Sziasztok!
Mindig így járok; ha nem tudok jönni 1 napig, mindig pörög az oldal; szerencsére!
Kaja- napok óta javult a hányingerem, de tegnap azt hittem megpusztulok...eléggé elkesedtem; erre tessék, ma látom, hogy valami tényleg volt a levegőben.
Végre megtaláltam azt, amitől kicsit jobb a közérzetem, ha hányingerem van, rém egészségtelen, de ha használ...chips
nem kell belőle sok, nekem 4 nap alatt fogyott el 1 kissebb zacskó, de a tegnapot máshogy ki sem bírtam volna, sajnos így is látogattam a wc-t, de legalább nem folyton...
Szerencsére az én drágám is toleráns; Somával +5 kg-val jöttem ki a kórházból; igaz ugye korábban jött, de szoptatásnál még felszedtem +9 kg-ot!!!! Ez ugye össz. 14; na ennek csak a felét sikerült leadnom fogyókurával..
szóval ennek ellenére azt mondta, hogy ne aggódjam már ennyit ezen, majd töröm rajta magam a köv. szopi befejezése után; csak azt reméli, hogy azért ne +20kg-val fogom jól érezni magamat..
megnyugtattam, hogy legalább ennyire vissza fogok fogyni, mert ez is nagyon erősen határeset...csak sikerüljön, bár igyekszem most nem ezzel foglalkozni!
ma én is megyek tesco-ba koktélpariért!
aprooka-ígérem 7végén összehozom azt a képfelrakást a bútorokról!
columbine- Te is szoktál repülni a pároddal?
Lei- irigylésre méltó jóhírek; remélhetőleg már így is marad!! (nem is gondoltam, hogy ilyeneket okozhatnak a vitaminok?! Lehet, hogy az elevit is?!)
Szuszu-mikorra voltál vérvételen az integrált teszten; éhgyomorra kellett menni?
na megyek, mert lurkókám szétszedi a járókát, megunta a porszívóját.