Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,

Niki: nálunk Botond így "altatja magát". Kb 4-5 hónaposan kezdte a fejét egyik oldalról a másikra forgatni. Általában az ágyban csinálta, vagy ha nagyon fáradt volt, a kocsiban is. Szerintem tetszett neki, hogy elszédül... valahogy így könnyebben aludt el. Semmit nem tudtam vele csinálni, csak az autósülést kipárnáztuk a feje körül (Brendonos nyakvédő cucc), mert annyira brutál módon csinálta 1,5 éves kora körül, hogy féltem hogy komolyan fájni fog neki. Most 3, és néha még most is csinálja, de ha megkérem, abbahagyja, és így lassan úgy látom, kezd elfelejtődni a dolog.
Ideggyógyászhoz azért nem kell rohanni vele, hiszen eddig nem csinálta, meg amúgy is teljesen OK a gyerkőc, tehát nyugodj meg, komoly baj nem nagyon lehet sztem. Viszont! ha pl. játék közben, ha nagyon leköti a dolog és biztos nem jutna eszébe, akkor is meg-megrázza a fejét, akkor egy gégésznek azért megmutatnám. Nem mehetett pl. egy kis víz a fülébe? De ha néha elfeledkezik róla, akkor lehet simán csak egy rossz szokás...
Szóval nyugi, de esetleg a fülecskéjébe kukkantson bele valaki. Csak a biztonság kedvéért... Hm?
Az előző oldali rejtvény megfejtése: Igen. Kacsák balra a kutyakennelben. Macska a járdán a cserép mellett. a házfalon (bocs, ez eredetileg kimaradt, de valaki tippelte, onnan jutott eszembe) és a kutya a teraszon van, a lépcső tetején ül a kiskapu mögött, és nagyon fehér, és nagyon kicsi, és tényleg nem látszik. :) :)
Szilvi: én most voltam 30. de azért ne öreganyámozzatok, jó? :)
Szia Zsu! Zizi vagyok.... de csak egy kicsit...
sziasztok

Zizi
KépKép
Kép
1zizi

szia zsu!!! nagyon nagyon örülümk neked!!!!!!4 gyere sokat!!!!! vártunk!!!!

klári: no para, arra is jó volt a bölcsi nézés, h rájöjjünk, a miénk a legjobb. az anyagiak meg vannak, de ahogy fatima írta, fog összeszorít és ez van. vmit vmiért. nagyon örülök, és meg vagyok nyugodva. igaz h drága de nekünk a legjobb.

és pocakos puszis kép: Kép
kerekpocak

Köszönöm Csajok a reagálásokat és megnyugtatást fejrázás ügyben.
Fatima, valami tényleg rémlik, mintha a májusiban is lett volna erről szó.
Zizi, azt mondod, lehet a fülébe ment víz és attól? De akkor eddig miért nem? És miért minden nap? :shock:
Holnap felhívom a doktornőt és megkérdezem, h. ez mitől lehet vagy meg kell e nézetni.

Hjajj, mindjárt megpusztulok! Annyira jó ez a kép Zsófi! Szerelmetes!
Istenem de helyesek vagytok! Kár, h. Neked csak a pocid látszik. Szép kerek pocó!

Most megpróbáltam Zsófi átérezni ezt a bölcsit nem váltunk témát. És gondolkodtam azon, h. vajon mi mit csinálnánk. Talán én is azt választanám, ami Emmának a legjobb. És a lényeg, h. Ti is megnyugodtatok.

Nah, közben egyedül maradtam macskával. Apa elment valami Chilli Pub-os megnyitóra, ott találkozik a szegedi barátjával. Remélem nem valami csajjal. :D Mondtam neki, legyen csini, vegye fel a szép kis ingjét. Röhögtünk, mert mondom, nah, még fogat is mosol. Azt mondja, hát látod, így kirittyentem magam, h. még fogat is mosok :lol: :lol: :lol:

Én meg itt ülök egy kis muffin és egy pohár bor társaságában.
Hát nekem ez jutott. Nem rossz, de már szívesen elmennék apával denszelni.

Kép
niki30

muffin és bor nem a legrosszabb társaság! niki sajnos fejrázásra nemtok mit mondani, csak azt, h nem lehet, h megtanulta a "nem" et?

legközelebb csinálunk arcos fotót, jó?

én bölcsiileg totál megnyugodtam! sőt! ma voltak kint, vannak új játékok és mondókáztak is! mindezt úgy, h a környezet gyönyörű, saját kert van a normafánál szal nagyon szuper. és samu az egyik nagy kedvenc!! :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: szal nagyon happy vagyok!!!

megyek apát szeretgetni, szegény az uccsó vizsgáira készül szombaton. ( 3 is lesz).
kerekpocak

Zsu is ezt írta du., h. talán már tiltakozik. Nem tudom. Lehet.
Na jól van, nem lovagolok a témán. Holnap doktornő felhív és megkérdez, kész.

Arcos fotó. Igen!!!

Normafánál van a böli? Aztakurva. (már elnézést) De jó nektek!
Jól van, én azt mondom, ne sajnáljátok érte, ez van, de legalább a gyerek jó helyen van, jól érzi magát és ti is nyugodtak vagytok.
A lóvé nem számít, érted. :lol: :lol: :lol: :lol:

Szeretgesd meg apát. De jó Neked.
Én meg itthon magamban jól berugok, höhhh:)
Azért valaki jöjjön, ne magamban beszélgessek.

Kép
niki30

Úúúúúúúúú Zsóóófi! Csúúúcsszuper ez a kép! Annyira édi Samu és Jónás! :) Nem semmi, hogy 'hirtelen' így megnőtt a pocid. Na nem azt mondom, hogy NAGY, még mielőtt kiakadnál (tudom, hogy ez a vesszőparipád), hanem, hogy a múltkori képhez képest jó nagyot nőtt a kis manócska odabent! :) De hát érthető! Mindjárt megszületik! :) Olyan izgi!

Zizi!
ÉN NYERTEM!!!
Mit kapok a helyes megfejtésért???? :lol:

Niki! Te borozol???? :shock: Szabad azt neked? Ezt most nem kötekedésből kérdem, hanem tényleg!?! :oops: De ha szabad, akkor megérdemled! Nehogy má' apa fogmosva partizzon, te meg üljél és bambuljál! :wink:
Emma fejrázása ügyében: hívd fel a dokit. Bizti, ami bizti!

CSAJOK!!!!
Úgy örülök, hogy ennyien írunk! Az meg külön nagy öröm nekem, hogy Niki is és Zsu is itt van közöttünk. Ők voltak az én 'sorstársaim'. Együtt pocakoskodtunk. Ismerem őket személyesen és nagyon szeretem őket! :P :oops: :P Na jó szentimentálisra sikeredtem! :wink:

fatima

Ne kezd ezt Fatima, mert mindjárt bőgök. Most h. megittam egy pohár bort, basszus még ez is megártott.
De különben persze, h. szabad. Már nyáron is iszogattunk módjával Andikával Balatonon, mikor még nagyban szoptattunk.
Ugyan most is cicizik Emma, de már közel sem annyit. Ennyi borocska belefér.

Én is szeretlek!

Lefektettétek Tarekot?

Kép
niki30

Én is olyan bőgős hangulatomban vagyok. Nemtom miért!?! De amit írtam, azt véresen komolyan gondoltam! Ugye maradsz itt is és eljössz a talira???? Attól még, hogy mi privát is talizunk??? Naaa! OK? :lol:

Jól van akkor (bor ügyben). Fő hogy jól érezd magad. Figyi! Igyál két pohárral is, aztán ha megébred Emma, jól szopiztasd meg, oszt majd alszik reggelig. :lol: :lol: :lol:

Tarek már durmol. Megyek én is mindgyá!

fatima

tali: mit szóltok mondjuk a 2 hét múlva szombat du? állatkerti játszóház? du 4? v vmi ilyesmi?

ÁLLAT H ENNYIEN ÍRUNK!!!

ja ja bölcsi a normafánál!! nagyon jó ez.

igen nagy a pocim, de még nem giganto. de vasárnap vált a 29. hétre és mivel áprili 15 a 39. hét (csaszi időpontja) már csak 10 hét lesz hátra!!! durrrrrrrrvvvvvvvvvva
kerekpocak

Zsófi! Nekem nincs ellene kifogásom. :) Milyen az állatkerti játszóház? Még sosem láttam! :roll:

Na megyek alukálni. Hátha ma éjjel is gáz lesz. De remélem, hogy nem. Szurkoljatok.

fatima

állatkerti játszóház megaszuper! van külön kicsiknek, naygobbaknak rész. nagyon állat az egész. mi 2x voltunk- samu imádta. sztem legyen ez, aki tud jön, aki nem nem. max. csinálunk még egyet.
kerekpocak

Gyerkőc alszik, és felszabadult a gép is!!! :lol:

Szegény Niki, Apa lelépett és téged nem vitt magával! Ilyenkor én úgy kétségbe bírok esni, hogy neki lehet, én meg otthon ülök! Na, de most szombaton én is megyek ám bulizni!!!! 8)

Zsófi- irigyellek a két kis poronty miatt, mi is szeretnénk hamarosan kistesót!!! :wink: Miért lesz hamarabb a csaszi?

Neked is szia Zizi! :)

Fatima drága, jó éjt!!! :)

Na, én is Apázok egy kicsit, aztán eltesszük magunkat holnapra!

Sziasztok

Zsu
svs

ebbol en sem maradhatok ki :D

latjatok lehet hogy mennek el emberkek, de ugyanakkor jonnek masok es a hangulat is szupi...

Ma a nagy altatasi probalkozasra Anna mindossze 2 orat aludt :evil: na de cserebe most este sec perc alatt benyomta a szunyat

Niki irtad hogy mennel dancolni apaval -miert nem mentek?-en is mar nagyon es megyunk is szombaton este balba alig vaaaaaaaaaaarom jaj de jo lesz :D

Udv Zsu nagyon jo hogy jottel

Fejrazas - mint fo tapasztalt anyuka hidd el hogy fogalmam sincs sajnos en is a dokira szavaznek

Zsofi gyonyoru pocak es nagyon edes Samu ahogy puszikalja :D

Eletkor en sem vagyok a legfiatalabb 27 leszek a nyaron - Istenem hogy telik az ido mikor tizen akarhany voltam mar ezt a korosztalyt nem neveztem fiatalnak - csak hogy finoman fogalmazzak - na persze nem is vagyok meg oreg csak hat nem tizeneves na no para fiatalabb nem leszek :roll:

Fatima szurkolok hogy minden ok legyen az ejszaka
na puszi jo ejt csajok
agi

Kép
cica_1

Bogi azt a pelenkas linket el tudnad ismet kuldeni ha nem gond holnap megneznem, egyebkent nem tudod hogy mennyi az az olcso/db????!!!!!

koszi agi

Kép
cica_1

ZSU SZIA!!! :D

Nelly

Kép
breeki

én 29 leszek... na ne már én vagyok a legöregebb???

zsu: csaszi mindig 1 héttel korábbra van kiírva knb mint a szülés várható időpontja, ez a protokol, már elmondta a doki, h miért csak elfelejtettem :oops: :oops: , asszem a hegszétválás miatt. ill. nagyobb a kockázata a hegszétválásnak, ha a vajúdás beindul. asszem..
kerekpocak

Jaj lányok, tök jó hogy így pörgünk, pörögtök, és ilyen jó a hangulat.
Kár hogy én nem tudok jönni napközben, de majd megpróbálom. Szonja nem nagyon enged, + mindig a laptop zsinórját rángatja, és rágni próbálja! :roll:

Ne aggódj Zsófi, én vagyok a legöregebb 31 múltam :oops: , de el sem hiszem. Érzem magam vagy 25-nek! :D

Niki: Szonja is csinál valami hasonlót, de csak evés közben. FAnyali pofit vág, és megrázkódik, szinte kirázza a hideg a kajától. De ízlik neki, és eszik tovább???? Nem tudom segít-e ez valamit.

Zsófi: olyan megható ez a kép! Gyönyörűek vagytok mindhárman!!!
Tök jó hogy ezt a bölcsis témát végigzongoráztátok, és megnyugodtál.

Taliban én benne vagyok! Hozhatom a barátnőmet is a 4 hónapos kisfiával? Ő is a Jánosban szült, csak nem net függő.

Zsu: bővebben, tök jó hogy újra itt vagy! GYere képekkel is, olyan kíváncsi vagyok a nagylányra?????

Nelly

Kép
breeki

Alvás, nálunk örök probléma.
A kézben alvástól indultunk, aztán beszoktattuk az ágyban alvásra, és most ott tartunk, hogy én nem tudom a lányomat elaltatni. Biztos érzi rajtam ezt az állandó alvás-altatás parát. :roll: Igyekszem elűzni ezeket a gondolatokat a fejemből, és akkor remélem megoldódik ez a probléma is.

Ági: egyszóval, tényleg mindnekinek más jön be, a babáddal kell összehangolódnod, hogy megleld a módszert.

Nelly

Kép
breeki

Helló lányok!

én is itt vagyok ám :lol:

Tali nagyon jó ötlet, mi benne vagyunk.

Zsófi tényleg jó a pocid de hát ez ilyenkor már normális :lol:

Én 28 múltam nyáron, úgyhogy légyszi ne írjatok olyat hogy "már 27" :lol: :twisted: :lol:

Klári
Kép
ganti

de jó hogy megnyugodtál Zsófi!

Fú emlékszem mikor Juli még pici volt és már nagyon mehetnékem volt (nem bulizni feltétlenül, csa kimozdulni, lazítani)
:arrow:

na akkor mentem el a nővéremmel a Guns n Roses (gyerekkori nagy kedvenc hehehe :lol:) koncertre ahol úgy ugráltunk a 3. sorban mintha 14 évesek lennénk :oops: :lol: :lol:

Hiába vagyunk komoly felelősségteljes anyukák azért lazítani néha kell :wink:

Úgyhogy hajrá, apával vagy nélküle de tessék kimenőt kérni!!!

Klári
Kép
ganti

Sziasztok!

Null olvasás már nagyon rég, így most csak magunkról, hogy rólunk is legyen valami "képetek":

1000 x Sorry, hogy így eltűntem, de napközben a géptéma tabu Balázs miatt, este meg mire elalszik, addigra én is kidőlök :evil:
Ráadásul betegen. Szép lassan belemásztunk az influba. Apa egy hétig húzta, Bala szerencsére csak egy napig, másnap már semmi baja nem volt, a legkomplikáltabb eset pedig ugye miért is ne, én lennék. Zsebi miatt nem szedhetek semmit, csak ha már nagyon nem bírom (pl.: magas láz, migrén, no akkor egy pár szem Rubophen). De mivel most zártuk még csak az első trimesztert, így csak tényleg nagyon indokolt esetben. No persze hogy jól belázasodtam, s három napig csak be kellett vennem, mert a hűtőfűrdő nem segített, s ugye a magas hőfok sem jó a Pocaklakónak. Úgyhogy az ideg már akkor bennem volt. Erre plusz: két napig úgy fájt a derekam, hogy majd hülyét kaptam. Sehogy nem volt jó. Harmadnap véres vizelet. Nagyon örültem, irány a doki. Vese. Antibiotikumot nem szívesen adna, próbáljuk kikezelni természetes gyógymódokkal. Vérkép két hét múlva újra (ebből van még egy hét hátra), s ha akkor is fennáll a probléma, akkor nem úszom meg az antibiotikomot. Lelkesen ittam a tőzegáfonyalét, s tiszta is lett a pisim, de sajnos csak láthatólag. Kedden voltam a védőnéninknél, aki csinált egy gyors pisitesztet, s sajna még minidg négykereszets a vér jelenléte. Plusz rám ijesztett, hogy ha ez nem múlik, akkor ebből komoly gondok is lehetnek (koraszülés, vesetranszpantáció). Na kedd óta tényleg ideg vagyok. Jövő héten ismét labor, s ha még mindig gáz van, akkor komolyan utána kell járnunk, hogy most mi van. Mondjuk fájni ezzel kapcsolatosan nem fáj semmim, viszont az influból még visszamaradt egy nagyon ronda köhgésem, amitől néha már öklendeznem kell és két napja igen csak fáj a torkom. Na nem ragozom magam tovább. Ramaty vagyok... Ennek ellenére remélem, hogy Zsebi jól érzi magát odabent, s hogy nem érte/éri semmi káros hatás ezekből.

Bala jól van szerencsére, tündéri nagy dumás, huncut legény.

Remélem, hogy minél előbb tudok gyakrabban is jönni, s akkor reagálni is tudok, mert azt is nagyon szeretnék.

Puszi mindenkinek!

Timi

Ui.: Zsófi! Ez a pocakpuszis kép haláli! Nagyon tetszik!

Kép

Kép
timtom

Jó reggelt!

Üdv mindenkinek, akinek még nem köszöntem!

Altatás: december közepéig mi is ringattuk Emmust :roll: , volt, hogy akár 30 percig is, aztán amikor letettük- kipattant a szeme és kezdhettük elölről! Aztán váltottunk!!! Betettük a kiságyba , melléültünk és addig simogattuk, amíg el nem aludt! A max idő 25 perc volt :lol: , némi sírással fűszereze. Az idő egyre rövidült, már nem is ülünk mellé. Picit simizzük, kijövünk és szépen lassan elalszik! 8) Persze néha van egy kis sírás, de már egyre kevesebb!! :lol: :lol: Akinek alatási gondjai vannak, esetleg próbálja ki, hátha nektek is bejön!! :lol: 8)

Jóllakottan
Kép

Kép almaszopogatás

Ja, szuper éjszakánk volt: 4-kor kelt enni, aztán durmolt 7:30ig!!!! :lol: :lol: Friss vagyok és kipihent! 8) Remélem Ti is!
És süt a nap, JÖN A TAVASZ, én már érzem!!! :lol: :lol: :lol:

Zsu
svs

Szia Timi!
De jó, hogy jöttél. :) Viszont annak nem örülök, hogy betegeskedsz. :( Remélem hamarosan meggyógyulsz és nem idegeskedsz, mert az nagyon nem tesz most jót neked és Zsebinek! Drukkok, hogy jók legyenek a vérvétel eredményei.
Balának is nagy puszi és kérünk fotót, ha majd lesz rá időd! OK?

Csajok!
Látjátok-látjátok! Csak pozitív hozzáállás kell, jó hangulat és előkerül 1-2 elveszett tag! :) Csak így tovább!!! :)

Zsófi! Én benne vagyok az állatkerti randiban! :) Hanyadika is lesz 2 hét múlva szombaton? 16????

NA KI JÖN???
Neveket kérünk szépen!!! :)

fatima

TIMI, GRATULA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Zsu
svs

Zsu! De édes Emmus! :) Jó az etetőszéketek! Tetszik!!! :)
Mikor mentek ma sétizni?

fatima

10 körül indulunk, jöttök??

Zsu
svs

:( Mi csak legkorábban 11-kor tudunk indulni! :( Ilyenkor alszik még Tarek, utána tízóraizik!

fatima

én febr 9-re vagy 23-ra gondoltam. az kinek milyen? (16-án nem leszünk pesten)
kerekpocak

ÚJABB SAMU VIDEO:::

http://www.youtube.com/watch?v=Q9FkYwHXMxM

samu mutált hehehe (iszonyú mély a hangja) és azon nyomja egész nap.
kerekpocak

Nekem a 9-e jó, a 23 nem. Akkor turnézik az uram! :(

Amúgy csak hogy mindenki tudjon kalkulálni is. Mennyi a beugró? Ugyanannyi mintha az állatkertbe mennél?

fatima

Zsóóóófi! Samu beszarás éééédes!!! KÉSZ VAGYOK TŐLE!!! :) Ilyet amúgy Tarek is szokott, csak még nem tud ennyire figyelni a hangsúlyokra. :)
Samu egyébként beszél már valamit?

fatima

asszem egy 1000res egy óra. beszél hát az túlzás. szavakat mond. nem túl sokat . pl anya gyere az műkszik.
kerekpocak

1000/óra/gyerek? És a felnőtt? És akkor hányra mennénk? Csak mert ha belövünk egy intervallumot pl 4-6-ig, akkor OK, de az nem olyan tuti, ha odamegyünk páran 4-re aztán más meg csak 1/2 6-ra jön. Hmmm??? Hogy legyen? És ez csak a játszóházba érvényes?

Mi az hogy túlzás? Azt, hogy "anya gyere!"!!! Mit meg nem adnék, ha Tarek már leanyázna engem! :lol: :lol: :lol: :lol:

fatima

Sziasztok!

Zsófi! Nagyon édes a pocis fotó!!! Samu meg haláli ezen a videón! Nagyn tetszik!

Zsu! Üdv újra itt! Nagyon szép nagylány lett Emmából!

Mi is benne vagyunk az állatkerti babataliban!

A korról. Hát, akkor én vagyok a legöregebb. 34 leszek nemsokára :oops: :oops: :oops:

Teri

KépKépKép
pruci

Sziasztok!!!!
AZTA!!! MENNYI HSZ MÁSFÉL NAP ALATT! :shock: :lol: :shock: :lol: :shock:

Most nem tudok mindenre reagláni mert tényleg mega mennyiség ami összejött, de azért nagyon-nagyon örülök!
Végre sokat mosolyogtam olvasás közben! :wink:
Egyik mosoly :P Zsu miatt! :wink: Örülök neked! Tök szupi hogy újra itt vagy és Emma gyögyörű nagylánnyá cseperedett mióta itt jártál. Még képeket!
Egy másik :P Zsófi és az ő pocija miatt amit Samu oltári éééédesen puszil!!
És a TALI miatt legyen kettő :P :P
Állatkerti játszóház nagyon szuper!!!! 3 gyerekkel voltam tavaly (1, 7 és 9 évesek) és mindegyik nagyon élvezte. Beni fétesó nővérkéje még állatkerti táborban is volt két nyáron és napközben sokat játszottak ott. MI IS JÖVÜNK SZÍVESEN!!! Ki lesz a szervező, hogy tudjak konkrétumokat egyeztetni? Ráadásul mi tudunk menni babakocsival egy szép nagy séta keretében! Jobb helyen nem is lehetne szerintem. Hétvégén drágább a díj, akkor 1200 ft/óra, de nem baj! Viszont van testvérkedvezmény 10 és 20 %. De jobb ha ti olvassátok el:
Kép

Janika csudi helyes kispasi! Jó hogy te is újra itt vagy nagyon fiatal Szilvianya! :wink: (Én 31 vagyok mint a nickem mutatja, de hát a regisztráció óta eltelt egy év)
Niki nagyon szép kiscsajszi!! Imádnivaló a cumisüvegezős képen,nekem az a kedvencem! :wink:

ezt most elküldöm mielőtt Beni megnyom véletlenüol egy DEL gombot, az egeret már sikerült ellopnia az előbb....

Kép
viky30

sziasztok!

Mi is mennenk az allatkerti talira csak az a gond hogy ha csak 1 orat lennenk akkor nem biztos hogy odaerunk mert ha veletlenul alszik nem birom felebreszteni, es ha eppen enni kell akkor az min. fel ora es oda az ut ismet fel ora vagyis jobb lenne ha nagyobb intervallumba gondolkodnank... de persze azt is ertem hogy ha tobb ora akkor eleg sokba kerul :roll: na szoval lesz ahogy lesz mi megprobalunk menni mindenkeppen

Nem mentette el veletlenul valaki a Bogen fele olcso pelus linket egy csomot kerestem vissza es nem talom fogytan van a pelusunk es ma kimennenk venni de nem tudom a pontos cimet csak annyit hogy ujpesten van !!!??????

Elore is koszke
agi

Kép
cica_1

viky30

Timi: jobbulást, és vigyázz nagyon magadra, és a kis pocaklakódra!!!

Zsu: Emma nagyon nagy lány már, és annyira zabálni való! Emmának van már foga? Én is adtam Szonjának almát szopogatni, és a két kis fogával ledarált darabokat belőle, amit utána nem bírt lenyelni, és öklendezett. :roll: AZóta nem kap.

Zsófi: meg kéne már jól gyúrni Samut anniyra cuki, ahogy mesél!!!

Nekünk mindkét időpont jó. Nem semmi az ára! Tényleg meg kéne beszélni egy konkrét időpontot mondjuk a ligetben, és akkor együtt mennénk be. Hmm :?:

Nelly

Kép
breeki

Ági:
BOLDOG 4. HÓFORDULÓT SZÉPSÉGES ANNA BABÁNAK!!
Kép

Már mi is az olcsó pelust vesszük a Berni nevűt, nézd meg a honlapjukon a partnereket, mert nem csak újpesten lehet kapni. Nekem anyukám veszi a XXII. kerben, mert az pár utcára van tőlük.
Van házhozszállításós link is itt, ha 5000 ft-ért vásárolsz.

Itt is van:
http://www.pelenka.com/index.php?action=1&news_suid=3

Alváshoz kitartást! Ha esetleg megnyugtat Beni is ilyen nagyon keveset aludt mikor kisebb volt, csak 20-30 perceket nappal, kétszer háromszor, de aztán elmúlt és most szépen alszik végrevalahára, KOPP KOPP.

Kép
viky30

Zizi: Nagyon szép házikótok van! Jó gondolom hogy nem házikó, de azért írom így, mert olyan a hangulata. Elfogadnám én is szívesen!!!! Az állatokat én a kutyát kivéve megtaláltam, de már lecsúsztam.
Szerintem az lesz a nyeremény hogy meghívtál minket kerti talira!! Aki nyert az lőhet először a csirkékre. :lol:

Niki: Emma tényleg csudiédes, most visszanéztem a képeket. Milyen szép hosszú haja van már!!! Úgy tűnik nálatok hamar lesz már frizurázás! :wink: Tudtok élni hallod! A bor és muffinos szösszeneten is jót mosolyogtam. Asszem ellopom az ötletet. Este mindig olyan kimerült vagyok és talán egy kis pohár bor javít a közérzetemen és apa nem lesz morci hogy én morci vagyok....
A fejbólogatást Beni is csinálta, de én láttam rajta hogy azért csinálja mert tetszik neki, ugyanis kacagott hozzá és mikor lebukott hogy nézem abbahagyta. Sok ilyen apróság van amire véletlenül rájönnek és ismételgetik pl. orral való szuszogásra én is azt hittem hogy megfázott és be van dugulva, aztán tök rendben minden, doki azt mondta hogy csak fújtat mert az is tetszik neki. De azért figyeld és amit Zizi írt az tényleg nagyon igaz, a fülébe mehetett valami!

Timi: JOBBULÁST!!!!!!

Kép
viky30

Viki koszi az infot es a koszontot... nekunk jo a 4 ker mert ott lakunk
Mas problemaja amugy nem vigasztal de jo tudni hogy nem lesz baja ha keveset alszik es hogy mas gyerek is volt igy remelem nekunk is beall...

Timi jobbulast kivanok neked

Emmus aranybogarka

Na megyek szunyalok egyett mert szornyu nap es ejszaka van mogottunk es most a csajom kiutotte magat annyira elfaradt ezt fogom en is tenni :D

Liget tali jo otlet

puszi agi

Kép
cica_1

Sziasztok!

Én már megjártam a munkahelyemet, addig apa vigyázott Emmára.
Már itthon vagyok.

Fél 9-kor szépen bedőltem az ágyba, úgy felkavarodott a gyomrom. Aztán nem tudtam aludni. Apa meg korán megjött, 10-kor, állítólag a megnyítóra be sem tudott menni, mert nem volt regisztrálva.
Mondta is h. gondolt ránk, h. mi itthon és húzta is haza a szíve. Azt mondja, még a fiatalok nagyban bennt hepáznak, ő ilyenkor (9 óra), már résnyire nyitott szemmel nézi a tv-t:)
Megváltozott életforma.
Ja, és mesélte, h. csapatostól járkálnak a szingli nők, őt is bámulták. Röhögtünk, h. nagy lett volna, elkezdi nekik mutogatni Emma fotóját:):)

Viki köszi Neked is. Emma tulajdonképpen nem nevet fejrázás közben. :roll: Te szoptatsz még? Egy kis bor azért néha-néha belefér. Én szoktam. Semmi baja nincs tőle.

Kép
niki30

Fatima, milyen volt az éjszaka?

Kép
niki30

Ági: Ja igen, én is úgy értettem hogy az hátha megnyugtat hogy talán elmúlik magától, mert nálunk is elmúlt. Nyilvánvaló hogy attól nem érzed magad jobban hogy vannak sorstársaid, bár néha az is segít egy picit, nekem legalábbis azért segített a tudat mert arra gondoltam hogy akkor nem én vagyok béna és csinálom rosszul, egyszerűen ilyen sok baba! Azt vettem észre hogy akkor kezdett el nappal kevesebbet aludni amikor kinyílt előtte a világ. Annyi érdekes felfedeznivalót talált, hogy sajnálta alvásra pazarolni az idejét! Mióta pedig rengetegeget mászik, mozog nagyon elfárad és azt hiszem azért alszik újra többet.

Kép
viky30

Niki: Szoptatok még, szerencsére van még tejem, sőt most van csak igazán. Meglepődtem nagyon amikor elmentem a karácsonyi céges bulira és fel kellett kelnem lefejni miután épp elaludtam éjjel kettőkor, mert mivel kimaradt az esti szopi totál bedurrantam. Nem is hittem hogy még ennyi van. :shock: Pár pohár bor szerintem sem árt meg nekik! A fotómutogatós dolog tényleg nagyon vicces lenne! Hát te aztán nem vagy féltékeny tipus! :wink:

Fatima: Nagyon jó az új vonalzótok!! Úgy látszik lemaradtam, mert azt írtad hátha jó lesz az éjszakátok. Tarek virraszt néha? Tök jó hogy ilyen belevaló kiskrapek! A Gekkos dologra gondolok. :wink:

Kép
viky30

Állatkerti tali: jól hangzik, de 7végén Apázik mindenki, nem? :wink: Vagy Apák is mehetnek? :roll: Reméljük addigra véget ér az influenza szezon!!!

Samu nagyon komolyan nyomja, nagy mesemondó lesz!!!!! :wink: És jó ízléssel választ könyvet is! :lol:
Nelly: még nincsen fogunk, így nem volt gond még! Szerencse, hogy egy öklendezéssel megúsztátok! Szonja miket eszik már? És hogy álltok a kúszás- mászással, tudtok már ülni? :)
Ági: Boldog negyediket Annának!!!
Niki: jól vagy már? Lehet, hogy a borhoz inkább sajtot kellett volna enni?! :wink:
Viki: hogy vagytok, feláll már ez a nagyfiú? :)
Fatima: sosem sétálunk már együtt?? :roll:

Gyermekem bevágott 160g sárgarépa, krumlpi, cukkinit!! :shock: Megette a főztömet!! :shock: :lol:

Zsu
svs

Zsófi, hát vagy 4x végignéztem Samut, ahogy olvas. Majd beszartam!
Annyira édes! Várom, h. mi is itt tartsunk, komolyan! Olyan cukik ilyenkor.

Kép
niki30

BOLDOG 4. HÓFORDULÓT ANNÁNAK!!!

Zsu: nagyon lassan haladunk a hozzátápival, de nem is baj. Gyümölcsökből már egész sokat eszik, mármint mennyiségre (alma, őszib, körte) a főzikből csak pár kanál csúszik (sütőtök, krumpli, répa, cékla). Szonja is sajnos inkább az üvegest szereti, de én azért nem adom fel!!!

Nelly

Kép
breeki

Jaj Zsu, a másikkérdésedre nem is válaszoltam. :roll:
Szoni már kúszik (fél oldalasan, ezért tanítani kell a másik oldalt neki a védőnő szerint), múlthét vasárnap állt fel először, azóta non-stop próbálkozik, és az állásból lecsüccsen, de még eldől féloldalra.

Emma miket csinál már? (Zsu Emmája, Niki a ti Emmácskátokról tudok mindent!) :D

Nelly

Kép
breeki

Nelly, ilyen ügyes már Szonja?
Rakjál már fel képet róla! Annyira gyönyörűű kislány.

Viki, most van csak igazán tejed? Aztaaa.
Persze ez marha jó.

Kép
niki30

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?