Olik és Betsy, nagyon aranyosak a bébik, olyan klasszak a képek!
És Sirkici az új tábla is!
Judy: akkor minden oké, szerintem sem gond, ha marad még a pici egy (pár) hetet!
Én meg tele vagyok új élményekkel! Tegnap elindultunk bébiruhákat venni, a nagy kínai fekete puff szörnyetegkabátban voltam (nemrég vettük,xxxxl, már csak ebbe férek bele:lol: ), és egy nő átadta a helyét a trolin, csak néztem, ebben a rémségben nem is hittem, hogy látszódik az egyébként formás kis pocakom!
Aztán beszereztünk egy hófehér újszülött meg egy drapp macis kollekcíót, annyira szépek, nagyon örülök nekik! Bár egy kis malőr azért volt, a fehér kollekcióhoz vettünk 4 pár zoknit is, amiről itthon derült csak ki, hogy bölcsőkesztyű! Hát, végülis fontos egy május végi babának!:lol: Azóta ezen röhögünk, mindig is mondtuk, egyszer veszünk Csiribébinek vmi poliposat, emlékezve, hogy először annak nézték, erre spontán bevásároltunk a kicsi polipunk összes karjára a kesztyűből!:lol:
Este elalvás előtt apa nézi, nézi a pizsimet a mellemnél, és kérdi, ezek a foltok nem véletlenül tejfoltok? Naná, hogy lehurrogtam: áááá, csak leettem biztos magam
Aztán majdnem elaludtam, az új bébiholmikra gondolva, míg egyszercsak éreztem, tiszta víz lett a polóm a bal mellemnél, örömmel pattantam ki az ágyból, felgyújtottam a nagyvillanyt és a meghatottságtól könnyes szemmel újságoltam apának, hogy ez tej, tényleg anya lettem!!!