kjaja: nincs gond, már nem vagyok szemérmes, minek
Nem lehet még szexölni, mert még csak 20 napja volt a császár.. Így 6 hét tilalom, meg utoljára júliusban volt hozzá szerencsének, még a lombik előtt, utána ugye nem lehetett a 12. hétig, meg sokat véreztem a terhesség alatt, s akkor meg amiatt nem lehetett
Nekem majdhogynem nem is hiányzik már - tisztára apácának érzem magam
Kiskatonabajok: egyrészt Aptyukomnak kisded korában nem szállt le az egyik heréje, az bent maradt hasüregben, aztán a másik meg sajnos nagyon kicsi (ki tudja miért) és tavaly februárban még volt spermium, de az akkor 1 millióból 100% patológiás volt.. Azaz nulla.. Aztán amikor mentünk a meddőségibe, ott már zéró spermiumszám volt minden vizsgálat alkalmával..
Mivel anatómiai gond van (rejtett+kisebb) így azt mondta az andrológus, hogy ezen már nem tudnak sajnos segíteni, és javítani sem. A biopsziát szóba sem hozta egyáltalán..
Ezért kell nekünk donorhoz folyamodni..
Nekem is először inszem volt, és kívánom hogy sikerüljön, nekem valami miatt nem ment, pedig mindenki helyben volt, átjárható voltam - mégse - semmi eredmény.. Nem tudom, lehet túl vastag volt a pete burka (ha létezik ilyen) - kitudja..
Utána jött a lombik, 6 petesejt, ICSI - 5 embrióval, 3 ET-re, 2 fagyiba (de őket félünk felhasználni), a 3-ból 2 megtapadt, egyikük 6-7 hetesen még a szívdobbanás előtt feladta, a másikuk a 25. hétig bírta
Ennyi a mi rövid történetünk
De a reményt sosem adjuk fel
Augusztusban újra belevágunk