Új privát üzeneted érkezett!

[quote="mikegirl"]
írta:
mikegirlTegnap a tejpépet apára bíztam, és büszkén mesélt az új etetési technikájáról. A szájához rakta a pohárkát, és a kanállal csak úgy söpörte be a szájacskába :lol: :lol: Persze a kanállal evésnek nem ez a lényege :lol: :lol:


Ez nagyon tetszik :lol: :lol:
Egy negyed banánt adok neki, persze nem mozdúlok mellőle, ő nem harapja, csak nyámnyog rajta :lol: .
Éjszakánk katasztrófális volt, nekem :? . Dani ébredt éjjfélkor, épphogy elaludtam, aztán 3-kor, és 5-kor úgy döntött neki már reggel van. Apa már tv-zet kivittem hozzá, kezébe nyomtam, és 9,30-ig aludtam :oops:
Aki ad tápit a babónak, milyet vesztek? Még mindig anyatej helyettesítőt? Nekünk 1*-i étkezést tápival kell helyettesíteni.

Kép
mona76
 
 


Sziasztok!

Nora! Grat az 5 hónaphoz, szép súlya van Reginának is! :D

Mona! Ez a kép nagyon tetszik! Húúúde helyes kispasi! :lol:
Mi még mindig anyatejhelyettesítőt, de pont most gondolkodoma Sinlacon.
Mandala: Hát abszolút megértem, hogy csak ritkán tudsz bekukkantani. Nem semmi lehet 4 gyerek...szívják ám az energiát...

Mikegirl: Nekünk van baladachin, de nem szokta rángatni. Vanott ezer millió más is, amit meg állandóan rángat, biztos azér tnem érdekli a függöny. :D
Nálunk is az van, mint Monáénál, hogy hátról hasra. De a röhej az, hoigy tudom, hogy tud a hátára is, mert már nem egyszer láttam, de lusta a drága. Már a ikiságyban is sikerült neki, de ha lehet, anya ugráljon! :D
Etetés... ez nagyon jópofa! :D

Viki: Olvastam Fancsi blogját, az a vers Beney Zsuzsától nagyon szép! És ő tanított engem! József Attila-szemináriumra jártam hozzá, egész életét egyetlen vers elemzésére, az Eszméletre tette fel. Persze órán is csak azzal foglalkoztunk. Azt hiszem tavaly halt meg. És eredetileg orvos volt. :shock:

Teszek képet :D

Kép Kép

dincuska
 
 
 
 
 
 


Csajok, mosott már valaki játszószőnyeget? Komoly fizikai munka.. :? Kézzel mostam ki a kádban, mert féltem, hogy a mosógépben halálra gyűrődik, meg hogy a bébitükör megtörik....úgy megszívta magát vízzel, hogy alig bírtam megmozdítani. :lol: De én nyertem, és most már kínt csöpög a teraszon :lol:

Atinak ma délelőtt reszeltem kekszet a gyümiébe. Egy szem babakeksz fél üvegnyibe, aztán felmentünk szopizni, és mire lejöttünk, szétázott, és azt hiszem fincsi volt. Nekem fogkrémre fura íze volt az egésznek, de Ati nagyon ette :)

Megyek folytatom a mosást. Amióta vannak ezek a kajafoltok, sajnos már a múlt, hogy csak bedobálom a mosógépbe :?

Ati kint punnyad a teraszon. Ma magamat is meg akartam jutalmazni sétával, de nem fejeztem be a mosást, ő pedig álmos lett. Na, majd holnap a szomszéd csajokkal közösen :)

mikegirl
 
 

 
 

Dincuska, Emmácska zabálni való!!!! :lol:

mikegirl
 
 


sziasztok!
Mikegirl én is mostam már és simán beraktam a mosógépbe.semmi baja nem lett a tükörnek sem.tök szép lett pedig rajt van a cetlin hogy nem lehet mosni.

KépKép
dudu_84
 
 


Dudu
Akkor jól megszivattam magam :oops: :?

mikegirl
 
 


csajok, ti adtok a babának brokkolit? Vagy az primőr? :oops:

Kép
mona76
 
 


Sziasztok!

Nekünk szuper éjszakánk volt, hosszú idő óta végre egy jót aludtam. Este fél 9-kor elaludt Fannni és fél 10-kor keltünk! Mondjuk közben volt 3 szopi, de azok pár percesek voltak és rögtön visszaalvás volt. Viszont ma délelőtt Fanni egy csomószor kibukott. Kajálás után többször is visszajött neki, pedig ő nem szokott bukni... 2x volt ma délelőtt szopi és mind a kettő után legalább 8-10-szer bukott. Ezért séta közben benéztünk az orvoshoz, szerencsére nem volt senki. Lehet a fogzás miatt is, meg hogy nagyon sokat mozog. Próbáljam ki, hogy evés után 20 percet nyugton fekszik. Nahát az Fanninál már lehetetlen! Egyfolytában izeg-mozog. Mi forgunk mindenfele, négykézlábazunk, felnyomjuk a popsit, és hátrafelé mászunk.... de nyugton nem maradunk.

Dincuska: a vers nekem is nagyon tetszik, azért is raktam fel. És eszméletlen édesek vagytok Emmával együtt. Hogy tudtok ennyire mosolyogni... ??? :lol:

Mikegirl: Fanni a takarót gyömöszöli állandóan a szájába, meg a fejére húzza. De azt azért mégsem vehetem el tőle... Állandóan frászban vagyok, hogy magára húzza, de vajon le is tudja húzni magáról, ha nem kapna levegőt???
Játszószönyeget én is most akarom kimosni, szerintem én megpróbálkozom a mosógéppel...

Mandala: nem lehet könnyű... bele sem merek gondolni... én egy gyerek mellett is halál fáradt tudok lenni...

horvviki
 
 


Mona: mi még csak sárgarépát és krumplit ettünk zöldségként...

Amig az előző hozzászólásomat megirtam, Fanni kertészt játszott. Belekapaszkodott a virágállványba és beletúrt a földbe...

horvviki
 
 


Mikegirl! :)
Horvviki! Nálunk is sokszor bukik mióta ennyit mozog.én is a mozgásnak tudom be.Már én is gondoltam hogy valahogy kaja után nyugiba kéne maradni,de az lehetetlen! Ez van.Nem tudom mit lehetne csinálni.

KépKép
dudu_84
 
 


Bukás: amióta hasra fordult Eszter, volt, hogy evés után 2 órával bukott. Szerintem is amiatt van, hogy megnyomódik a pocó.
Ma visszavittük a mérleget a tanácsadóba :)

Mikegirl, játszószőnyeget én is gépben mosom, semmi baja nem lett. (mondjuk nem tükrös)

Mandala, jó látni, legalább tudjuk, hogy élsz... :)

Ági és a Csajok
agnesgoboly
 
 


Hello!

Mona: Jucu írta múltkor, hogy Bálint brokkolit evett! Én nem merek ilyeneket adni Sebinek, mert még mindig megfájdul néha a pocija! Bár azt mondják, hogy jó sokféle ízzel megismertetni őket, de szerintem ráérünk még.:) Primőrt az semmiből sem szabad, én is úgy tudom!

Mandala: Sok-sok erőt küldök neked!:)

Milyen a lázgörcs? Tudja vki? Mert szeirntem Sebi az volt tegnap! Estére meleg volt a homloka, gondoltam gyorsan megfürdetem, aztán adok neki panadolt. ( nemforró volt, csak picit melegebb) Fürdetés közben hányt, aztán a panadolt is kihányta, aztán olyan volt a szeme, mintha felakadt volna. Szerencsére volt itthon germicid kúp, kapott és abba is maradt neki ez rögtön. Olyan volt, mintha el akart volna ájulni. Megfeszítette magát, és remegett a szája is. Aztán elaludt. Éjjel panadolt adtam neki, mert nem tudtam, hogy a kúpot hány óránként lehet, reggelre már semmi baja nem volt. Viszont lehet, hogy a fogacska volt a gond, mert majd leharapta a bimbómat evés közben, és ilyet sem csinált még soha.:( Most alszik, de délben megyünk dokihoz, azért nézze meg!
(Persze tegnap is rohantunk volna az ügyeletre, de szerencsére tényleg teljesen elmúltak neki a tünetek) Ja, és meg sem tudtam ugye mérni, hogy végül mennyi volt a hőmérséklete.:(

Viki: És ez még csak rosszabb lesz! Tényleg, a növényekkel vigyázni kell, mert valamelyiknek mérgező a levele. Nem akarom mondani, hogy melyik, mert nem vagyok biztos benne, de aki tudja, az megírhatná!

Szép napot!

mamiblue
 
 


Jó reggelt!

Mamiblue: a fikusz levele mérgező, az tuti (nekünk pont van fikuszunk, még nem tudom hova fogom elrakni...)
Lázgörcs: szerencsére nem tudom milyen :shock: De én tuti jól megijedtem volna, ha Fanni ilyet csinált volna... Én sajnos képes vagyok bepánikolni.

Bukás: tegnap este is sok volt, és a ma reggeli szopi után is volt többször... Pedig próbálom nyugalomban hagyni egyideig (több-kevesebb sikerrel)

Ma délre megyünk be Fannival a munkahelyemre :lol: Nem tudom mikor fogunk tudni onnan elszabadulni :lol: Már nagyon várnak minket, legalább ma kicsit kimozdulunk.

horvviki
 
 


Sziasztok Csajok!!!

Éjszaka sz.r volt, hulla vagyok, lassú. Ma semmi sem úgy és akkor van, mint egyébként. Csajokkal közös sétáról is lemaradtam. Összesen 4 utcán képes voltam elkerülni őket.
Ez nem az én napom!!

Fikuszunk nekünk is van bőven, akkorák mint én, de van kisebb is.

Tényleg Viki, felpakoltad a lakást derék magasságba? Mik a tapasztalatok? A nem szabad mennyire hatásos? Gőzöm nincs, hgoy én hogy fogom megoldani..... :shock: Tapasztalt anyucik, adtok nekünk jó tanácsot?

Mamiblue
Ez ijesztően hangzott!!!! Csodállak, én is bepánikoltam volna az tuti!!!!! Doki mit mondott?

mikegirl
 
 


mamiblue: ez tényleg eléggé ijesztő! szerencsére nem történt semmi baj, én most amúgy a Nurophen-re adom a szavazatomat, mert egyszer amikor fájt a babának a fogzás azt adtam neki, nagyon gyorsan hatott és hát ez az eperiz!!!!!!! valami fantasztikus

főzelékezés megy mostmár pont egy hete, de a sütőtök sajna tiltólistán van, nem hiába a gyerek apja is utálja :D

azóta mióta komoly kajákat eszik a baba fullra kinézi a szánkból a kaját :D
Kép kipróbáltuk a kenyérhéjat :D Kép öröm a dühöngőben :D Kép kinézem anya szájából a kaját Kép tudományos nézés Kép anyával :D

MOSTMÁR ELDUGULOK

Kép
sziszike77
 
 


Sziasztok!

Nagyon rég voltam felétek!
Megy a munka......szerencsére nagyon aranyosak velem bent,alig vagyok a melóhelyem, inkább itthonról dolgozom. Felvettem az első adásom is. Sikerült!!! És ami a legfontosabb Hangysuzkám is nagyon jól viseli a dolgokat! Nekem meg kifejezetten jót is tett, itthon sokkal nyugisabb vagyok, tényleg jót tett!!!!

Hanguszkám szuper gyerek, vigyorog állandóan, eszik mindent. Új dilije, hogy önállóan akar inni, nem engedi hogy segítsek. Nagyon cukor......
Egyedül is megül pár percet és annyira tetszik neki, hogy egyfolytában vigyorog.

Ja és van szerelme is majd dobok képet!!!!

Mikor adtatok nekik először kenyérhéjat????

Az ágyat már mi is lejebb tettük, mert egyszerűen félő, hogy egyszer kipttyan, olyan mutatványokat csinál. Nagyon cukkor, ha oda ülők a kiságy mellé és meglát addig küzd míg egy hatalmas vigyor kíséretében nem tud oda kúszni. Megzabantom....és imádja ha szétzabálom a kis tokáját....

Na jó ennyi dióhéjban, majd jövök, csak rendet dobok!!!

Ja és mindenki cukkor!!!





Sziszike: Hanga most tisztára te kicsiba, főleg azon a képen ahol kinyomja magát!!!!

Dincuska: tényleg hogy ti egyfolytában vigyorogtok, bámulatos Emma!!!

Viki: Hihetetlen mire képes Fanni, tényleg a topik legügyesebb manókákja!!!


Mona:
Danin ak igazi kis csibész feje van, az a huncut mosoly!!! Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
kis pupu
 
 


Sziasztok!

Nagyon rég voltam felétek!
Megy a munka......szerencsére nagyon aranyosak velem bent,alig vagyok a melóhelyem, inkább itthonról dolgozom. Felvettem az első adásom is. Sikerült!!! És ami a legfontosabb Hangysuzkám is nagyon jól viseli a dolgokat! Nekem meg kifejezetten jót is tett, itthon sokkal nyugisabb vagyok, tényleg jót tett!!!!

Hanguszkám szuper gyerek, vigyorog állandóan, eszik mindent. Új dilije, hogy önállóan akar inni, nem engedi hogy segítsek. Nagyon cukor......
Egyedül is megül pár percet és annyira tetszik neki, hogy egyfolytában vigyorog.

Ja és van szerelme is majd dobok képet!!!!

Mikor adtatok nekik először kenyérhéjat????

Az ágyat már mi is lejebb tettük, mert egyszerűen félő, hogy egyszer kipttyan, olyan mutatványokat csinál. Nagyon cukkor, ha oda ülők a kiságy mellé és meglát addig küzd míg egy hatalmas vigyor kíséretében nem tud oda kúszni. Megzabantom....és imádja ha szétzabálom a kis tokáját....

Na jó ennyi dióhéjban, majd jövök, csak rendet dobok!!!

Ja és mindenki cukkor!!!





Sziszike: Hanga most tisztára te kicsiba, főleg azon a képen ahol kinyomja magát!!!!

Dincuska: tényleg hogy ti egyfolytában vigyorogtok, bámulatos Emma!!!

Viki: Hihetetlen mire képes Fanni, tényleg a topik legügyesebb manókákja!!!


Mona:
Danin ak igazi kis csibész feje van, az a huncut mosoly!!! Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
kis pupu
 
 


Ági: Telefonálás mikegirl: Nekem „hetszetem” van a fülemen hordom egész nap, a postás kicsit furcsán szokott rám nézni,…. de így még vasalni is tudok és közben lehet dumcsizni, anyukámmal ingyenes, barátnőmmel szkájpolok.
Skype: nálam , van hangkártya a gépbe nem kell fülesJ
[b]Kajamennyiség:Mona, Ági:[/b]Geri 1 teásbögrényit termer főzelékből 1 alkalommal, ma megpróbáltam, hogy nem pépesítettem agyon volt benne pici brokkoli karfiol darabka, megette.
Nora: Jaj, de nagyon aranyos kis husi Regina, Boldog szülinapot!
Kispupu, Sziszike:Nagyon szépek a kékszemű manócskák!
Mandala: Kitartás neked!
Kép

Kép
Kép
zeze
 
 


mandala!

köszi h szóltál, egyelőre még várok van jelentkező de még senki sem mondta biztosra, mindenképpen szólok, ha nem akad gazdi! mégegyszer köszi!

zeze!

cuki a picur! :wink:

sziszike!
nagyon édi Hanga, szerintem hasonlít az én babámra :D Kép
nora80
 
 


Topik babák nagyon szépek!!! :lol:

Tanulunk csőrös pohárból inni :)

Milupa csecsemőteát ad valaki a babájának? Már nem tudok mit kipróbálni, de erre is fintorog......bár több fogyott belőle, mint az őszibarack léből.

mikegirl
 
 


Mikegirl, még csak megvettem a milupa teát, de nem adtam neki. Nálunk hálaistennek megy a gyümölcslé. Én még nem próbáltam csőrös poharat, csak többlyukú cumit.

Zeze, olyan kis bájos Geri!!!

Nem tudom,mi volt ma Eszterrel, de 4:40-kor felsírt és nem nyugodott meg. Próbáltam nyugtatni, kiszívtam az orrát (mondjuk ettől nem lett nyugodtabb), ölbe vettem, de amint letettem, sírt. Végül Férjem magához vette az ágyba. Én meg megreggeliztem. Persze Eszter csak bulizott, csapkodta az ágyat. Aztán hétkor reggelizett, nyolckor meg beájult a babakocsiba. Meg mostanában a napközbeni alvások közben is többször felébred, cumit visszaadom, aztán nyüsszög még, és visszaalszik nagy nehezen. Ínye változatlan. Szóval fogalmam sincs, mi lehet vele.

Ági és a Csajok
agnesgoboly
 
 


Sziasztok!

4-re értünk haza a munkahelyemről. Lefixáltuk a kezdésem időpontját: márc. 10. hétfő :( Mindjárt itt lesz... Jól elfáradtam a mai napban, nagyon nagy volt bent a nyüzsi... Mindenkinek ugyanaz a két kérdése volt hozzám:
1. Milyen anyának lenni?
2. Nem sajnálom Fannit otthon hagyni?
Amikor már a 20. ember kérdezte meg, akkor már kezdtem unni...

Kispupu: remélem nálunk is jól fog elsülni ez a munka dolog... :shock:

Mikegirl: Fanni sem issza a teát, viszont a gyümileveket igen. "Nem szabad" semmennyire sem hatásos :lol: Rám se figyel... A habtapi közeléből elpakoltam mindent, még szerencsére olyan nagy távokat nem tesz meg. Kb. a fél szobát tudja bejárni (mászni :lol: )
A szemem állandóan rajta van, ha dolgom van, berakom inkább a kiságyba.

Sziszike: Fanni pont ugyanigy néz, mint Hanga, ha mi kajálunk előtte :lol:

horvviki
 
 


Dincuska! Most olvasom a barátnődet a Blikkben! Hogy csalással vádolják, mert hogy dolgozott az RTL Klubnál, és az állítólag kizáró ok... De az RTL Klub szerint nem, mert már nem áll velük szerződésben.

horvviki
 
 


Hello!

Sziszike, Viki: Én is betojtam , mert elég ijesztő volt. Azóta utánnaolvastam, és elég nagy a valószínűsége, hogy lázgörcs volt. Viszont dokinénink azt mondta, hogy mivel nem volt 40 fokos láza, ezért menjünk el a neurológiára. Nem a panadollal volt a baj, hanem,hogy mindent kihányt. Még reggel is hányt.:( Ezért kellett a kúp! Én is nurofen párti vagyok, de az nem volt itthon!

mamiblue
 
 


Na újra itt!

Manócska alszik!!!

Mi Hipp teát iszunk,de az abszolút favorit az ALMALÉ, az bármilyen mennyiségben csúszik és közben hangosan magyaráz. Imádja.....

Ma végre elkezdett hasról visszafordulni hátra, eddig csak forídtva ment és pancsi közben olyanokat csapkodott a vízben mint még soha. El akarta kapni a habot, hát már megint bőgtem.... :oops: :oops: Mindig meglep valamivel.....kiváncsi vagyok az új produkcióra!!!!:)

Viki nektek is bizti menni fog, az első pár nap a legrosszabb, de aztán nem mondom, hogy könnyű, de jobb!
De tudod, hogy jó kezekben vagy így könnyebb!!! Bár nem mondom, hogy ha megcsörren a telefon, nem szorul össze a gyomrom.
DE például ma is már 11-kor itthon voltam, holnap nem megyek....hétfőn pedig fönőki utasításra Máté is velünk tart a munkába és hamar jövünk is haza. :D :D A fönőknőm megvan bolondulva Pocakpöciért.....!!!

Neketek mennyire vannak meg nyugton a babók???Máté egyfolytában "úton" lenne, mindent megfogna, megtépne, menne ide-oda.....én nem is tudom mi lezs, ha kúszni kezd. Ha a hasamra fektettem, akkor két perc után már pörög össze-vissza. Löki fel magát állásba, persze én mondom neki, hogy nem szabad, de persze ő akkor is. Igazi kis sajtkukac....

ja és drukkoljatok jövő héttől diétára fogom magam, nem is tudom mi lesz :shock: :shock:

Na eldugulok!!!!

Jó éjt miden kis családnak

Kép
kis pupu
 
 


Sziasztok!

Kis pupu! Jó, hogy végre jöttél! Nagyon cuki Máté, olyan kis huncut szeme van, kis herceg! :D

Sziszike! Jókedvű kis husi baba! :D De a kenyér nem korai még? Kenyérhéj? Wow! Azt nem később lehet? Vagy én keverem a szezont a fazonnal?

Zeze! Gergőcéd is nagyon falat! :D

Mamiblue! Húúúúú... :shock: Reméljük ez nem ismétlődik meg! Lázcsillapításra nekünk azt mondták, hogy amíg csak hőemelkedés, akkor elég a Panadol (ott ezt ajánlották), ha meg lázas, akkor a kúp, mert az a leghatásosabb, mert gyorsan felszívódik.

Tea, ivólé: Sajna Emma se iszik sokat, pedig a golyócskái fellazítására nem ártana! Apa ajándéknak hívja! :D

Horvviki! Blikk... ajjaj! Most kerestem meg a neten a cikket! Hááát, az az igazság, hogy Orsi valóban hajlamos az efféle túlzásokra...Kár volt azért az 1 napért felírni a wiwre... :(
Bukás...nekünk mis volt pár hete többször, azóta lekopogom, hogy nem. De egyetértek, hogy amióta mozognak jobban, ki tudná ezt megakadályozni?
Az ilyen jelelgű kérdésektől meg én is a falra tudok mászni. De sablonos kérdésre sablonos a válasz. :D

Mikegirl! Ilyen napok nekem is szoktak lenni, amikor egyszerűen semmi sem jön össze!

Pl. ma: reggel bementem, beiratniu még 2 jegyet, és utána végre megszabadulni az indextől! Erre az egyik kedves tanárom nem volt kint, és meghagyta a mobilját, hogy azon hívja, akinek kell a jegy. :evil: Plusz Emma is velünk volt, együtt mentünk! A tanár persze kint lakik az Isten háta mögött, lementünk a térképről. Emma mindenhová jött velünk, egész nap úton voltunk, de tök jól bírta. Fel kellett ültetni néha az ülésben, és jól eljátszogatott. Csak én voltam nagyon pipa! De legalább gyakoroltunk, mert holnap megyünk haza!

Ja meg mostanában, jó korán lefekszik! Úgy örülök neki! És azt hinné az ember, hogy mivel alszik már 9 előtt szinte, biztos hamarabb kel...Hát 9-kor jelentkezett! :oops: :lol:

No megyek, Nászok ásza, remélem jó film :)

dincuska
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Apa elment, Danuskám reggelt prédikált :lol:
Auchanba 3db-os body 600ft, és 100%pamut. :lol:
Dincuska, nagyon szépek vagytok. Komoly sírós arccal, el sem tudnom képzelni Emmácskát :wink:
Sziszike, Hanga tényleg elképesztően hasonlít rád. És milyen édes, a kicsit komolykás kép nagyon tetszik, gyönyörű baba :wink:
Kis pupu, Máté is nagyon szép mosolygós babó :wink:
Zeze, Gerit születése óta csodálom, annyira édes pofija van, csak kevés képet kapunk róla :wink:
Már Dani is ivott párszól csőrös pohárból, de úgy látom nemigazán jön be neki. Mi hippes teát iszunk, nagyon szereti, mindig teszek bele neki almalét :D
Tegnap este kapott Dani először Milupa Jó éjszakát tejpépet. Hát óramű pontossággal ébredt 3-kor a ciciért :roll: .
Beszéltünk a doktornővel, hogy nagyon szorúlásos a drágám, azt mondta ne hőmérőzzem (mert eddig azt csináltuk neki a kaki miatt) minden pelúscserénél pár percig simizzem a pociját, és minden ételébe italába tegyek pár csepp narancslét. Ha hétfőig nem javúl, akkor ad homeós bogyót.
Látom minden babónak, milyen szép a szeme, Danikám még igencsak bandzsit :cry:

Kép
mona76
 
 


Jó reggelt!

Mona: mi is narancslevezünk! Mi teába rakjuk, de ha jó édes a narancs, akkor önmagába is megeszi, sőt nagyon szereti. Viszont a hatása változó. Van, amikor segit, van amikor nem. Tegnap pl. a 4. nap volt, hogy nem volt kaki, és a kecskeméti szilvája segitett. Viszont most már legkésőbb a 4. nap van mindig kaki, de van hogy minden nap. Most már nincs olyan, hogy 5-6 sőt 10 napig ne lenne. Nálunk már ez is haladás. Homeós bogyót még nem mondott a dokink :shock:

Kis Pupu:én is viszem majd magammal néha! Nagy sikere volt bent Fanninak tegnap :lol: Fanni sincs nyugton soha, és ő is kilöki magát állásba, de én sem engedem neki. Ilyenkor mindig nagyon mérges... :lol:

horvviki
 
 


Mikegirl! Azt hiszem Te kérdezted, hogy elpakoltam-e derékmagaságig mindent a lakásban...? Szerintetek a függönyt hova pakoljam??? :lol: :lol: :lol:
Kép

horvviki
 
 


http://www.magmypic.com/?ref=30

Jó szórakozást!

(na eldugultam...)

horvviki
 
 


Sziasztok!

Ma még jobban ment a csőrözés :lol: , ráadásul almalét töltöttem bele. Csak jobb, mint az instant tea....

Nehéz ez a szopiról való leállás. Fáj a cicim, mert főzi után nem kell annyi tej. Fejni meg nem fejhetek, mert azzal csak feltúrbózom a termelést. Na meg már most aggódom, hogy nem lesz ilyen szoros a kapcsolatunk.....nagyon fog hiányozni :cry:

Éjszaka szuper volt. 9-4-ig alvás, azóta pedig már 3x evett :lol: :lol:

Ma megyünk usziba. Már nagyon várom a közös pancsolást :lol:

Ma jött sms, még utoljára kicsit több pénzt kaptam, viszont jövő hónaptól családi pótlékostól 82e lesz.... :cry:

Na megyünk gyümizni, már biztos kellően elázott benne a keksz :)

mikegirl
 
 


Hú, rég volt ilyen pangás... Hol vagytok csajok???

Mi most indulunk a Corába, baba-mama akció van, már egy csomó mindent kinéztem az akciós újságból. Szerintem megint el fogok költeni egy csomó pénzt... :oops:

horvviki
 
 


Sziasztok!

Futótűzként végigsöprök és már itt sem vagyok.... csak, mint a tornádó. Bocsi a rohanásért, de tényleg el-elcsípek néhány percet hogy rátok lessek. Hihetetlen mi van állandóan... kész őrület. Rohanás.
Gyönyörűek a topic babák! Látom, hogy az én cseppem a topic number utolsója. Vegyük akár a súlyát, akár az ügyességét. Két napja 4,87 volt. mára talán megvan 5 kiló, de sztem necces a dolog. Kínlódik a fogával, nem akar enni. A hasmenés úgy lepukkantotta szegényt. Hat (!!!) hétig fosott, de nem kicsit! A doki meg csak pingvinezett! Most van egy másik orvosunk.

Nem tom, de valami nem stimmel a gépemmel....

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


Nem ír hangulatjeleket...
amúgy elírtam... nem 4,87, hanem 4,97.... a súlya... no mindegy!

Szóval fosimosi volt 6 teljes hétig. Felsőlégúti betegségnek indult, aztán kiegészült egy kis tüdőgyulladással, majd a hasmenés is betársult. Kapott tápszert, mert a doki szerint kéne híznia. Az meg úgy nézett ki, hogy napi 1 dl-nél többet nem volt hajlandó még a tápiból sem megenni. Hát akkor minek a fenének adjam?! Annyit ciciből is eszik.. vagyis ha tápiból sem töm be többet, akkor mi a fenének küzdjek?! Főzelékezünk és gyümizünk két hete. Az bejön! Meg a kenyérhéj csámcsi. Az kafa!
Most meg ordít.... mingyá jövök...

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


Kép

zsuzsmuzs fél éves lett :D
ő is csőrös pohárból nyomja, de vizet adok neki. megissza.

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet
 
 


Na, látjátok: nekem ez a mingyá.... kész őrültek háza volt ma is. Farsang...
Dobok fotót már ha sikerül:

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


Enikőm mi más is lehetett volna, mint királynő? :)
Kép

Kép


Danikám meg Törpapa....
Kép

Kép
(Itt külön felhívnám a figyelmet Törpapa farkára.... :wink: :lol: )

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


Dimet: Isten éltesse Zsuzskát!

Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


Sziasztok Lányok!

Mamiblue, mit mondott a doki, vagy még nem voltatok? Én biztosan összebrunyáltam volna magam a félelemtől, hogy hány a gyerek! Remélem már jobban vagytok!

ZSUZSKA, SOK BOLDOGSÁGOT !!!!!!!!!!!!!!!!

Hááááát, a gyerkőcök..... mindjárt eldobom magam! Meg kell őket zabálni! Sziszike, milyen komoly kis hurkái vannak a babódnak, mint a Michelin emberke! Nem rosszból, nehogy megsértődj! Azért mondtam mert nagyon édes, úgy meg lehet harapdálni, puszilgatni a kis babahurkákat :D

Kenyérhéjat és kiflicsücsköt mi is eszünk, de csak a szottyosodásig hagyom, hogy rágja, utánna elveszem, nehogy egy nagyobb darabot lenyeljen. Sokkal jobban szeretni, mint bármelyik rágókáját!

Mindenkinek tudom ajánlani a MILUPA Jó éjszakát tápiját!!!!!
Mi tegnap próbáltuk először és ugyan felébredt, ahogy automatikusan szokott, de benyomtam az alvócumit és aludt tovább......... :P :P SZUPER lehet hogy napok múlva lesz egy nyugis éjszakám!

Kismama magazinba van egy cikk a "terhes lettem, kirúgtak" , ebben mesélek a kis történetünkről!

Legyen szép 7végétek!

Kép
h.bogesz
 
 


Hello!

Hugomék nyertek egy wellnes hétvégét! Tudjátok, amire tőletek is kértem szavazatot! Köszi!!!

El kell mennünk neurológiára, de szerintem nagyon eltúlozta a doki! Én még várok, és ha megint jelentkeznek ezek a tünetek, akkor elmegyünk! De elvileg a lázgörcs nem igényel kezelést, csak annyi, hogy amint melegszik csillapítani kell már a hőemelkedést is! De picurkám jól van!:)

Én ma olyan jót aludtam, még az álmomra is emlékeztem, én akkor olyan kipihent vagyok!:)

Mandala: Édesek! Nagyon szép Encsi haja!:)

mamiblue
 
 


csajok, ti melegititek a megmaradt tápszert, vagy kiöntitek?

Kép
mona76
 
 


Mona, ha nem evett belőle a Lány, akkor én meleg vízbe állítva melegítem (a főzeléket is így melegítem).

Ági és a Csajok
agnesgoboly
 
 


Sziasztok!

Mandala a jelmezeket készen vettétek, vagy Te varrtad???

H.bogesz: ma megvettem a Kismamát, mindjárt neki is állok, elolvasom a történetedet...

Ma csavarogtam egyet, voltam Auchanban, meg játékboltban. Megmutatom a legújabb szerzeményemet Fanninak. Nagy sikere van :lol:

horvviki
 
 


Hopsz, a kép lemaradt...
Kép

És tudom, hogy még korai az állás, de Fanni térdelő helyzetből állandóan állásba nyomja ki magát. Nem szoktam neki engedni, de most egy fénykép erejéig hagytam :oops:
Kép

horvviki
 
 


Mamiblue!
Szerintem is jobb félni, mint megijedni... mindenképpen ki kéne zárnotok az epilepsziát is, mert az is csúnya dolgokra képes, de én úgy tudom, hogy a lázgörcs is nagyon veszélyes lehet...

Enikőm ma eléggé álmatag, biztos ettől a hülye időtől van...

Kép
Kép
pfranciska
 
 


Sziasztok!

Csak elnézem ezeket a gyönyörűségeket, gondoltátok volna, hogy mi lesz belőlük, amikor azt a kis bakurászt a kezetekbe adta a doki???!! :D
Gyed gyes, vagy mi a túró amit most kapunk vagy nem kapunk akinek 6 hó lejárt annak mi a teendője, légyszi aki jobban jratos TB ügyekben segítsen nehogy kifussak az időből???

Kép
Kép
zeze
 
 


Gyed: Most ezt megint a céged könyvelőjének kéne intézni, de hívd fel rá a figyelmet, mert ők egy hónapban egyszer mennek jó esetben a TB-be és itt most újra csúszás lehetséges.

HOrvviki: Fanni nagyon ügyes, csak bámulik miket csinál, simán ül már

Mi is ma játék beszerzésen voltunk, vettünk tanuló kutyust, dobozókockát. A tanuló kutyusnak hatalmas sikere van, sikongat. Árkádban etettem őt meg, az emberek odajöttek hogy milyen cuki stb. nekem meg potyogott a könnyem.

hbogesz: mi az az alvó cumi??? éjszakai tápszer? ez most tápszer és az anyatej helyett adod estére, vagy azzal kevered fel???

én is kimostam anno a játszószőnyeget, nem lett semmi baja.

Tegnap éjjel az ebay-t nézegettem, hát tényleg jóval olcsóbb minden, és le is skypoztam egy barinőmmel, hogy oda fogom neki postázni (USA) ő meg hazazavarja nekem postán!


mona: majd dobok a gyerek apjáról is képet (jól esik amit írtál hogy hasonlíti rám) egy kezemen megtudom számolni hányan mondták h rám hasonlít (ez a gyerek tiszta apja :D, itt az apa egyértelmű :D)

Pattogó??????? jó régen volt

Kispupu: Nagyon édes a a babókád, azt hiszem ő topik legfiatalabb babója, de ez egyáltalán nem látszik rajta.

A topik babái fél évesek lesznek, vagy már voltak!!!

Mandala: idegileg hogy bírtad hogy a baba ilyen hosszú időn keresztül volt beteg????? ez ROTA vírus volt, vagy vmi más???

Kép
sziszike77
 
 


Sziasztok!

Nálunk egy hete ismét nyűgi van, úgy tűnik, jön a következő fogacska. Csak ölben jó, este pedig kénytelen voltam előrébb hozni a fürdést, annyira ki volt már fáradva. De szerencsére éjszaka alszik.
Ráadásul a héten fülbevalót lövettünk neki, hát engem nagyon megviselt. Napokkal előtte már készültem rá lelkileg. És valóban, sokkal jobban sírt, mint az oltások alkalmával, alig kapott levegőt szegénykém... Biztos érezte az én idegességemet. Le kellett fogni a két kezecskéjét, meg a homlokát. Én meg a tű látványát sem bírom. Na de túlvagyunk rajta, és nagyon jól áll neki a fülcsi. Teszek majd képet, egyelőre nem sikerült lekapni, mert folyton felém fordul fotózáskor.
Viki, nem semmi a kis tornászbajnokod! 5 és fél hónaposan áll, hihetetlenül ügyes! :D
Mandala, nagyon aranyosak a gyerkőcök, biztosan nagy sikerük volt a jelmezben! :D
Zeze, ha jól látom, Geri szeme barna, ez nagyon ritka ebben a korban. Nagyon jól áll neki!
Kis pupu, Máté baba nagyon édes, nem csoda, hogy a főnöknőd el van tőle olvadva!
Hanga, Emma és Zsuzsi is nagyon aranyosak!

Kép
tipetupa
 
 


Csajok!

Fanni mászik :lol: :lol: :lol:

horvviki
 
 


mi meg nekiálltunk kúszni.
Felébredt a 3 órás nagy alvásból és kúszással nyitott :D
én meg itt sírok

Kép
sziszike77
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?