Új privát üzeneted érkezett!

Egyszeri anyasági támogatáshoz, még szülés előtt kb 3 hete adta a doki egy lepecsételt igazolást, hogy az xy nevezetű személy a rendeletben meghatározott és előírt számú, több mint 4 szakvizsgálaton megjelent. Ezért nem számít, hogy hányszor pecsételi le a kis terhességi könyvet a doki. Vagy amikor megkapod a szülési zárójelentést, azzal együtt adják a kezedbe, ez korház - doki függő. Ez tuti, biztos forrás, hetente találkozom ezzel, könyvelő cége van a férjemnek és ez ügyben is eljárnak az ügyfelek részére.
Vendég
 


Köszi Marcsa az infókat! Azt hiszem a magánrendelője nem sokat változhatott a te időd óta. Sajnos még mindig nincs UH, és igen, az őskori készülékkel hallgatóztunk :-)) De igen, én is úgy tudom, hogy szakmailag nagyon jó. Nekem amikor élőben beszélünk, nincs gond a megértésével, na de telefonon néha nekem is fülelnem kellett rendesen....
Neked fogadott szülésznőd volt?

panna1
 
 


Sziasztok!

kissé öreg már a gépünk és állandóan letöltünk, így meg van zakkanva. Csak úgy tölti be a társalkodót, ha kétszer írom be a keresőjébe......de sikerült. Így végre nemcsak a munkahelyemről tudok irogatni.
És: vissza tudtam olvasni múlt péntekig, így képben vagyok.

Köszönöm az adataim felvételét a táblázatba!!! :D

Írtatok a laktózérzékenységről. Engem évek óta birizgálnak vele, és bár a tüneteim kísértetisen hasonlóak, a végeredmény mégis inkább irritábilis bélszindrómának lett kikiáltva. Végülis tök mindegy, írtó kellemetlen. Én már direkte várom a terhességgel járó ellentétes tünetek megjelenését. :oops:

Encsi, feltennék én képet, de egyfelől találnom kell olyat ami elviselhető másfelől segítséget is kell kérnem mert egyedül tutira nem sikerül.
Tehát tudna nekem valaki segíteni? Hogy Encsivel összefuthassunk jövő héten a Uh-n?

Én is sokat gondolkodtam ezen a 100 féle kiegészítő vizsgálaton, és nagyon tanácstalan vagyok. Meg a 4D miatt is. Eleve a szülés durva és ha még ezeket is hozzávesszük, meg a kisbabakelengyét meg a bútorokat.....nálunk sajna nincs háttér Péterem meg 6. éves az orvosin. És hát ugye az orvosokat 10 év elteltével sem fizetik meg nemhogy rezidensként. Ő meg nem akar sztárszakmát választani.Így marad a spórolás és a tanácstalanság. Lehet hogy egy 4D-re ráveszem majd a terhesség 2. felében.
Arról a Vecsési bútorkészítőről lehet képeket kérni? Úgy értem arról, amit "elkövet". :lol: köszönöm.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka
 
 

 
 

Aprooka, ha elküldöd nekem a képet, akkor megcsinálom.
A címem: szuszununu@gmail.com

Szép napot mindenkinek!

szuszu
 
 


csajok én is leszoktam az édesítőről bizti ami bizti azóta mézat használok az könnyebben használja fel mint a fehércukrot.
koktélpari én is zabálom a lidlben nagyon finom van,és mozzarellával hm ennék is.a barnázgatással vigyázzatok,ne emelgessetek!!!!
voltam tegnap az új dokinál nagyon szimpi közlélkeny tudja a dolgát,16.héten afp,meg minden vérvétel-18.héten genetikai vizsgálat amit genetikusok fognak csinálni :( kicsit be vagyok parázva ugye ez nem az amikor magzatvízből vesznek :(

lanyané
 
 


Lanyané, az első lépés szerintem még nem a hasbaszúrós vizsgálat (amniocentézis vagy korionboholyvizsgálat, attól függően, hogy mikor végzik), hanem vérvétel és beszélgetés a családi betegségekről, stb. De tudnod kell, hogy vissza is utasíthatod a hasbaszúrós vizsgálatot, ha ezt ajánlgatják neked. Én nem mennék el rá tuti.
Vendég
 


sziasztok:)

én úgy tudom, hogy a hasbaszúrós dolgot csak 35 év felett ajánlják fel, de akkor sem kötelező...

sniky
 
 


amniocentézist akkor ajánlják, ha esetleg a tarkóredő vizsgálat értéke nem jó és Down kór gyanú áll fenn esetleg. De mivel 1-2 % a vetélés kockázata ezzel a vizsgálattal, ezért a kismamának kell nyilatkoznia, hogy vállalja-e.

szuszu: vettem tegnap koktélparit 299.-ért, és csináltam nagyon finom salátát (sali, pari, ubi, kukorica, mozzarella, pannónia sajt, virsli, főtt tojás, joghurt). Isteni lett piritóssal.

sniky: megkívűntam a szőlőt tegnap, mert írtad, hogy vettél. Nem bírtam ki és vettem azt is, valami afrikai féle, de finom!!

Képzeljétek, már két napja nem szedem a Gravidát és nagyon jól vagyok, nincsen hányingerem. Úgy örülök! De szedek azért folsavat, C vitamint, iodot és MagneB6-ot.

A barnázás is elmúlt most, meg a hasgörcs is. :lol:
És már csak 4 nap és megyek UH-ra!!! :!:
lei
 
 


lei:)))

bizony, az én szőlőm is nagyon nagyon finom volt:)) asszem az is afrikai volt és marha drága, de úgy gondoltam, most megérdemlem...

fúú lányok tegnap túl voltam életem legszarabb napján, kb. 4-5 x kaptam sírógörcsöt a hülye kollegák miatt, komolyan úgy éreztem, hogy azonnal felállok és hazamegyek...:((

viszont ma úgy ébredtem, hogy minden le van tojva:))) sokkal jobb a kedvem és még a napocska is sütöget egy kicsit, arról nem is beszélve, hogy PÉNTEK van:))))) hurrá!

sniky
 
 


Na a párom beszélgetett tegnap az egyik kollágánkkal, akinek most született gyereke. Mivel annak a felesége csak 8 kg-ot hízott összesen és azt is a szülés után azonnal le is dobta, most ez az etalon páromnak. Elkezdte mesélni, hogy miket evett az a bizonyos kismama, hogy nem szabadott neki nasizni, meg hogy nagyon sok salátát evett....stb. Meg hogy a kolléga is, és úgy amúgy minden kispapa attól retteg, hogy az asszony a terhesség miatt óriás méretű bálnává változik, és ilyen is marad utána.
hát mondhatom most nagyon jól érzem magam......
meg lettem szólva a túróhab és puding evés miatt is, hogy nem kéne este ilyeneket ennem. De én meg nem tudok salátán élni, egyszer-kétszer elmegy, na de nem állandóan.... :cry:
annyira tudtam, hogy emiatt még lesz konfliktus köztem és a párom között. :evil:
lei
 
 


Sziasztok!

Lei, ne is törődj vele! Mindenkit piszkálnak valamiért, nálunk is az evés a téma, hogy miért ennyit miért így eszem, miért nem azt, többet egyek, egészségesebben. Az egész család azt lesi, mit eszem és mennyit.
De én senkivel nem foglalkozom, egyedül a doktorbácsi tanácsát fogadtam meg:" egyem, ami jó esik, a szervezetem tudja mi az ami kell neki, csak magyarországon még nem tudatosult ez az emberekben. " szó szerint ezt mondta, pedig amikor kérdezte, hogy mit eszem, elmeséltem, hogy kenyeret, kekszet, meg canada dry-t. és nem tiltott semmitől, nem mondta, hogy bálna leszek, vagy hogy a gyerek nem fejlődik jól, azt mondta, szedjem a vitamint és egyem ami jól esik és kész, csak ne parázzak :)

KépKép
columbine
 
 


bizony lei,


nagyon igaza van columbine-nak, azt kell enni ami jól esik, ne törődj semmivel, ez az időszak rólunk és a babáról szól.

Én egy cseppet sem félek attól, hogy rajtunk maradnának a kilók, de ez az időszak nem a diétáról szól.

sniky
 
 


Találtam valami nagyon jót :)

eszembe jutott, hogy a párom régen tervezett prospektusokat egy cégnek akik frissen sajtolt 100% gyümi és zöldségleveket forgalmaztak, és most meg is találtam őket a neten. Ly-vital a neve a leveknek amit forgalmaznak, van vagy 10 féle, pár napig áll el csak, mert semmi tartósítót nem raknak bele, fél literes kiszerelésben 250-300 ft. szerintem halál olcsó, a mostani gyömölcsárakhoz képest. nem akarom ideírni a webcímet, nem reklám helye, csak én tuti rendelek tőlük, mert egyébként is imádom az ilyeneket. A név alapján megtaláljátok könnyen.

KépKép
columbine
 
 


Columbine, annyi mindent reklámoztunk már itt egymásnak (ultrahangos helyek, doki, tesco, stb.), hogy szerintem nyugodtan beírhatod.

Lei, senkire ne hallgass. Azt a babát neked kell világra hoznod és fontos, hogy te jól érezd magad, mert azt a baba is érzi, ha te jól vagy. Eleinte én is paráztam ilyeneken, mert azt mondták, hogy az első 3 hónapban nem szabad hízni, ehhez képest már 3 és fél kilónál tartok, de ha már egész életemben mindig diétáznom kellett, meg egy-egy nagyobb evés után bűntudtaom volt, akkor legalább most az egyszer ne kelljen már ezen parázni. Szerencsére a férjem egy csodálatos ember és mindenben támogat.

szuszu
 
 


sziasztok!

ma úgy gondoltam, ha befogadtok csatlakozom hozzátok.
Andy vagyok Ajkáról, első babánkat várjuk, augusztus 30-ra vagyok kiirva.
Táppénzen vagyok, mert a rosszullét reggelente nagyon erős és már este is előfordul. Korán kezdődött már az 5hét körül. Egész nap szinte fekszem, mert annyira hányingerem van és így marad meg bennem a kaja.
Várom a 12.hetet, azt mondják addigra talán elmúlnak a rosszullétek, jaj és alig alszom.
remélem titeket a sok rosszullét elkerült.
gravidát szedek napi felet, nem vagyok tőle jól, sőt 2 napja kihánytam azóta nem mertem bevenni.
elkezdek olvasni aztán még írok.
van nektek is táblázatotok?
remélem befogadtok

Kép
andyfekete
 
 


Szia Andi:))

Persze, hogy befogadunk, ez nem is kérdés:))
szegényke, sajnálom, hogy ennyire kerülget a rosszulét, remélem hamarosan enyhülni fog!

szuszu csinált egy szuper táblázatot, ha megküldöd az adataidat, biztos beletesz téged is:

életkor, lakhely, kórház, szülés várható ideje, emailcím, asszem ennyi, jah meg hogy hanyadik baba.

sniky
 
 


Szia Andy!

Isten hozott közöttünk!

Sajnálom, hogy te is rosszul vagy, itt eléggé sokan vagyunk így. Nem soká elmúlik, tarts ki! Rengeteg trükk elhangzott már itt a hányás ellen, ha van időd olvasd vissza, hátha neked is beválik valami. Én canada dryon élek már két hónapja, de legalább nem egész nap hányok, csak reggel meg este :)

Akkor közkívánatra :)
www.bioplaza.eu
itt a bio-italok menüpont alatt a zöldséglevek kategória 3. oldal.

KépKép
columbine
 
 


Üdv Andy köztünk! Gartulálok neked is a babócához!

Egy ismerősöm hasonlóan járt mint te a rosszulléteivel. Benne is csak úgy maradt meg a kaja, hogy keveset evett, és egyből utána lefeküdt. Ja, és emellett egész nap ágyban volt ő is. Remélem neked tényleg véget ér a 12. hét körül! (Neki tovább tartott sajna :( , de egészséges szép kisfiút szült :) ) Kitartás!
Sztem ha Szuszu visszajön és megírod a paramétereidet, biztos berak téged is a táblázatba.

Ha a gravidától rosszul vagy, próbálj másik vitaminra váltani. Hátha azt jobban bírod. Van akinek ez segített.

panna1
 
 


Sziasztok!
Nagyon régen nem írtam, de olvasok:))))) Voltam hétfőn tarkóredő mérésen, minden rendben , a tarkóredő 1 mm és a Picuri 60 mm.

Lanyané!
Én úgy tudom, hogy a 18, heti genetikai az az, amikor megnézik, hogy mindene megvan-e a babának, akkor megszámolják az újjait és mindent. Az amniocentézist azt a 12 heti után ajánlják fel, ha kétséges a tarkóredő mérete alapján, hogy van-e down vagy nincs.

A hízás: szerencssére nekem még nem jött fel semmi, de én eleve 68 kg voltam amikor összehozztuk a babát. szerintem aki vékonyabb, annak gyorsabban feljön és aki olyan kis dagi, mint én, annak az elején nem sok jön fel.

Kép
tami75
 
 


Képzeljétek, a tegnapi példaértékű ebédem után azért délután adtam én is az egészségnek. öööööö. Túl sokat beszéltünk a fagyiról, és pechemre múltkor vettem idehazára jégkrémet. Szóval alaposan megdézsmáltam :oops:
Vacsira már csak gyümölcsöt mertem enni. Vagyis próbálkoztam egy mandarinnal (az Auchanban vettem), de olyan borzalmas volt,hogy elment a kedvem mindentől. Olyan volt, mintha átmenet lenne a mandarin és a narancs között (ízre is), tele volt maggal, és nagyon vastag volt az a fehér cucc a gerezdek között. Komolyan, úgy kellett győzködnöm magam, hogy megegyem. BIztos ez volt az ára a délutáni jégkrémezésnek :twisted:

panna1
 
 


Sziasztok!

Mindig így járok; ha nem tudok jönni 1 napig, mindig pörög az oldal; szerencsére! :D

Kaja- napok óta javult a hányingerem, de tegnap azt hittem megpusztulok...eléggé elkesedtem; erre tessék, ma látom, hogy valami tényleg volt a levegőben.
Végre megtaláltam azt, amitől kicsit jobb a közérzetem, ha hányingerem van, rém egészségtelen, de ha használ...chips :oops: nem kell belőle sok, nekem 4 nap alatt fogyott el 1 kissebb zacskó, de a tegnapot máshogy ki sem bírtam volna, sajnos így is látogattam a wc-t, de legalább nem folyton...

Szerencsére az én drágám is toleráns; Somával +5 kg-val jöttem ki a kórházból; igaz ugye korábban jött, de szoptatásnál még felszedtem +9 kg-ot!!!! Ez ugye össz. 14; na ennek csak a felét sikerült leadnom fogyókurával.. :cry: :cry: szóval ennek ellenére azt mondta, hogy ne aggódjam már ennyit ezen, majd töröm rajta magam a köv. szopi befejezése után; csak azt reméli, hogy azért ne +20kg-val fogom jól érezni magamat.. :lol: megnyugtattam, hogy legalább ennyire vissza fogok fogyni, mert ez is nagyon erősen határeset...csak sikerüljön, bár igyekszem most nem ezzel foglalkozni!

ma én is megyek tesco-ba koktélpariért!

aprooka-ígérem 7végén összehozom azt a képfelrakást a bútorokról!

columbine- Te is szoktál repülni a pároddal?

Lei- irigylésre méltó jóhírek; remélhetőleg már így is marad!! (nem is gondoltam, hogy ilyeneket okozhatnak a vitaminok?! Lehet, hogy az elevit is?!)

Szuszu-mikorra voltál vérvételen az integrált teszten; éhgyomorra kellett menni?

na megyek, mert lurkókám szétszedi a járókát, megunta a porszívóját. :lol:

Kép

Kép
mákszem
 
 


Mi nemsokára megyünk integrált vizsgálatra (f5-re). Igazából nem is a vizsgálat eredménye miatt vagyok izgatott, hanem, hogy a Kismaszatot 4D-ben fogjuk látni. És hátha megmondják hogy milyen nemű.... Remélem a párom is ideér addigra, mert ha nem, mérges leszek :evil:

panna1
 
 


Hú, mákszem! Remélem nem éhgyomorra kell menni (már túl vagyok a reggelin), meg aztán nem hiszem hogy f5-ig kibírnám kaja nélkül :shock: . De sztem nem is elvárás, akkor biiztos reggelre lehetett volna csak időpontot kérni...

panna1
 
 


panna:) biztos nagyon jó lesz a 4d-s vizsgálat, hátha kiderül az is, hogy fiú-e vagy kislány?!

már én is nagyon izgatott vagyok, mi majd febr. 12-én megyünk:)

sniky
 
 


panna, érdemesebb clementinnel próbálkozni, mert az édesebb...
sajnálom, hogy így melléfogtál az auchan-os mandarinnal

sniky
 
 


lei! Szerintem se foglalkozz ezzel a hülyeséggel. Főleg ne rágd magad emiatt!
Minden ember egyénileg más és más. Alkatfüggő is a dolog. LEhet, hogy ha te végig csak vizet innál, meg salátát ennél, úgyis 10kiló jönne rád, míg más ehet nyugodtan és bűnözhet is ezerrel, akkor se bír többet hízni 10 kilónál. Szóval ne aggódj. Különben is a 8 kiló azt hiszem nagyon a minimum határát súrolja. Ne ez legyen a példa.
Az viszont fonto, hogy tényleg egésszéges dolgokat is együnk. Több helyen olvastam már, hogy ha úgy vesszük, a napi 5-6 étkezésből 2-nek gyümölcsnek kellene lennie. Én ezt mondjuk próbálom betartani, de annak függvénye is, hogy mit kívánok. Van, hogy csak egyszer eszek gyümit, következő nap meg 3x. Ahogy sikerül.

panna1
 
 


És képzeld Niki, van még belőle 2db! Majd ezt szánom magamnak büntetésnek, ha hülyeségeket zabálok össze-vissza :lol:

panna1
 
 


Van viszont egy tök jó tippem. Szeretitek a müzlit? Én igazából annyira nem, viszont ez levett a lábamról:

Egy pohár joghurtba (én most Activiás joghurtot használok, hátha rendet tesz idebent :lol: ) belekeverek müzlit, de olyan zabpelyhes-gyümölcsös müzlit, mert azzal a legjobb, és még egy kis mézet. És hagyom állni kb egy órát,( de régebben úgy csináltam, hogy este bekevertem és reggel ettem meg.). A müzli nagyon jól megpuhul és sztem nagyon finom is. És egészséges. Tudom nem egy nagy találmány,de hátha így még nem próbáltátok és nektek is bejön...

panna1
 
 


panna, kitartás, hátha menet közben megérnek, várj vele egy jó pár napot:)))

sniky
 
 


nem hangzik rosszul:))
hétvégén kipróbálom!

sniky
 
 


Mákszem!
A párom a Pannon Air Service-nél repül, most végzi a kereskedelmi pilóta tanfolyamot. Az minden álma, hogy nagy gépeken repülhessen, már gyerek kora óta, de most lett anyagilag úgy, hogy meg is valósíthatja.
Sokat szoktunk repülni, kis gépekkel, DA 40-42.

KépKép
columbine
 
 


Kedves mindenki!


Érdi anyuka vagyok, és szeretném eladni a kislányom hordozóját ( Pierre Cardin) , amit 4X használtunk.

Ár: 10000,-Ft

tel: 30/3100056
Kép
g.erika
 
 


sziasztok!

andi: üdvözöllek közöttünk én is!! A hányingerről már sokat írtunk, tényleg olvass vissza, hátha találsz jó ötleteket, amiket még nem próbáltál. azért végig feküdni biztos nem annyira felemelő.....de hát ha csak így bírod ki, akkor meg muszáj. Nekem most sokkal jobb, amióta nem szedek Gravidát. :)

Lányok: köszi a hozzászólásokat a súly ügyben. Igyekszem nem ezen rágódni, csak sokszor felidegesít a párom, hogy nem olvas semmit a témában, de mindenről meg van a véleménye, pedig nem néz utána dolgoknak. Vitatkozni viszont nem szeretek vele, mert felesleges. Szóval inkább ráhagyom ilyenkor, hogy mondja az okosságait....férfiak.... :roll:

panna. nekem is hozott párom mandarint és olyan savanyú volt, hog ynem bírtam megenni. Meg savat is csinált, úgyhogy nem volt jó egyáltalán. Nem is eszem belőle többet, inkább eszem sniky féle szőlőt!!! :D

mákszem: érdekes a múltkor én is megettem egy minizacskó chipset és nagyon jól esett. mondjuk otthonra nem veszek, mert akkor tuti elkezdődne a csesztetés miatta, hogy nem kell a nasi meg ilyenek. na mind1, azért érdekes.
lei
 
 


MOst olvastam egy leírást a terhesvitaminokról általában, ha gondoljátok bemásolom a cikket, de röviden ennyi volt a tapasztalat: Mindenkinek más a szervezete, és előfordul olyan, hogy az egyik vitamin valakinek jó, másnak meg hiánytünetet ! is okozhat, mert nem tud felszívódni, esetleg plusz terhet ró a szervezetre. Azaz, ha valamelyik vitamintól rosszul vagytok, vagy olyan negatív tüneteket produkáltok, amit előtte sosem, vitamint kell váltani, mert valószínűleg nem a neked passzolót szeded. Ennyi a cikk rövid tartalma...

panna1
 
 


hát ez szerintem tuti igaz!! Mindenkinek a szervezete máshogy reagál a dolgokra...
lei
 
 


lei
és azóta szedsz valamit
?

Kép
andyfekete
 
 


Jaj csajok, de jó, már negyed4! MIndjárt készülődhetek. Tisztára izgatott vagyok, sokkal jobban, mint eddig bármilyen UH vagy vizsgálat előtt. :P

panna1
 
 


andi: a Gravida mellé szedtem eddig is folsavat, meg MagneB6-ot, és C vitamint. Most Gravida helyett ugyanezeket, de a folsavat duplán és még iodot is szedek. Ma meg elmegyek venni Hipp Natal Active szirupot, hátha ez jobban beválik majd.
lei
 
 


panna: na akkor holnap számolj be a vizsgálatról meg képeket is hozzál, ha tudsz!!! Ne izgulj, minden OK lesz! :lol:
lei
 
 


Sziasztok lányok!

Tegnap délután óta iszonyatos fejgörcsöm van, reggel óta meg kijön minden belőlem :cry:
Itthon is maradtam, talán ez eddig a legrosszabb napom mióta várandós vagyok...és az ember azt gondolná, hogy illene javulnia a dolognak.
Nagyon el vagyok keseredve. Nem tudom ezzel a szörnyű fejfájással hogy bírom ki még fél évig...

pöttömpanni
 
 


Szegény Pöttöm! Jobbulást neked! A doki nem mondott semmit? Szedhetsz rá vmit?

Lei! Jövök majd a friss infókkal! Remélem csupa pozitívval :D

panna1
 
 


Algopyrint mondta, de az nekem terhesség előtt sem volt jó. De mást ugye nem lehet. Illetve ezt sem lehet sajnos annyiszor ahányszor kellene. Egyszerűen féltem a babust, hiába mondja mindenki hogy ezt lehet bevenni...

Kellemes UH-zást kívánok Panna, élvezd ki minden másodpercét :D

pöttömpanni
 
 


szegény Pöttöm, jobbulást neked! Ha tudsz próbálj meg egyet aludni, az nekem sokat szokott segíteni fejfájás ügyben!

panna, másmilyen híreket nem ismerünk, csak pozitívakat!!!

sniky
 
 


Pöttöm!- Annyira jalnálom!! szóval sajnálom, freudi elszólás, mert a családban anyum és férjem is iszonyú fejfájós; anyukámnak néha hányásig fokozódik a migrén, olyankor a szívem szakad meg!! drukkolok, hogy jobban légy!! Küldök pozitív energiákat, remélem érzed? :roll:

Lei- örülök, hogy a chipses dolog másnak is hatásos, mert tudományosan a védőnénim azt mondta hülyeség...

panna- akkor tuti igazad lehet; most gondoltam csak végig! :oops: :lol: Nagyon drukkolok, és gyere minél hamarabb a -természetesen-jó hírekkel!

columbine- irigyellek; mi már vagy 4 éve nem nagyon jutunk el repülgetni. Apum is gyerekkori álmot valósított meg; ő vitorlázórepüléssel kezdte, aztán most meg már nemsokára nyugdíjba megy a malévtól, mint oktató kapitány-nagyon büszke vagyok rá! :lol: (jó az mikor a munkád a hobbid!) hol csinálja a párod a kiképzést?

Kép

Kép
mákszem
 
 


Sziasztok!

Hajrá azzal a vizsgálattal!

A bababútoros képeket előre köszönöm.

sajnos a ma reggel nekem is meglepetés volt, negatív. Amióta itthon voltam 4-5 napig, illetve rohangásztam, de nem munkaügyben, nem stresszeltem, az emészétsem is helyrejött és nem volt hányingerem sem. Ma korán kellett kelni, és be kellett mennem, erre már tegnap este teljesen kész voltam, ma reggel meg sikerült attól a 3 korty teától is rövid úton megszabadulni, amit magamba diktáltam :-( És igen, tutira front van, mert az én halántékom is külön életet él.


választok valamilyen képet, sztem esküvői lesz, mert nem is volt rég, meg ott végre készült párelviselhető fotó is. Átküldöm Szuszu
és nagyon köszönöm.

Szerencsére engem nem piszkálnak a kajákkal, bár én mondjuk meghalnék ha napi 3nál többször kéne ennem. És így is még a levegővételtől is hízom. Bár meglepő módon most rám sem jött olyan sok. Egyenlőre 2 kiló körül tarthatok.
tényleg nem kell foglalkozni az ilyn irányú megjegyzésekkel.
Vagy meg kell nyugtatni a piszkálódós delikvenst, hogy lesz ez még így se.... :wink: és értékelje a mostani karcsúságot amíg lehet!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka
 
 


Mákszem, a párom a Microburst-nél (Lefkáéknál) csinálja. Már alig várom, én is hogy legyen jobb idő,egy halom utat betrveztünk. Jó lenne a horvátokhoz is leugrani májusban, egy jó kis hétvégére. Repcsivel sokkal egyszerűbb azért az utazás.

Pöttöm, én is fejfájós vagyok ma, front vagy valami lesz megint, próbálj meg pihizni. Küldök gyógyenergiákat neked is.

Panna, holnap várjuk a képet!! És nagyon drukk.

KépKép
columbine
 
 


Andi üdv és kellemes pocakosodást. :D

Nagyon jó titeket olvasni a kaja szempontjából, nem paráztok a kilók miatt és ettől nekem is sokkal kellemesebb a közérzetem :) Nincs lelkiismeret furdalásom, ha olykor elcsábulok valami hizlalós finomságra. Habár olykor utána meglátogat a rókacsalád, de gondolom majd csak javulni fog.
Lei igazuk van a lányoknak, azt tedd és egyél ami jól esik neked :!:

Én is kipróbáltam a paradicsomot juhtúróval, friss „fehér” kenyérrel!! Isteni volt, habár ez gyerekkori kedvencem, de aki szereti és fogyasztani tudja a tejterméket akkor érdemes kipróbálni. Édesanyám a piacon a Lehel csarnokban vásárolta azoktól a házias asszonykáktól, mert az a finom, de az igazi az amit Erdélyben készítenek. Én onnan származom, és amikor nagy ritkán haza látogatunk, akkor a rokonság tudja, hogy igazi hagyományos sajt, túró, orda, jöhet minden mennyiségben. Talán Áprilisban megyünk egy rövid időre „haza”, és arra remélem már nincs rosszullét, akkor viszlát mérlegelés :P

Lanyané: szerintem nem magzatvízvétel lesz. Az ikres kismamik, nagyobb odafigyelést igényelnek, ezért a vizsgálatok is körülményesebbek, és talán gyakoribbak lesznek. A barátnőmnek is ikrei vannak, két fiú, akik már nagyok, és emlékszem, hogy kicsit mások voltak az előírt ellenőrzési időpontok és vizsgálatok mint nekem. Sőt jóval a kiírt szülési időpont előtt be kellett feküdnie a korházba, pedig semmi baja nem volt de a doki ragaszkodott.

Marcsi
most próbálkozom a vonalzó készítéssel :roll:
Vendég
 


Andy, üdv közöttünk! Szerintem a gravidat hagyd abba, keress helyette inkább másik vitamint. Én rendesen rosszul voltam tőle és itt is vannak többen, akik nem bírják.
Én is elág sokat voltam rosszul, szerencsére nem hánytam, de így is rossz volt. Már sokat javult a helyzet, most "csak" nem kívánom az ételeket.

Müzli: ma reggel én is azt ettem hosszú kihagyás után, de én még jobban megbolondítom :wink: jughurt, müzlikeverék meg ropogós pelyhek, szőlő, darabolt alma, banán vagy ami gyümölcs van otthon, citromlé, méz és dió, mandula, mazsola, stb, ami van éppen. Néha aszalt gyümölcsöt is teszek bele. És én úgy szeretem ha ropogós benne a müzli, úgyhogy nem hagyom ázni a joghurtban :lol:
Vendég
 


Tami, még hogy dagi :lol: én 70 kg-mal kezdtem a terhességet és büszke voltam magamra, hogy :lol: már ennyire kevés vagyok. Az első terhességem előtt 80 kg voltam, 75-re sikerült lemenni a terhesség kezdete előtt, onnan indultam. 10 kg híztam, majd fogytam szülés után, és azóta még 5-t. Így ha minden jól megy a mostani szülés után elérem majd végre a 65 kilót :lol: ami a versenysúlyom lenne. Tervnek jó, nem?
Vendég
 


Ha már az egészséges ételeknél tartunk, tegnap pizzát rendeltem ebédre, mert lusta voltam főzni. Hát mit mondjak, nem esett jól, sőt még most is rosszul van tőle a gyomrom. Lehet, hogy mégis maradok az egészségesebb kajáknál.

Pöttöm, én nem szedhetek algopirynt, ezért a Panadolt ajánlották. A múltkor egy csúnya fejfájásra egy szemet bevettem és hatott. Ki kellene vizsgáltatnod magad, hogy miért fáj. Nekem pl. időjárásra érzékeny migrénes fejfájásom van és ez megelőzhető rendszeres magnézium szedéssel. Így már hetek óta szedek 2 szer 2 Magne B6-t és azóta elkerül a fejfájás.
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?