Sziasztok!
Kiscsaládom békésen alszik, és szerintem már Ti is.
Képzeljétek a szuri kissé betett a lányomnak. Ez az első szuri amire azt mondhatom, hogy "megszenvedtük".
Irtam már előzőleg hogy kicsit nyügibb napközben, de az nem is volt annyira vészes. (akkor még nem tudtam mi vár ránk este). Délutáni alvásból felébredve szegénykémnek csak az ölemben volt jó, fájt a combja, feszithette neki a szuri (combizmába kapta akárcsak az eddigieket). Ha leszállt az ölemből és ment 2 lépést sírva jött vissza hozzám, mert alig bírt menni, fájt neki. Próbáltam neki vizesruházni, de annyira közel kapta a combjatövéhez, hogy a borogatás lecsúszott róla és persze amúgy sem nagyon álta magán.
Este több óra hosszáig össze voltunk nőve, az ölembe kucorodott be. Majd mikor Bence fürödni indult menni akart ő is. Nem ellenkeztünk, így pár percet pancsolt ő is. Este éreztem hogy melegedik a teste, fülhőmérővel 38.2 volt. Adtunk neki Panadolt, majd mivel később még mindig meleg volt végbelen keresztül is megmértük a hőjét. Na az hatalmas ordításban, majd hányásban végződött, annyira rühelli a fenékben a lázmérőzést. Újra zuhanyoztatni kellett. Kihányta nekem az egész vacsorát, azt sem tudom a Panadolból maradt-e igazán bent, de remélem hogy igen. Tiszta pizsit kapott, fogat mostunk és irány az ágyba. Ahogy letette a fejét már csukta is be a szemét olyan fáradt volt. 2 perc múlva aludt. Ez este 3/4 11-kor volt, azóta is alszik. Remélem eseménytelen éjszaka elé nézünk és holnapra elmúlik ez a szörnyű utóhatása a szurinak.
Alíz!
Csak azért irtam ilyen részletesen, mert Aliz , Ti még előtte álltok. Remélem nálatok simábban fognak a szuri utáni események zajlani mint nálunk. Bár nálunk sem volt eddig egyetlen oltással sem gond. Anno Bencével voltak hasonló estéink mikor ő kapta pici korában a szurikat.... ugyhogy most igencsak de ja vue-m volt.
Ma nem jelentkeztél, házimunkával el vagy havazva, vagy csavarogtatok a nagyfiaddal?
Pintyus!
Akkor ma élvezted a Corás bevásárlást, örülök. Füleses dolgokat is kaptál, akkor már nem mentél hiába.
Hétfőig már nem sokat kell aludni és láthatod a Maszatkádat!!!!!
Ha jó a géped, akkor remélhetőleg többet hallhatunk itt Rólad, Rólatok. Pocakfotó?????
Corába én is mindenképp ki fogok menni, csak nagyon leamortizáltuk a családi kasszát a sieléssel, igy várom a fizetést. Remélem hétvégén a számlánkon lesz és mehetek.
Zsu!
Örülök, hogy jobban van Pannika szeme, ez tényleg jó hír. Biztos megússzátok a könnycsatorna -átmosást , nem lesz gond meglátod.
Kisasszonykád ma nem vitte túlzásba az alvást, mint írod.
Anita!
Azért nem reagáltam délután a Moira névre, mert én azt sem tudtam, hogy van egyáltalán ilyen.
Látszik, hogy régen forgattam az utónévkönyvet. Mikor irta Pintyus a Mira nevet akkor arra gondoltam, még jó hogy nem reagáltam a Moirára...
Aztán irtad, hogy nem Mira hanem Moira. Felcsaptam az utónévkönyvet és valóban benne van. Ír név, valószínűleg a jelentése: NAGY. Egyébként szép név, de nem egy szokványos tömegnév az biztos.
Olimami!
Merre vagy???????
Ha már az utónévkönyvnél tartottam megnéztem benne a Nellyt is, de Y-nal a végén nincs benne csak sima i-vel. Nézzetek utána nehogy ne anyakönyvezzék majd Nektek a lánykátokat. Azt tudom, hogy pl. Jennifer sincs a magyarban csak Dzsenifer, gondolom magyarosan a Nelly is Nelli. (huuu... de bölcs voltam ezzel a mondattal
)
Bea!
Na szóval, a gyakszin milyen szenvedélybetegekkel találkozol? Fogsorod jobban van már?
Túl nagy és tartós hóban ma nem igazán lehetett részed.
Gabi!
Te Turikirálynő, ennyire gyakran jársz?
Jól van , értem már, meg jól is sejtettem hogy az első császárodnál volt bent a Székely, mert most Petinél voltál elégedett, és ez a saját dokiddal volt.
Képet hogyhogy nem tudsz ide feltenni?
Ezt nem értem.... nekem még mindig összejött.Legfeljebb nem első nekifutásra, de akkor is csak a kép méretével volt a gond, kicsinyiteni kellett.
Anita, Éva!
Mindenképp számoljatok be az Uh-tokról, oké?
Olgi!
Gyere amint tudsz!!!
Osman!
Te sem aktivkodtál ma,
, gyere és mesélj milyen babaneveket favorizáltok, persze csak ha nem titok.
Szómenésemet befejezem.
Szép álmokat MINDENKINEK!!!!!