Új privát üzeneted érkezett!

Helga!
Az operettszínházba megyünk és a Marica grófnőt nézzük meg! :D :D
Mi már rég hintáztunk, Lillus láthatóan unta, és nem sírt, mikor kivettem.

Lillus legújabb szokása, ha vki fürdik, nem lehet becsukni a fürdőajtót, mert bemegy és ott álldogál a fürdőkád mellett. Minden bedobál a kádba, amit talál, illletve betesz a mosógépbe! :roll: :roll:

Timi
Kép Kép
timocska

Timo,
Huha! Jo szorakozast Nektek! Biztos fergeteges eloadas lesz!

Lilluson jot nevettem :lol: Nem semmi hazias, egybol ki akarja mosni a furdozo hasznalt ruhait :)
Nalunk Aron kedvenc helyisege a wc, volt mar olyan, hogy eppen ott ultem, erre odajott, felkapaszkodott a labamra, aztan csak ott allt :). Alig birtam valahogy kirakni.

KépKépKépKép
thelga

OFF
Ha van kedvetek kitölteni ezt (nagyon rövid), az segítség lenne nekem. Köszönöm szépen!

hordozo

Aronkam ismet alszik. Hiaba, aki 6-kor kel, az gyorsan elfarad :evil:

A dm-ben en is vettem kolespelyhet, amit mar tobben is irtatok. Nektek bevalt? Mert nekunk, illetve Aronnak nem igazan. Eloszor nem is aztattam be, ugy szinte ehetetlen lett a gyumolccsel, masodszorra beaztattam negyed-fel orara, de meg igy sem lett az igazi. A masik gond meg a mennyiseg. Iszonyat sok ez a fel kilo, foleg igy, hogy max egy kanalnyit rakok Aron kajajaba es meg igy sem eszi. Mire lehet ezt a sokat elhasznalni? Tud valaki ajanlani valamit?

Egyebkent nalunk pont a gyumolcsok nem izlenek Aronnak, zoldsegek johetnek jo nagy mennyisegben, es ezert szerettem volna gazdagitani Aron delutani gyumolcs adagjat.

Dana,
Szegeny Laura :( Remelem, megoldodott a problema! Nalunk csak annyi volt a gond, hogy Aron nagyon faradt volt.

Agiboldi,
Annyira aranyos lehet Boldi, ahogy hozzad bujik! Remelem, nalunk is megmarad majd az ilyen osszebujas a szopi utan is!

KépKépKépKép
thelga

Tök mérges vagyok, az olasztanárom visszamondta az órákat! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Merthogy a tegnapit lemondtam a munkámra és Lillusra hivatkozva! De akkor kisgyerek mellett hogy lehet tanulni??? Bármikor és bármi közbejöhet!!!

Timi
Kép Kép
timocska

Timo,
Furi, hogy egy visszamondott alkalom utan igy reagalt! Eleg meglepo, mivel barkinek barmikor barmi kozbejohet, es itt most nem egy kisbabas anyukara gondoltam, hanem egy dolgozo vagy tanulo emberre, akinek nincs annyi kotelezettsege.
Most ujat keresel?

KépKépKépKép
thelga

Timocska,
Természetesen megy mind a 15 autó neve. :lol: Ha egy hiányzik, pillanatok alatt belövi, mi meg kutathatjuk, hogy hol van. :twisted: Még nem elég tökéletes, a Porsche 959 még csak a "picipóse", de azt hiszem, többet nem illik elvárni tőle. :wink: Majd csak háromévesen.
Mi meg sem próbáljuk becsukni az ajtókat. :lol:
Nézz egy másik olasztanárt az expressz oldalán. :wink: Lehet, hogy ő is rájött, hogy ennyi pénzért nem éri meg neki házhoz menni és csak egy indokot keresett.

Dana,
Amikor Nati felemeli Szabit most is ülésbe húzza a lábát. Ha zavar, hogy nem akar állni, szeritnem menjetek el vmi szakemberhez. :wink: Amikor magától áll, többnyire a figyelme terelődik el, azért felejt el támaszkodni.

Helga,
Az Ikeás etetőszéket ki tudod próbálni a helyszínen, csak ott nincs tálca hozzá. Gondolom, hogy nehogy ellopják. :twisted:
Nekem nem gond az ékezetnélküliség, smsben pl én sem használom. Csak épp az volt vicces nekem, hogy ékezet nélkül teljesen mást jelent és még bele is illene a szövegbe. Szerencsére én ékezettel tudok vakon gépelni, így nem macera. De mivel angolul tanultam meg először, így az elején elég küzdelmes volt.
Nati, amikor gondolkodik, kifejezetten bamba képet tud vágni. Lehet, hogy annyira élvezi a hintázást, hogy az arcizmai rendezgetésére már nincs felesleges kapacitás. 8)
Én nem rakom ki őket a wc-ből. :wink: A privát szférám azt hiszem, csak a betétcserénél kezdődik. 8)

Kép KépKép
lorca

Helga,
Hát jó lenne, mert az itthon töltött időt szeretném Lillus mellett hasznosan is eltölteni. Jó lett volna egy új nyelvvizsgával nekivágni a munkakeresésnek... de most csalódtam. Mert úgy érzem, én hiába akarok tanulni, akadályba ütközöm. Főleg úgy, hogy nincs senki, akire rábízhatom Lillust.... Jó, mondjuk ez egy vénlány volt, fogalma sincs arról, hogy milyen sok gond van egy kisbabával. Na, mindegy, túlteszem magam, aztán majd meglátjuk hogyan tovább.

Timi
Kép Kép
timocska

timo
olasztanár :evil:
sztm ez csak kifogás, biztos le akart már lépni (rájött, h messze van, stb.)
biztos találsz másikat! ilyen bárkivel előfordulhat, nemcsak kisgyerekesekkel :?

hajrá színház! mi a torkos csütörtökön megyünk étterembe (kele nélkül), már úúgy várom!

thelga
a dmes kölespehelyről már mástól is hallottam, h olyan mint a fűrészpor és büdös is. próbáld meg a holle kölespépet (bioboltokban), az tuti jó.

sági
háromnapos láza elvileg már volt (azért elvileg, mert csak 2 napig tartott). továbbra is fel-felmegy a láza, de jól van. bár talán mára mintha kicsit taknyosodna.

majus3

Jobb reggelt!itt esik a hó. :cry: Mikor lesz már tavasz?????? 8)

Timi!
He-he-he, beelőzünk, ha Lilus nem iparkodik! :wink:
Emili is bemászik a zuhanytálcába, és rámolja ki a flakonokat.
Használd ki Lillust, majd ő rámolja be a mosást! :lol:
Jó szórakozást a színházhoz!
Hülye ez a tanár??Tudtomma Te fizetsz neki, nem fordítva!Vagy ennyire nem érdekes neki a pénz?Na de biztos tzalász majd másikat!

Helga!
Én írtam,hogy sírt Emili.
Pelyhet én belefőztem a zöldségekkel.De főzhetszt magatokank belőle tejjel kását.Bár én nem szeretem. :lol: Milyen gyümit nem szerte?A savanyút, vagy az édeset?Bnánt megeszi?Almát?Emili eleinte csak a baánánt ette, az alma savanyú volt neki.Üvegesben sem eszi meg?
Etetőszék:ami nktek van ahoz is lehet venni külön 1000 ft-ért biztonsági övet.Nekünk Chicco van, de nagyzsülőknél az IKEA-s, és nekünk is bevált.Nincs lábtartója, talán ezért nem annyira egyszerű felálln benne, de menejtek el azt IKEA-ba kajálni, és akkor kipróbálhatjátok!:D

Emili ma már n7kor kukorékolt, evett 260-at, majd viszaaludt 8ig.Éjjel csak 1x kelt!

Sági!
Azta, mekkor husi!Nyami.nyami!Látom Petis száján, hogy ő is megcsócsálta!De abban van tojás is.Ezeks zeront te már adtál neki tojást (fehérjével együtt étem)?

Május!
Lehet hogy tényleg a 3 napos láz lesz, főleg ha majd jönnek a kiütések.
Mi is tömegközlekedünk, de én nem vagyok annyira paramami, inkább csak a gusztustalan játékoktól vagyok ki, mert ugye az fertőző is, meg gusztustalan is.Nekem legalábbis, Emili még nem reklamált hogy nyálszagú lett volna alabda. :lol:
Játszóházak igenis naponta lemoshatnák a lemosható játéokoat, a plüssöket pedig hetente mosni kéne!Nem tudom az ÁNTSZ szabályokat, de mintha így tanltuk volna, hogy ovi-bölcsiben is naponta kell fertőtéeníteni a játékokat!

Köcsög-tetves arabszomszédéknál megint megy a rapp!!
:evil: :evil: :evil: Ki fogom tekerni a nyakukat! :twisted:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Ja, van egy újabb rágcsálni való:DM -ben vetem, bio piffasztott kukorica, olyan mint a Hamlett, csak kukoricából van, viszont nem morzsálódik úgy mint a Hamlett, és Emili imádja majszolni, jól megdötzsoli vele az ínyét, és a keze sem lesz morcsos! :lol: Csak az a abj, hogy 300 ft, visznt én is eszem. :wink:

Május!
Nekünk is volt 2x is ilyen lézas-kiütéses nyavaja.

Kép
pankaa

Influenza:
Hogy jöjjön egy kis jóhír is a témában. :wink: Kérdeztem dokinéninket, mekkora is a járvány. Azt mondta, hogy náluk nem annyira érzékelhető, inkább iskolásoknál vagy fiatal felnőtteknél. Nem emelkedtett a telefonjai száma, a média kicsit túloz. :twisted:

Kép KépKép
lorca

pankaa
szupi, kipróbálom én is a kukoricásat. kele a rizsest n szereti

érdekes amit a láz-kiütés kombóról írsz, azt olvastam, h a klasszikus háromnapos lázat csak egyszer lehet elkapni. ezek szerint van több fajtája. na mindegy, két nap és kiderül :D

lorca
n durva, amit a játszóházról írsz. azt gondolnám, amikor minden piszlicsáré boltnyitáshoz, stb. ántsz engedély kell, akkor az ilyen helyeken is szigorúak a szabályok és be is kell tartani őket. naiv, naiv május... :lol:

majus3

Timo,
Hülye olasztanár. Tuti találsz másikat. Anyósod nem vigyázna Lillusra amíg tanulsz?

Lorca,
Nekem is ezt mondta a gyerekorvos, hogy több beteg gyerek van, de azért nem olyan vészes mint ahogy a média előadja.

Május,
Takonykór? Biztos a foga! :wink: :D

Panka,
Elméletileg még nem kapott tojást fehérjéstől Peti, gyakorlatilag igen. Tészták, pogácsa, kalács, rántott husi :oops:

Helga,
A holle köles az tényleg jó. A dm-ben kaphatót nem ismerem. De kölesgolyót is szétmorzsalhatsz.
Vendég

Igen zaklatott tegnap délutánon és éjszakán vagyunk túl.

Pann,
Én ha egyszer összefutnék azzal az emberrel, aki kidolgozta a Family Frost értékesítési stratégiáját…ő biztos nem altatott napközben gyereket, ill. szívott egész délután egy fáradt, nyűgös picivel, meg valószínűleg sosem dolgozott éjszakás műszakban.
Olvasgattam a puding összetevőit (kukoricakeményítő, só, aroma, kinolinsárga, narancssárga színezék), ezek durva dolgok?
Jana bébi vizes üveg, hosszú kihagyás után most mi is újra próbáltuk, és eddig egész jól ment.
Csengettyű tészta: ez a formájára vonatkozhat (természetesen nem hasonlít egy csengettyűre) Vegabond , én az Intersparban veszem.

Kakifolt,
Hosszas kísérletezés után, számomra meglepő módon, azt tapasztaltam, hogy ha azonnal beáztatom, akkor megmarad a folt, ha megszárad (na nem a darabos kaki, csak a kicsorgás), és utána vanish-t öntök közvetlenül a foltra, majd be a mosógépbe, akkor kijön. De nálunk sem jellemző már. Én csak ecettel öblítek, és teljesen bevált.

Ria,
Jaj, az a kapaszkodós kép!
Hajrá fogatlanság!

Lillus,
Bravó!!!

Zene,
Sebi nem táncol, csak fülel. Valahol azt olvastam, hogy nem jó, ha játék közben szól valami a háttérben, de S néha pont attól van el magában, hogy megy a zene.

Sági,
Peti + rántott hús, aztaaaaaa!

Timo,
Ne add fel, ha semmi eredménye sem lenne, akkor is ezekkel az otthoni munkákkal, tanulással legalább a pszichológust megspóroljuk magunknak, mert azért ha évekig leginkább egy kisgyermek a társ, akkor kell egyéb szellemi kihívás is.

Orsi
Kép Kép
sno

Ez a remek idő meghozza a takaríthatnékomat. Persze lehet, hogy csak világosban jobban látom a koszt és kezd zavarni. :twisted: Már be is szereztem egy adag Tescos wc papírt, szigorúan ablakpucolási célzattal. 8) Csak ne kéne hozzá még függönyt is mosni. Robi agyoncsap, ha meghallja, hogy már megint le kell szedni.

Május,
Nyitáskor tuti tiszta minden játszóház. :twisted: De hogy nem mosogatják el az utolsó kiskanalat is, amit alkalmanként több tucat mini a szájába vesz, az is biztos. :wink: Ennek ellenére mi még soha nem kaptunk el ott semmit!

Orsi,
Azért a belvárosi lakásomnak most találtam egy jó oldalát. Nincs Family F 8) Persze ami késik, nem múlik, biztos megjelenik egy a játszinknál vagy a Városligetben, ha kimegyek. Én szigorúan nem vásárolok náluk és mindenkit hasonlóra szoktam biztatni. Egyenlőre a bojkottom még nem hozott erredményt, de harcolok. :lol:

Timo,
Ha az olasztanulás nem jött be, tanítsál angolt vagy németet. :wink:

Kép KépKép
lorca

Lorca,
Ne is mond az ablaktisztítást. Amikor besüt rajtuk a nap minden egyes ablakon a Peti kezlenyomata látszik egy kis nyállal elmaszatolva. Gyönyörű! De szerintem csak nekem tetszik. :? :D
Ezért inkább csavarogni fogunk egyet ebéd után. Amit nem látok, az nincs ott. :lol:

Játszóház: Tegnap este találtam egyet közel hozzánk, azt hiszem ha teljesen meggyógyultunk ellátogatunk oda. Erőt veszek magamon és nem gondolok semmire csak arra, hogy PEti jól érezze magát.
Vendég

Május!
Tudtommal vmi adenovírus okozza a 3 naposat, de ennek a vírusnak van töb fajtája is.Igen, a 3 naposta csak 1x lehet elkapni(elméletileg), de Emili mind 2 alkalommal kiütéses is volt utánna, így vagy csak a 2. volt az, vagy egyik sem. :lol: Ezt csak vérvizsgálattal lehetne kideríteni.De én gyanítomn, hogy Emili így reagál minden vírusra. :roll: Ha legközelebb is ilyen lesz, akkor kérek tenyésztést.

Famili Fos(mi így hívjuk :lol: , elnézést aki mégis favorizálja őket), támogatom a bojkottot!!!!Anyáéknál is du. alvásidőben jelenik meg az ablak alatt, de apa már szólt nekik, hogy a mi házunkig el se jöjjön( amiénk az utolsó az utcában, körbe öregek laknak, akik nem flancolni ilyesmivel :lol: ), mert apa is ha otthon van alszik du. 8)

Én megint szunyáltam Emilivel, de előtte olyan jót játszottunk a mi ágyunkba, Emili élvezte hogy hátradől, és belehuppan a paplanba, meg lement a szélére, de csak hogy rászóljak, hogy leesel! :lol: akkor söpört vissza mellém.Meg elvettem a cumiját, és mindig elhúztam a keze elől, mior meg akarta fogni, nahát ezen annyira kacagott, hogy így még nem is hallottam!!
Na mesedélután befejezve, bocsi.

Lorca!
Jó takarítást, én majd csak kinti 20 fokban mosok legközelebb ablakot. :wink:

Sági!
Na ez a jó hozzáállás, gondolj erre ajátszóh.-ban is, hogy ami nem látszik... :lol:

Vki észrevette már, hogy megváltozott a betűstílus???Vagy csak nálam?Vmit elállított Emilka? :roll:

Kép
pankaa

Sziasztok!

Jöttem volna elöbb is,de Laura nagyon Anyás ma./ma van az évbe elöször itthon egyedül/

Timi
Én úgy gondoltam,hogy állítani valaki tanítgatta-e.Meg milyen lépésekbe keztétek el.Dani az nagyon hirtelen csinálta és ahogy nézem Laura teljesen más oldalról indul el a menésig.
Laura ugyanezt műveli velem is mint LIlla.Senki se legyen az ölembe csak Ő. :D
Milyen tanár az aki nem érti meg hogy 1 óra elmarad?És ha véletlenül infulenzés lettél volna,akkor is megtatja?
Irigyellek a színház miatt.Lillusra Anyósod vigyáz?Jó szorakozást!

Helga
Laura is ezt csinálta a játszótéren mikor beraktam a hintába.De az nap mentünk egy másik helyre és meglátta a hintát,már kérezkedett is kifele.Pedig ezek a hinták még nem EU-s szabványok.Ha jó lett a kép majd rakok fel mikor fogja a két gyerköc a kezüket és hintáznak.
Igen megoldodott a szorulás.Rájöttem egymást követő nap nem adhatok neki banánt. :(
Mi a holle kölespelyhet használjuk. Én is 1 kanállal rakok kb.80g gyümihez és saccra vízet.Azt írosd nem szereti a gyümiket.Zöldségekkel nem próbáltad?
Rakj kefirbe vagy natur joghurtba gyümiket hátha jobban eszi.Vagy még tejtermékeket te se adtál?

Lorca
Akkor megnyugodtam Laura is ha állítom ülni akar.
Ügyes Nati hogy ennyi autómárkát ismer lány létére.

Május
Milyen jó nektek kicsit kimozdultok gyrek nélkül.Mi finomat akartok enni?

Panka
Esik a hó :shock: Hétvégére jósolták.Ezek szerint nálunk hála nem lesz.
Szomszéd :twisted: De ahogy leírtad :lol:
Emilinek a puffaztott kukoricától nem fáj a hasa?Megnézem én is milyen.

Sno
Nálunk is ilyen a famili forstosok.De mikor vidéken voltunk nyáron Laura aludt ott a kenyeret és a hús is autóvál viszik,de a hangja katasztrofálisabb. :twisted: és persze,hogy felkelt.

Ria
Tegnap elfelejtettem megdicsérni Beni képeit. :D

Ma Laura Dani szintetizátorán játszott és karaokézott. :lol: Nagyon tetszett a hangja a mikrofonba.Még nekem is adta,hogy szóljak bele.Most meg meglátta délután a kiságyból Apát és nem akart aludni.Addig üvöltötte Apa míg be nem ment.Persze én altathattam el 10 perc sírás után.

KépKép
KépKép
dana 1

Panka,
Köszi a tanácsot. Igyekszem majd úgy kezelni a játszóházat is. :lol:

Dana,
Laurának hiányzott Dani!? Gondolom egész nap szórakoztatta.
A kis énekesnő! Ilyenekről tessék képeket csinálni!!!

Kint voltunk a Ligetben a nagy játszin. Szuper jó volt. Peti annyira élvezte. Csak kapkodta a fejét a sok gyerekre meg játékra. Beszélgettem egy anyukával és mondta, hogy ott az a szokás, hogy minden gyerek játszhat a másik játékával (motor, bicaj, homokozós cucc...) ha a tulajdonosa éppen nem játszik vele. És tényleg. Az egyik kislány leszállt egy motorrol, elment homokozni közben egy másik rápattant a motorra majd egy harmadik is sőt még Peti is. De a homokozóban is voltak játékok. Aki nem szeretné, hogy más is játszon az ő játékaikkal az egyszerűen elteszi és abból sincs harag. Azt hiszem mindennapos vendégek leszünk ott. :D
Vendég

Kép Kép Kép Kép
Vendég

Sági!
De jók a képek!Peti már nagyon ügyesen homokozik, szerintem Emili csak megenné, meg a szemébe szórná.Motoron mentetek?Vagy már sétált Peti melletted?

Kép
pankaa

Sziasztok!

Timi! Olasztanár! :evil: Nevetséges!

Panka! Nagyon édes lehetett Emili! :D Én is nagyon imádom amikor meg tudom kacagtatni! Most azt favorizálja, hogy térdel kapaszkodik a játszódobozába és nagyon vadul rázza a fejét. Közzben hangosan nevet. Gyanítom az tetszik neki, hogy elszédül! :lol: Én már attól rosszul vagyok hogy nézem. 8)

Május! Az is legalább valami, hogy nincs egyéb tünet! :roll:

Sági! Szupi a játszótér! Holnap nem akartok menni? Szivesen csatlakoznánk ebéd után! :D

KépKép
csongria

Jo estet!

Ismet jo faraszto napon vagyunk tul. Aront nehezen lehetett alvasra bizni, de az a lenyeg, hogy sikerult :)

Koszi szepen a kolespepes javaslatokat! Eddig a holle biokolespepet hasznaltuk mi is, de ugy megorultem ennek a dm-es kolespehelynek, merthogy sokkal olcsobb, mint a masik....

Panka,
Kerdezted, hogy milyen gyumiket adok neki, altalaban 1 almat egy fel uveg bebietellel (oszibarack, korte), vagy alma+banan. Regebben az alma+banan nagy kedvenc volt, de manapsag ugyanolyan immel-ammal eszi, mint a tobbi gyumolcsot.
Kolest eddig a jo kis fozelekekbe nem mertem rakni, nehogy tonkretegye itt nekem :)
Aranyos volt, ahogy leirtad a jatekotokat Emilivel :)

Sagi,
Nagyon jo a jatszoter! Latszott, hogy elvezte Peti!

Dana,
Joghurtot es a turot mostanaban probalom bevezetni, remelem, azokkal jobban megeszi majd Aron a gyumiket.
Aranyos lehetett Laura, ahogy enekelt!
Meg ahogy mondja, hogy Apa! Nem semmi!

Ugy vettem eszre, hogy Aron utanozza a szavakat, amiket mondunk neki. Egyertelmuen kimondta utanam, hogy Hallo (mikor telefonaltam), meg a nevet is.

Etetoszek ugyben egyenlore nem lepunk, Lorca tanacsat megfogadva, amint elkezdi csinalni a veszelyes mutatvanyokat, kiveszem.

KépKépKépKép
thelga

Játszótér:
Ha már kezdődik a szezon, visztek le homokozócuccokat, írjátok bele a gyerkőc nevét! Muszáj, mert a sok egyforma között nem lehet kibogarászni a sajátot és a legtöbb játszin minden gyerek játszik mindenkiével.

Sági,
Az a kosaras hinta Natinak is nagy kedvence. :D

Olasztanár:
Mivel én is nyelvtanár vagyok, a már túl sok negatív vélemény miatt szólnom kell a fentebb szidott védelmében. :wink: Nekem az angoltudásom több millában van, évekre leszámítva vagy 8, amit szigorúan a tanulásával töltöttem felsőoktatásban/külföldön, minden hónapban, ha átlagolok jópár ezret költök könyvekre, egyéb segédeszközökre, nem beszélve az időmről, hogy fenntartsam a tudásom és napra kész legyek. Ez nem csak rám vonatkozik, mint nyelvtanár. :wink:
Ha egy órára vállal valaki tanítványt, úgy, hogy házhoz megy, akkor az "órabére" kb harmadolódik. Timi olsztanárának az egy órája annyi időbe került, amennyi alatt én két duplaórát megtarthatnék, 3x annyiért. Az olyan tanítványt én is visszamondom, aki nem jár, mivel én csak egy bizonyos számú tanítványt vállalhatok, és ha valaki csak úgy lemondja mondjuk minden másodikat, akkor egy 3000 Ft-os órabérből (nem annyi volt) marad 500 Ft/óra, utazással, mert ő dolgozna. Ez olyan, mintha a kisbolti eladót csak akkor fizetnék, ha van bent vevő, mert hiszen a többi a szabadideje.
Persze ezt előre le lehetett volna beszélni, ez viszont tényleg a tanár hibája.

Kép KépKép
lorca

Köszönöm a kakis body ötleteket, most a Libero Discovery-t használjuk a 7-14 kg-ig Tomi 10 kg, hát ennek még szerintem jónak kéne lenni és félek az új próbálgatásokkal, a múltkor is befaragtam a Lobero Up&Go-val is talán a Libero 4+ még kipróbálom.

Nem buta a kérdés Sági de az én fiam naponta többször és hatalmasokat kakál,260 g tápi, 3 dl gyümi, 3 dl főzelék, 260 g tápi, ahol sok a bevétel ott sok a kiadás kérem !!!

:o Kipróbálom az ecetet a mosógépben, a Vanish eddig is ment, de sajna minden eredmény nélkül, folyékonyban, szappanban agyaránt.

Dana

Laurának Boldog Hófordulót, ha elfelejtettük volna !!!! :lol:

Másik honlap címet nem tudok, akkor próbáld meg név szerint így kikeresni, hogy REGIO játék jobb ötletem nincs bocsi !!!

Pöttyeink halványodnak, de alig észrevehető módon.
Lehet, hogy egyszer mégis elmúlik ???? :o

Sági

Nagyon jók a játszóteres képek, Peti nagyon ügyes, szerintem Tomi is először megenné a homokot nem lapátolná !!!!! :lol:

Én is gondolkodom a hajvágáson, de áttetük nyárra a rövid hajat mire jó meleg lesz kinnt, és még annyira azért nem vészes ! :D

Te nem félsz, hogy az ilyen homokos játszótereken kutya-macska ürülékkel kapcsolatos fertőzést szednek össze, valahol olvastam, hogy még meg is vakulhatnak tőle !!!(paramami megszólalt, BOCSI)

Nem szeretném elvenni a kedvetek !!! :roll:

Pankaa

Nagyon cuki lehetett Emili a nagyágyon, Tomival mi is szoktunk hasonlót játszani, ő elkezd 2-3-t lépni, majd hasra vágja magát az ágyon, ezt nagyon szereti játszani, csak attól félek, hogy a földön is egyszer kipróbálja !!! :roll:

Ablakpucolásban csatlakozom Pankaa véleményéhez, majd húsvét előtt remélem addigra már jó idő lesz, erkélyajtó és társait egyébként felesleges, mivel nálunk is tiszta nyálpacában úszik !!!

Timi

Irigy-irigy a színház miatt!!! Jó szórakozást ! :wink:

Május

Jó étvágyat a vacsihoz ! Egyél helyettünk is fincsit !!! :P

Bocsi újabb KÖRKÉRDÉS : 8)

Tomi állandóan menne, de úgy, hogy az egyik kezével fogja egy ujjunkat, szerintetetk sétáltathatjuk ????? Szerintetek kell már rá ilyenkor cipő ha így jár, vagy csak ha teljesen saját maga jár akkor ??
Kép Fejlődéstan és pedagógiai psychológia a könyv címe amibe Tomi belemélyült Kép Sétálás közben csakis egy ujjat fogva

Kép
kditke

Na csak beesek most este egy pillanatra, egész nap munkahelyen (mer Boldiapunak még a tavalyi szabija futja, nekem meg könnyebb ott), és olvastam ám, csak nem írtam.
Olyan nosztalgikus volt onnan olvasni, mint az elején :D

Viszont tökre szégyellem magam mert annyira rendesen mindenki reagál mindenre, én nem bírok, azt is gondoltam, h inkább nem is írok egyáltalán, nehogy valaki megharagudjon. De aztán egye fene, biztos elnézitek :wink:

Szuperek a homokozós képek, tényleg, mit csinált a homokkal? Én is azt tippelem mint Panka, Boldi is megenné.

Kelének gyógyulást! Sztem takony lesz!

Köszi az oxigénes vizes tippet, ma vettem, majd kipróbálom, hátha megelőzi a migrént valamennyire!

Olasztanár :evil: Én is tanítottam, és a házhoz menés magasabb tarifa. Ennyi. Ha előre nem gondolta át, h megéri-e neki, akkor utána már csak tisztességből is mennie kell kb egy évig, amikoris árat emel..

Ja, még játszóház: sztem én vagyok itt az ügyeletes tisztaságmániás paramami, tudjátok, aki egy hónappal ezelőttig sterilizált, és új cumi ha leesett.. Namármost én ezzel tudatosan szakítani szeretnék, megpróbálok nem gondolni arra, h ki nyalta össze, irány a játszóház. Úgyhogy szóljatok, ha tudjuk, h hova menjünk, csatlakoznánk Boldival. (BKV tapogatás viszont tiltólistás!)

Megyek túrótortát csinálni
:D

Kép
Kép
agiboldi

Sziasztok!

Sági
Majd csinálok képet ha valaki még van itthon mivel a négykézlábraállást is le akartam fényképezni,de mindig odajön hozzám. :) Nem is mondtam négykézláb álláskor hintázik,de csak akkor ha mondjuk a gyí paci paripa... mondókát.Kiváncsi lennék mikor fog elindulni belőle.
Ti hogy ösztönöztétek?
Nagyon jó a játszótér.És látszik hogy karbantartják.Jó ha ilyen társasába kerülsaz,mert vannak olyan Anyukák is akik nem tolerálják,ha valami nem a saját gyereke kezébe van csak.

Helga
Ügyes Áron.Bizti nem sokára érthetőbben fogja mondani a szavakat.

Kditke
Homokozós vakulást én is így tudom,de valamit meg engednünk kell. :(
Szerintem sétáltasd,ha Tomi akarja,de vigyázz rá ne szokjon :lol:
Az én véleményem,hogy még korai lenne cipőt adni a lábára,majd csak akkor ha tud önnáloan menni és akkor is kinnt az utcán.

Ágiboldi
Nem akarsz írni?De tessék csak jönni!!!Én észre se vettem nem válaszolsz néha,mivel ha írsz sokat szoktam nevetni,mivel lazán veszed a dolgokat.

Timi
A fogyókúra alatt nem vetted észre hogy kevesebb a tejed?Vagy több lett?Tornázol is?

Megkérdezném szerintetek szoptatás alatt lehet tornázni?Ezt úgy értem mint az aerobic,hogy ugrabugrálni :D .

Játszótér:
Sajna vannak elég tapasztalataim.Dani 2,5 éves volt mikor a barátaival játszik a homokozóba és hoz oda hozzám egy kutya"csomagot" homokossan.Abba a pillanatba olyan mérges lettem,hogy miért kell odaengedni a kutyákat.Persze nyomba mentünk fel kezet mosni és oda nem engedem bele többet./nekünk is van kutyánk,de ő soha nem csinál ilyet/A másik játszótérre meg azért nem megyünk,mivel a hajléktalanok elfoglalták és minden dolgukat ott intézik.
Nagyon kevés a körbekerített játszótér,de azokat szerencsére nagyon szépen gondozzák.
Esetleg ha valaki erre jár nézze meg MO.legnagyobb kalandvárosát.Sok korosztálynak vannak játékai.Igaz onnét 1 órás könyörgéssel lehet csak hazamenni. :D

KépKép
KépKép
dana 1

Kditke,
Nem lehet mindig mindenen aggódni. :wink: Ha nagyon akarsz, szerintem simán a lakásotokon belül vagy egy tucat olyan dolgot találhatsz, amibe belehalhat. Szabi üvegszilkánkja nem volt éles, de lehetett volna és akár rögtön le is nyelhette volna. Naponta hanyattcsapja magát, sokszor Nati segítségével, bmikor rosszul eshet, sérülhetne komolyan.
A játszóterünk bekerített, de melyik macskát tartja ez vissza? A BKV halálom, de még 10 napos Szabival sem tudtam rávenni apukámat, hogy mosson kezet. Onnan meg szerintem egy sote labor elég vírust meg bacit össze tudott volna szedni, hogy ellásson egy évfolyamot kísérleti alanyokkal.
Mégis túléltük az első év nagyját. 8)
A saját derekam védelme érdekében nem járatom. Cipőt Szabi akkor kap, ha majd, ha kint kell majd járnia.

Kép KépKép
lorca

Jóreggelt!

Nem tudok aludni!!!! :twisted: :twisted: :twisted:

Megbeszéltük Balival az olasztanár dolgot és végül arra jutottunk, hogy biztos nem érte meg neki házhoz jönni ennyi pénzért és ciki lett volna emelni. :? Mindegy, remélem találok újat vagy nem tudom.

Kditke
Nekem a védőnő azt mondta, hogy csak akkor kell cipő Lillusra, ha kinn is fog járni (ahogy Lorca írta). Idebenn felesleges, mezítláb tanul a leginkább. Sőt, a mostani kismamában olvastam, hogy a szilikon talpú zokni sem a legjobb, mert hogy abba meg beleizzad a lábuk!

Játszótér:
hát igen, kényes kérdés. De megint pont olyan, hogy akkor ennyi erővel egész nap lehetne a kiságyában a gyerkőc, hogy megóvjuk mindentől. Én személy szerint nem szertném, úgyhogy már alig várom, hogy mehessünk motorozni, homokozni, stb. :)

Sági!
Ténlyeg klasszak a képek, Peti nagyon ügyi, hogy már így használja a homokozólapátot. :) :)

Ágiboldi!
Eszembe jutott és már akartam írni, hogy Lillus is evett már paranyicát (huh, vajon hogy kell írni?). Én adtam neki, brokkolival. Úgy nyelte, hogy öröm volt nézni! :D :D :D
Hogy sikerült a túrótorta?

A gyerekem minden nap csinál vmi újat. Most mindent kidobál az ágyából. A kedvencit (3db plüss, az egyik kábé 50 cm magas), a pizsijét, a cumiját, sőt, tegnap már a takaróját is próbálgatta, de az túl nagy neki! És kis cukin mutogatja, hogy kiesett. Vmelyik este már olyan mérges voltam rá, mikor 234-szer kellett a cumiját visszaadnom, hogy a pizsijére csatoltam a cumiláncot. :oops: :oops: :oops: Így tudott elaludni! Mit csináljak ellene?

Timi
Kép Kép
timocska

Jo reggelt!

Panka,
Azt a biztonsagi ovet, amit irtal, honnan tudnam beszerezni? Brendon?

Jatszoter: Nalunk el van keritve, es bizom benne, hogy nem sok macska jar be.

Cipo: szerintem sem kell meg bentre

KépKépKépKép
thelga

Jó reggelt!

Gyönyörü időnek néz ki! Van valakinek kedve játszótérre jönni a városligetbe???

Körkérdés! Most láttam egy műsort ortopéd orvossal és bentre nem javasolja a cipőt. Hagy fejlődjön a lába magától. :roll:

Beni bezárkozott a szobájába! :lol: Most ez a mániája. Bemegy és becsukja az ajtót, aztán bent rendetlenkedik! :lol: Tegnap mondta előszőr, hogy ATA (apa) Amikor este megjött Beniapu, ránézett és mondta! :D

Timi! Szerintem ez ellen a kidobálás ellen nem tudsz mit tenni! Szerintem a cumilánc az jó megoldás!

KépKép
csongria

Sziasztok!

Ria,
Mi ma is megyünk a játszira csak nem tudom megmondani mikor, mert a barátnőm felugrik egy fél órára, de dolgozik és még nem tudta megmondani mikor jön. Mi vagy a délelőtti alvása után megyünk vagy 1 körül.

Ditke,
Természetesen nekem is megfordult a homokozós para a fejemben, de ezen nem fogok parázni. Homokozni nagyon szuper dolog! Szerencsére ez a játszi szépen rendben van tartva és még a gondnokbácsi is ott sétálgatott. Ettől függetlenül lehet itt is ez az. :?
Én is szoktam néha sétizni Petivel, nagyon szereti. Cipő csak kintre!!!

Dana,
Semmivel nem ösztökéltem Petit a mászásra csak vártam, vártam. Talán az a felfújható henger az jó erre. Ria?

Ági,
Ne izélj már! Szerinted én mindig mindenkire reagálok?

Timo,
Kidobálás ellen semmi megoldás. Nálunk is ez megy. Én egyszerűen ha kidobja akkor már nem teszem vissza a kiságyába a dolgokat. Cumira nincs jó ötletem. Peti már a cumiláncot is leszedi.
Vendég

Jó reggelt!

Ditke!
Emilnek már a 10- akárhány kg-ig Liberót vetem, pedig még 9 kiló sincs, de vhgy kicsi rá az előző méret. :roll: Ha ebből is kifolyik a kaki, próbáld ki ezt a nagyobb méretet.Emili is sokat eszik, de nem folyós a kakija.Ezek szerint Tominka igen?
Nagyon ügyesen járkál, Emili is hajlandó rá néha, hogy csak 1 kézzel vezetjük, de csak pár lépésig, utánna mászik tovább.Nekem a dokinő azt mondta, hogy szandit bentre csak akkor, ha már járva közlekedik, nem mászik!

Erkélyajtó nálunk is tiszta nyálas morcsos, csak azt nem tudom, hogy mivel mossam le, mert ugye az ablaktisztítót egyből lenyalná. :roll: Most kipróbálom hogy popsitörlővel milyen lesz, de szerintem nem is izgat annyira az eredmény, mert Emili 2 prcen belül tönkre is teszi. :twisted: :lol:

Most az az új tudománya, hogy ha vmi kaját adok a kezébe, akkor mondja, hogy nyam, vagy hamm. :lol: Kis cukika. 8)

Helga!
Áron is ügyesen beszél!

Ágiboldi!
Én elnézem neked, mint dolgozó anyukának. 8) , igazolt a hiányzás. :wink: Hajrá tisztaságmánia legyőzése!(nem könnyű, de nekem szülés után sikerült visszafognom magam>egyszerűen nem volt erőm a sok takarításhoz,stb.)

Timi!
Én aludtam helyetted is :lol:
Én is témázom ezen a cipő dolgon, de eddig minen szakember(rehabos dokinő, gyógytonász, védőnő) azt mondta, hogy bentre is kisszandi ha már jár, mert ez a padló, ami ugye sima, nem használ a mezítlábazásnak csak a természetes, egyenetlen talaj.De ez is olyan dolog, amiben nincs tejese egyetétés szakemberek között sem, azért majd még megkérdezek néhányat.De ha mindegyik azt mondja... :roll: Svael ez is olyan nehéz dolog, mert legvégül neked kell döntened, hogy kinek ioszel, és a te felelőséged lesz. :roll:
Emii is dobál mindent, de az ágyából cumit ki csak akkor, ha nem elég álmos, ésjátszik.Ilynkor ha megunom, de tudom hogy álmos lenne, csak még em jött rá :lol: , akkor hagyom egy kicsit nyafizni, utánna már nem dobálja ki, hanem elalszik. :lol:

Ria!
Itt nincs jó idő. :(
Emili is ata-nak mondja az apát. :lol:
Hát ez az, hogy mindegyik szakember mást mond, lásd fenteb írtam timinek.

Kép
pankaa

Sziasztok!

Én is megvagyok, csak felfázással kűzdöttem, tegnap n rossz volt, de most már nem érzem, hála a tegnapi egész napos gondos kezelésnek. Védőnő szerint antibio. kúrával végleg ki lehetne kezelni, de ha ez igaz lenne, már nem lenne semmi bajom, úh abban maradtunk, h inkább a tőzegáfonya készítményekkel próbálkozom. :roll:

Próbálok reagálni a tegnapiakra:

Olasztanár: valszeg tényleg pénz-ügy, én is mindig azt a tanítványt mondtam le, aki a legmesszebb lakott és/vagy a legkevesebbet hozta a konyhára. Bár ha vkit elvállaltam, akkor - ahogy Ágiboldi is írta - akkor azért a tanév végéig kitaróan jártam hozzá, csak szeptemberben már nem vállaltam újra. :roll:

Játszótér: mi is itt vagyunk.... :wink: Peti fényképein már látszik, h tavasszal nem csak bicikliülést kell venni, hanem teljes játszótér-szettet.:lol:

Etetőszék: a miénknek is 3 pontos az öve, és mivel nem tudom a tálcát elég szorosan rakni, gyakorlatilag SEMMIBEN nem gátolja az öv. (Erről majd töltök fel képet a picasa "veszélyes" rovatába.)

Timo! Gratula Lillusnak az álldogáláshoz!!! :D :D :D Gergő még nem nagyon próbálkozik, úh Lillus megint beelőzött. :wink:

Anyatej: nekem már nincs elég... :( Ma éjjel egyértelműen kiderült, h ami van, az már az éjszaka átvészelésére sem elég, úh a hajnali 6-os tápi 3-kor került elfogyasztásra (fél 2-től voltunk fent és próbálkoztunk a szopival visszaaltatással :? )

Városliget: nekünk megint 2 körül lenne jó. :roll:

Utazás: Ausztria, Karintia, Koralpe. Már csak 8 nap. :D :D :D
Vendég

Pann!
Szopival Lillust max 2 órára tudom visszaaltatni. Akkor 3-kor együtt virrasztottunk, mert én is akkor mentem át dühöngve, hogy ilyenkor még nem eszünk! :evil: :evil: De mivel nem aludt vissza, így kénytelen voltam. Aztán negyed 6-kor újra ébredt. :cry: :cry:

Nekünk a Városliget annyira kiesik! :( :( Főleg bkv-val. :(
Majd csináljatok fényképeket és odakopizom Lillust is, mintha ott lenne! :)
Mindegy, holnap megyünk az Állatkertbe! :D :D :D

Nálunk ugyan nincs erkélyajtó, de mindig felültetem az ablakpárkányra a dedet autókat nézegetni. Na, ott szép kis tappancs és nyelvlenyomatok vannak! :)

Ria!
És Beni mit rendetlekedik a szobában? Pakol legalább? :wink:

Timi
Kép Kép
timocska

Sági, Pann! Nekem is 2-körül lenne jó! 1-kor eszik és utánna tudunk indulni! :)

Timi! Persze, hogy pakol. Elhúzóajtós a gardrob és ha kicsit nyitva van akkor eltolja! Csak az a baj, hogy alul az apja szerszámai vannak és mindig ott kotor. Kihúz egy csavarhúzót vagy ilyesmit!(igazi pasi!) :lol: Úgyhogy résen kell lennem! :lol:

Pann! Sajnálom a felfázást! Nagyon utálom! A húgyúti fertőzésekre Zinnat antibiotikum a legjobb! Meg egy Nitrofurantoin nevü vizelet fertőtlenitő. Ez gyakorlatilag 1 nap alatt rendbe hozza! De próbáld még a kamillateát inni! A sör is jó mert jól kihajt! 8)

KépKép
csongria

Ja igen én a felfujható henger segítségével ösztökélem mászásra. Emeli a kezét hogy rátegye én meg arrébb húzom. Pár lépés után ugyan nagyon bepipul, de ezzel mindig áttudom verni! :oops: :lol:

KépKép
csongria

Játszótér:
A játszótéren egy anyuka hívta fel rá a figyelmemet, hogy baleset esetén fel kell hínvni a mentőket, hogy megkérdezd, melyik kórház az ügyeletes. Gondolom, aki eüs, annak nem mondok újat, de én nem tudtam. A játszóterünkről rá lehet látni a Baleseti Kórházra. Három éves kislány leesett a csúszdáról, kb 3 m magasról. Berohantak vele a Balesetibe, ott közölték, hogy nem ők az ügyeletesek, át kell vinni a Heim Pálba. :?

Tegnap a kezembe akadt egy honlap, ahol a bioritmusomat meg tudtam nézni. Kb három nappal ezelőtt voltam depim mélypontján, kihozta, hogy az az érzelmi mélypontom az egész hónapban. Amikor pedig nagy takaríthatnékom támadt, az pedig az esztétikai csúcspontom volt. Gáz, hogy szépérzékem csúcsa az, hogy zavar a koszos ablak. :oops:

Hogy azért ne legyen olyan jó kedvünk, Nati tegnap éjjel belázasodott és ma már megint csorog. Jaj, de jó. Már kezdett hiányozni. Szabi pedig pár napja köhög, ha lefekszik, mára meg már neki is csörög kicsit az orra. Remek. :twisted:

Kép KépKép
lorca

Lorca,
Puszik a gyerkőcoknek! Döntöttetek már a műtétről? Hol? Mikor?
Ez az ügyeletes dolog nagyon gáz, de sajna így van. Ismerős a szitu csak az a ciki, hogy én a másik oldalon áltam. :oops: Finanszírozási dolog az egész, de egy sérült gyereket hogy lehet elküldeni?

Bioritmus :D Na kiváncsi lennék az enyémre?! :lol:
Vendég

Érdekes nálunk ez másképpen volt! Aki betette a lábát azt nem küldhettük el! Volt, hogy a kismama mondta, hogy a Mávban van az orvosa és ott szeretne szülni de a mentő hozzánk hozta. És az orvosok nem engedték el szegényt. Egy vadidegen helyen kellett szülnie! :evil:

KépKép
csongria

Timo,
Gyertek el hozzánk és együtt elmegyünk a Ligetbe? :D
Ez a többiekre is vonatkozik. :D

Panka,
Ablara is csak az ecetet tudom ajánlani. Büdi, de csilli-villi lesz tőle.
Vendég

Ria! Zinnaton túl vagyok. Nem akarnám folyton ismételni....
Vadidegen helyen szülni? Ehhez is volt szerencsém. :?
Vendég

ja, meg Timo, mekkora az Aria összecsukva? Bizti nem fér be hozzánk???
Vendég

Jajj de jó ennyien megyünk a ligetbe??? :D

Én egyenesen a ligetbe megyek, nekem egyszerübb mint villamosozni!

Pann! Hát ha a Zinnat nem gyógyitja!!!.... :(

KépKép
csongria

Sági,
Műtét eldöntve. :? Heim Pál, de még nem voltunk a dokinál, várom, hogy csituljon a vírusszezon. Előtte még szeretnék csináltatni allergiavizsgálatot is, azt nem lehet 3 év alatt, úgy tudom. Nem hiszem, hogy az az oka, de nem is vagyok doki. Nagyobb az esélye, hogy félrediagnosztizálta, de mégiscsak egy gyermek fül-orr-gégész, nem hagyhatom figyelmen kívül, amit mond.
Nem kétlem, hogy a kórházaknak meg van kötve a kezük. Nekem egy lépcsővel feljebb lévőkkel van gondom. :twisted:

Csongria,
Lehet, nálatok is ugyan az a szitu. A mentő az "ügyeletes" kórházba viszi, a "beteg" meg alkalmazkodjon. :? Egy szülés vészhelyzetnek számít, ha már mentő hozza. A gyerkőcöt meg csak anyuci vitte, kézben. Nem tudom, milyen súlyos volt, de azért biztos nem életveszélyes.
Én taxival mentem szülni. :oops: Végig azon paráztam, hogy nehogy most öntsem el az ülést. :wink: Persze azokban a rövid percecskékben, amikor pont nem voltam elfoglalva túlságosan magammal. 8) Szeritnem nagyon utálhatják a taxisok a terhes kismamákat ilyen esetben.

Timocska,
Tippem nincs, mit lehet csinálni vele, nincs cumink és nincs kidobható dolog az ágyban, de még kiságy sincs. Nálunk teljesen más problémák vannak. 8) Tegnap éjfélkor arra ébredtem, hogy valaki egy óriásit pukizott és az orrom szólt, hogy arrébb kell mennem. :twisted: Valamelyik nap, amikor kapott tápit, megragadta a cumijánál fogva és lendületből lecsapott. Még most is érzem a dudort a számon. :lol:
Ha a plüssre feláll, nem tud kibillenni a kiságyból? Mondjuk ha mindhármat véletlenül egymásra teszi a sarokban?

Kép KépKép
lorca

Sziasztok!

Éjjel Laura felébredt 4-kor és fél óra cumi be,cumi kiadogatást után meg kellett szoptatnom.Reggel alig tudtam felébredni Danit intézni az oviba.Ma van neki farsangja,alig várja.

Cipő:
Dani a mai napig sokat mezitlábazik az udvaron és a bekerített játszótéren.Nekünk az orvos azt mondta sokkal jobb,mint ha cipőbe tuszkolnám.

Lorca
Jobbulást Natinak.
Bioritmus :lol:

Timi
Laura is szeret dobálozni kifele mindent de az etetőszékben ülve is ha valami a kezébe kerül.Én nem nagyon adom vissza.Cumit azt hőn szerretettel dobálja,igaz nálunk csak alvásnál van de ha nem akar aludni kiveszi és odaadja nekem,hogy vegyem be. :?

Ria
Aranyos lehet ahogy mondja Apa.Már nagy fiú kezs lenni,hogy bezárja az ajtót. :D Nem szokott ott maradni,hogy nem tudod kinyítni?
Henger az van de jobban érdekli a golyók benne.

Panka
Mekkora hó esett?vagy még esik?
Végén elő kell vennetek a szánkót. :D

Pann
jobbulást!
Képeket majd azért a síelésről rakjál ám fel!

Ti minden etetésnél raktok fel előkét?Én mindig elfelejtem :oops: Már akkor jut eszembe mikor a fele kaját megeszi.Szerencsére azért tisztán eszik.Csak akkor lesz piszkos a puha,ha Dani szórakoztatja.

KépKép
KépKép
dana 1

Lorca
Milyen allergiára gyanakodtok Natinál?Nekem se csinálta meg egy orvos Daninak az allergiatesztet,de az új háziorvosunk megcsinálta szó nélkül/1,5 éves korába/,főleg ahogy kinézett a kis teste.Jó is,mert akkor még most is allergiásak lennénk.

KépKép
KépKép
dana 1

Köszi csajok a segítséget, arik vagytok! De most kicsit elkedvetlenedtem, mert ha egy gyerekkel ilyen nehézkes a tömegközlekedés, hogy bírok majd kettővel? :roll: Na, de mindegy, Bali megígérte, hogy ma korábban jön haza, mert kong a hűtő az ürességtől, megyünk Cora-ba. Most baba-mama hetek vannak.

Timi
Kép Kép
timocska

A baba-mama heteken én voltam kint még tavaly, jó nagy csalódás volt. Kíváncsi vagyok, mennyit fejlődtek ezen a téren, úh majd írd meg, milyen volt!
Vendég

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?