Új privát üzeneted érkezett!

Pintyus: nálam ma volt a védőnő és még nem mondta hogy költöznének az Ótemetőről. Fura, hogy neked 11 hetesen már vizeletet kell vinni, én meg 12 hetesen még az első laborvizsgálaton sem vagyok túl . . . de ami késik nem múlik:-)Pénteken meglesz a 12 hetes UH, hétfőn pedig a labor. Lehet azért mert én eleve 11 hetesen jelentkeztem be a terhesgondozásra.

A védőnőm azt mondta most még nem kell venni semmit, de én úgy sejtem ezt a kijelentést csak babonaságból tette, szóval ha engem kérdezel, akkor vásárolj nyugodtan. Végül is csak 1 hét van közöttünk, és azt hiszem én ha találok vmit a corában akkor meg fogom venni. Amúgy sem vagyok babonás, na meg hiszem, hogy minden rendben lesz.

A 4D-s UH-ra visszatérve, akkor jól értettem, hogy a 24. hétben érdemes csináltatni inkább, mert akkor már sokkal látványosabb?Mert nekem Ditrói már a 16-17. hétben emlitette, hogy csinálhatunk, de azért kétszer nem akarok fizetni.

És Pintyus neked már annyira látszik a terhesség, hogy nem jön rád semmi???Ennek csak azért örülök, mert én az utóbbi 3 hétben azon görcsöltem, hogy biztos velem van a baj, mert azt mondják ilyenkor még nem kellene se hizni, se látszani a terhességnek, de nekem már látszik a pocakomon és sztem 1-2 kilóval többet is nyom a mérleg. Mondjuk eszem is rendesebben mint korábban, mert most képtelen lennék kihagyni pl a vacsit. És az többnyire nem egy joghurt szokott lenni. De hát úgy vagyok vele, hogy most kell mindent megadni a babának, ha egyszer éhes:-))

Anita

Kép

Kép
lolita_78

Anita!
Ez elég érdekes.... mi is Ditroinál voltunk 4D-n Dorkával 23 hetesen, nekünk épp ők voltak az egyik Uh-sok akik mondták, hogy 2-3 héttel később látványosabb lenne.

Pintyus!
A babaturit kérdezed? Ha tudod hol a Babycenter akkor azt is megtalálod. Egy kupacban van a Babycenter, Rossmann, Real, Fornettis, Heliker... sarkon a Fornettis és azzal szemben a 10. emeletesek földszintjén van a turi. Fornettistől már látható, ki van táblázva.
Tudod én is mondtam hogy babonából nem szoktak nagyon előre vásárolni a Picurkáknak, de ha nem vagy babonás akkor ezzel ne foglalkozz. Én is akkor vettem jó dolgokat mikor épp láttam, nem a heteimhez mértem hogy mikor vehetem meg.

Osman!
Sajnálom a rossz tapasztalatot, de ha igy látod a dolgot, az szíved joga. Megértelek.
Bár nem hiszem hogy köztünk lenne valaki annyira elvetemült hogy a másik családfáját felkutassa és a rokonok orra alá dörgölje mit irt a kismami, vagy anyuka. Többen találkoztunk már, bátran mondhatom egészen normálisak vagyunk.... :lol: :lol: :oops: :oops: :oops: :P :P

Köszi az érdeklődéseteket, gyógyulunk. Holnap már mindenképp megkapja Dorka a szuriját... remélem. Kis köhögés van még, de nem életbevágó sem a lányomnál, sem nálam. Ja.... bár apa ma kezdett el köhögni, és fájlalja mindenét. Szerintem lefertőzhettük, remélem neki is 2-3 nap alatt elmúlik majd mint nálam.

Ennyi, lépek, apa gépet óhajtaná.

Pusziiiiii

Kép
Kép
bendor

Akkor lehet én értettem félre valamit . . . és Ditrói nem a 4D-s UH-ra gondolt a 17.hétben.

Jobbulást az egész családnak Bendor.

Mára én is búcsúzom, de holnap ismét "találkozunk"

Anita

Kép

Kép
lolita_78

Hali!!!!

Képzeljétek, itt hull a hó!!!! Nem örvendek neki!!! Én a tavaszt akarom!!!! Most kap Bea is egy kicsi telet!!! :lol:

lolita: Igen már akkora hogy pont nem tudom be gombolni a naciimat, és a tegnaptól már a cibzárját se tudtam felhuzni!!! :lol: :lol: Én is azt hittem hogy velem van a hiba de aztán utánna olvastam hogy mindenkinél teljesen más!! Van egy kedves barátnőnk, neki máe 2 hónaposan akkora hasa volt mint a másik barátnőnknek 4 hónaposan!!! És most félidős és olyan a pocija mint Noinak 9 hósan. Ugyhogy érdekes!

Már nem lepődök meg magamon, sőt örvendek. Igy legalább tudom hogy növöget a kis Maszat!

Mi kétszer fogunk elmenni 4D-re. Most 14 hetesen, a Lézerbe, mert bizom nagyon a nőcibe és tudom hogy teljesen alaposan meg fogja vizsgálni Maszatot! És ha jól teszi lábacskáit akkor meg tudjuk hogy fiu vagy lány. Egy nagyon jó gépük van ultra modern és ezzel már kimutataható ha jól fekszik! Szóval mi ezt nem hagyuk ki, és egyébként is nagyon élvezzük a babamozit!!! Olyankor repülni tudnánk, mikor őt látjuk! És majd mégegyszer később!
:lol: :D

Andi: Kösz az infót a turirol, igy már tudom hol lehet, legalábbis megtalálom! Majd megnézem! Ma ha minden tervem szerint megy ki megyünk a coraba, lehetőleg nem este, mert nem akarok tömegbe lenni influenza miatt!!!

Meggyőztetek, akkor nem fogok harag
udni magamra ha veszünk valamit, én sem vagyok babonás, nem ezen múlik ha Isten őrizz bármi baj van!!! És tudom hogy nincsen semmi, minden rendben lesz és egészségesen jön majd a világra!!!

Na puszika!!!

Zsu: mi van veletek??? rég nem írtál, remélem minden jól van csak Pannika nem hagy nyugton!!
Vendég

Pintyus,

írok privit...

Mindenfélét akarnék írni, de kicsi csimpi most is itt nyúz.....

Gabi
Kép
Kép
mininyúl

Sziasztok,

Mire én magamhoz tértem már nyoma sem volt a hóesésnek:-)Én is már a tavaszt várom, de nagyon!!!

Lehet én is kinézek a corába, egy óra múlva kb felszabadulok kis időre.

Tegnap voltak megnézni a lakásunkat,jó lenne ha sikerülne eladni és mire a baba érkezik költözhetnénk egy picit nagyobba.

Egyébként mi is a cim Józsán ahová menni kell?Nem akarok én olyan korán menni, mert ha pénteken meglesz a 12 hetes UH, akkor hétfőn fél8-ra még átmegyek az ótemetőre a laborra és csak utána mennék Józsára . . . ?

Bejelentkeztek 3-ra igy ugrott a cora, csak a városba fogok felsétálni, de az is jól fog esni. Talán majd este - bár én sem akarok nagy tömegben menni, vagy majd holnap az UH után.

Anita

Kép

Kép
lolita_78

Sziasztok!

Ugy látom nem nagy a pezsgés itt a mai napon.
Remélem mindenki jól van és senkit nem döntött le semmi betegség.

Andi!Dorka megkapta a szuriját?Hogy viselte?Remélem már jobban vagytok és nem passzolgatjátok a betegséget családon belül :D

Zsuzska!Nagyon eltüntél.Gondolom minden pillanatodat lefoglalja a "kisasszony".Remélem minden OK nállatok.

Pintyus!Az én pocim is a "nem tudom a cipzárt felhúzni" méretnél tart de nekem már két hete.Azóta semmi változás /mármint kivülröl/ :lol:

Lolita!Holnap találkozunk :shock:Nagyon remélem nem megyek el melletted. :oops: Ma memorizálom az iwiwes képed. :wink:

Éva

Kép
awe

Sziasztok Lányok!

Végre túl vagyunk a 18 hós szurin. Kis sírással megúsztuk (eddig) de az is csak a szúrás pillanatában volt. Remélem nem lesz lázas a kisasszony estére, bár már most nyűgösebb a szokásosnál. :?
Mondtam dokinak hogy Bence bcg-hege bekeményedett és bepirosodott a 6 éves kori szuri után. Az orvos erre azt mondta, hogy nagy ritkán de előfordulhat, jól tettem hogy jegeltem neki.
Amúgy tegnap este már teljesen rendben volt, nem kellett borogatni neki.

Zsu!
Valóban nagyon eltűntél.... kettecskén már lassabban megy minden? Bár a kislányod nyugis, biztos jobban tudsz mellette bármit csinálni mint én Dorka mellett. Mert Dorkától nyugisan még a wc-re sem lehet elmenni, oda is jön utánam.... már bocs, de tényleg ez a helyzet.
Pannika szeme váladékozik még, vagy hat a csepp és masszírozás?

Alíz!
Van már ajéndékötleted Balázska névnapjára ?
Dorka mostanában szereti a különböző formákat pakolgatni . Igaz van már két hasonló játéka, de most kap egy harmadikat, ebben másféle alakzatok vannak. Mindjárt teszek fel képet mert ezt elég bénán írtam le, de tudni fogod a kép alapján mit akarok kinyögni. :lol: :lol: :lol:
Meg kinéztem egy Hercegnők dalai című zenélő mesekönyvet neki, talán azt kapja még. Egyelőre ennyire jutottam.
Anyuéktól kap játék hajszárítót, azt tudom, mivel én vettem meg :lol: , de ők is megbíztak nézzek még mást is. Anyu süt neki gesztenyetortát, majd veszünk rá neki valami jó kis marcipánt, biztos fog tetszeni neki.
Ja meg persze játékok mellett kap zoknikat, mert most szinte egyszerre minden eddigi zokniját kinőtte.... de még továbbra is töröm a fejem hogy mit kellene. Meg is nézem tavaszi cipővel hogy állunk, jó e Bencéről valamelyik, mert ha nem akkor nézek azt is neki. Valamelyik nap voltam a Skálában (volt Centrum) és az emeleten jókat láttam.
Majd írd meg Bali miket kap, hátha ötletet adsz nekem is vele. :wink: :wink: :wink:

Pintyus!
Géped jó már?????? Lassan itt a hétfő, várod már????? Beindul a körzetis terhesgondozásod is ezzel.

Anita!
Hóesésből én is csak fél percet láttam, mire szurira mentünk (11 órakor) már rég elállt. Hazafelé jövet meg már az út is néhol száraz volt. Ennyit a hóról. Nekünk a folyosón áll a szánkónk, de idén még nem sikerült használnunk. (Szlovákiába nem vittük csak a csúszkát, szerintem a sok csomagtól be sem fért volna)

Majd meséljetek kismamik Corában itt-ott miket szereztetek be !!!
Pocakfotók jöhetnek!!!!!!

Puszi Mindenkinek!!!!!
Kép Alíz! Erre a teknősös formapakolgatóra gondoltam....

Kép Lányom nem tavaszt, hanem már nyarat érez. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
bendor

Frissitve:

Kép

Kép
Kép
bendor

Sziasztok,

Ismét itt:-)
Hát a corába nem jutottam ki, mert csak 1,5 óra szabad időm volt, igy csak a városban jártam egyet, benéztem a bankba - ahol ezelőtt dolgoztam.Egész kellemes idő van kint. De azért én is csatlakozom Dorkához, és jöhet rögtön a nyár:-)))

Éva: igen, holnap találkozunk, de ne nagyon alapozz az iwiw-es fotómra, azóta már csak vállig ér a hajam, és egyenes. De majd én is megnézem este a tiedet, nehogy elkerüljük egymást. Holnap akkor egyáltalán nem dolgozol, igaz?Nincs kedved kimenni a corába UH után?Már ha nem leszel rosszul . . .

Bendor: tündéri egy lányod van, tudom már mindenki irta, de akkor is muszáj leirnom újra:-)

Pintyus: jaj, tényleg, te hétfőn irtad is hogy terhesgondozásra kell menned. Kihez is jársz?vagyis fogsz járni?reggel jössz?mert akkor lehet ott összefutunk . . .

Olyan aranyos itt 1-2 vendég. Most megtudták, hogy babát várok, gratuláltak és mondta az egyik bácsi (olyan nagypapám korú) hogy tényleg látszik rajtam, mert ő október óta ide jár, és ahhoz képest most sokkal szebb vagyok, a mosolyom, az arcom:-)))Jól esett a lelkemnek.
Hétvégén csináltatok a férjemmel fotókat és igérem küldök nektek is, hogy ne legyek csak egy fantom:-)

Anita

Kép

Kép
lolita_78

Anita!

Köszi, a lányom nagykópé az biztos, de imádom. :lol: :lol: Imádnivaló kisördög. :P :twisted:

Mesélj, milyen babanevek vannak a tarsolyotokban? Biztos gondolkodtatok már rajta, nem???
Fogadott orvos témában jutottál már előrébb???

Oké, várjuk majd a képeket, bár én így sem fantomként gondolok Rád. :oops: :wink:
Puszillak!!!

Kép

Kép
Kép
bendor

Köszi Bendor, ez aranyos volt:-)

Orvos ügyben egyenlőre most ott tartok, hogy nem lesz fogadott orvosom, aztán ha ez később változik, akkor van pár név, akit ajánlotta/ajánlottatok.

Mi már gondolkoztunk neveken, nálam most a Moira a nyerő, de 2 hete még a Tamara volt ugyanebben a pozicióban, szóval a szülésig még sokat változhat a dolog:-)

Többiek?Hogy álltok a nevekkel?Ja és ha vki (Pintyus) eljut ma a corába akkor feltétlen irjatok mi jót láttatok.

Puszi

Kép

Kép
lolita_78

Anita!

Értem... mármint ami az orvos témát illeti. Ha gondtalan a terhességed és nincs sok nyűgöd, vagy ha van is de a körzeti dokival meg tudod beszélni akkor végülis igazad van. Ráadásul nyárra várod a Picurkát a szabadságolások idejére. Ugyhogy van abban valami ha nem fogadsz dokit...

Értem ami a neveket is illeti... szóval 2 hetente újitasz???? Akkor fogunk még pár nevet hallani Tőled, igaz???? :lol: :lol: Fiunevekben nem is gondolkozol/gondolkoztok???? Apának is legalább ugyanazok a nevek jönnek be mint nálad???? Vagy azért kompromisszumot kell kötni???

Osman! Nálatok mik az esélyes babuci nevek???

Olimami irta hogy náluk a Nelly és Száva. (náluk UH alapján kiscsaj várható). Awe Évinél meg ha jól emlékszem a Niki és Sára???
Pintyus még ide nem irta le, ugyhogy majd biztos közzé teszi ő is. :wink: :wink: :wink:

Anita, mi most itt jól ellevelezgetünk :lol: :lol: , többiek meg sehol. :shock: :?

Kép

Kép
Kép
bendor

Anita!

A www.tutikepeslapok.hu -ról vannak a kis figuráink általában. :lol:

Kép
Kép
bendor

Igen, úgy tűnik a többiek most nem nagyon aktivkodnak:-)

Vannak közös nevek is, de van olyan ami csak egyikünknek tetszik. Mi külön-külön sem vagyunk egyszerű esetek a férjemmel, szóval még én is kiváncsi vagyok mi is lesz majd a végeredmény. De az biztos, hogy ezt közösen szeretnénk - és sztem kell is - eldönteni.
Vannak fiú nevek is, de nekem lányt jósoltak elsőre:-))és valahogy én is egy icipicivel jobban szeretnék lányt, mint fiút, bár ha mégis fiú lenne, annak is ugyanúgy tudnék örülni.

Többiek merre vagytok???

Kép

Kép
lolita_78

Többiek biztos:
KépKép

Kép
Kép
bendor

Sziasztok!

Köszi a hiányolást! :D Olvastalak ám Benneteket, csak a reagálás maradt el.... Pannika egyre többet van ébren, és igényli a társaságom, na meg én is az Övét! :D Most fél 5-kor aludt el, de amúgy még csak másfél órát aludt dél körül, és reggel negyed 8 óta fenn van.... :shock: Hiába mondom én Neki, hogy még többet kéne aludnia. Eszik rengeteget, kerekedik rendesen! Holnap megtudom, mennyit hízott. Amúgy ma egy hónapos a nagylányom! :D

Olgi! Zolcsika szülinapi képei olyan édesek! Tündike is kerekedik szemmel láthatóan! Szép ki családod van! :D

Andi! A táblázat tök jó lett! A kis szeme javul Pannikának szerencsére. Használ a szemcsepp vagy a masszírozás, nem tudom, melyik. Maszírozás eleinte nagyon nem tetszett, de kitaláltam, hogy szopi közben csinálom, akkor hagyja! :D Droka de huncut már megint a képeken! :D

Pintyus! Szerintem nyugodtan vásárolj... Én nem vagyok babonás, nem is bírtam sokáig, 12 hetesen már vásárolgattam, persze csak kisebb dolgokat, édes kisruhákat! :D

Éva, Anita! Drukk a holnapi uh-hoz, és hozzatok képeket!

Bocsi, de másra most nem emlékszem....hogy mit olvastam. :oops:

Kép
zsuzska81

Sziasztok!!!

Na azért nem írogattam mert Coraba voltam, utánna haza értem és elpakoltam, mostam, ettem stb. és vissza olvasgattam!!!

Szerencsére nem voltak sokan a coraba mikor én voltam, igy könnyen lehetett mászkálni és a sor sem volt hosszu, egyből pakolhattam. :lol:

Nagyon sok cucc van, baba is mama is! Jók a kismami cuccok is, de nem vettem egyet sem! Viszont vettem egy kispárnát Fülessel, nagyon cuki, és két rugdalózót egy kicsit és egy nagyobbat szintén Fülivel. nagyon édesek, és zoknikákat olyan kicsik!!!Zsuzsi jutott eszembe mikor rá néztem. Gondoltam magama ez is bokazokni lesz majd! :lol: ja és egy sárga kis pihe puha kisplédet!!! Nagyon éédes az is!! Na enyit a kis Maszatunknak! El is tettem jól a dolgokat mert egyfolytába nézegetném!!

Nagy bevásárlás volt ugyhogy egy ideig nem kell mennem!!! De el is csodálkoztam hogy ki fáradtam, régen boklázhattam 4órákat is és nem volt semmi bajom, most 2 óra után már készen voltam!!!

Anita: én az Ótemetőre járok, 11re kell mennem, Makai Ritához. Te hol laksz??? Jó léenne ott talizni!!!!

De jo nektek hogy holnap együtt mentek Uhra!!! A klinikára???????
Anita neked nem túl korai??? vagy lehet menni betöltött 12 hét elött is???

Andi: jó a gépem szerencsére, de nem akarom el kiabálni!!!!!!!!
Örvendek hogy túl vagytok ezen a szurin, hátha nem lesz semmi gond. De ahogy Dorcsit ismerem, nem hiszem hogy túl nagy gondot okozna neki!!! :lol: :lol:

Várom már a hétfőt és aztán az Uht is, kiváncsi vagyok a kis Maszatra!!!!!!!

Haláli a csaj a képeken, mint mindig, szerintem modell lesz belőle, szereti illegetni magát, már nagyon hiányzik, most is elöttem van, mindig mikor meg lát oda rohan nagy mosolyal és mondja hogy NÉÉÉÉni!! :wink: :lol: Jó sok ajándékot kap a lánykád!! A hajszáritó amit együtt vettünk??!! :shock: :lol:

Képzeljétek, ma a Coraba, ketten is elengedtek a bev. kocsival, nagy mosolyal mondták hogy tessék csak előre menni! olyan jól esett, pont mint neked Lolita! :D :D Viszont rá jöttem és mások is mondták hogy a legbunkóbbak az öregek tudnak lenni, sokan nem engedik arébb a kismamát, meg le ülni meg stb. elég érdekes!

Nevek, nekünk is már meg vannak és tuti nem fognak változni!!
Sándor, férjem után, nagyon ragaszkodik hozzá, igaz én nem nagyon örvendek neki, de hát ha ő enyire akarja, hát legyen!
És Patricia. Ez közös megegyezés, férjem ki találta és én bele szerettem a névbe!!! Én is inkább lány felé hajlok, de hát ha fiu lesz akkor is imádni fogom! :lol: :lol:

Nagyon szépek a neveitek!!Főleg a Mira, mostanában nagyon felkapott név lett!

Zsuzsi: megnyugódtam!!! Jó hogy írtál!!! Örvendek hogy Pannikának a szeme jobban van, nagyon ügyes anyuka vagy, és látom nagyon élvezitek mindketten!!! Na hát én sem birtam sokáig a nem vásárlást!!! Mondjuk ha nem lett volna ez a coraba akkor nem vettem volna még semmit!! de ilyenkor olyan hamar elfogy minden, főleg a méretek hogy nem tudtam ott hagyni!!! Nagyon sok kismama volt, voltak akik egész kosár babaholmit vettek!!! Szerintem érdemes kimennetek!!! Andi neked is. Tuti valamit venni fogsz! Ha gondolod együtt is kimehetünk valamikor! :wink:

Látom itt mindenki kettesben találkozgat, ki hogy ér rá és más más dolog miatt!!! Jó lenne már az a közös tali is!!! Andi, lassan nem férünk el nálad!! Bár jó emberek kishelyen is elférnek!!! Igy hát nem lesz probléma!!

Na puszika, megint hosszúra sikeredtem!

Gabi, akkor felhivlak majd!!
Vendég

Sziasztok!
Megint csak gyors bekukk és rohanok is tovább. Ez a suli elég fárasztó, bár közel sem lesz olyan vészes a vizsgaidőszak, mint az előző.
Aliz! Igen, a Tócoskert téren vagyok gyakszin, ha gondolod talizhatunk vmeliyk nap tali előtt. 12-re járok, du. 4-ig! De mire végzek már sötét van és hideg, ezért gondoltam, h. inkább előtte!
Nagyon örültem ma a havazásnak, most már jöhet a tavasz is akár!:D
Jók legyetek és figyellek ám Benneteket :wink: !
Vendég

Sziasztok!
Megint csak gyors bekukk és rohanok is tovább. Ez a suli elég fárasztó, bár közel sem lesz olyan vészes a vizsgaidőszak, mint az előző.
Aliz! Igen, a Tócoskert téren vagyok gyakszin, ha gondolod talizhatunk vmeliyk nap tali előtt. 12-re járok, du. 4-ig! De mire végzek már sötét van és hideg, ezért gondoltam, h. inkább előtte!
Nagyon örültem ma a havazásnak, most már jöhet a tavasz is akár!:D
Jók legyetek és figyellek ám Benneteket :wink: !
Vendég

Hahó,

Pintyus én a Gáborjánin lakok, nekem nagyon közel van az ótemetős terhesgondozó. Én fél11-kor már remélem nem leszek ott, mert 10-re már elvileg Józsán kéne lennem, megyek babalátogatóba:-)))De amúgy máskor szivesen összefutok veled. Meg természetesen a többiekkel is. Ha meg tudjuk szervezni. Nekünk sincs túl nagy lakásunk, de sztem sok jó ember kis helyen is . . .:-)szóval akár nálam is.

Nem tudom elirás-e vagy sem, de a név amit mi néztünk az a Moira, nem pedig a Mira:-)

Vasárnap leszek 12 hetes terhes és szerdán kérdeztem a védőnőtől gond lehet-e ha pénteken elmegyek, ő mondta hogy nem, az a két nap nem számit. Mert igy legalább Évával tudunk találkozni, és nem külön-külön unjuk magunkat halálra várakozás közben:-)

Tök jó, hogy találtál édes babaholmikat, este én is mondtam a férjemnek, azt mondta elmegyünk, de remélem még nem kapkodnak el mindent!!

Holnap ha végeztünk az UH-gal és egyéb dolgokkal, akkor majd jelentkezem, de lehet az már csak este lesz. Holnap kimegyek végre a varrónőhöz és remélem jövőhéten már lesz vmi kényelmes nadrágom:-))

Turikhoz visszatérve: nálunk nincs tiltólistán, és én amúgy is szoktam még magamnak is, néha sokkal jobb cuccokat fogok ki, mint boltban. És többnyire egyedibb is. Tavalyelőtt amikor a barátnőm kislánya született nagyon sok mindent turiztam neki, szinte újak voltak mind és hasznát is vették. Úgyhogy sztem én be fogok nézni majd pár turiba és onnan is beszerzem ami megtetszik:-)

Ha már nem jelentkeznék akkor mindenkinek jó éjt, a kicsiknek nyugodt álmokat!

Anita

Kép

Kép

Kép
lolita_78

Sziasztok,

nahát mekkora termés:)) Mire végigolvastam, már jött is Marci, h 'anya, mikor jössz bújni??' Szóval gyors leszek.

MArcit szültem Székelynél, Petit Endrődinél... összehasonlíthatatlan volt...De Székelyre emlékezni sem szeretek:)))

A Marci 2 éves szülinapja után kaptam a gyest, de ezekben az ügyekben férjecském a profi:) Ezt az egyet tudom:))

Turi: hűha én óriási turis vok. a gyerkeke szinte összes cucca turis, úgy hogy az óvónőktől a szomszédokig mindenki csodájára jár milyen szupik a ruhái. Az én törzshelyeim a centrum melletti, a Szombatin van a párja, jó még a csapó utcán a Szuper turi is. Az Éva is jó a az egyetem sugárúton, csak az drága. Visoznt ott több a különleges holmi... A Jerikó utcai bababizit én annyira nem szeretem, sztem annál sokkal szuperebbeket lehet találni ezekben.. Különösen kislányokra... Mindig mondtam Andinak, h olyanokat tudnék Dorkának túrni.. de hajthatatlan a zord atya....

tali: nekem bmikor jó, gyertek aki csak tud, múltkor is mondtam- PIntyusra való tekintettel akkor ne hétfőn, de lenne kedve vkinek? Meg kocsija;)

Marciéknál 5en vannak a kiscsoportosok... Bari himlő, influenza... ez az egy ami bezavarhat...

Lolita, felveszlek iwiwen:)

Pintyus, mikor hivsz;:)

Gabi
Kép
Kép
mininyúl

Hú remélem érthető amiket írok, de itt már rohanásban vok....

Még eszembe jutott, képet már ezerszer próbáltam feltenni, sosem sikerült. De az iwiwen ott van az adatlapomon hol vannak fenn képek rólunk:))

Gabi
Kép
Kép
mininyúl

Sziasztok!

Kiscsaládom békésen alszik, és szerintem már Ti is. :P
Képzeljétek a szuri kissé betett a lányomnak. Ez az első szuri amire azt mondhatom, hogy "megszenvedtük". :cry:
Irtam már előzőleg hogy kicsit nyügibb napközben, de az nem is volt annyira vészes. (akkor még nem tudtam mi vár ránk este). Délutáni alvásból felébredve szegénykémnek csak az ölemben volt jó, fájt a combja, feszithette neki a szuri (combizmába kapta akárcsak az eddigieket). Ha leszállt az ölemből és ment 2 lépést sírva jött vissza hozzám, mert alig bírt menni, fájt neki. Próbáltam neki vizesruházni, de annyira közel kapta a combjatövéhez, hogy a borogatás lecsúszott róla és persze amúgy sem nagyon álta magán. :roll: Este több óra hosszáig össze voltunk nőve, az ölembe kucorodott be. Majd mikor Bence fürödni indult menni akart ő is. Nem ellenkeztünk, így pár percet pancsolt ő is. Este éreztem hogy melegedik a teste, fülhőmérővel 38.2 volt. Adtunk neki Panadolt, majd mivel később még mindig meleg volt végbelen keresztül is megmértük a hőjét. Na az hatalmas ordításban, majd hányásban végződött, annyira rühelli a fenékben a lázmérőzést. Újra zuhanyoztatni kellett. Kihányta nekem az egész vacsorát, azt sem tudom a Panadolból maradt-e igazán bent, de remélem hogy igen. Tiszta pizsit kapott, fogat mostunk és irány az ágyba. Ahogy letette a fejét már csukta is be a szemét olyan fáradt volt. 2 perc múlva aludt. Ez este 3/4 11-kor volt, azóta is alszik. Remélem eseménytelen éjszaka elé nézünk és holnapra elmúlik ez a szörnyű utóhatása a szurinak.

Alíz!
Csak azért irtam ilyen részletesen, mert Aliz , Ti még előtte álltok. Remélem nálatok simábban fognak a szuri utáni események zajlani mint nálunk. Bár nálunk sem volt eddig egyetlen oltással sem gond. Anno Bencével voltak hasonló estéink mikor ő kapta pici korában a szurikat.... ugyhogy most igencsak de ja vue-m volt.
Ma nem jelentkeztél, házimunkával el vagy havazva, vagy csavarogtatok a nagyfiaddal?

Pintyus!
Akkor ma élvezted a Corás bevásárlást, örülök. Füleses dolgokat is kaptál, akkor már nem mentél hiába. :wink: Hétfőig már nem sokat kell aludni és láthatod a Maszatkádat!!!!!
Ha jó a géped, akkor remélhetőleg többet hallhatunk itt Rólad, Rólatok. Pocakfotó?????
Corába én is mindenképp ki fogok menni, csak nagyon leamortizáltuk a családi kasszát a sieléssel, igy várom a fizetést. Remélem hétvégén a számlánkon lesz és mehetek. :wink: :P

Zsu!
Örülök, hogy jobban van Pannika szeme, ez tényleg jó hír. Biztos megússzátok a könnycsatorna -átmosást , nem lesz gond meglátod.
Kisasszonykád ma nem vitte túlzásba az alvást, mint írod. :lol: :lol: :lol:

Anita!
Azért nem reagáltam délután a Moira névre, mert én azt sem tudtam, hogy van egyáltalán ilyen. :oops: Látszik, hogy régen forgattam az utónévkönyvet. Mikor irta Pintyus a Mira nevet akkor arra gondoltam, még jó hogy nem reagáltam a Moirára... :lol: Aztán irtad, hogy nem Mira hanem Moira. Felcsaptam az utónévkönyvet és valóban benne van. Ír név, valószínűleg a jelentése: NAGY. Egyébként szép név, de nem egy szokványos tömegnév az biztos. :lol: :lol: :lol:

Olimami!
Merre vagy??????? :shock:
Ha már az utónévkönyvnél tartottam megnéztem benne a Nellyt is, de Y-nal a végén nincs benne csak sima i-vel. Nézzetek utána nehogy ne anyakönyvezzék majd Nektek a lánykátokat. Azt tudom, hogy pl. Jennifer sincs a magyarban csak Dzsenifer, gondolom magyarosan a Nelly is Nelli. (huuu... de bölcs voltam ezzel a mondattal :lol: :roll: :lol: )

Bea!
Na szóval, a gyakszin milyen szenvedélybetegekkel találkozol? Fogsorod jobban van már?
Túl nagy és tartós hóban ma nem igazán lehetett részed. :lol: :twisted: :lol:

Gabi!
Te Turikirálynő, ennyire gyakran jársz? :shock:
Jól van , értem már, meg jól is sejtettem hogy az első császárodnál volt bent a Székely, mert most Petinél voltál elégedett, és ez a saját dokiddal volt. :wink:
Képet hogyhogy nem tudsz ide feltenni? :roll: Ezt nem értem.... nekem még mindig összejött.Legfeljebb nem első nekifutásra, de akkor is csak a kép méretével volt a gond, kicsinyiteni kellett.

Anita, Éva!
Mindenképp számoljatok be az Uh-tokról, oké?

Olgi!
Gyere amint tudsz!!!

Osman!
Te sem aktivkodtál ma, :lol: , gyere és mesélj milyen babaneveket favorizáltok, persze csak ha nem titok.

Szómenésemet befejezem. :oops: :lol: :oops: :lol:
Szép álmokat MINDENKINEK!!!!!
Kép

Kép
Kép
bendor

Turikirálynő????????? Hát ez elég furán hangzik.. :roll: De igen, sokat szoktam járni, mert tényleg jó dolgokat lehet találni, meg egyedieket...

Sztem Zsolti beállított vmi tűzfalat, azért nem tudok ide. Régen sokat raktam fel, tök egyszerű, tudom...Újabban nem hagyja...

Gabi
Kép
Kép
mininyúl

Mármint, hogy azért nem tudk ide kéepeket felrakni, demost egy életem egy halálom, próba, míg a ksi manó alszik....

Kép Peti elaludt a hintában...

Nnnna ez 10 perc volt, rájöttem a bibire:))))))

Gabi
Kép
Kép
mininyúl

Kép MIkor esett a hó....

Kép Kis babánevő.... Kép Peti fát díszít Kép Ezzel adós maradtam...mézeskalácssütés:) Kép Ez aztán tényleg szökőévente egyszer....

Hú jól belejöttem. Igaz nem túl frissek, de úgy örülök, h sikerült...

Ó és már olyan rég akartam: Aliz, nkem is naggggyon tetszik a hajad :wink:

Gabi
Kép
Kép
mininyúl

:wink: Kép Csak, higazságos legyek, marciról még egy, mert ha meglátja reklamálni fog...;)

Gabi
Kép
Kép
mininyúl

Hello Gabi!

Na mégis összejött!!!!! Ügyi vagy.
Oké a turikuirálynőt visszavonom, turiszakértő jobb???? :lol: :lol: :lol:

Képzeljétek, hajnal 3/4 2kor mikor feküdtem le éreztem , hogy Dorka tűzforró. Kapott kupot, persze ordított. Majd ivott tejcsit. És a kis Drágám nem aludt vissza hanem fent volt hajnal negyed 5-ig, addig a hajamat tépkedte, forgolódott.Nyilván igy én sem aludtam addig.
Persze épp most ébredt, így megyek is hozzá. Szerencsére már nem érzem annyira melegnek.
Jól betett ez az oltás nekünk most. :roll: :twisted: :roll: :cry:

Kép

Kép

Kép
Kép
bendor

Sziasztoooooooookkkkkkkkkkkk!

Jó sokat írtatok tegnap. :)
Itt vagyok csak tegnap úgy ahogy (Andi írtad) házimunkáztam.
Délután meg kimentünk a Jysk-be (tudjátok ami a Corában van),vettünk egy cipősszekrényt amit már régen akartunk és most akcoós volt!(15000 helyett 10000)
Ha már ott voltunk akkor benmentünk a Corába is bevásárolni.
Tényleg jó cuccok vannak lányok!Érdemes kimenni ,nem csak babáknak nagyobb gyerkőcökre is vannak jó dolgok.
Én is vettem Balázsnak egy kis melegítő nadrágot valami 650 ft. volt.
Andi:
Jajj ez nem hangzik valami túl jól. :( Jól megviselte Dorkát a szuri,egyébként tegnap találkoztam egy ismerőssel neki 20 hónapos a kisfia és beszélgettünk az oltásról és ő is ezt a lábfájást mondta hogy sírt a kisfiú hogy nagyon fáj a lába.
Ezek szerint fel kell erre készüljek hogy ez az utóhatása.Köszi hogy leírtad hát meglátjuk mi lesz. :?
Remélem most már jól van ,majd írj hogy mizu vele,
Kicsit aggódom a drágáért. :?
Ajándék téma:Tegnap nézelődtem a Corában,és végül vettünk neki szivacs baby puzzlet ,tudod nektek is van olyan .Meg 2 könyvet az egyik állatos a másikban járművek vannak,tudod ilyen kemény lapos amit nem tud eltépni. :) Imádja nézegetni.Meg szrerintem nézek én is neki még egy cipőt tavaszra mert ami volt neki szerintem már kicsi.Lehet még veszek egy pizsit neki.Ennyi.
Tudom miről beszélsz az a berakós játék.De azért megnéztem a képet is szívesen. :lol: Biztos fog neki örülni,na meg a hajszárítónak. :)
Balázsnak is van (mármint a formaberakós játék),de annyira nem érdekli,néha berakosgatjuk együtt,ennyi.Ő későn érő tipus. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Dorka már egyedül berakosgatja?Nagyon ügyi.

Pintyus:
Akkor bevásároltál egyelőre kis Maszatnak. :D A Füleses baba rucik nagyon édesek voltak én is olyat vettem a barátnőm kisfiának majd megyünk babalátógatóba.Egy rugit meg egy bodyt.
Már nem sok van hétfőig,gondolom már izgulsz .

Gabi:
Köszi az infót meg a hajdícséretet. :lol:
Nagyon édesek a gyerekeid.Igazi fiúk,nekem az utólsó kép tetszett nagyon meg Peti banános mosolygós képe.Nagyon cukik.
Ügyi vagy látod sikerült felrakni. :D

Bea:
Oké majd valamelyik nap összefuthatnánk lent,mi is inkább délelőtt szoktunk lemenni mert már délután sötét van.

Awe:
Igen megkaptam az üzidet és válaszoltam is.
Majd mesélj mi volt az uh-n és várjuk a fotókat.
Remélem most kicsit jobb már,vagy még mindig kínozz ez a csúnya hányinger?

Lolita:
Tőled is várom az uh-n eseményeit és persze a fotókat.
Egyébként pontosan mit csinálsz a sóbarlangban?Nagyon érdekes lehet.

Zsu:
Örülök hogy javul Pannika szeme és ahogy Pannika engedi gyere.
Balázs se volt egy nagy alvó napközben,de éjszaka aludt/alszik és szerintem az a lényeg.

Na dugulok mert kimosott a gép meg megkukkantom a babgulyásom hogy áll?
Sziasztok!
Kép

Kép

Kép

Kép
aliza

Szia Andi:

Ó te szegény akkor nem sokat aludtál :cry: :cry: :cry: ,meg Dorka cica sem. :cry: :cry: :cry:
Akkor most már nincs láza?Remélem ma már nem fog hányni.

Kép

Kép

Kép
aliza

Alíz!

Legkisebb gond az , hogy én nem aludtam. Csak Dorka lenne már jól. Kicsi hőemelkedése még mindig van.Remélem ma már teljesen rendbe jön estére., és valóban elmarad a mai hányás is.

Bízom benne, hogy Ti szerencsésebbek lesztek az oltással.
Szép dolgokat fog a kisfiad is kapni, biztos lesz nagy öröme.
Dorkának a kezébe is csak kemény lapú mesekönyveket érdemes még adni, még egyik-másik igy is megsinyli a kezei között. :lol:

Lépek, mert főzés közben vagyok. (tojásleves, mexikói párolt vegyes zöldség, burgonyapüré, tejszines-sajtos sült husi... meg rudfasírtot szeretnék, kutatok a fagyasztóban van-e darált husom hozzá :roll: )

Puszi!!!!!

Kép
Kép
bendor

Sziasztok!

Gabi! De szépek a Te gyerkőceid is! :D

Andi! Dorka szegénykém...jól megviselte az oltás. :( Reméljük hamar elmúlik a hőemelkedése is! Kis bágyadt még ma is?

Alíz! Reméljük, Balázskának nem lesz ilyen gondja az oltássla!

Voltunk tanácsadáson. 4250 g és 51 cm a Drágám! Pont ma 4 hete 2960 g-mal jöttünk haza. :D Gyarapszik szépen! És nőtt is 4 cm-t!

Kép
zsuzska81

Sziasztok!

Andi:
Persze az a lényeg hogy jól legyen csak téged is sajnállak.
Remélem estére elmúlik a hőemelkedése is,nem semmi ez az oltás .
Valami erősebb lehet mint a többi nem?
Meglátjuk nálunk hogy folyik majd le. :?
Szerencsére ők már csak 6 éves korukban kapnak legközelebb.
Nyamiiiiiii,fincsi kaját csinálsz.Ha lesz egy szuszanásnyi időd részleteznéd a tejszínes sajtos húst. :lol:
Én is szoktam csinálni de lehet te másképpen csinálod és akkor újítok.Előre is köszi.
Én babgulyást és túrógombócot csináltam.

Zsu:
Az igen!Szépen fejlődik Pannikád,csak így tovább ügyes kislány. :D
Köszi a jó kívánságot,meglátjuk hogy reagál rá,mi majd 13- án megyünk. :(

Puszi megyek mosogatni.

Kép

Kép
aliza

Sziasztok!

Eltelt ez a hét (mármint a suli)!
Andi! Nem tudom pontosan milyen szenvedélybetegek vannak, főleg alkoholisták, ez biztos, de még csak egyszer voltam és akkor nem láttam klienst. Majd hétfőtől járok rendszeresen:).

Gabi! Nagyon aranyosak a gyerkőceid! Egyébként meg turi-ügyben kezet foghatunk...én imádo turizni, nem is tudom, mikor vettem utoljára boltból ruhát. Sztem nagyon jókat lehet kifogni és nagyon olcsóért! Szombatonként a Pesti utcai turiban minden darab 70 Ft., komolyan mondom még fekete szövetkabátot is vettem, ragyogó állapotban 70 Ft.ért!!!!!! Akkor szoktam zsákszámra vásárolni, bár a férjem már rosszul van, mert azt mondja lassan nem férünk a ruháimtól:D

Egy újabb taliba én is benne lennék!
Vendég

Hoztam 2 képet!

Kép Apa és lánya alszanak :)

Kép tegnapi fürcsi után félpucéron

Kép
zsuzska81

Alíz! Igen, fejlődik, de nem is csodálom, hisz sokat is eszik! :D

Bea! Akkor jó hétvégét Neked, ppihend ki a sulit! Ugye utolsó féléved? 70 Ft-ért kabát? Azta! Én nem vagyok nagy turis. Tényleg szuper dolgokat lehet kifogni, csak sok idő kell hozzá. Így amíg dolgoztam, nem turiztam, de terhesen elég sokat! Csak akkor babaruhákat! Olyan édeseket vettem, angol márkás cuccokat néhány 100 Ft-ért, olyat is ami vadonatúj, még rajta volt a cimke! :D

Kép
zsuzska81

Sziasztok!

Gyors bekukk.
Egész nap szrkodott a laptopom, majdnem mechanikai sérülést szenvedett, anniyra úúúúúúúútáltam.....

Édes-szépek a gyerkőcök, Pannika hihetetlen gyorsan nő. Nálunk is igy volt, aztán csak 20-30 dkg havonta, erre elkezdett a doki parázni, hogy kevés a tej a hizás stb.
Zsuzska, csak azért irom, hogy ok lesz a lassú gyarapodás, nehogy meggijedjetek.
megduplázta féléves korára, megtriplázta egyéves korára a szül.súlyát, plusz 80 cm volt egyévesen, ami nagyon sok, még jó, hogy nem tudott hizni. Hol a hosszú i???????

Andi, a tej emeli a lázat, nem szabad adni!

jaj futok, majd még jövök, ha engedi a technika!

puszi Kriszti
olimami

Kép
Zsu:
Nagyon édes ez a kiscsaj és szemmel láthatóan sokat nőtt.
Ilyenkor még sokat híznak de így a jó.Nálunk is így volt mint Krisztiéknél hogy 6 hónapos kora után alig hízott pedig evett,meg közben nyúlt.
Most is a 86-os ruhák pont jók és 1,5 éves!Magas lesz mint apa,de ne is legyen alacsony mint én.
Azokat a márkás babaruhákat hol túrtad?

Andi:
Hogy van Dorka?Remélem jobban és már nincs láza se hőemelkedése.

Lépek megyek vacsoráztatni a családom. :D
Holnap nem valószínű hogy jövök mert Balázska névnapját ünnepeljük.
Mindenkinek kellemes hétvégét és jó pihenést kívánok.

Kép

Kép

Kép
aliza

Sziasztok!

Köszi az érdeklődéseteket, jobban van dorka. Már nem érzem melegnek, és a kedve is sokkal jobb, bár még mindig nem az igazi. Talán majd holnapra.

Alíz!
A tejszines-sajtos husi az amit karácsony előtt Pintyusnak leirtem. Semmi extra, egy teflon tepsibe a befüszerezett husikat lerakosgatom, leöntöm főzőtejszínnel, reszelek bele sajtot . Fóliával lefedem és sütöm kb másfél óráig.
Kisfiadnak ezúton kívánok nagyon boldog névnapot , Isten éltesse sokáig!!!!
Ezeket Balázskának küldöm és puszilom:
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Most lépnem kell, majd később mg jövök.
Puszi!!!

Kép
Kép
bendor

Na, ismét picit itt vagyok.

Zsu!
Panni bébid nagyon szépen fejlődik gratula hozzá!!!!! :wink:
Milyen békésen alszik apa mellkasán. :lol: :D Másik képen is annyira aranyos . :D

Olimami!
Háááát..... ha az én lányom üvölt valami után azt szerintem a 6. szomszéd is hallja. Ugyhogy kénytelen voltam neki tejet adni, "KAKÓÓÓ" néven. Ez kissé megnyugtatta. Nem tudtam egyébként, hogy láznál nem szabad adni tejterméket, azt tudtam csak hogy hasmenéses-hányós vírusnál nem adható.(nyáron volt egy tápszer-tejcsi mentes hetünk, ekkor végleg le is szokott a tápszerről).
Laptopodat nehogy szétkapd mérgedben, szükség lesz rá később is. :wink:

Bea!
Azért nem semmi a 70 Ft-os szövetkabát, pontosabban a kabát ára. Ez nagyon tetszik.... :lol: :lol: :lol:

Gabi!
Már olyan sokszor meg akartalak kérdezni, de mindig elfelejtem:
Petivel is ugyanakkora összegű gyedet kapsz mint anno Marcival? Pontosabban csak annyi érdekel, hogy a második gyerek előtt ha nem vagy biztosított 180 napot akkor is adják az előző gyereknél megállapitott gyed-összeget, vagy akkor már csak a minimumot adják?
Nincs ilyen gondom, csak kiváncsi vagyok erre, hogy megy ez.

Ultrahangos kismamik merre vagytok????
Várhatjuk mi a mai napi élményeiteket. :roll:

Pintyuska!
Te sem aktivkodtad túl magad köztünk amint látom . :lol: Merre vagy? Minden oké?
Jaja, azt a hajszárítót kapja majd Dorka anyuéktól amit együtt vettünk a Tescoban mikor Olgit + Tündi babát meglátogattuk a klinikán.

Képzeljétek nem tudunk febr 15.-ei hétvégén visszamenni Kokavára sielni, mert nincs szállás. Na nem sajnáltatni akarom magamat, nem is azért írom. Csak most én is ki szerettem volna próbálni a sielést... na majd jövőre, vagy valamikor máskor. :cry: :?

Puszi Nektek, szép hétvégét!!!!!

Holnap én is megyek a Corába (nagybevásárlásra, babacucc nézelődésre, vásárlásra :oops: ) :lol: :lol:

Kép
Kép
bendor

Sziasztok!!!
Már megint csak egy bekukk.

Andi: Sajnálom Dorkát, nálunk szerencsére egyáltalán nem volt ilyen, mindig jól viselte :lol: Jobbulást!!!
Már rég akartam kérdezni: még gyűjtsük a kupakokat? Nekem már van egy pár :wink:

Zsu: Mi szerdán megyünk Tündikével és Zozival is státuszra,majd megírom.

Aliza: NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT BALÁZSKÁNAK!!!

Kép
Kép
Kép
olik22

SZIASZTOK!

A 2038.évi érettségi történelem tételei: :lol: :lol: :lol:

1. Fekete Pákó betelepülése, majd kiűzetése Magyarországról
2. Győzike vagyonosodása és az etnobiznisz összefüggései
3. Ismertesse részletesen a századforduló médiájának egyetemes kultúrtörténeti alkotásait (Big Brother, Való Világ, Fókusz, Aktív, Dáridó, Fásy Mulató), és azok pozitív hatásait a kor társadalmának szellemiségére, intelligenciaszintjére
5. Anettka és a kozmosz közti viszony a XXI. század elején
6. Döntse el melyik évben volt nő és melyik évben volt férfi Terry Black
8. Balázs- és Mónika show. Melyiknek volt a nagyobb nézettsége, és közerkölcsformáló hatása?
9. A Barátok közt szappanopera 102542. részének részletes bemutatása. Ismertesse bizonyos szereplő sorozatbéli életrajzát. Mint pl. a Tilda-karakter evolúciója (1-51-ig).
11. Ki volt Kiszel Donatella édesapja? Válassza ki, és húzza alá a megfelelőszemély nevét:
- Sylvester Stallone;
- Kondor Csaba Úrhölgy;
- az ismeretlen katona;
- az igazi Fantomas.
12. Kelemen Anna metamorfózisának ismertetése, munkásságának kultúrtörténeti elemzése.
13. Ismertesse Kocsor Zsolt (egykori művésznevén: Kozsó) nemzetközi elismertségének (Nobel-békedíj, Grammy-díj, Szívárvány Zászló-érdemrend) okait és pályafutásának főbb állomásait
14. Mikor csatlakozott Magyarország államadóssága a "Fejlődő országok" elitcsapatához? A: 2007; B: 2008; C: 2009.
15. Melyik hazai mestermű vált a világörökség részévé a XXI-ik század közepén?
- Kiszel Tünde "Donatellácska" naptársorozata;
- a 4-es metró frissen átadott, Panama-díjas elsőszakasza;
- a Chuck Norris híd;
- Schobert Norbert Update Enciklopédiája

SZÉP HÉTVÉGÉT MINDENKINEK!
Balázskának boldog névnapot!!!
Puszi

Kép
Kép
bendor

Olgi!

Örülök, hogy hallatsz Te is hireket magatokról.
Igen, ha lehet gyüjtsétek a kupakokat, egész évben kellene!!!
Na, az nagyon jó hír, ha Zozikánál nem volt gond az oltással, ugy látszik, csak mi vagyunk ennyire érzékenyek rá. :(

Okés, mindenképp várjuk a híreket a gyerkőcök állapotáról, fejlődéséről!!!

Millió puszi Nektek!!!

Kép
Kép
bendor

Sziasztok:-)

Bocsi, hogy nem jelentkeztem tegnap, az UH után, de nem voltam gépközelben egész nap szinte.

Nagyon édesek a gyerkőcökről a fotók, amiket küldtetek:-)Az az apukás is olyan megható.

Nekünk minden rendben ment az UH-on. Találkoztunk Évával is, bár szegény a reggeli rosszullét miatt később ért oda, én már pont végztem, de nem kellett sokat várni, addig is tudtunk beszélgetni. Utána elmentünk a Jerikóra a Baby Centerbe, hát nekem nem tűnt különbnek mint a városban bármelyik másik bababolt, de a turiban sikerült vennem egy kismamanadrágot, igy köszi a tippet Andi:-)))hálás vagyok érte!
Aztán még kinéztünk a corába is, hát mostmát értem Zita miért nem vettél kismamacuccot. Viszont tegnap este visszamentünk Istvánnal és vettünk mi is pár bodyt a babynek:-)
Az UH-on egyébként mindent rendben találtak, az én pocaklakóm nagyon aktiv volt ismét, úgy tűnik az anyjára üt és nem tud megülni a fenekén egy percre sem. És már sokkal nagyobbnak tűnt mint a 10 hetes UH-on Ditróinál. Olyan kis édes volt:-)

Most rohanok, kellemes 7végét mindenkinek, boldog névnapot Balázsnak én is küldök neki vmit:-)

Anita
Kép

Kép

Kép
lolita_78

Sziasztok,

most jövök a Szombati turiból. Lányos anyukák!! Tessék elmenni! A szívem szakadt meg olyan csajszis cuccok vannak ... Én is túrtam a fiúknak. Csupa márkás, szupi anyagú, olcsó és abszolut semmi nyoma, h valaha is hordták volna...ÚÚÚÚÚÚÚgy örülök..... :wink: Még egy Bobos táska is besikerült;)

Kép

Gabi
Kép
Kép
mininyúl

Sziasztok!

Alíz! Balázskának nagyon boldog névnapot! Én 2 turiban vásároltam a babarucikat: A Centrum melletti angol turiban, és a Csapó u-Liszt Ferenc u sarkán a turiban.

Gabi! De jók ezek a ruhák! Amíg nem olvastam a táskát, pont néztem is, hogy mi lehet az... :oops:

Olgi! Várjuk a híreket a gyerkőceidről! Biztosan Tündike is jó sokat nőtt, hisz ez a képeken is látszott! :D Jól vagytok egyébként? Tündike még mindig jó kislány? :)

Andi! Dorka rendbejött már teljesen? Remélem, igen!

Anita, Éva! Örülök a jó uh eredményeknek! Képek???? :D Nekem ez a 12. heti uh volt az első igazán babás élmény! Annyira emberke formájúak már olyankor! :D

Kép
zsuzska81

Sziasztok!

Én is nemrég jöttem haza a Régióból és a Corából.
Nagybevásárlás megvolt, és Dorka is kapott névnapjára sok szép dolgot.
Egy kacsás társasjátékot, játékporszívót, két babát, pizsamát, zoknikat, farmernadrágot, és egy csajos rózsaszin együttest. Persze anyuék és öcsém, mint keresztapa nevében is vásároltam neki. Meg megvan már a kis vasalója és a formakirakós játéka is régóta. :wink:

Gabi!
Úgy látszik egyszerre voltunk vásárolni, :lol: igaz nem egy helyen.
Szépeket turtál valóban a fiaidnak. :)

Anita!
Örülök, hogy mindent rendben találtak Nálatok.Képet nem kértél? Ha igen, majd lécccci pakold fel, megnéznénk a Picurkádat mi is.
Jajjj... nagyon örülök, hogy kismamanacit sikerült venned a Jerikón a turiban, örülök, hogy segithettem.
Corában nem voltak jók???? Igaz nálam nem aktuális, én azokat meg sem kuksiztam.
Babycentertől én sem vagyok elájulva, legfeljebb az áraitól, nem is gyakran térek be. Eddig egy sapit sapit vettem ott Dorkának, meg 1-2 db ajándékot más babáknak, ennyi.

Puszi Mindenkinek!!!!

Kép
Kép
bendor

Zsu!

Köszi, Dorka teljesen a régi, virgonc ismét. :lol: :lol: :lol:
Délelőtt apával 3/4 11-ig aludtak, azóta természetesen fent van.

Puszi Nektek és szép hétvégét!!!

Kép
Kép
bendor

Zsu: Én teljesen jól vagyok, csak még szúrnom kell magamat Clexane-nal trombózis miatt :evil: :x Nagyon unom...
Tüncsi nagyon ügyes, éjjel 4-4.5 óránként ébred, így összesen 2szer kelek fel hozzá. Zozi ilyenkor óránként kérte :lol:
Még nagyon jó, hogy itt van anyuci, mert párocskámmal ki tudunk menni kettesben sétálni vagy bevásárolni. Nem sokáig lesu ilyen "mennyországunk" :lol:
Panka nagyon cukika, kis gombócka ő is, jó sokat gyarapodott :wink:

Andi: Juttassam el Hozzád vagy ráér később?

Gabi: Nálunk szerencsére ANNYI ruhánk van, hogy én már be sem megyek a boltokba 2 éves koráig biztosan :lol: Anyukám most is 2 bőröndnyi rucival jött :lol: Eddig még nem sokat vásároltunk :wink:

Kép
Kép
Kép
olik22

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?