Tabati,
Én inkább a gyógyszer utasítását szoktam követni, mint a dokiét. Annyiféle gyógyszer van, az egyik biztos megengedi, hogy oda kenegessem, ahová én akarom.
A tüdőszűrőt én bojkottálom.
Ósió,
Fogilag én attól pörgök be, amikor látok 1-2 éves gyereket, akinek már csak ocsmány csonkok meredeznek a fogai helyén. Persze anyuci nem tehet róla, ő csak hülye teákkal és gyümölcslevekkel itatta. A vizet nem ismerik?!
A költözés lehet, hogy jó megoldás lehet. Éltem egy ideig külföldön, sok ismerőst beszereztem.
Amikor arról beszéltem, hogy a nálunk nem szoktak elköltözni, hanem az emberek megvárják, hogy a munka a lakhelyükön kopogtasson, mindig ledöbbentek. Ezt egy ameriakinak, aki egyik államban született, másikban nőtt fel, majd pár állammal és időzónával arrébb talált ideális munkát talán nem is lehet megmagyarázni.
Szerinted mi az, ami külföldön ennyivel jobb? Te mit tettél, ami eddig ennek a hőn szidott ország javára vált volna, hogy próbáltál javítani a helyzeten, ha már ennyire elégedetlen vagy? Az államnak az egyetemen egyetlen féléved több, mint egy millióba került, amit ez az ország és ennek az országnak az állampolgárai fizettek. Visszaadtál már ebből valamit? Én szeretem ezt az országot.
Csak úgy eszembe jutott. Legyél már egy kicsit pozitívabb!!!
A legtöbb országban nem úgy van, hogy akkor szülsz, amikor akarsz.
Mert ha mondjuk egy Amerikában a karriered kezdetén szülsz, ott eláshatod magad vagy visszamehetsz dolgozni napi 10 órában a hat hetes babával, mert még csak szülési szabadságod sincs.
Kis-csillag,
Én utáltam 18 lenni.
Lehetnék egy kis engedménnyel olyan 20-25? Akkor el sem mondom, hogy idén töltöm a 34-et.
Mokimama,
Apa is készül a gyerekvárásra. Mert az talán fontosabb.