféle fájdogálás. Tegnap éjjel azt hittem indulnunk kell, dehát még van 5 hét. Ez a hosszú idő erről fog szólni??? Az elsőnél semmilyen problémám nem volt. Remélem ez annak a jele, hogy már most tágulgatok!
Képzeljétek egyre valószínűbb az 5 kg. 33. héten volt 3000g! Kecskeméti Judittól hallok hasonlókat, Te jól bírod?

A 37. héttől van az, hogy már nem koraszülés a szülés, ugye???

Múlthéten abbahagytam a melót, mert már alig vonszolom magam, ha ülök a hátam fáj, ha állok a lábaim. Már nem is olyan nagy a szám a 3. gyermek tervezését illetően. Persze hol fogok én erre emlékezni pár év múlva!
Dobok egy aktuális képet.
Jók legyetek! Szép napot! Kép Kép
Livi

Livi
Kép
Kép
lusie

Hát, Lusie, ez nem semmi! :shock: Jó nagy pocid van. Már éppen ideje volt abbahagynod a munkát!
A kislányod mennyivel született? Ő nagy súlyú volt?
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?