Sziasztok!
Kis pupu! Jó, hogy végre jöttél! Nagyon cuki Máté, olyan kis huncut szeme van, kis herceg!
Sziszike! Jókedvű kis husi baba!
De a kenyér nem korai még? Kenyérhéj? Wow! Azt nem később lehet? Vagy én keverem a szezont a fazonnal?
Zeze! Gergőcéd is nagyon falat!
Mamiblue! Húúúúú...
Reméljük ez nem ismétlődik meg! Lázcsillapításra nekünk azt mondták, hogy amíg csak hőemelkedés, akkor elég a Panadol (ott ezt ajánlották), ha meg lázas, akkor a kúp, mert az a leghatásosabb, mert gyorsan felszívódik.
Tea, ivólé: Sajna Emma se iszik sokat, pedig a golyócskái fellazítására nem ártana! Apa ajándéknak hívja!
Horvviki! Blikk... ajjaj! Most kerestem meg a neten a cikket! Hááát, az az igazság, hogy Orsi valóban hajlamos az efféle túlzásokra...Kár volt azért az 1 napért felírni a wiwre...
Bukás...nekünk mis volt pár hete többször, azóta lekopogom, hogy nem. De egyetértek, hogy amióta mozognak jobban, ki tudná ezt megakadályozni?
Az ilyen jelelgű kérdésektől meg én is a falra tudok mászni. De sablonos kérdésre sablonos a válasz.
Mikegirl! Ilyen napok nekem is szoktak lenni, amikor egyszerűen semmi sem jön össze!
Pl. ma: reggel bementem, beiratniu még 2 jegyet, és utána végre megszabadulni az indextől! Erre az egyik kedves tanárom nem volt kint, és meghagyta a mobilját, hogy azon hívja, akinek kell a jegy.
Plusz Emma is velünk volt, együtt mentünk! A tanár persze kint lakik az Isten háta mögött, lementünk a térképről. Emma mindenhová jött velünk, egész nap úton voltunk, de tök jól bírta. Fel kellett ültetni néha az ülésben, és jól eljátszogatott. Csak én voltam nagyon pipa! De legalább gyakoroltunk, mert holnap megyünk haza!
Ja meg mostanában, jó korán lefekszik! Úgy örülök neki! És azt hinné az ember, hogy mivel alszik már 9 előtt szinte, biztos hamarabb kel...Hát 9-kor jelentkezett!
No megyek, Nászok ásza, remélem jó film