Köszönöm a kakis body ötleteket, most a Libero Discovery-t használjuk a 7-14 kg-ig Tomi 10 kg, hát ennek még szerintem jónak kéne lenni és félek az új próbálgatásokkal, a múltkor is befaragtam a Lobero Up&Go-val is talán a Libero 4+ még kipróbálom.
Nem buta a kérdés Sági de az én fiam naponta többször és hatalmasokat kakál,260 g tápi, 3 dl gyümi, 3 dl főzelék, 260 g tápi, ahol sok a bevétel ott sok a kiadás kérem !!!
Kipróbálom az ecetet a mosógépben, a Vanish eddig is ment, de sajna minden eredmény nélkül, folyékonyban, szappanban agyaránt.
Dana
Laurának Boldog Hófordulót, ha elfelejtettük volna !!!!
Másik honlap címet nem tudok, akkor próbáld meg név szerint így kikeresni, hogy REGIO játék jobb ötletem nincs bocsi !!!
Pöttyeink halványodnak, de alig észrevehető módon.
Lehet, hogy egyszer mégis elmúlik ????
Sági
Nagyon jók a játszóteres képek, Peti nagyon ügyes, szerintem Tomi is először megenné a homokot nem lapátolná !!!!!
Én is gondolkodom a hajvágáson, de áttetük nyárra a rövid hajat mire jó meleg lesz kinnt, és még annyira azért nem vészes !
Te nem félsz, hogy az ilyen homokos játszótereken kutya-macska ürülékkel kapcsolatos fertőzést szednek össze, valahol olvastam, hogy még meg is vakulhatnak tőle !!!(paramami megszólalt, BOCSI)
Nem szeretném elvenni a kedvetek !!!
Pankaa
Nagyon cuki lehetett Emili a nagyágyon, Tomival mi is szoktunk hasonlót játszani, ő elkezd 2-3-t lépni, majd hasra vágja magát az ágyon, ezt nagyon szereti játszani, csak attól félek, hogy a földön is egyszer kipróbálja !!!
Ablakpucolásban csatlakozom Pankaa véleményéhez, majd húsvét előtt remélem addigra már jó idő lesz, erkélyajtó és társait egyébként felesleges, mivel nálunk is tiszta nyálpacában úszik !!!
Timi
Irigy-irigy a színház miatt!!! Jó szórakozást !
Május
Jó étvágyat a vacsihoz ! Egyél helyettünk is fincsit !!!
Bocsi újabb KÖRKÉRDÉS :
Tomi állandóan menne, de úgy, hogy az egyik kezével fogja egy ujjunkat, szerintetetk sétáltathatjuk ????? Szerintetek kell már rá ilyenkor cipő ha így jár, vagy csak ha teljesen saját maga jár akkor ??
Fejlődéstan és pedagógiai psychológia a könyv címe amibe Tomi belemélyült
Sétálás közben csakis egy ujjat fogva