Szép napot!
Panda: drukkolok, hogy minden rendben legyen! Mi újság zárlat ügyileg? Remélem kedvező híreket kaptok!
Gizmi: agyam egyik területéről olyan információk törnek elő, hogy az inzulinrezisztencia kihat a fogantatásra, állítólag ha az rossz, akkor nem jön össze a baba - na most ezt nálad rendbehozzák, s kívánom hogy hamar sikerüljön utána a baba!!
Apacsék! Ti aztán nagyon jól bírjátok!
Amikor novemberben voltam kórházban, mellettem egy ikres anyuka feküdt (inszemes) - és neki sem akartak a Babái kibújni
Végül megcsászározták, mert ugye max a 38. hétig lehet kihúzni, tovább nem engedik őket - holnap megyünk hozzájuk Fütyilesőbe
Dezsi: szedd csak még azokat a gyogyókat!
Azzal nem ártassz!
a negát pedig nagyon sajnálom!
Aptyukod hogy van?
Nyuszi: itt is hatalmas gratulka, hogy ilyen hamar megen lesz a lapar!
Julika: nem is tudtam, hogy ilyen "közel" lakoztok mihozzánk
Majd valamikor a közeljövőben szándékunkban áll Köszeg felé venni az irányt, Léka várához
Hogy vagytok?
Hanna: örülök, hogy látlak! Mindjárt május lesz ám
És minden sikeres lesz
Lanyané: nagyon eltűntél!! Remélem csak pihensz
Szalai Heni! Hogy vagytok?
Katica: egyre fogynak azok a napok..
Brumm: hajrá szurik! Munka - ha már elkezdtétek a lombikot, már VÉDETTEK vagytok mind a ketten! Ezt törvény szabályozza!
No para!
Többiek?
Rólam: csak annyit, hogy tegnap este valami odabent a varratok környékén csípkedett, biztos a belső varratok.. De szerencsére megszűnt reggelre, így nincs "pánik"
Már csak két hét és mehetek kontrollra - húú de várom..
Egészen tegnapig azt hittem, hogy jól vagyok..
Este mentünk vásárolni, s naná kivel futok össze - terhes kismamákkal (bocsi mindenkitől
), nem is ez zavart, hanem mögénk pakoltak a szalagra, s láttam vették az újszülöttnek való pelust, na ekkor lettem kész megint
Bocsánat ezért minden kismamitól