Új privát üzeneted érkezett!

HÚÚÚ Brumi!

LAPTETŐ :lol: :wink:

Kép
kis-csillag
Tököl

kibujt Maja első foga Kép Kép
megjnéztem Kép
és tényleg az első fogacska
Vendég

Kis-csillag!:)
megvan gépen a füles képe.Te is Micimaci rajongó vagy? :)

Brumm!:)
köszönöm a dícséretet!Nem nem festettem,hanem először megrajzoltam,készítettem egy nagyméretű sablont,majd dekorkartonra(alapszínre-pl.Fülesnél kékeslila)rárajzoltam,körbevágtam(körbenyírtam,mert az olló nem vág hanem nyír :) ),majd erre az alapszínre a többi részét pl, szem,láb elemenként/ darabonként a megfelelő színű kartonból kivágtam és felragasztottam,mintha kirakóztam volna...igaz a sablon így elemekre lett feldarabolva :)
Neked holnaptól szuri?:)

Csoki!:)
gratula az első fogacskához!!!! :)
Vendég

Ez itthon úgy megy,hogy bemész,másnap csinálják és harmadnap hazajössz.Külföldön reggel bemész,leveszik a vért,megnézik amit kell,aztán megcsinálják a beavatkozást,majd délután kocsiba tesznek és mehetsz haza.Nálunk nagyobb a show,ahogy a dokim mondta.Gondolom az elötte levő nap megvannak a vizsgálatok.Vagy naív vagyok?Ez még mindig Magyarország?Én sem gondolom,hogy így a mensi előtt-alatt megcsinálja,de legalább ma megtudom,hogy mikor.
Csoki!
Gratula az első fogacskához!Még több füle van mint foga,de ez már nem lesz így sokáig!
Dezsi!
Nem próbáltál másfajta tesztet?Nem lehet,hogy ezekkel van valami?Nagyon drukkolok,és még ne add fel!!!!
Viki!
Csodás a fal,én még fejen is állnék,hogy láthassam.Pár hónap,és futhatsz utána :lol: :lol: :lol:
Vendég

Nyuszi: akkor kívánom minél előbb csinálják meg!
Hiszen okosabbak lesztek utána! :roll: :roll:

Viki: Füles-Fan vagyok!!

Kép
kis-csillag
Tököl

Brumi!:)
munkamenet:
Kép Kép Kép Kép
Vendég

Kiscsillag! :9 Tényleg laptető, most először :)

Csokinyuff :) Tényleg több füle van, mint foga, Nyulasz jól megmondta! Ez egy olyan gyönyörű állapot! :) Gratula!

Viki, de klassz! : ) Igazán le a kalappal! Én is Micimackó rajongó vagyok, de csak a figurák, a mesét nagyon ritkán láttam... Majd bepótolom, ha egyszer lesz gyerekem :) nekem füles a kedvencem, aztán tigris, aztán malacka...
Vendég

Brumi: nekem is Füles a fan, aztán Malacka, Tigrincs, de nagyon csípem Nyuszi csípkelődő megjegyzéseit is :wink:

Kép
kis-csillag
Tököl

Viki,
Nagyon szépek ügyes vagy :wink:

Csoki,
Gratula az első fogacskához, unokahúgomnak is most jön az első minden csupa nyál :lol:
Vendég

Sziasztok Lányok!

Kis-Csillag!
köszi, hogy megírtad a lányoknak!

Brumi!
megadrukkok!!! Nagyon felpörögtek az események :D

Nyulasz!
Az új avatarod tetszik, nem a régi! Én is gondolkodtam már, az újon, de még nem találtam megfelelőt.... Keresek...
és vasárnap lövök egy másik tesztet. Hátha az a baj...

Csibe????? Hol vagy?????
dezsina

hát igen már nemsokáig lesz több füle mert dudorodik a másik is mellette :D
hamarabb fogok én ugy járni hogy több fülem lesz mint fogam :D :shock:
igaz én nem fogok neki annyira örülni meg szerintem ő se :roll:
Vendég

Pandácska, Apacs, s a többiek -igen 3*2 MagneB6-ot is szedek. De azt hiszem tegnap a fáradtságtól lehetett a keményedés. Igyekszem sokat pihenni.

Apacsék - voltunk 4D-n, tettem is fel képeket akkoriban, ha szeretnétek priviben elküldöm őket nektek is. Jól sikerült, csinos kicsi lány növekszik a pocakomban. Gratula nektek, hogy még mindig egyben!!!!!!!!!!

Pandácska -mit mondtak este? van még eltiltás? én is elszomorodnék a helyedben, nálunk apa benn volt februárban is - igaz az egy kicsit más volt - de egyedül nem hiszem, hogy végig tudtam volna csinálni. Sőt biztos vagyok benne. Nagyon drukkolunk!!!

Dezsi - szurkálódik még a pocakod? Úgy izgulok!!!!!!

Kép

Kép
julika79

Julika!
nem szurkál, és nem is szurkált. Csak fájdogál, olyan kellemetlenül egészen a beülti napjától :?
dezsina

Brummadzag!

Az inzulinrezisztenciára felírnak egy gyógyszert ami pár hónap alatt fejti ki a hatását és addig nem kezdünk szerintem a lombikkal. Kedden többet fogok tudni. Szívesen veszem ha küldesz priviben diétás laktató recepteket.

Vikimi!

Hogy te milyen kis ügyes vagy :lol: :lol: :lol:

Nyulasz!

Hogy vagy?

Dezsi!

Még ne add fel!

Én sajna most nem tudok olyan sűrűn jönni, mert egyre több a munka de ha időm engedi be-be nézek.
gizmixxx

Hmmmmm- ennek is több oka lehet ám! Máshol nem fáj? Nekem a hasam alja is fájt rendesen végig.

Nálunk a 4d-s uh úgy működik ,hogy ott helyben adnak három uh-képet, meg dvd-t, és postán küldenek még 3 9*13 fotót. Ma kaptuk meg őket. Nekünk ez a kedvencünk. Itt még 22 hetesek vagyunk.
Kép

Kép

Kép
julika79

Julika!
nekem csak a hasamalja fáj és csak a bal oldal. A megérzésekre nem hagyatkozom, hiszen annyira tele vagyok tömve gyógyszerekkel, hogy elméletileg annak a hatását érezhetem. Csak reménykedni tudok. a gyógyszert szedem tovább, és vasárnap csinálok egy másfajta tesztet.... :? :? :?
dezsina

Nyulasz,
szerintem azért is van ez a hosszabb procedúra a kórházzal, mert ők a bent eltöltött napok után kapják meg a pénzt a tbtől.
Nem tudom, hogy fizetős-e nektek, de mikor bent voltam Bogyival nekem a bentalvásért 1800Ftot kellett fizetnem. 1 éjszakáért. :roll: :shock:

Brumi,
ez olyan sorsszerű. :D :wink: ... és egy égi jel a zebrácska. :D

Viki,
ezért minden gyerek venné a fáradtságot, hogy megleshesse. :wink: :D

Bogyikának a Tigrincs a kedvence.! :D

Bogyika elég jól viselte a mai napi szurit. :) Tegnap este hallottuk először, hogy 'csattogott" a nyelvével!! Édes ahogy dugdossa kifelé a nyelvét, megha kiesik vagy kiveszi a cumit a szájából és nyalogatja azt. :lol: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

sziasztok!

apacs: lassan itt az idő nektek :wink: drukk+++++

brumi: örülök, hogy így belecsaptatok a dolgok közepébe. hajrá :wink:

gizmixx: sajnálom. várjuk a beszámolót jövő héten.

vikimi: hóesés? de jó! én is akarok :wink: grat a forduláshoz! nagyon szép a szoba. ügyes vagy!

nyuszi: drukk+++++

csoki: grat a fogacskához! :wink:

dezsi: mennek a drukkok ma is++++++

julika: nagyon édes a babád :wink:

hajnoca: ügyes bogi baba :lol:

katica
katica30

Sziasztok!

Gyorsan bejelentkezek. Élek, de totál káosz az életem most az új irodám miatt.

Mindenkinek nagyon drukkolok!!!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Hanna, de szep az uj tickered :!: Johetnel gyakrabban is :!: Mikor indul a kovetkezo lombikotok :?:

Hat Vikimi, ez a babasarok oly csodas, hogy en is oldalra fordultam volna 2 honaposan.... :lol:

Brummi, azt a zebrat gondolom elrakod orokre. Ilyen egi jelek vannak, es mutatnak valamit... :wink: Hajra :!:

Julika, micsoda egy baba :!: De kis szep :!: En a 20. heten elkezdtem gorcsolni, sot ugyanaznap a vadlim is begorcsolt, de amiota Magne B6-ot szedek napi 2-4 et, azota alig van ilyesmi.

Dezsikem, tudom, ki vagy idegileg.... de ne add fel. Az en nogyogyogyom, aki elintezte nekunk a gyermekaldast, azt mondta, hogy a 14. nap elott ne teszteljek, mert nem lesz pozitiv. Es ne felejtsd, nem kell erezni semmit. En is csak azt ereztem, hogy meg fog jonni :!:
Kerlek ra, tesztelj egyet holnap reggel elso pisibol :!:
Kép
katavirag

Katavirág!
Köszönöm a bátorítást! még nem adtam fel, mert még mindig érzem a hasam és nem is érzem jól magam, kicsit fáj a fejem is. Ezek persze lehetnek az időjárástól is, de lehetnek mástól is. Még tesztelek kitartóan vasárnap utoljára és vasárnap bedobok egy másfajta tesztet is! Hátha.... Addig szedem a gyogyikat. Most valahogy nem tudom úgy abbahagyni, mint az ősszel. Akkor senki sem tudott volna meggyőzni, hogy szedjek mindent tovább, pedig ET+10en teszteltem. Most valahogy annyira bízom a csodában 8) De jó lenne...
dezsina

Dezsikém: mi itten belédbeszéljük a gyereket :lol: :lol: :wink: :wink:

Kép
kis-csillag
Tököl

Sziasztok!

Katavirág! Májusban indul újra. Pandus szerint sikeres lesz. :wink:
Ti hogy vagytok?

Kép
hanna30

Dezsi! Nem feladni irgum-burgum!!!! Én nagyon drukkolok!!!

Kép
hanna30

Dezsi, még nincs elveszve semmi, tessék türelmesnek lenniiiiiiiiiiiiiii :)

Hanna, nekem is nagyon tetszik a vonalzód! Az új irodát te rendezed be egyébként? Pandusnak legyen igaza! Miért is ne lenne?

Katavirág, Dezsi, Katica és többiek! Nagyon kedvesek vagytok, hogy így támogattok. nekem ez iszonyatosan sokat jelent. most nem fogunk nagyon beszélni róla a környezetünknek, csak nektekm, meg nagyon szűk körben....

Most megyek UH-ra, és kapom a szurirecepteket... :)

Ma már nem jövök, sziasztok!

Cyberölelésnektek!
Vendég

Sziasztok,
Elsőként had gratuláljak Vikiminek!!! Nem semmi ez a "puzzle" . gratulálok!!!!Nagyon ügyes vagy!!!
Csokinyuff, gratulálok.. bár csak mi is ott járnánk...
Julika, nagyon szép kis csajszi..:)
Dezsi, nyugi, a leszívás után nagyon sokáig érződik itt ott szúrás, szúrkálós fájdalom.
Nyulasz, a lapart mi is a Bajcsyba csináltattuk. Párom szívesen leírja, hogy milyen volt...
Holnap gép előtt lesz. írj...
Szia Bella,, rég láttunk.. vagy legalább is én...

üdv.
Apacs

Kép
apacs

Voltunk ctg-n minden rendben, vannak szép fájások. Most megyek aludni, mert holnap reggel megint mehetek ctg-re meg uh-ra. Ez a rohangálás viszont borzalmas :?
Kép
Vendég

hanna: mivel foglalkozol? kitartást a melóhoz! gyere, amikor tudsz.

dezsi: ne add fel! drukkolok++++ holnap teszt?

brumi: majd gyere mesélni! hajrá szurik!

pandus: kitartást! hamarosan a kezedben tarthatod a babádat :wink:

jó éjt, szép álmokat!

katica
katica30

Szép jó reggelt mindenkinek!
gizmixxx

Sziasztok!
10-én vasárnap megyek be a kórházba,11-én megcsinálják a lapart meg a hiszterót.12-én jövök haza :D :D :D
Szia Gizmixxx!
Ez már tuti,hogy csúszni fog a lombik?
Dezsi!
Őrölök,hogy nem adod fel,bízni kell!Drukkolok nagyon.Érdekes dolgot mondott egy ismerősőm,ők is lombikoztak,és azt mondta,úgy kell ezeket végigcsinálni,mint egy projektet,nem szabad érzelmileg kötődni,amíg semmi sem biztos,csak utána.Mi meg ugye itt beszélünk már hozzájuk,simogatjuk a pocit,tervezgetünk,így minden sikertelen lombikot úgy élünk meg,hogy elvesztettünk egy vagy kettő vagy három babánkat.
Háááát,van benne valami,csak nagyon nehéz így gondolkodni.
Remélem jössz hamar,én nem fogadom el a "nincs net,üzenek valakivel" dumát,tessék csak írni nekünk!!!!!
Hanna!
Hajrá május! :wink:
Apacs!
Köszi!Na,mindjárt meglesz az a betöltött 37.hét is :D
Pandus!
Kitartás,hátha eltörlik végre ezt a rendeletet,és megint drukkolhatunk a szüléshez.Örülök,hogy Doribaba jól van!
All!
Babaragacsokat küldöm!Mikor lesz vérvétel?
Brumi!
Hajrá tüszőcskék!!!!
Vendég

Pandus!
Nemtudom hol szülsz,azt tudom,hogy nem a Jánosban,de figyi csak,tegnap a János kórházas topicban örömködött az egyik kismama,hogy lehet apás szülés :D :D :D ...ha ott lehet,biztos feloldják a többi helyen is. :wink:
Vendég

Szia Nyulasz!

Kedden este többet fogok tudni, de valami olyasmit mondott az orvos, hogy kell egy pár hónap, amíg a gyógyszer kifejti a hatását és utána lehet kezdeni. Majd meglátjuk. :? :? :?
gizmixxx

Sziasztok Lányok!

ET+13 nega :cry:
dezsina

Dezsi!

El kellene menned egy vérvételre, mert ez a bizonytalanság felörli az embert.
gizmixxx

Dezsi!
Ne monddd :cry: :cry: :cry: Vegyél ma egy másik tesztet(de ne romedet) és léci reggel csináld meg azt is!Látom új a vonalzód,örülök,hogy még tartod magad!!!!Én még nagyon bizakodom!!!!!
Gizmixxx!
Akkor hajrá kedd,reméljük nem nagyon csúsztok!
Vendég

Nyulasz!
meg van már a másik teszt. Vasárnap fogom bevetni, vagy inkább holnap?
Örülök, hogy Veled már történik valami! Én is arra lapar hisztero-ra hajtok! Már az minden bizodalmam. Ugye Neked is már csak 2 lehetőséged van? Vagy nem jól emlékszem?

Gizmix!
köszi, de sajnos nincs nálunk vérvétel, de nem is baj... Végül is ha a teszt nega, akkor a vérvételen sem lesz semmi...

Most felhívom a dokimat és megkérdezem, szedjem e tovább a gyogyikat :?
dezsina

Dezsi
:(
Azért a vérvétel lenne biztos!
Vendég

Dezsi!
Igen,már csak 2 támogatott maradt.Utána kicsit zsebbenyúlós lesz.Tényleg szívesebben gyűjtenék inkább pelusra... :D
Kiváncsi vagyok mit mond a dokid.Vagyis tudom mit mond,ha et+17 nega,akkor nega.Úgyhogy kitartás.Én holnap bevetném a másik tesztet :oops: :wink:
Vendég

Dezsi!
Neked eddig nem mondták ezt a vizsgálatot?Mert ugye nálatok minden rendben,de végülis ha ezt még nem csináltákakkor nem is lehet azt mondani,hogy minden rendben. :roll: Nem?

Énvelem aláiratta a doki a papírt,hogynem kérem ezt a vizsgálatot,mert amúgy az elején meg kellene csináltatni.De mivel nálunk a párom eredménye miatt lombikozunk,reméltem,hogy velem minden rendben,és sikerülni fog.De mostmár csak abban bízom,hogy találnak valamit,megszűntetik,és jöhet is a babó.
Vendég

Bella!
Tudom, hogy jobb lenne a vérvétel, de hát ezek a lehetőségek adódtak.... :(

Nyulasz!
beszéltem a dokival. Azt mondták még hétfőn is teszteljek egyet és csak akkor kell abbahagyni a gyógyszereket, hiszen lehetnek lusta babák is. Tehát igaz amit mindig mondok: ET+17 :lol:
A vizsgálatok nálunk azért nem merültek fel, mert eleve én úgy mentem oda, hogy voltam már terhes spontán. hehe 6 hetesig... Miután a petevezetékeim is átjárhatóak voltak (HSG vizsgálatot csináltattam) párom tökéletes :lol: :lol: :lol: (sőt :D ) és az én hormoneredményeim is nagyon jók voltak minden téren, így nincs bibi. Egyedül ez a negativ vércsoportom van, de lányok azt mondták az nem baj, a doki is azt mondta, és minden terhesség után megkaptam az Anti D-t.
Ezt a hiszterot, meg én dobtam fel a múltkor a dokinak, ha ez nem sikerülne, mint utolsó lehetőséget a baj keresésére. Itt én meg a laparoszkópiára is ráizgultam, de még mindig nem értem mi az, pedig már annyian próbálták megértetni vele. Tudom, hogy a hiszetero az méhtükrözést jelent. De ez a laparo :shock: :?:
Azt hiszem ha elfogy a támogatás, mi nem tudunk tovább menni. Na akkor aztán összefogok zuhanni :cry: :cry: :cry:
dezsina

Csak azér írok hát enyim lesz a Laptető :lol: :lol:
gizmixxx

Dezsi!

A laporoszkópiával a méh külső vizsgálatát végzik én úgy tudom.
gizmixxx

Nekem volt hyszterom a myomák miatt nem is értem, hogy akkor a doki miért nem csinálta meg egyúttal a lapart is. :? :?
gizmixxx

Gizmix!
ez a beszéd!
végre mégértettem! A méh külső felét vizsgálják! :D Köszi. És miért vizsgálják a külsejét :shock: :?:
dezsina

Dezsi!
A nőgyógyászati betegségek diagnosztizálásában és kezelésében ma már vezető szerepet játszik a laparoszkópia. A beavatkozás lényege, hogy általános érzéstelenítésben a hasüreget feltöltjük széndioxid gázzal, hogy a hasfal elemelkedjen a belekről, és medence megemelésével a belek kicsússzanak a kismedencéből a felhasba. A köldökön keresztül 1 cm-es metszésen keresztül egy optikát vezetünk a hasűrbe. A beavatkozás során a nagyított képet monitoron jelenítjük meg. A műtét során a kismedencei szerveket: méh, petevezetők, petefészkek, a hólyag és végbél hashártyai felszínei jól átvizsgálhatók. Meggyőződhetünk a petevezetők átjárhatóságáról, ami a meddőség kivizsgálásában és kezelésében döntő kérdés.

Hastükrözés alkalmával a diagnosztikai lépésen túl lehetőség van operatív (műtéti) beavatkozásra is. Napjainkban a méhen kívüli terhességek döntő részét már laparoszkópiával oldjuk meg. Ezen túl van lehetőség összenövések oldására, tömlők eltávolítására, sterilizálásra (meddővé tétel) és még számos egyéb beavatkozásra.
Vendég

Sziasztok!
Bocsánat, hogy csak úgy "beesek" ide, és írok Dezsinának a laparoszkópiáról. Én már túlvagyok rajta és a hiszteroszkópián is. A kettőt egy füst alatt érdemes letudni. Nekem még kiegészítették hydrotubatio-val is, amivel a petevezetők átjárhatóságát ellenőrzik.
A laparoszkópia hastükrözés, vágnak 2 v. 3 lyukat az emberen (általában köldökben és bikinivonalon), ezen keresztül bedugnak egy kamerát, és megnézik, mi újság a hasüregben.
Kívülről megnézik a méhet, méhszalagokat, petevezetőket, petefészkeket stb. Így fény derülhet pl. összenövésekre, endometriózisra. A hiszteroszkópia ugyanez, csak akkor a méhet belülről nézik meg kamerával. Ellenőrzik a belső felszínét, hogy vannak-e polipok, miómák, esetleg más rendellenességei vannak-e a méhnek.
Üdv

SzezsoKép
KépKép
szezso

Gizmixxx!
Sok helyen nem csinálják együtt,mert így az oep-től többet szednek ki,ha külön csinálják.De ez letudható egyben,tök felesleges külön csinálni.
Vendég

Szép napot!

Panda: drukkolok, hogy minden rendben legyen! Mi újság zárlat ügyileg? Remélem kedvező híreket kaptok! :D

Gizmi: agyam egyik területéről olyan információk törnek elő, hogy az inzulinrezisztencia kihat a fogantatásra, állítólag ha az rossz, akkor nem jön össze a baba - na most ezt nálad rendbehozzák, s kívánom hogy hamar sikerüljön utána a baba!! :wink: :D

Apacsék! Ti aztán nagyon jól bírjátok! :wink:
Amikor novemberben voltam kórházban, mellettem egy ikres anyuka feküdt (inszemes) - és neki sem akartak a Babái kibújni :D Végül megcsászározták, mert ugye max a 38. hétig lehet kihúzni, tovább nem engedik őket - holnap megyünk hozzájuk Fütyilesőbe :lol: :lol:

Dezsi: szedd csak még azokat a gyogyókat! :roll: Azzal nem ártassz! :roll: :wink: a negát pedig nagyon sajnálom! :cry:
Aptyukod hogy van? :roll:

Nyuszi: itt is hatalmas gratulka, hogy ilyen hamar megen lesz a lapar! :D :D

Julika: nem is tudtam, hogy ilyen "közel" lakoztok mihozzánk :D :D Majd valamikor a közeljövőben szándékunkban áll Köszeg felé venni az irányt, Léka várához :D
Hogy vagytok?

Hanna: örülök, hogy látlak! Mindjárt május lesz ám :wink:
És minden sikeres lesz :wink: :D

Lanyané: nagyon eltűntél!! Remélem csak pihensz :o :o :roll:
Szalai Heni! Hogy vagytok?

Katica: egyre fogynak azok a napok.. :D :wink:

Brumm: hajrá szurik! Munka - ha már elkezdtétek a lombikot, már VÉDETTEK vagytok mind a ketten! Ezt törvény szabályozza! :wink:
No para!

Többiek? :D

Rólam: csak annyit, hogy tegnap este valami odabent a varratok környékén csípkedett, biztos a belső varratok.. De szerencsére megszűnt reggelre, így nincs "pánik" :D
Már csak két hét és mehetek kontrollra - húú de várom.. :D

Egészen tegnapig azt hittem, hogy jól vagyok..
Este mentünk vásárolni, s naná kivel futok össze - terhes kismamákkal (bocsi mindenkitől :oops: :( ), nem is ez zavart, hanem mögénk pakoltak a szalagra, s láttam vették az újszülöttnek való pelust, na ekkor lettem kész megint :(
Bocsánat ezért minden kismamitól :cry: :oops: :roll:
Kép

Kép
kis-csillag
Tököl

Kiscsillag!
ne szabadkozz, én ugyanígy érzek. Nehéz gyerek nélkül az élet :(
Az uram mindjárt hív telefonon és közli, hogy mit mondott a doki. Tegnap kapott haladékot, ha nem javul, akkor sajnos be kell feküdni... :cry: :cry: na még csak az hiányozna :!:

Szeszo!
Igazán kedves Tőled, hogy így ilyen részletesen tájékoztatsz! Köszönöm szépen!
Most már tényleg tisztában vagyok a dolgokkal!

Nyulasz!
Neked is ezer köszönet! Ez kimerítő volt!
Akkor nekem, ha tényleg nega lesz hétfőn is, akkor kb. március közepén tudok találkozni a dokival és akkor kezdem intézni ezeket a dolgokat. Lehet, hogy csak április lesz mire sorra kerülök :shock: :?:
dezsina

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?