Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Lázmérővel segitettem.

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Zsu, ráadásul tényleg hideg van...

Ja és nehogyazthidd... bent nem alszik a babakocsiban... nem hüje ő csak gyerek... a babkocsinak kint a helye... :lol:

Ja 2x 15 percet aludt, most fel van dobva - éppen a pillangónak dumál, miközben megeszi a fejét!... du. már kint altatom...
de délelőttönként marad a bent alvási kísérlet 1 hétig...
(legszívesebben azonban hazarendelném a zuram, hogy 1 hétig legyen itthon és szoktassa benti alvásra a gyereket ő, mert ahányszor hívott anno, hogy mi van és mondtam hogy Dorka bent van, az volt az első kérdése, hogy miért nem kint van és alszik, mert az milyen egészséges! - volt amikor azon röhögtem, hogy legalább hagy melegedjen már fel az a gyerek szopi után, meg fáradjon el és csak utána altassuk)

Jutta

KépKép
jutta

Kiri!! Te meg tényleg ne parázz! 3 nap alatt nem megy el a tej, tényleg!!!! Nekem jó egy hétig konkrétan ömlött. 2-2 dl-t fejtem reggel, délben 1,5-1,5/ cici stb (anno ezeket is ítam, hééé - nem csak azt, hogy elapadt)... és utána kezdett el apadni, hogy miért? hát gondolom, mert nem volt szopi és én meg mivel a fránya lefolyónak fejtem (hiszen Dorka a lefejt tejet SE ette meg), gondolom nem sajtoltam ki az utolsó cseppet is, meg csúszott eleinte csak fél órár a fejés stb...
Ha lelkesen fejed, meg eszel-iszol, akkor tuti nem lesz gond!!!

Jutta

KépKép
jutta

nono, emlékszem én még Jutta arra, h micwsoda megváltás volt, h legalább kint alszik Dorka, nem? :roll: :wink:
miért nem szoptatsz kint? azaz etetsz? a tápival még a melled sem fázik meg :lol:

Macsek, ha nagyon lecsupaszítjuk a programot, akkor: két nő, egy pasi, két mell: sztem ez már majdnem szexprogram. és ha, miközben Hubát etetem, Petra visít, akkor még izgi is :D
hidegfront van? mi akkorát sétáltunk! Petra még alszik, Huba meg a meleg szarban dumál aaaa... mittoménmiknek

Kép
an°°di

és tényleg írtad a közbenső fejés-értékeket. bocs. elfelejtettem. :oops:
na, megyek, eszem még egy kakaós csigát. mióta racionalizáltam az étrendem, azóta se ettem. ma pótlás van... hihi

és képzeljétek, holnap reggel vesszük át a kulcsokat! neki is esünk a szobafestésnek mega bútorösszeszereésnek meg a cuccáthordásnak. ez lesz a hétvégi programunk. ma éjjel már enyhe rémálmaim voltak tőle... :? de azért nagyon-nagyon boldog vagyok! és ha rágondolok is elfáradok... ;)

Kép
an°°di

bocsi Andi!!! :oops: :lol:

Kép

Lilypie Premature Baby tickers
vicuska2007

Igazad van Andi, mindig többet akarok, mostmár szépen alszik kint, akkor hajrá bent is!!

Az éjszakák miatt nem irígyellek, de ezért a "cumit rakok a Huba szájába, és nézem 1 percig, míg elalszik" mutatványért igen...
(gondolom, Te meg az éjszakáimért engem! :lol: , bár neked van 3 fős alternatív szexprogramod!!)

Na azért aludjon is, ne csak az anyja kísérletezzen vele, délután kint lesz... kisütött a nap is! (legalább)

Egyed azt a kakaósat!!

És hajrá kulcsok!

Dorka némi biztatgatás mellett, mégmindig a pillangót bűvöli - hogyazonmiazolyanérdekes?? - lagalább megérte az árát! :wink:

Jutta

KépKép
jutta

Andi, dejóóó, költözés!!! Képeket azonnal! Hol van a lakás?

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

mi olyan érdekes? még sose látott ilyet, teeee :D
na, mentem szexe.... hoppá, szopta... etetni, na. :lol:

Kép
an°°di

Legfrisebb képek:

Kép Gyere, súgok valamit! Kép Szopikendő a kedvenc Kép Fürcsi Kép Ez a feje alatt van a kiságyban, de mindig magára rántja mostanában :)

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Nagyon édi képek, ez itt a szép babák oldala. :)

Kriszti, én is pont ilyen aggódós vagyok. Mikor Marci nem eszik, konkrétan ma is, sírva nyomkodom ezt a kézi Aventet, a kezem már úgy fáj, hogy majd beszarok (bocs), közben hívom a férjemet egy kicsit panaszkodni. Ő közli, hogy ne parázzak, az ő fia nem fog végleg lemondani a finom illatos, meleg ciciről egy a gumiszagú cumisüveg kedvéért, majd eszik ha éhes lesz. De mikor éhes? Soha? Amikor van tejem soha nem éhes, csak este, amikor már nincs. Amúgy ő egy hetes kora óta kap cumisüveget és két hónapos koráig gyönyörűen evett vegyesen, 25 dekákat hízott. Aztán a két hónapos oltása után egy nappal beállt vmi fordulat, azóta hol eszik, hol nem, dekára pontosan 15-öket hízik, egy grammal se többet. Én is nagyon féltem, ezt a kis tejemet, de mit tegyünk ők a főnökök. :(

ukati74

Panka nagyon szép nagyszemű baba! és neki is kb olyan nagy haja van, mint Petrának... azaz, bocs, Bibi, olyan pici haja :wink:

akciós a játszószőnyegünk a brendonban. aki szeretne venni, én csak ajánlani tudom. majdnem ennyiért vettük használtan :evil: igaz, már elég régóta gyűrik az ikrek

Kép
an°°di

klassz a délután: rám esett egy bazi nehéz fémpolc, a másik a szekrénybe bele (klasszul el is b*szta az ajtaját), közben Petra sikítozott, még jó, h Huba nem ébredt föl rá.
most alszanak, én meg vigasztésztát főzök :? és :evil: vagyok magamra. hüje!

Kép
an°°di

Sziasztok!

Zsu: nagyon sokat változott Panka sztem. Az első képen teccik legjobban. Irtó cukika! :D
Kati: üdv közöttünk! Gyönyörű szeme van a kisfiadnak. Édes pofa nagyon. Jaaa és ugyan nem vagyok Móni, de köszi a bioboltos linket.
Móni: hogy ez a Janka milyen kis kiszámíthatatlan. A lényeg, hogy egyenesben vagytok.
Kertikiri: usziba egy héten hányszor jártok?
Jutta: nem értem miért baj, hogy kint alszik Dorka. Ha máshol vagytok, nem tudod kitenni a teraszra? Alkalmazkadjon a házigazda :D
Banán: eddig üveges banán-almát evett Ádi (többek között ma is).
Még így is rendesen fogja a kakit.
Gondoltam, a mai ebéd maradékát beválalom, mert ez az egy ízlik.
Hát, nem megette az egész üveggel?!... :shock:
Vasárnap megyünk anyósékhoz. Aggódom is miatta, hogy egész nap csak a kocsiban fog aludni a gyerek. idegen helyen Ő sem érzi magát túl jól. Estére olyan nyűgös szokot lenni. De hát szoktatni kell.

Kép
Kép
gabcii

És, azt nem is írtam, hogy este megyek munkahelyi bulibaaa!!! :D

Kép
Kép
gabcii

Timi!

Bibusnak vmi hihetetlen sérója van. Most komolyan kérdezem. Nem kell időnként vágni?
Édes bogár nagyon a kis menyasszonyunk!

Kép
Kép
gabcii

Andi!

Az új lakásról képet mikor láthatunk? (okés, tudom fontosabb dolgotok is van)
Nagyon szupi, hogy végre költöztök! :D

Kép
Kép
gabcii

hi

Andi
te szegény :-) (polc)

Bibu ma éjjel 2szer evett majd 7 kor megébredt :?

Zsu
Panka nagyon cuki csajszi

óvatosan a banánnal

Bibus köszöni a dícséreteket :-)

mielött aggódnátok hogy elvitt a gyámügy szólok hogy anyuméknál leszünk hétvégén

mennem kell mert Maja terrorizál
Vendég

Gabci
ide is hordhatod Ádit szoktatni :-)

nem vicc ,már 2szer vágtam Bibu haját és megen belelóg a szemébe
Vendég

Ma hivatalosan is elkezdődött a hozzátápi, ugyanis Vilinek krónikus hasmenése van. Védőnő+dr Spock és anyukám állapították meg együttesen. Ezért Vili turmixolt répát kap, szopi előtt 20 ml, + én vmi normaflore-t eszem...

ki mit szól hozzá? de mit adjak neki? széntablettát mégsem lehet :?

ma jön a fodrász, barinők, leléptem.

Zsu: Panka cuki kis pufipofi :lol: és óóóriási szeme van!!!

KépKép
1macsek

hajvágás... az még várat magára de a körömvágást én spec nagyon unom :? mire egyikükkel végzek, az se kismiska.. lassan mindig a zsebemben lesz a kisolló 8)

képeket majd...
amúgy már írtam, de szívesen leírom még egyszer, h maradunk újpesten, benn a központban a piac mögött...
nemrég hívott az eladó, h mégsem tud teljesen kiköltözni ma, így holnap még hordják a cuccokat... pffff... ők ki, mi be :? érdekesnek ígérkezik :roll:

mentek anyukádékhoz, Timi? de jó! remélem, tudsz picit pihenni. meg h Bibivel is figlalkoznak majd kicsit. ha nem, akkor legalább Neked lesz több időd Bibusra.

na, léptem, mert nyafis ébredés van. asszem. az előbb is volt ilyen, de mire beértem, csönd lett. fura.
:arrow:

Kép
an°°di

Macsek cseréljetek Vilkóval: tiéd a répa, ő eszi a normaflore-t. hm?

Kép
an°°di

Macsek
amit Andi mond reálisnak hangzik

én a helyedben nem egyből nyomatnám a répát,meg nem is szopi elött

hányszor kakil Vilkó és milyet ? perverz vagyok
Vendég

Andi
hát remélem hatott a múltkori szentbeszéd féle,Maja nagyon be van már indulva,de persze apa még sehol
Vendég

Gabci, köszönjük a bókot, de olvastam korábban, hogy itt minden csaj Ádámért verseng, úgyhogy esélyünk sincs. :D

A biobolt tényleg jó, (akkor itt most mindenkinek ajánlom :oops: ) főleg, hogy 5000 felett ingyen kiszállítanak, ezt az összeget, meg mint tudjuk nem nehéz elérni biotermékeknél.

ukati74

Na csak életjel, kész a gyerekszoba.... meglátjuk az éjszakát!

Jutta

KépKép
jutta

Jutta, most idegeljelek? Szerintem igaza van a férjednek. Betti is ilyen volt bent nem aludt csak cicin és ha lefeküdtem vele. Szerintem marci azért alszik sokat, mert folyton úton vagyunk. Délben elindultunk az oviba, utána haza, utána kori, haza. picit felébredt kis cici, konyha közepén még 5-ig aludt.
Vidd ki korizni, tuti alvás, garantálom!

Kati, Ti is Marcell?!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Gabci, tudtommal az alma is fog, szóval igy párositva még jobban, nem?
Jó bulit estére!!!

Macsek, répát??? Hát ezt még nem hallottam. Sztem az alma és a banán is fog, de répával nem szoktak kezdeni hozzátápit :roll:

Timi, te meg pihend ki magad!

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Most nézem a bioboltot, amit Kati tett fel, pont Veresegyházon van az üzletük. Jutta, igy nekünk egyszerűbb :wink:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Igen, mi is Marcell Ciripke. 2006-ban a 15. leggyakrabban adott név volt mint kiderült vmelyik újságból. :D

ukati74

és 2007ben?
;) nálunk Petra lesz 'bajban'. már ugye itt is még egy Petra. na, majd rászoktatjuk a Petrocellire.

én iszonyú fáradt vagyok. megyek is masszírozni, meg torna, meg fürdés, meg kaja... 8)
:arrow: :arrow:

Kép
an°°di

nekünk a hozzátápival rendezödött a kaki, pedig almát meg banánt eszünk. Én úgy tudom az alma normalizál, bár hogy ez mit jelent?

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Környékbeli lyányok! Ha van infótok helyi babaúszásról légyszi irjátok meg.

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Sziasztok!

Hát mi ma megettünk délután egy almát meg majdnem fél üveg alma-banán-öszibarack kompoziciót és igy nem is kért tápit alszik mint a kisangyal egyszerűen kérte még az almát erre apa hozott be neki bébidesszertet és izlik neki de még mennyire cuppokta befelé holnap kezdem a répát!
Látom rajta ,hogy igényli mikor mi eszünk rendesen nyel nagyokat a lány ahogy meg szokott minket nézni!

Boldog farsangozást mindenkinek!

Kép

Kép

Kép

Kép
mogyoland

Te Andi a középső kép után nem gondolod ,hogy összeillenének Hubával? :wink: :lol:

Kép
mogyoland

Asszem elaludt... ezt igen simán megoldottuk!
Na majd meglátjuk, hogy az átalvással mi lesz!

Ciripke, Zsu tud babaúszást Veresen!

Mogyo, jó a csaj!

Jutta

KépKép
jutta

Zsu: Köszönöm a Lactináról az infókat. Ma kibéreltem, tényleg nagyon ott van. Ugyanúgy kiváltja atejleadó reflexet, mintha szoptatnék, vagy kézzel fejnék. Délutánonként kb. 100 ml-t szoktam lefejni, ma a Lactinával 125-t! És nem is hangos, így éjjel is tudom használni.
Panka gyönyörű baba! Kis tökéletes.

Kriszta: nyugodj meg! Olyan nincs, hogy egyik napról a másikra elapad. A mennyisége csökkenhet átmenetileg, de ez állítólag normális. Én kerek 3 hete nem szoptatok már, csak fejek kézzel, és nem apadt el. Volt 1-2 nap amikor 10-20 ml-rel kevesebbet tudtam fejni alkalmanként, de utána rendben volt a mennyiség megint. A Lactina tényleg jó. Ha mégy érte, vidd magaddal a kézi mellszívódat, mert bizonyos elemei jók ehhez a géphez is, és nem kell még egyszer megvenned. Kérd meg őket, hogy szereljék össze neked. Nekem ugyanis úgy adták ki, hogy két elem hiányzott belőle, a férjemnek úgy kellett viszaloholnia itthonról. :evil: Egyél-igyál sokat, akkor is ha nem kívánod, és aludj, amikor csak lehet. Most jól értem, hogy Nadin hercegnő is felhagyott a szopássl? Ugye nem? Az simán lehet, hogy nő, fejlődik, kevés neki az "adag", meg még dolgozni is kell érte, de ilyenkor gyakrabban kell szopiztatni és mindkét mellből. Elvileg. Mert nekem nem szopizott ugye, nemhogy gyakrabban, egyáltalán nem, igaz, nálunk már az első naptól kezdve súlyos gondok voltak a szopival, és sajnos a védőnőnk kifejezetten szopi-ellenes, így egyáltalán nem segített. (Felírta a tápszert a 3. héten. Juhé. Az egyik ismerősöm meg elppanaszolta neki, hogy a babája folyton belealszik a szopiba, mit tegyen? Védőnő: hagyja abba a szoptatást, mert fárasztja a gyereket (!!!), fejje le neki a tejet, és adja cumisüvegbő(!!!). Agyamat dobom el!!!)

Mogyó: nagyon édes a kis "csontváz"!...

Timi: Remélem, tudsz pihenni egy kicsit. Azért a humorérzéked nem hagyott el, látom.:D Gyámügy... :D

Andi: Aú! :x (Polc) Az új lakás jó dolog, kár, hogy előtte mindig van egy költözés ...

Jutta:
eleinte Eszter sem volt hajlandó benn aludni, csak kinn, a babakocsiban. Hát szoktatni kellett... Pl. 50 perc üvöltés után kemény 20 perc alvás. A hajamat téptem, de nem adtam fel. Ma este lefekvéskor volt egy kis rinyálás (nem bömbölés, csak nyafogás), a férjem már ugrott is, hogy sír???, de nem hagytam, hogy bemenjen, öt perc alatt csend is lett. Most már kinn nem alszik, érdekli a világ, le szoktam neki húzni a kupolát, ha nincs nagy szél, nézegeti az eget, a belógó ágakat, az elrepülő madarakat, én meg közvetítek, hogy éppen mi látható. Alig várom, hogy a sportrészbe ültethessem. szerintetek mikortól lehet kisbabát sportkocsiban sétáltathatni? Amikor már tud ülni rendesen?Addig csak hanyatt? Szerintem is a férjed bevonhatná magát ebbe a bennalvós projektbe, igaz lassan itt a tavasz, ha eddig kinn edződött a gyerek, most má mindegy... :D

OFF: Ja, a hajamat levágattam ma.

Kép
waterlilly

Ciripke, veresen 2 helyen is van babaúszás. Az egyik az új iskola uszodájában, másik az idősek otthonában. Utóbbi kicsit fura nekem, én inkább az új usziba vinném. Kell telefonszám? Megvan mindkettő, átküldjem priviben?

Mogyo, jó sok mindent adsz már Ágikának! Nálatok a kaki rendben? Nagyon édi a kis csontváz, bár nekem kicsit morbid :D

Anett, örülök, hogy segitett a Lactina. Képzeld, néhány napos fejés után nekem a fél órás fejés alatt már 2x indul meg a tej!
És szerintem akkor lehet sportkocsiba tenni, ha már magától ül, de nagyobb gyerekesek ezt bizti jobban tudják.

Jolka, hol vagy?

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Bibinek boldog hófordulót!

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Azt nem is írtam, hogy Panka milyen kis formás, igazi porcelán baba (fürdetős képen olyan nagyon)!!! :lol:

Anett, én se adtam fel! :-D
(apa ma is lezavart, hogy sír a gyerek, amikor itt voltak az asztalosok - furcsálottam is, hogy én hogy nem hallom - hát konkrétan a járókában magyarázott a csaj az egyik állatnak - persze hogy a pillangónak - és csak néha nyűglődött, amikor nem bírta a fejét vmiért a szájába nyomni - gondoltam is, ha ilyenkor mindig szórakoztatnám pisilni se járnék napközben :roll: :roll: )

Jutta

KépKép
jutta

Tényleg!! Bibus is vénül! :lol: :lol:
Hogy nőnek ezek a gyerkőcök! :wink:

Jutta

KépKép
jutta

Anett, ha nem nőtte még ki a mózest, akkor szerintem egy-két hónapig még ne állj át a másikra. Biztos tetszene neki kicsit ülve, aztán nem tudnád már visszarakni vízszintesbe. Köszi a lactina infókat, direkt rákérdeztem h mi használható a kéziből, mondták h sokminden, úgyhogy elviszem magammal.

Mogyo, tudtam én, h előkerül a csontvázjelmez :-) Nagyon édi Ágika! De Hubára ne fenje azért a fogát :-)

Kati, Marci nagyon szép kisfiú!

Pankusz is tündéri a képeken!

Andi, gratula az új lakáshoz,meg a hitelhez!

Mi voltunk ma csípő uh-n, rengetegen voltak, nem hiszem el, hogy pont egy ilyen helyen nem tudják megoldani az előjegyzést :evil:

Mi egy héten egyszer járunk úszni.

KépKép
kertikiri

Hát én örülnék, ha láthatnám kinek mi a nyügi meg nyüszi, mert lehet h nekem túl alacsony az ingerküszöböm. De ma egész jól elvolt azért, sőt ha belegondolok minden nap elvan egy kicsit, hiszen minden szopi után fejek, addig valamit csak csinál egyedül is :)

KépKép
kertikiri

Kiri, kb egy fejésnyi időt van el Dorka is, csak én kajálok - meg teszek-veszek... utána azért közelről szórakoztatom, mégha a járókában is van! Ha meg úgy se jó, akkor pihiszékben jön velem, utána meg marad az ölben módszer!
Sírni meg szerinem egy 4 hónapos még nem sír halkan (legalább is Dorka nem), tehát az tuti nem nyöszi! :wink:

Na el... fürcsi, alvás programra a régi jó kis ágyunkba!!

Jutta

KépKép
jutta

Anett, nagyon tiszteletreméltó, hogy ilyen kitartóan fejsz, ráadásul éjszaka is ( én lusta vagyok, inkább tápszert adok :evil: ) és örülök, hogy most könnyebb lesz az életed géppel. Gondolom, ez gyorsabb is, mint kézzel.
A sportkocsis korszakot már én is nagyon várom, és gondolom tavasszal már bevethetjük. Akkor úgyis több látnivaló lesz.
Kriszti, köszi Marci nevében és nagyon szorítok a tejhozamodért. Éljen a Lactina. :)

ukati74

Jó reggelt!

Na, Nadin a harmad éves évfordulóját a 2. átalvással ünnepelte :lol: Legalábbis a 21-től 6-ig nekem már az! Aztán kicsit küzdöttünk a szopival, fel is ébredt megint dühében, de végül én győztem, és el is aludt rögtön, és azóta is nyomja :lol: Csabi f9-kor felkeltett, hogy őt már kidobja az ágy, a gyerek meg még sehol :D Ha ez nagyjából így állandósulna, akkor én is kelnék fejni hajnalban, mert úgyis felébredek olyankor. Most is sajnálom, hogy nem fejtem, de hát nem tudhattam előre, az éhes gyerek elől meg csak nem fejek. A cumisüveg melegítés hosszadalmasabb lenne, mire azzal odaérnék tutira ébren van. Kati, Nálatok ez hogy megy? Jelez éjszaka, és melegítesz neki gyorsan? Mivel?
Anett, Tőled is akartam már kérdezni, hogy milyen melegítőtök van, és mennyi idő alatt melegít? Meg hogy az avent melegentartóba mit teszel, fejt tejet vagy tápit, és mennyi ideig lehet így melegen tartani?
Mennyire lett rövid hajad?

Jutta, hogy tetszik Dorkának az új szoba? És ne felejts majd el fotókat csinálni róla!

Cirip, jó korizást mára!

Andi, Nektek meg bosszankodás-mentes költözködést!

KépKép
kertikiri

Sziasztok!

Bibusnak boldog hófordulót!

Hát nemsokáig volt rajta a ruha kb.még fényképeztünk! :lol:

Hát mi is egy kicsit letaknyosodtunk de se láz semmi csak picit szürcsög!
Jó volna már a tavasz!
Azt hiszem addig nem is megyek dokihoz mert csak ügyelet van mig nem lázas na mert ott osztán összeszednénk még valamit!

Kép
mogyoland

Nadinnak is boldog hófordulót!

Kép
mogyoland

Sziasztok!

Kiscsaj 7 után egy picivel kelt, tehát új szoba okés!
(előtte pakolásztam tegnap délután a ruháit a szekrénybe, ő a fotelben ült és bámult, meg röhögött, tehát gondolom tetszik neki!)

És most, fél óra altatás után a saját szobájában alszik (mondjuk még csak 10 perce) tehát haladunk!!

Képeket majd csinálok, de 1-2 dolog még nincs kész, majd utána!

Nadinnak boldogat és anyukájának meg átalvós éccakákat!

Asszem eddig tartott a csoda (alvás) de nem adom fel!!!
(na jó délután azért kint alszik a csaj, nehogy összeessen estére!)

:arrow:

Jutta

KépKép
jutta

hang alapján gyermek próbálja magát visszaaltatni... nem hiszem, hogy ekkora mákom lesz, de még várok a felrohanással...

Jutta

KépKép
jutta

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?