Sziasztok,
Képek feltöltése a netre: én azért nem tettem a nyárom "olyan" lenge ruhás képet, hogy senki ne élvezkedjen rajta
Jubi: és utána nem szomorú, vagy nem sír Jazi, ha apa indul is valóban dolgozni, és neki otthon kell maradni?
Bogács! Azt hiszem barátnőm áradozott nekem róla. Ha gondolod, rá is kérdezhetek.
Elismerésem a tornához, és a reggeli-hajnali pacsirtaság se semmi!!!
Hmm, a hó az tök fura, errefelé inkább tavaszi meleg van. Hiába, Debrecen már csak egy ilyen csapadékos város, ott mindig esik
Lézeres szemműtét tudom nem olcsó, de azon nem gondolkodtál? Sokkal jobb... regélni tudnék róla
:):)
Melódia: ez azért elég gáz, hogy a szalmonella-ügy eddig elhúzódik.... Mi lenne, ha nem tudnál ilyen "rugalmasan" dolgozni?
Így már megértettem a meló dolgot, és tök aranyos vagy, hogy így válaszoltál is nekem. Nem lehet könnyű nektek, mi is eléggé megsínylettük az elején ezt a gyed dolgot, de apa mostanában többet kap... igaz, félretenni még egy forintot se sikerült, egyik hónapban sem
Fati tök ügyes, gratula a félévihez!!!
Cumiból, mi is direkt többet tartunk itthon, hogy éjszaka ne kelljen keresgélni
Linda: fürdető nekünk sem jó móka... Nagyon szárítja a bőrét minden. Még a fürdetőkrém után is (hacsak nem, a tej áll a háttérben
bár dokinéni szerint csak a fürdető
)
Így illat ide-vagy oda... semmivel nem "mérgezem", inkább magamnak csinálok illatosat
Bár doktornéni ajánlott egy fürdetőt, melytől krémes lesz a bőre... Babe márkatermék.... állítólag nem olcsó... Hát, mi még nem leptük meg vele
Nagyon jóóóó a motoros kép!!!!!!!! Cuki Laura, és a mosolya...
Mesemondás nálunk sincs külön programként, csak este fürdés után lehet ilyet, mikor öltöztetem, a közben... na akkor a kedvenc az iciri-piciri ökröcske, én mesélem, apa mutogatja... na ez öröm, de ha rögtönözünk valami mást, akkor szinte sz...ik rá
Timi: hmm, ez a kaki kicsíp popsit dolog, nálunk csütörtök este kezdődött, amikor még nem nagyon látszott, csak fura volt a gyerek. Nekem egyedül kellett fürdetnem, de az anyja vagyok. Még ha apa is szokta csinálni, ezt a ceremóniát, akkor sem kellene sírni
Gyanakodtam hasfájásra, fogat kizártam -anyai megérzés. Háááát, másnap reggel meglett a bűnös, miért sír a gyerek a kezemben is: kaki volt reggel, de addigra tökre piros-sebes lett a popó meg a többi kis részek is. Mindenhogy fájt neki... se lemosni, se krémezni nem tudtam sírás nélkül--mármint ő sírt. Pu c érkodtunk délelőtt, meg este, ez jót tett neki
Vixeltük-vaxoltuk a parkettát
:D:D kis pisi pakolás, erkélyajtó előtt kakipottyantás
de a sebek szépen gyógyultak. Ma szombaton már JOBB volt a helyzet.
Mosás: bevallom az elején egyszer-kétszer még én is mostam külön, aztán bevágtam a mieinkkel.... Se idő, se energia... meg különben is koszosat mosok tisztává... És ha a turiban veszek neki valamit, azt is együtt mosnám a ruhácskáival, akkor a mieink mennyivel rosszabbak ettől?
Csak a fürdető érdekelt, vagy a ceremónia is? Bár az hasonló mint Lindáéknál csak nálunk nagykádban...apával, míg én kint rendet teszek, addig ők bent örömködnek
Bettus: igen, bárányhimlő elleni oltást én írtam is a múlt héten, kedden adattuk be. Ne volt semmi gáz
Edi: nálunk sincs semmi tünet, csak a karikák, de én meg nem akarom megszúratni... Én nem értem, ezek a dokik néha úgy tukmálják ezt a vasat, néha meg úgy kell kicsikarni tőlük. Nekem sem akarnak csak úgy adni, pedig éééén tudom ám, hogy nekem is az kellene!!!!!
Fürdés: Mikor még pöttömebb volt, akkor fürdött 2-3x apával... de nálunk egyedül van általában a kádban. Nem is tudom, ez az ötlet valahogy mostanában nem merült fel
Amúgy pedig apa fürdeti
Táp: szerintem 2-3 ora simán belefér (van aki bekeveri, utazik, és mikróban melegítteti).
Estétek: persze úgy csinálod, ahogy ti gondoljátok, de én este-éjjel nem adnék neki kaját semmiképpen, de még vizet sem szívesen. Suttogo néni felvesz-letesz módszere tuti... ajánlom az utána olvasást! Este 7-8 -tól reggel 6-ig legalább kaja nélkül kell az alvás, nálunk, így én nem adok ez időben semmit, max vizet, ha muszáj (fogfájás).
Tejberizst még sosem csináltam, csak terveztem
Hogy telt az estétek?
True: sétálgattatok? ez azt jelenti, hogy Levi már az utcán is roppja?
Tök jó, nagy-nagy gratula!!!!!
Santos: múlt héten Veronika is rárabolt a jó kis füstölt házi kolbira... csak néztem, mert régen sosem kellett neki. Látványosan:D Két napig nyerő volt, azóta újra vihetem a sunyiba
Judit: Robika szép kisfiú. Örülök hogy írtál te is
gyere amikor tudsz!
Képzeljétek ma elmentünk délután kajáldába párommal, meg szüleivel, és
Veronikával. Páromnak diploma, és közelgő születésnap, anyósomnak születésnap -voltak az apropók. Két óra éttermezést elég jól viselte a kicsi. Kellemesen csalódtam, kaptunk etetőszéket (múlt héten mikor kettesben voltunk pont azon a helyen férjemmel, nem láttam, hogy volna ilyen eszköz
).
Veronika élvezte a közös kajálást, igaz, éhes is volt már akkorra
Kaja után meg telehassal szépen elvolt, míg mi is végeztünk(gyümölcslé, cumi segédlettel). Ja, és tuti nőci, mert többször megsimizte a pincérsrác fenekét, aki szegénykém tanuló volt, tehát épp elég volt ránk és a munkájára koncentrálni, nemhogy még Veronikára is
Tegnap kettőkor volt apa diplomaosztója (alvásidő közepe majdnem) de sikerült csúsztatnom... és odaértünk... az is jó volt, erről lehet dobok majd képet, csak tegnapi újratelepítésben csomó dolog elveszett, mint babanetes jelszóm, még jó, hogy emailban elküldtek egy újat
Még egy dolog. Valaki próbált már ilyesmit: karalábé felkockázva, vagy félbevágva, kis vízzel be a mikróba, kicsi vajat is tettem rá, épp egy kicsit... majd ezt pár percre betettem, míg megpuhult? Sokkal jobb íze van, mint főzve!!!! Ugyanez a módszer sárgarépa, zöldséggel?
Na, addig pötyögtem, míg apa elaludt... bezzeg ha itt ül, éjfél előtt nem alszik el
és szinte mindig itt ül