Sziasztok!
Ne harizzatok, de mióta itthon van Feri, azóta nem tudtam leülni a gépünk elé. Most is az öcsém masinája előtt lebzselek.
Peti lázas, most nem tudom, hogy a kullancs elleni szuritól vagy valami mástól. Most várakozó állásponton vagyok, kap kúpot, aztán ha valami más tünete is lesz, akkor szerda du. elviszem a dokihoz. Mert egyelőre nem köhög, nem folyik az orra, szóval a lázon kívül nincs más gondunk, jó, kicsit bágyadtabb, de ha csökken a testhője, akkor virgonckodik ezerrel!
Tegnap összedugtuk a fejünket, és kitaláltuk, hogyha semmi nem jön közbe, akkor Peti nem a hozzánk közel eső óvodába fog járni, hanem a mamámékhoz legközelebb esőbe…
és megyünk oda puncsolni: van Szegeden tejes és rostosleves dobozgyűjtő akció, és már beizzítottam anyósomat, szól majd Feri a cégénél, meg mi itthon, hogy gyújtjük, és majd megyünk leadni. (Most mondjátok meg, normálisak vagyunk? Még kétéves sincs a gyerek… )
Képzeljétek, ha Petinek mondom, hogy üljön a bilire, nemhogy ráül, hanem előtte rángatja le magáról a harisnyát, hogy húzzam le, és úgy hajlandó leülni, de a legjobban akkor tetszik neki, ha mindent leveszek róla, és látja a kukacát. Fél siker! Ja, és tegnap láthatóan próbált pisilni is bele, de nem volt mit, szegény feszítette a hasa alját, de egy csepp sem jött. Olyan édes volt!
Csajok, tegnap totál kiakadtam. Volt szó a hírekben arról, hogy a szombathelyi kórház szülészetét megcsinálták, és hogy ingyen van, erre a befejező szövegben kitértek rá, hogy csak a napidíjat kérik el ezért. Javítsatok ki, ha tévedek, de én úgy tudom, hogy a gyerekágyas ellátásért nem lehet napidíjat kérni. Akkor most ez hogy van???
Még valami: jár nekünk a GEO magazin, és anyukám olvasott benne egy tök érdekeset. Ha jól emlékszem, orosz kutatók szerint azért leszünk infulenzásak, mert nem veszünk magunkhoz elég D-vitamint. Érdekesnek találom, de ha belegondolok, Peti volt ugyan megfázva, de lekopogom, az influenza eddig elkerülte, és ugye kapja a Vigantolt.
Katus, akkor most jól jött nektek a biztosítós pénz. Nálunk meg most még 3.-a volt a fizetési határidő, de már elsején megkaptuk a pénzt, de márciustól már 10.-e lesz a határidő. Én most Feri adóbevallásán csücsölök, ma írtam a biztosítópénztárának, hogy árulják már el, hogy honnan jött ki nekik az igazoláson szereplő összeg, mert nálam más van. És amíg nem írnak, addig be sem fogom adni a bevallást. Aztán még egy hónap, mire visszajön a pénz. ÁÁÁÁÁÁ.
Gab, Lackónak javulást!
Wawel, hinnye, jól belehúztatok! Nálunk 10 hónap alatt jött ki 12.
Kanállal evés nálunk is megy, azt hiszem, csak ígértem, de a végén elmaradt, ha lesz időm, teszek fel fotót, ahogy anyósomnál kanalazott a drága.
Colett, megsúgom, a munkáltató már nem köteles megcsinálni a bevallásodat! Más kérdés az, hogy elvállalja, de kér érte pénzt. Szerintem ez nem egészen jogos.
Bénianyu, pont úgy vagyok, ahogy Te, olyan „jó” nézni, hogy amikor itt van nálunk a bnőm a kislányával, hogy csatáznak ketten bizonyos dolgokért.
Kimike, sajnálom Milánt. Egy kolléganőm teljesen felháborodott, teszem hozzá jogosan, mert a nagyon okos dokijuk annyit mondott, hogy az a megoldás arra, hogy ne legyen beteg a kicsi lánya (aki nemrég kezdte a bölcsit), hogy a téli időszakban nem viszi közösségbe. Na kösz. Ahelyett, hogy mondta volna neki, hogy adjon neki multivitamint, vagy mittomén.
Preni, nagyon édes Peti. Majd én is teszek fel este képeket, de ahogy írtam, most tesóm gépe előtt ülök, és a fotók meg a sajáton vannak.
Takarítás itt is megy, a legjobb az volt, amikor két seprűvel söpört a drágám két lapátra.
Na megyek, pusza nektek!