Sziasztok!
Null olvasás már nagyon rég, így most csak magunkról, hogy rólunk is legyen valami "képetek":
1000 x Sorry, hogy így eltűntem, de napközben a géptéma tabu Balázs miatt, este meg mire elalszik, addigra én is kidőlök
Ráadásul betegen. Szép lassan belemásztunk az influba. Apa egy hétig húzta, Bala szerencsére csak egy napig, másnap már semmi baja nem volt, a legkomplikáltabb eset pedig ugye miért is ne, én lennék. Zsebi miatt nem szedhetek semmit, csak ha már nagyon nem bírom (pl.: magas láz, migrén, no akkor egy pár szem Rubophen). De mivel most zártuk még csak az első trimesztert, így csak tényleg nagyon indokolt esetben. No persze hogy jól belázasodtam, s három napig csak be kellett vennem, mert a hűtőfűrdő nem segített, s ugye a magas hőfok sem jó a Pocaklakónak. Úgyhogy az ideg már akkor bennem volt. Erre plusz: két napig úgy fájt a derekam, hogy majd hülyét kaptam. Sehogy nem volt jó. Harmadnap véres vizelet. Nagyon örültem, irány a doki. Vese. Antibiotikumot nem szívesen adna, próbáljuk kikezelni természetes gyógymódokkal. Vérkép két hét múlva újra (ebből van még egy hét hátra), s ha akkor is fennáll a probléma, akkor nem úszom meg az antibiotikomot. Lelkesen ittam a tőzegáfonyalét, s tiszta is lett a pisim, de sajnos csak láthatólag. Kedden voltam a védőnéninknél, aki csinált egy gyors pisitesztet, s sajna még minidg négykereszets a vér jelenléte. Plusz rám ijesztett, hogy ha ez nem múlik, akkor ebből komoly gondok is lehetnek (koraszülés, vesetranszpantáció). Na kedd óta tényleg ideg vagyok. Jövő héten ismét labor, s ha még mindig gáz van, akkor komolyan utána kell járnunk, hogy most mi van. Mondjuk fájni ezzel kapcsolatosan nem fáj semmim, viszont az influból még visszamaradt egy nagyon ronda köhgésem, amitől néha már öklendeznem kell és két napja igen csak fáj a torkom. Na nem ragozom magam tovább. Ramaty vagyok... Ennek ellenére remélem, hogy Zsebi jól érzi magát odabent, s hogy nem érte/éri semmi káros hatás ezekből.
Bala jól van szerencsére, tündéri nagy dumás, huncut legény.
Remélem, hogy minél előbb tudok gyakrabban is jönni, s akkor reagálni is tudok, mert azt is nagyon szeretnék.
Puszi mindenkinek!
Timi
Ui.: Zsófi! Ez a pocakpuszis kép haláli! Nagyon tetszik!