Új privát üzeneted érkezett!

Gabella! Én is így tudom, hogy influenzára nincs bogyó, csak lázcsillapítás, sok tea és pihenés. Jobbulást a nagynak, betegségmentességet a kicsinek!

Vége a munkaidőnek, hurrá!!! :P Mentem haza, sziasztok!


nancsa
 
 


Benianya!

Vajra látom megkaptad a válaszokat én is az olcsóbbazt szoktam venni hiszen ahogy nagymamámá mondja " mindent egy nagy dézsából vesznek".
Egyébként mi azért eszünk vajat mert szerintem sokkal finomabb mint a margarin.

Kép

Kép
katus73
 
 


Ancsa! Köszi! Jó pihit!

(Automatán a kezem azt írta, Ancsa helyett, hogy Andy... Na, ez jelent valamit? :shock: )

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 

 
 

Naná, hogy finomabb a vaj! Középiskolás koromig mániásan nem ettem meg a margarint... Koleszban viszont mindig azt adtak, így elfogadtam, de azt csak hajszálvékonyan kenem a kenyérre, hogy legyen, vajaskenyeret meg minden nélkül kis sóval is imádom! Jaj! Ez a vesztem! Háziszalámis vajaskifli!

Sütikbe, amikor a tésztába kell, az margarinnal is jó nekem bármelyik, krémbe viszont kizárólag vajat vagyok hajlandó rakni, mert a krém ízén érzem, és nem olyan finom!

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Alszanak... Én meg olyan ideges vagyok, hogy nem tudok házimunkázni, még összetörök valamit, vagy megégetem magam... Tehát kísérletezek... Csak de kevés kép van a gépen!

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Csajok!

Megkaptáttok már az adóbeválláshoz a gyedről az elszámolást?

Most csinálom az adóbevallásom, de ez a nyomoronc Abev kifog rajtam! Hibaüzit ír ki arra, ami szerintem jó!

Reni
Kép
prenata
 
 


Nekünk már csak apa fizupapírja meg a gyerekeké hiányzik, amúgy megvan a GYED-es, apának az életbiztosítás, az önkéntes nyugdíj meg az egészségpénztár igazolása is...

Ja, nekem még egy földeladásról való igazolás hiányzik, holnap végre felhívom az ügyvédet, hogy mi lesz vele. Ma akartam, de ma jött a betegség...

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Amandi!

Lacza!

hm nekem már a megjelenése is ijesztő. :twisted:
Víz, magas vérnyomás, fehérje a vizeletben, szédülés, fehér folt látás. Ha fehérje van, akkor általában már nagy a gond, a vese már nagyon szenved.

vaj: libazsírra senki sem reagált. Na akkor megyek, kenek egy kenyeret, vettem kis savanyú káposztát is... :lol: a gyerek meg kidobja majd ezt is, mint a margarint vagy a vajat. :evil:

tjuca
 
 


Hátha nem dobja ki! Libát annyira nem ismerem, de a kacsazsíros kenyeret imádom!!!!!!!!!!!!!!!!! Savanyú káposztával vagy almával!

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Csajok!

Én le vagyok döbbenve. Akkora a hasam... :shock: Mi lenne, ha nem hánynék. Komolyan pár nap és felszerelhetem a tolatóradart. 8)

Ím a horror (13+6):
Kép

tjuca
 
 


Fú, tök jó poci! Biztos csak 1 lakó van? :roll: A másodiknál jobban nő!!!!!!!!! Vagyis előbb...

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Gabella!

Tuti csak egy. Én magam is ledöbbenek a látványon.

tjuca
 
 


Sziasztok!

Amandi:köszi,hát iszom,aztán meglátjuk.Mondjuk nekem brutál az ize,izesitve is,igy annyira nem sok csúszik le.

Gab:szalámis vajas kifli,ne mááááááááár,meghalok érte,de rosszul voltam nemrég a szalámitól,azóta rá se merek nézni,pedig most még paprikám is lenne hozzá,jjajj,nyammnyamm

Preni:blog leállt régenrégen,mert inkább azt az időt Amival töltöttem,amig irtam,meg töltögettem a képeket.Lassú voltam,igy nem ment nagyon.Azt hiszem Te vagy spórolási világbajnok a topicban.
Én a világ minden pénzét el tudnám költeni,és sztem már nem fogok ebben a témában felnőni,nem sikerült 18 éves korom óta,még szerencse hogy apa a pénzügyminiszter,és "meghúzza a nadrágszijat" amikor kell.

Tjuca:nekem is irtó nagy hasam volt már nagyon korán,ki is voltam akadva,mondták mások is,és akkor nekem is azt mondták hogy a másodiknál hamarabb látványos,de sztem ez is egyéni.Úgy tűnik mi ebbe a táborba tartozunk.

KépKép

KépKép
pilchard
 
 


Juca!
Libazsírra én sem tudok mit írni de a kacsazsír nálam is nyerő, főleg ha hust sütök benne és aztán hidegen kenyérre kenve és a sülthúst apró szeletekre vágva. na annak nem tudok ellenállni.

Az én hasam is ekkora volt Pannával, mondjuk én nem hánytam csak brutálisan émelyegtem.

Amandi!
A gégész a férjemmel ugyanezt eljátszotta még a nyáron.Megkérdezte tőle, hogy meg tudja-e fogni, erre a férjem mondta neki, hogy ez a 4. gyereke talán elbír vele.
Még jó, hogy nem adtál pénzt én elvből nem adok pénzt csak ha magánrendelésre megyek.

Gabi!
nagyon jók a képek.

adóbevallás: nekünk a yard csinálja, ugyanis nincs már semmi visszaigényelni valónk.

Kép

Kép
katus73
 
 


Helló!

Amandi és Mindenki!
Köszi a segítséget ebben a fotóügyben. Végre sikerült.

Megvolt a 18 hós szuri, még egy nyikkanása sem volt Noéminek.
Zoránt vérvételre kell vinnünk hétfőn, valami izom-enzimeket fognak nézni.
Azt mondta a doktorbácsi, hogy tényleg iszonyat csúnya a lábtartása és a bokája, de ő nem hinné, hogy izomgyengeség. Ha mégis az lenne, akkor viszont az elég súlyos dolog. Na, de ne menjünk a dolgok elejébe, majd a vérvétel sokmindent kimutat.

Így legyen ötösöm a lottón: Noéminek elocomos kenőcsöt írt fel. Egy nap egyszer kell bekenni neki este, lefekvés előtt. Azt mondta, hogyha szinte ennyi az allergia tünete, akkor ez semmi. Na, persze idézőjelben. De tényleg. Ez még kibírható, ha tényleg nyomtalanul eltűnnek ezek a randa pöttyök. Az elocomnak meg nem nagyon örülök, de hát ez van.

Holnap nekem megint fogorvos, bár lehet, hogy halasztom, mert Zoránnak délután 37 feletti hőemelkedése volt. Tudom, ez nem súlyos, de fájlalja az egyik karját belül. Remélem nem a csontozat, mert akkor még influenza is lehet. Szóval ha reggelre lázasodik, akkor fogorvos nuku.
Egyébként is olyan betegesen keresztbe állnak a szemei. Remélem értitek hogy értem.

Bocsi, hogy csak magunkról, majd visszaolvasok, mert ma csak futtában olvastam. A kacsáról, meg sok mai témáról meg nem is tudok mit írni.

Ti mit főztök hétvégén? EGyszerűt és nagyszerűt.

Ja, Katus, eddig nekem is megcsinálta a bíróság az adóbevallást, de most még nem tudják, hogy megcsinálják-e. Hát azért már eldönthetnék, mert nekem fi..gom sincs az egészről. Akkor gyorsban kereshetek valami könyvelőt.

Erika

Kép
viera
 
 


Amandi,

erős színeket én sem preferálom mondjuk egy nappali szobában, de a háló szerintem más, ott inkább elmegy. De pont írtam priviben Andinak, hogyha nekik az nem jött be, akkor felejteni kell a trendet, divatot, meg amit a lakberendező mond, hiszen ők fognak ott élni.

Nagynénédet sajnálom, szörnyű tud ez lenni.

Viera,
gratula, látom sikerült:) és sztár lett a gyerekekből:)))

Juca,
szerintem csudaszép a pocid!

Katus,
én is imádom a kcsazsírt: ha veszünk kacsát lesütjük, akkor a legjobb rész, hogy utána lehet enni a zsírját kenyérrel!

meteor
 
 


Csajok, én olyan büsze vagyok a lányomra!!!!Csupa jót mondtak a szülőin!!!!!!!!!!!!!!

Libazsiros kenyér szőlővel!!!!!!!Nyamiiii! Nekünk most is van a hűtőben libazsir, imádjuk!!!!!!!!!!!!
Amandi! Ez nagyon szörnyű,még olvasni is, nemhogy megélni! No, most már valóban csak jó jöhet!!!!!
Juca ez már 4-5 hós pocak!

Ezek a fotók nagyon jóóók!
Jó éjt!!!

benianya
ákosbenianya
 
 


Sziasztok!

Meteor,
nem kritizálni akartam, csak leírni, hogy én ebben a témában szinte ufonak számítok :lol: :lol: :lol: Szinte mániákusan megragadok minden kis luxot. :) Imádom, amikor besüt a nap, ami nálunk sajnos nem igazán jellemző, mert észak-keleti az ablakunk. Ezért kellett kivennünk a szoba és a konyha közötti falat, mert a konyhaablak a napfényes.

Zsírt én nagyon ritkán használok. Mivel ilyen kicsi a fogyasztásunk, úgy gondolom belefér hogy a drágább libazsírt vegyem, mert az nem büdös és az íze is jobb. Vagy úgyis szalonnát sütök ki, és annak a zsírjában sütöm a többit.

Juca,
hát igen, első ránézésre tényleg érdekes a doki. Én is majdnem azt mondtam, hogy nekem ez nem kell, nem fogok kuncsorogni, hogy nála hagyhassam a pénzem, amikor mondta, hogy ő nem vállal el mindenkit. Végül azt mondtam, hogy a tudása a fontos, nem bartátkozni megyek. Később aztán normális lett, úgy látszik kell neki egy kis idő. Én meg amúgy sem vagyok mutyizós.
Nagyon helyes az a poci, légy rá büszke. Így legalább nem mondják azt, hogy meghíztál :) Nekem az utolső pár napról van egy nagyon érdekes kép, amikor iszonyat nagy a hasam, olyan, mintha Márk messze tolta volna magát tőlem. :) Lehet csak rossz irányba akart kibújni :lol:

Viera, Gab,
Jobbulást a fiúknak!

Mi is ma voltunk a 18 hós oltáson. Márk ott dumált végig, magyarázott nagyon. Csak addig sírt, amíg beadták neki, utána már ficergett, hogy menne a dolgára. Még ott kellett maradnunk vagy fél órát, mert leragadt a játékoknál :) Fogtam ott egy kisbabát, mert anyukájának el kellett menni pisilni, és nem akarta letenni. Nagyon nosztalgikus érzés volt :) Márk 80 cm, és 10,2 kg. Hát nem egy nagynövésű. Se széltében, se hosszában :)

Andi

amandi
 
 


Sziasztok!

Juca!
Ez aztán pocak! :shock:

Viera!
Látom megtaláltad! :wink:
Hétvégén egyik nap májgombócleves,töltött gomba,rántott sajt,krumplipüré.
Másiknap:asszem milánói lesz csak mert úgyis vendégségbe megyünk :wink:

Hát,Zalán lehet,hogy beteg lesz! :(
Délután úgy ébredt,hogy be volt rekedve!Most este mégjobban!
De semmi más.Nem tudom mi lesz belőle! :roll:

Kép
Vendég
 


Sziasztok,

Gabella: A Neogranormon reklámforgatáson mi is részt vettünk.

Tjuca: Csinos a pocakod! :P

Ákosbenianya: Mi is csak vajat használunk a főzésre vagy pirítós kenyérre. A sütihez pedig nem sózott vajat szoktam használni.
Köszönöm az érdekelődésedet, mi jól vagyunk, mint mindig. :P Sok mindent tud Kevin, de sok mindent még nem tud. De szerintem köztünk talán egyetlen csak Kevin tudja az alábbiakat:
*A pálcikával eszik.
*Hajolással köszönget.( Jó reggelt, jó napot,viszlát stb.)
*Étkezés előtt és utána a tenyerét összeillesztetve köszön.( ezt játszóházban is magától csinálja)

Amandi: Kevinnek is legjobban tetszik a kiskonyha játszóházban! :) Mindig első játék az, hogy bevásárló kocsival megveszi mindent utána főzésre áll! És te mikor mész dolgozni?

Nancsa: Jó korán vége a munkaidődnek! :wink:

Prenata: Tudnád segíteni az adóbevallás kitöltést, ha nem gond neked…. :roll: Szerintem most nem fogja nekem megtenni a munkahelyemen.

Fotók jók! :P


Cigaretta kapcsolatában:
Állomáson dohányzóhely J-ban. Több helyen ilyen, üvegekkel különítve. Mi csak kiből nézegettünk, mint állatkertben.Másik pedig egyik múzeumi dohányzóhely.
Kép Kép

Puszi!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.01.02 00:39-kor.
Vendég
 


Juca!

Az nem csak egy felpuffadt pocak? Bocsi! Olyan, mintha jól bekajáltál volna! :lol:

Beteg babák!
Gyógyuljatok!!!!!!!!!!!!!!!

Képzeljétek! Tegnapelőtt a kézi mixerem romlott el, tegnap a mák-kávé darálom, s ma mi? Hát, a mosógép: :evil: Férjem szédszedte. Ne tudjátok meg mit szedett le az alkatrészekről meg a belsejéből. Ha nem látom, el sem hiszem. Persze a vízkőn kívűl. Egy negyed vedérnyi rázsírosodott mosószert. Tanulság: 40 fokon csak folyékony mosószerrel szabad mosni. Francba az agyon reklámozott mosóporokkal! Más baja is van, de csak hétfőn megy a párom alkatrész beszerző körútra. Szinte minden nap mosok! Még jó, hogy anyum csak a szomszédban lakik!

Viera!
Én brassóit csinálok, finom falatot párolt rizzssel, zöldséggel és magamnak balzsamecetes mzes csirkemellet zöldsalival. De ne kérdezd, hogy hogy kell. Még le kell vadásznom A Stahl-tól!

Képzeljétek, a barátnőm ma kért fel esküvői tanúnak! De csak két tanús titkos esküvő lesz. Illetve féltitkos, mert a szülők tudják. Lagzi majd nyáron, vagy jövő nyáron lesz, ha lesz rá pénzük!

Reni
Kép
prenata
 
 


Hali.

Nagyon sokat írtatok, így csak átfutok.
Peti ma kapta az első kullancs elleni szuriját, kicsit hisztezett, egyébként minden OK volt vele öcsém szerint. 13 kg és 88 centi. Ja, a csecsemőmérlegben háborgott, így "felnőtt" mérlegen kellett mérni. :)

Kmammy, azért itt elég sokmindenre ráfogják, hogy miért nem mehet valaki dolgozni. Aki fizikai munkát végez, akinek nagyon sokat keményedik a hasa, stb.
A Providentes reklámot én sem szeretem, főleg, hogy jómódú családoknak tűnnek, akikkel a reklámot csinálják, most annak vagy nem is kell ilyen, vagy ha van esze, akkor sima hitelt vesz fel, és nem a 400%-os THM-mel rendelkezőt. :?
Jó, hogy feltetted a képeket, na én Mo-n is ilyeneket szeretnék látni. Menjen egy tök zárt helyre, akinek szívhatnékja támad.

Bénianyu, igen, a Pharmatex tényleg irritáló. Mondjuk én a tablettáját használtam, néha "ok" nélkül is, mert fertőtlenít.

Gab, Lackónak javulást! Átfutottam a blogot is, látom, egyelőre javul.
Kösz a választ! :)

Viera, nekem olyan kis száraznak tűnik inkább a bőre. Mi erre gyógyszertári ápolókrémet kaptunk régebben, azt hiszem, volt benne többek között A-vitamin is.

Amandi, sajnálom a történteket. Fogadd részvétem!

Nancsa, párásítani próblátatok? Talán megoldaná a dolgot. Azért a sok hörgőtágító sem megoldás, ha ennyire gáz a helyzet, nem lenne jobb elvinni egy gyerek tüdőgyógyászhoz?

Preni, mit ír ki az Abev? Nálunk még hiányzik pár igazolás, de a fizusok és nekem a GYES-es már megvannak.

Juca, mi van a libazsírral? Jó is az, főleg savanyúkáposztával, nyamm!
Hallod, milyen kis csúcsos pocid van. :) Tolatóradar??? Csak nem leszel 1 tonna...na arra kell, nekünk van is. ;)

Jó éjt.

Ági

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Benianya:

Csak találtam,nem kipróbált recept,de hátha bejön vmelyik.
Én vmelyiket holnap ki is próbálom.

Zabpelyhes nyugalom
A zabpehely értékes stresszellenes vitamint, pantoténsavat tartalmaz. Íme egy elalvás előttre való, finom kekszrecept: 12,5 dkg forró vajba keverjen 25 dkg zabpelyhet, adjon hozzá 12,5 dkg cukrot, 2 tojást, valamint 2 evőkanál lisztet és egy késhegynyi sütőport. A masszából formáljon ovális vagy kerek korongokat, 180–200 °C-on süsse körülbelül 15 percig. Ha nem fogy el azonnal, a maradékot tegye fémdobozba. Legalább 4 napig friss, ropogós marad.


Házi keksz

20 dkg margarin
20 dkg cukor
1 tojás
30 dkg liszt
1 tasak sütőpor
20 dkg apróra vágott étcsokoládé (vagy füge, datolya, kókusz, dió, mandula)

Összekeverem, legalább fél órára, de akár egy napra is hűtőbe teszem. Két tepsit bélelek ki sütőpapírral, kis golyókat formálok, ezeket szétlapítva helyezem a tepsibe (vigyázat! nagyon elterül!), gázsütőn max. fokozaton kb. 15 percig sül. Ha kész, mehet a következő tepsi, a megsült adagnak kicsit hűlnie kell mielőtt kiszedem, mert melegen még puha. Sokáig eláll!

KépKép

KépKép
pilchard
 
 


Viera ,Neked akartam még irni:
Noémi cumizik?(bár sztem nem,de nem vagyok biztos benen),mert akkor a nyáltól is lehet.De ha nem cumizik is lehet a nyáltól.
Az elocomos krém meg ekcémára való én úgy tudom,legalábbis nekem a kezemre azt irtak fel mikor ekcémás volt.

KépKép

KépKép
pilchard
 
 


Úgy látom ma nekem kell kezdeni a sort mert még mindenki alszik vagy főz vagy takarít.
Nekem csak a főzés van hátra a többin túl vagyok.
A kacsazsíron felbuzdulva ma abba fogom sütni a rántott csirkemellett és a sültkrumplit mert a hűtőben van 2 üveggel a zsírból.
Emlékszem gyerekkoromba még nem volt olaj és mindíg zsírba sütöttünk mindent annyira finom volt a rántott húsnak is teljesen más az íze a sültkrumpliról nem is beszélve.

Képzeljétek megmenekültünk az éhhaláltól mert a biztosítótól kaptunk 60.000.-ft-ot. ( Számítottunk rá csak később)
Fitetést meg lehet, hogy csak 6-án kapunk pedig a törvény úgy szól, hogy 5-én legkésőbb rajta kell lennie a számlán.

Kép

Kép
katus73
 
 


Reni!

Hát nem. Fél adag finomfőzeléket ettem, de kijött, a zsíros kenyeret utána ettem, de az sem maradt benn, a vacsi igen. :evil: Szóval már igen régen voltam igazán jóllakott. Most a sok kicsit próbálom, de ez sem jön be. :?

tjuca
 
 


Juca!

A homeopátiát próbáltd már hányás ellen?
Persze biztos kipróbáltál már minden csodaszert.

Kép

Kép
katus73
 
 


Sziasztok!

Nem nagyon pörgünk ma! :(

Elocom:Zalán is ezt kapta amikor kiütései voltak.
Vendég
 


Elég gyenge a topic, mi van veletek?

Kép

Kép
katus73
 
 


Ugye Katus?Én is ezt mondom! :wink:

Kmammy
Neked akartam még az előbb,hogy Kevin nagyon édes! :lol:
Vendég
 


Sziasztok!

Dokinál voltunk, bakteriális felülfertőződés, piros torok... Augmentint kapott Lackó. C-vitaminnal nyomom. Doktornő szerint Lackónak 50 mg-ot adjak... :shock: Na én Mesinek egészségesen adok annyit, Lackónak eddig 200-at adtam, de ahogy Benianya írta, talán az 500 se sok...

Este majdnem 39 fokos volt a gyerek, de 1 óra alatt 37-re lement, reggel meg "csak" 38-ra ment fel, jól van amúgy, csak folyik az orra meg a könnye, de bicajjal ment a dokihoz. Most nem lázas.

Mesi totál egészséges! Kopp-kopp-kopp.

Apa vett tegnap valahol Praktikerben (asszem Kecsón) csaptelepet, nagyon menő, este fel is rakta. Olyan jó tusoló feje van, tusoltam vagy negyed órát! :-)

Andy! Receptes topicra írom a gofrit!


Bocsi, de Lackó nagyon pasi, nehéz eset betegen... Szóval megyek, rohangálok neki, meg főzök, mosok, mosogatok, takarítok... Komolyan, osztódnom kéne, de tuti, akkor az egyik klón elmenne aludni! 8)

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Gabella!
Sajnálom, hogy lackó ilyen beteg de az jó hír, hogy azért bicajjal el tudott menni a dokihoz.
Na lépek én is mert van még egy kis dolgom.

Kép

Kép
katus73
 
 


Na, tényleg nincs nagy pörgés!

Kmammy! Kevin nagyon kis édes, és milyen ügyes! Azért jó, hogy van ilyen gyerek-pálcika is, gondolom, a rendessel még nehezebb lenne enni.

Mi nem voltunk a forgatáson, csak Mesi hasonmása szerepelt a reklámban!

Milyen jó ötlet ez a kalicka a bagósoknak! Talán ettől még kicsit frusztrálva is érzik magukat, és inkább kevesebbet gyújtanak rá. De Japánban mindenre olyan jó ötletek vannak, már meg se lepődök!

Amandi! Jaj, de hülye vagyok! Részvétem a párod nagynénje miatt! Sajnos nem csak szomorú, de bosszantó is a történet.

A kutyus jobban van már?

Benianya! Jaj, hallottam ezt a helikopter balesetet... Szolnokiak voltak?

Azért jöttem megint írni, mert Mesi nem hagy a konyhában semmit csinálni. Csak nassolna folyton. Lóg a hűtőn, ha kimegyek. Így megvárom, hogy 1-kor lerakom aludni, majd utána főzök, mosogatok, takarítok... Csak így meg hideget esznek ebédre. Ez van.

Blogra is megírtam a mait, úgyhogy itt már nem vagyok lemaradva.

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Meteor, küldtem privit!

Reni, küldtem mailt, remélem megkapod! Szólj, ha nem!
Vendég
 


Sziasztok!

Juca: szerintem is legyél nagyon büszke a pocidra! Bárcsak nekem is lenne már ilyen! Bár egyébként az enyém amúgy is ekkora, csak pocaklakó nélkül! Mi lesz, ha majd bérlik is? :lol:

Meteror: nagyon jó lehet ez a lakberendezősdi! Olyan érdekes dolgokat tanulhattok! Majd lehet, hogy egyszer én is kérek tanácsot!

nancsa: szerintem nálunk is baj van a levegő páratartalmával. Már én is gondoltam arra, hogy kellene egy hidegpárásító. Most egyelőre teleraktam a szekrény tetejét edényekkel. Nálunk az a baj, hogy Kornél felkel éjjel is inni. Ráadásul b 3dl vizet megiszik éjjel! Szerintem ez nem normális. Ráadásul napközben is iszik eleget. Éjjel meg persze arra kelünk, hogy bepisilt! Ilyet kb 3 hónapos korában csinált utoljára!

Gabella: Lackónak jobbulást!

Kmammy: Kevin nagyon ügyes! Nálunk a kanállal evés a menő. De még a szendvicsét is azzal akarja enni. :D

Reni: nekem is kell majd adóbevallást csinálnom. Ha minden igaz a jövő héten mehetek a papírjaimért. AKkor már legalább kitaposod nekem az utat, én meg majd csak kérdezek! Elromlás: mi úgy kezdtük az évet, hogy:
- számítógép
- telefonom
- számítógép mégegyszer
- Peti telefonja
- fényképezőgép

Ez mind januárrra!
Már elegem volt! Én is a következőt a mosógépre fogadtam!

Kijött a 9. és 10. foga is Kornélnak! Két rágó! Elég jól haladunk, azt hiszem. 3-4 hónap alatt 10 fog!

Na, megyek még egy kicsit lepihenek én is!

Anita

Kép

Kép
wawel
 
 


Helló!

Életjelet adok. Vagyunk, Máté még pöttyös, Noiban még gondolom lappang. Voltam isiben, megkaptuk a szakdolit, jajjjj!!! Már úgy félek, febr. 28 írásbeli, és addigra a szakdolit is le kell adni...Uncsi? Más: Afdóbevallás nekem is nehéz, a mh. megcsinálja 3 rongyért (ami ingyen járna...)? Én meg eléggé hule vagyok hozzá. Meg a gyest is magamnak kell intézni, mehetek be a Váci útra. Most épp más se hiányzik, de nem tóm mennyi az átfutás, és a május már közeleg.

Benianya: Végeztem én is lakber. sulit, de azt annyi is... Sose dolgoztam benne...De én már csináltam pár dolgot. (ha-ha, még színi suliba is jártam, sőt voltam felvételizni a Sznmüv.-in is mit vesztettek, hogy nem vettek fel!!! )

Juca: Nem tóm, az már tuti, hogy nekem is gyorsabban kellett a terhes cucc. Hát, nincs tipp, olyan Kovácsos....Aztán írj folyamatosan, mert nem jó ha eltűnsz!

Mézgombi: Akkor mikor mentek le? Fotó ügyben? Jó, gondolom van más prg.

Amandi: Részvétem. Jaj, én meg Nagyimért aggódok, szegényke nagyon ramatyul van, és a tavasztól félünk(sok ídős akkor hal meg)

Cigi: Én se bírom, de ez a kalitka durva. Hát, uram tuti nem menne be, inkább hazahozná a nikotin éhségét. Én azért nem szidom őket, mert néha még úgy rágyujtanék...

:oops:

Ex: Tudsz abban segíteni, hogy ha valaki gyes alatt akarja kiváltani a vállalkozóit, akkor hová, meg mennyi, meg mi?? De, akárki segít, megköszönöm!!!

Ja, tóm, nem reklám hely, de valaki ki akar venni egy szoba-konyhás 37 nm-es lakást, Dózsa, és Lehel közt, 13.-ban, ööö, 5.em, nem panel, téglaházba, 50-ért szóljon. (apunak akarok segíteni, nincs bérlő)

Viera: Ilyen pötty Máté szája körül is szokott lenni, de elmúlik magától pár óra alatt. Még nem jöttem rá milyen kajától lehet. majd beszélek dokival.

mentem.

KépKép
KépKép
colett77
 
 


Bárányhimlő tombol kérdésemet ezek szerint hozzád intéztem Colett, csak nem emlékeztem már kinek a pöttye lett pöttyös.

Gab! Irtam privit, de top sicret!

Beni ma 5 csajjal volt együtt a játszóböliben, nagyon élvezte! :wink: később jöttek pasik.
Úgy szeretném már látni, hogyan szocializálódnak, hogy játszák le a meccseiket, de a többi anyu nem ül ki a fal mellé, hanem ugyanúgy játszik a gyerekével, mint otthon és folyton rá szól, add vissza, hagyd stb. Pedig pont azt várom, hogy végre szaladjon a fiam ellenállásba amikor kiveszi a másik kezéből szó nélkül a játékot, de sosem tudom meg a másik reakcióját, mert mindig megoldja a másik anyuka helyettük. Pedig szeretném a mélyvizes augusztusi böli előtt látni, hogyan reagál a fiam, ha nem neki van igaza, vagy másnak is kellene a játék, amit elvett. Próbálom finoman mondani, hogy hagyjuk őket, had játszák le a meccseiket és csak ha nagyon elarapózna a dolog akkor szóljunk bele, mert azt látom, hogy szegény többségnek egy árva önálló gondolata, akarata sincs. "Gyere most játszunk ezzel, nézd mi van itt" stb, anyu által irányitott dolog, pedig olyan kis talpraesettek maguk is felfedezik a világot ha nem lohol a sarkukban anyu. Tisztelet a kivételnek, mert vannak játszani hagyó mamik, jó fejek. :P
Kiváncsi lennék ez ügyben a véleményetekre, hiszen eddig túlnyomótrészt kettesben voltatok ti is, most kezdődne a társas lénnyé válás. Katus, imike-bölcsisek kivételével. Dani is ugye már megvivta.

benianya
ákosbenianya
 
 


Benianya! Kösz a privit! :shock: :cry:

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Sziasztok!

Hát itt meg miért nincs senki? :shock:
Kép
Vendég
 


Sziasztok!

Csajok!
Mi van itt?Vagy inkább mi nincs???

Mi ma megyünk az ügyeletre.
Zalán totál be van rekedve,de nem ez aggaszt,hanem a szája tele van aftával! :shock:
Fogalmam nincs mi ez? :shock: :shock:
Vendég
 


Lányok, mi semmit se aludtunk éjjel, annyira köhögött Milán. Csütörtökön voltunk dokinál, mondta, hogy hétfőn mehet bölcsibe. Erre most visszaesett, nagyon brutál ez a köhögés. Csak tudnám mitől? Nem is voltunk sehol szinte. :shock: Valami jó tipp köhögésre?

Alziza, írj majd, mit mondott a doki!
Vendég
 


Picikét mintha kihalt volna a topic!

Kimike!
Lándzsás utifű szirup vagy Stodal a köhögésre jobb ötletem nincs.
Mi mehetünk hétfőn bölcsibe bár még egy kicsit hörög-zörög Panna a doki néni szerint.

Most szerintem megint jó ideig nem jövök legalábbis remélem.Azért ha lesz időm elolvasom majd amit írtatok bár ha ilyen intenzitással fogtok írni mint az elmúlt 2 napban akkor nem lesz nehéz visszaolvasni.

Minden jót kívánok!

Kép

Kép
katus73
 
 


Benia!

Küldtem privit.

Többieknek bocsi, élünk még, csak időnk nincs.
ÁÁÁÁÁÁÁÁ, tudom hogy mindenki így van ezzel, de kezd egy kicsit elegem lenni az állandó készenlétből, mosásból, vasalásból, gyerekhisztiből és főleg abból, hogy Noémi csak velem hisztis és csak engem rúgdos és csak nekem nyafog és csak nekem.......

Valamelyik este úgy alhason rúgott, hogy azt hittem, kiszakad a méhem. Nem csodálkoztam volna rajta, hogyha rögtön vérezni kezdek. De szerencsére nem.
Nem tudom miért ilyen velem.

Szóval kicsit magam alatt vagyok, úgyhogyezért nincs is kedvem írni, mert mindig valamit előbb meg kell hogy csináljak, utána reménykedek, hogy idejutok, de megint jön valami utánpótlás munka.
Ti nem vagytok egy kicsit belefáradva? VAgy ez valami téli-tavaszi depi,

Erika

Kép
viera
 
 


Sziasztok Lányok,

nálunk (lekopopgom) Panni úgy néz ki kimászott a náthából, viszont a Zuram tegnap reggel már olyan vacakul volt, hogy itthon is maradt.
Beteg pasi a háznál...képzelhetitek :)

Amandi,
én is ezért írtam, hogyha valakink nem jön be a sötét szín, akkor akármennyire is trendi a dolog el kell felejteni.
Bár ez bármilyen divetra igaz: az ami jól mutat a kifutón nem biztos, hogy nekünk is jól áll. Az kell belőle megvalósítani, ami a mi egyéniségünkhöz illik.

Még csak annyi, hogy nálunk a lakásban egy helyen van csak erős szín: a konyha két fala a négyből narancsos-piros színű. Na, én pont ma este ültem és néztem, hogy így másfél év után már kezdem nagyon unni, kellene valamit változtatni.
Egyébként az előszoba, konyha többi fala fehér, gyerekszoba pasztelles sárga, nappali nagyon világos kém-mokka színű.

Most a konyhán elgondolkoztam egy oliva színen, de az a baj, hogy a tálalószekrényünk piros....de mondjuk egy fahéjas-barnást is el bírnák képzelni.
Ami még tetszene: ha mondjuk az egyik fal fekete lenne, a másik meg fekete ű-fehér nagyivirágos tapétás, de egyfelől ez nem menne a konyhabútorhoz (majd teszek fel képet) másrészt a férjem tőből harapná le a fejem :)

Gabella, Kimike,
jobbulást a fiúknak!

Adóbevallás téma,
hááát majd lehet, hogy én is segítséget fogok kérni. Most nem tudom, hogyha egyéni vállalkozó vagyok meddig kell az SZJA-t bevallani: hiszen minden hónapban kellett már tavaly küldeni, akkor is febr 15ig kell egy összesítő?
Meg mit kell kitölteni?
Már próbáltam az APEH honlapon tájékozódni, de nem egyszerű.
Ha valaki tud segíteni az jelezze plz.

meteor
 
 


Sziasztok Lányok!

Jó nem? Ilyenkor gép előtt ülni... :evil: Milán úgy köhög, hogy nem tudok aludni, őt látszólag nem zavarja, alszik. Feje alatt párna, párásító megy, az előbb itattam vele stodalt. Most kinyitottam az ablakot, hátha a friss levegő jót tesz. :roll: Addig nem is merek visszafeküdni, nehogy elaludjak és nyitva maradjon.

Ma már remélem többen írtok! Na megyek, szétnézek még a neten. :twisted:
Vendég
 


Csajok, annyira tavasz van, juhhéjjjjjjjjjjj! Jól elbeszélgetek magammal. :lol: :evil:
Vendég
 


Sziasztok!

Először is elnézést a betolakodásért! Eredeti GAP ruhák baby-től a felnőttig. Ha érdekel a következő linken, megtalálod: http://www.vaterabolt.hu/index.php?page ... eID=170099

Üdvözlettel: rubin
rubin
 
 


Kimike!

Milán hogy van?


Itt is gyönyörű idő van!!!!!!!!! A fiúkat lezavartam sétálni Én meg takarítok!!!! :cry:
De ezeket a képeket muszáj feltennem:

Kép Kép Kép

Reni
Kép
prenata
 
 


Reni, Milán is imád takarítani. :-) A múltkor a bölcsiben összevesztek a lapáton és a seprűn. :lol: Hiába, a bölcsi nincs felkészülve ekkora szorgalomra. :wink:
A köhögés brutál, megint ez a kruppos köhögésre hasonlító, fuldokló, száraz. De más baja most nincs érdekes módon (kopp, kopp). :roll: Igaz, ez pont elég, hogy ne tudja magát kipihenni szegényke. Úgy sajnálom. :(
Mi nem megyünk sehova, az ablakból csodáljuk a napsütést. Már ki sem merek mozdulni, nehogy felülfertőződjön szegény gyerkőc.
Vendég
 


Sziasztok!

Ne harizzatok, de mióta itthon van Feri, azóta nem tudtam leülni a gépünk elé. Most is az öcsém masinája előtt lebzselek. :)
Peti lázas, most nem tudom, hogy a kullancs elleni szuritól vagy valami mástól. Most várakozó állásponton vagyok, kap kúpot, aztán ha valami más tünete is lesz, akkor szerda du. elviszem a dokihoz. Mert egyelőre nem köhög, nem folyik az orra, szóval a lázon kívül nincs más gondunk, jó, kicsit bágyadtabb, de ha csökken a testhője, akkor virgonckodik ezerrel!

Tegnap összedugtuk a fejünket, és kitaláltuk, hogyha semmi nem jön közbe, akkor Peti nem a hozzánk közel eső óvodába fog járni, hanem a mamámékhoz legközelebb esőbe…és megyünk oda puncsolni: van Szegeden tejes és rostosleves dobozgyűjtő akció, és már beizzítottam anyósomat, szól majd Feri a cégénél, meg mi itthon, hogy gyújtjük, és majd megyünk leadni. (Most mondjátok meg, normálisak vagyunk? Még kétéves sincs a gyerek… :? )

Képzeljétek, ha Petinek mondom, hogy üljön a bilire, nemhogy ráül, hanem előtte rángatja le magáról a harisnyát, hogy húzzam le, és úgy hajlandó leülni, de a legjobban akkor tetszik neki, ha mindent leveszek róla, és látja a kukacát. Fél siker! Ja, és tegnap láthatóan próbált pisilni is bele, de nem volt mit, szegény feszítette a hasa alját, de egy csepp sem jött. Olyan édes volt!

Csajok, tegnap totál kiakadtam. Volt szó a hírekben arról, hogy a szombathelyi kórház szülészetét megcsinálták, és hogy ingyen van, erre a befejező szövegben kitértek rá, hogy csak a napidíjat kérik el ezért. Javítsatok ki, ha tévedek, de én úgy tudom, hogy a gyerekágyas ellátásért nem lehet napidíjat kérni. Akkor most ez hogy van??? :?

Még valami: jár nekünk a GEO magazin, és anyukám olvasott benne egy tök érdekeset. Ha jól emlékszem, orosz kutatók szerint azért leszünk infulenzásak, mert nem veszünk magunkhoz elég D-vitamint. Érdekesnek találom, de ha belegondolok, Peti volt ugyan megfázva, de lekopogom, az influenza eddig elkerülte, és ugye kapja a Vigantolt.

Katus, akkor most jól jött nektek a biztosítós pénz. Nálunk meg most még 3.-a volt a fizetési határidő, de már elsején megkaptuk a pénzt, de márciustól már 10.-e lesz a határidő. Én most Feri adóbevallásán csücsölök, ma írtam a biztosítópénztárának, hogy árulják már el, hogy honnan jött ki nekik az igazoláson szereplő összeg, mert nálam más van. És amíg nem írnak, addig be sem fogom adni a bevallást. Aztán még egy hónap, mire visszajön a pénz. ÁÁÁÁÁÁ.

Gab, Lackónak javulást!

Wawel, hinnye, jól belehúztatok! Nálunk 10 hónap alatt jött ki 12. :) Kanállal evés nálunk is megy, azt hiszem, csak ígértem, de a végén elmaradt, ha lesz időm, teszek fel fotót, ahogy anyósomnál kanalazott a drága.

Colett, megsúgom, a munkáltató már nem köteles megcsinálni a bevallásodat! Más kérdés az, hogy elvállalja, de kér érte pénzt. Szerintem ez nem egészen jogos.

Bénianyu, pont úgy vagyok, ahogy Te, olyan „jó” nézni, hogy amikor itt van nálunk a bnőm a kislányával, hogy csatáznak ketten bizonyos dolgokért.

Kimike, sajnálom Milánt. Egy kolléganőm teljesen felháborodott, teszem hozzá jogosan, mert a nagyon okos dokijuk annyit mondott, hogy az a megoldás arra, hogy ne legyen beteg a kicsi lánya (aki nemrég kezdte a bölcsit), hogy a téli időszakban nem viszi közösségbe. Na kösz. Ahelyett, hogy mondta volna neki, hogy adjon neki multivitamint, vagy mittomén.

Preni, nagyon édes Peti. Majd én is teszek fel este képeket, de ahogy írtam, most tesóm gépe előtt ülök, és a fotók meg a sajáton vannak.
Takarítás itt is megy, a legjobb az volt, amikor két seprűvel söpört a drágám két lapátra. :D

Na megyek, pusza nektek!

Ági és
KépKép
exdeus
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?