Végre itt
mni, nálam van az ajid, valahogy eljuttatom. Vagy elpostázom, vagy beviszem a solymári shell-hez, ha az jó neked.
jók a fotók nagyon!
képzeljétek, a férjem telepítette a windows vista-t és nem találom rajta az msn-t!!!!!! beuska, mikor érsz rá? Nem tudom, Robi mikorra ér haza, de este már tuti tudnánk beszélgetni. Holnap mentek Mohácsra? Vigyázz nagyon magadra, nehogy megcsapkodjanak a busók!!!
melinda, örülök, hogy jobban vagy! kár, hogy nem jöttél a talira
márti: sajnállak, de valahogy rendezd le minél előbb! Sajna nekem anno nem sikerült és az is rányomta bélyegét az első házasságomnál.
bibibííííííííí, kaptam kölyöktől Jimmes pulcsit és tök jól néz ki!!!!!!!! Még1x nagyon köszönöm, komolyan tök örültem neki!
mzx: Miló nevében is köszike a Kindert
persze mi tegnap nem beszélgettünk, de nagyon akartam. Olyan kis szép vagy mindig, viszont látszott rajtad a fáradtság, max még 2 hetet jósolok
Én meg hogy jártam. Megyek a házidokihoz.....ott van a fogorvos is mellette. Gondoltam beugrok egy pecsétért, mert a lányok mondták tegnap hogy kell. Nagy arccal bevonulok, hogy nekem semmi problémám a fogaimmal, csak kérek szépen pecsétet. Jaja...beültettek a székbe........érzéstelenítő nélküli fúrás-tömés+kiderült hogy ínysorvadásom van és azt is lekezelték, kedden go back. Amúgy ilyen kedves dokinénivel még soha nem találkoztam. (jó, életemben voltam kétszer fogorvosnál....) És tök meglepő volt, hogy nem kell fizetnem semmit, pedig fehérrel tömött. Na mindegy, nem olyan érdekes a story, de azért engem kicsit váratlanul ért.
monácska, milyen elváltnak lenni?
sokat gondoltam rád! meddig tartott a tárgyalás!
mpatr: jelentem: holnap bikinivásárlás be van ütemezve, mert a család lubickolni akar 7végén! tényleg, nem tudtok vmi jó kis helyet, ahol gyerek is mehet, melegvízes és nincs messze?
na zúzok az oviba, akkor este beuska, ha tudsz, gyere msn-re. (hogy ez a vista program mennyire nem tetszik
, vagy csak én vagyok a béna)