Sziasztok!
vagyok megint, csak átköltöztünk az új lakásba. És egy darabig nem volt internetünk... De most van, és bár most egész sok dolgom van, azért naponta benézek majd ide
Katavirág, érezd nagyon jól magad otthon! Jó utat!
nagyon tetszik amit a köldökzsinórvérevételről irtál. asszem én is inkább tesógyártásba kezdek
Nem semmi mennyi hó esett nálatok, főleg Edu frontváltozásához képest
De ez a defekt ez dúúúúrva.
Viszont irigyellek a babakelengye miatt, én még sehogysem állok. De majd egy hét múlva már itt lesznek a költöztető cégtől a cuccaink és én is moshatok, vasalhatok.
A kiütésről: a másik topikban is panaszkodnak a kismamák. De az a magvas izé az télleg gyanúsabb...
Rima, tök szupi,hogy voltatok Párizsban! kérünk képeket
én is repültem ugye a múlt héten, de nekem rendes volt Maszat, mert pont annyit mocorgott, hogy megnyugtasson, minden rendben van vele
Amióta viszont visszajöttem, mintha nem férne a bőrömbe
mindig mást dug ki, de olyan erősen, hogy az néha már kellemetlen. ugyanakkor megcsikizem amit kidugott és akkor visszahuzza
ezt szoktuk mostanában játszani
Tök izgi, hogy csak szüléskor derül ki, hogy kisfiú vagy kislány lesz-e...
Szuper, hogy minden rendben van
az a súly az nem is olyan vészes. Az kettőtök aranyközéputja még egész normális
Edu, most már, hogy van netem, úgy jöttem fel ide, hogy vajon még egyben vagytok-e? Nagyon nagy drukk Neked
Olyan csini kismami vagy!
Lehet hogy hülyeség, de nekem tegnapelőtt azt mondta a doki, hogy azt az időpontot jegyezzem meg, amikor evés után már nem érzek nyomást, nem gond a levegővétel amikor már nem nyom úgy a baba. Attól számítva 4hét múlva szülünk. Szval Edu, mikoris kezdődött Neked ez?
Nem semmi, hogy nem mondtad el otthon... Én tuti nem bírnám ki. Oks, kicsit néha fárasztó ahogy a szülők aggódnak, főleg anyósomék. Kiváncsi vagyok mit fognak a szüleid szólni,lesz nagy meglepetés!
Tuti nem sejtik?
rólunk még annyit, hogy ugye most kell majd berendezni a lakást, ami elég fárasztó, de remélem menni fog. Szval ha nem irok majd ilyen sokat, az nem jelenti hogy nem vagyok itt.. De egy "még élek" életjelet igyekszem majd adni
vidám hétvégét!