Sziasztok!
Előszőr is köszönöm mindenkinek a tanácsokat, egy pár jó szót, és a támogatást.
Most jutottam csak géphez, eddig a párommal beszélgettünk. Nos.
Elég sokat gondolkodtam azon, amiket írtatok, meg belefűztem a saját gondolataimat, illetve vártam, hogy mi lesz a beszélgetésünk eredménye, illetve a párom reakciója hozzállása.
A párom bocsánatot kért, amiért megbántott. Azt mondta, magányos volt, és belebújt az ördög, mert elég régóta nem találkoztunk. Én felvázoltam az aggályaimat vele és a kapcsolatunkkal kapcsolatban és elismerte, hogy hibázott, rosszul gondolkodott. Belátta, hogy rossz eszközt választott arra, hogy felhívja magára a figyelmet. Baromira rosszat, ezt mondhatom. (Kérdezem tisztelettel: nem lenne egyszerűbb és békésebb elintézési módja annak, hogy ha hiányzom, akkor csak egyszerűen ezt mondja?Ahelyett hogy gorombaságokat vág a fejemhez, és megbánt.)
Szóval. Ő nagyon szeret engem, nem akar minket elveszíteni, együtt akar lenni velem, és velünk. Miért nem tud mindig ilyen lenni?
Az a lényeg, hogy nem akar többet ilyen lenni velem és megpróbál mindent megtenni, hogy ne ismétlődjön meg ez mégegyszer.
Na nem akarom elkiabálni, de úgy néz ki, hogy rendeződnek a dolgaink a kezdeti nehézség ellenére, remélem.
Remélem nem döntöttem rosszul, és happy enddel végződik minden. Egyenlőre úgy néz ki.
gwini!
GRATULÁLOK!!!!Nagyon édi bédi a kislányod!!!! ajom:D
luca68!
Nem nincs bajom egyébként a vércukrommal. Néha szokott nálam előfordulni, hogy ha korog a gyomrom, éhes vagyok, akkor elkezdek remegni, szédülni és ha hamar nem eszem valamit, akkor elég rosszul leszek. De hála az égnek ez ritkán van.
mirci74!
Nekem nem volt pánik betegségem, de azt hallottam róla, hogy nem egy kellemes dolog. Sőt!Remélem, hogy hamar kigyógyulsz belőle, úgy ahogy múltkor. Megkérdezhetem, hogy milyen jellegű? Ha esetleg írtad volna, akkor előre is elnézést a figyelmetlenségért.
konan
Jobbulást kívánok, sajnálom hogy elkaptad ezt a fránya betegséget. Igen, sajnos ideges voltam a beszélgetés előtt, de aztán higgadtak voltunk mindketten, és hát ahogy fent írtam, a legtöbb azon múlt hogy ő hogy fog viselkedni, milyen lesz a hozzáállása a dolgokhoz. De hála Istennek, pozitív és megbánó volt.
lanta
Köszi, majd vigyázok magamra. Te is vigyázz magadra, ne aggódj a barnázgatás miatt. Pihenni kell, ha megteheted.
De tényleg nem is értem magam. Talán egy héttel ezelőtt még, állandóan éhes voltam és sok mindent kívántam. Most meg, maradt az éhség ugyan, de alig bírok ránézni a kajára.
A gombóc egyébként ott van nálam is, mert muszáj azért valamit enni is.
Lekopogom, de eddig rókakoma elkerült, bár a szele, az állandóan kísért....
monee85
Teljesen igazat adok neked. Tényleg, ahány orvos, védőnő, annyi féle magyarázatot adnak. Akkor tényleg kinek higyjen az ember?Anyáink idejében még nem is volt ennyire előrehaladott az orvostudomány, és mégis itt vagyunk, egészségesen fele és ők szerintem, fele annyit nem aggódtak.
Nem vagy balhézós....
starlark
Hát a pizzát most és sem tudnám megenni, valószínű farkasszemet néznénk.....Nekem is mostanában a savanykásabb ételek, és a hideg italok (tej) jön be, amit bír a gyomrom. Hűti a pokol tűzét...