Sziasztok!
Tegnap olyan gyönyörű idő volt. Ma sem rossz, csak hűvösebb azért. Voltunk ma is kint... Azóta is alszik a kis bélpoklos! Azért is bélpoklos, mert rá kellett állnunk a 2 ciciből eszünk-re, mert 1 kevés... Na persze nem eszi ki a 2-t szerencsére, csak szütymög még a másikból egy keveset... Tegnap sokat, jól vissza is bukta a kis mohó. Ezzel kapcsolatban egy kérdés. Honnan tudom, mikor elég neki. Azt várhatom, hogy elengedje, nem fogja, max. ha bealudt. De képes addig enni, míg van. Bár még nem próbáltuk. Most azt csinálom, hogy egyik cicit hagyom kienni, böfi, ha látom, hogy hajlandó az alvásra leteszem, ha nyöszörög és keresi a cicit, adom a másikat (nem mindig kell), de ebből honnan tudom, mikor lakott jól? És mikor eszi már túl magát?
Ma reggel mértünk. 3,60(valamennyi)-k voltunk. Kicsit több mint 1 hét alatt 30 dkg. Ez nem vészesen sok, ugye? Amúgy hosszra rengeteget nőtt. Az újszülött rugikat lassan rakhatjuk el, mert épphogy végigérik. Igen passzosak már... Lemértük, 57 cm, de ez nem mérvadó, mert a kórházi 50 cm-t állítólag nem úgy mérték, mint mi...
Norma: Azért akarok valami járóka szerűséget, mert udvarra/teraszra is ki akarom majd tenni, ott azért nem teszem le a földre...
De azt hiszem ez a hálós járóka lesz belőle... Összecsukható, aránylag nagy, könnyen tisztítható.
Ja és Norma, ne idegesítsd magad a tejen!!! Pihi és relax! Lesz ott tejcsi! Zsombi pedig küzdjön csak rajta, attól lesz majd!!!
Hozzátáplálással nem tudok mint mondani, no tapasztalat, de akönyvek 3-4 hó előtt nem ajánlják, de gondolom ezt már Te is olvastad!
Pandi
Remélem mostmár feloldják azt az átkozott tilalmat!!!
A babák még mindig gyönyörűek!!! (Ti észrevettétek, hogy itt csak gyönyörűszép babák vannak??? Nem azért, de szerintem valamit nagyon jól csináltunk!
)
Lafi
Elrontottam Bende születési idejét. No csak 5 perccel, de 9:25-kor született. És én szeretnék képcserét is, beleszerettem a gyerekembe, amikor megláttam ezt a képet!
Mondjuk amikor nézem, akkor is beleszeretek minden alkalommal!
Szóval erre cseréld le légyszi!!! KÖSZÖNÖM!
IMÁDOM!!! Bocsi...