Sziasztok, én mostanra tettem le a lantot meg a slusszkulcsot. Hazavittem Nikit, Annát és Jimm-et.
Először is: PEPIKE, BEUSKA ÉS MNI: szépen kérlek, vegyetek vissza kicsikét a tempóból!!! Fáradtnak, nyűgönek tűntök, aggódom értetek. Különösen Pepike, ne blicceld el a Magnéziumot, és Beuska, pici kikapcsolódás!!!!
Beolvasnék egy szolgálati közleményt is: Jimm, ha nem jössz kedden, szétrúgom a hájas popsidat!!! És kabbe, olyan bombázón nézel ki, hogy csak irigykedem, annyira vártam, hogy meglássalak az étteremben hájas hörcsögképpel, hogy majd vigasztalunk, meg ilyenek, ehhez képest belép egy bomba csajszi, a SZINDI KRAVFORD elmehet szégyenében nyugdíjba. És tényleg nagggyon de naggggyon jó amit meglepit csináltál!!!!!
A másik, számomra (bár mindkét vendégünket személyesen ismertem) nagyon hasznos, új infok hangzottak el, köszönet érte mindkettőjüknek!!!!
Külön elismerés Pumperkának, el voltak ájulva az oklevél miatt!!
Éva, szerintem érdemes volna körülszaglásznod dúla-fronton. És kedden uszi!!!!
Mzx a másik, aki beharangozta, mennyire paca lett, na hagy ne mondjam, mint egy gyufa, ő is olyan. És még mindig neki van a legkismamisabb hasa!
Nagyon örülök, hogy Fanetta és Linocs talilátogatók lettetek, Tartsátok meg jó szokásotokat, a nevekbe majd belejöttök. Szerencsére a lökött társulatból egyikőtök sem lógott ki...
Linocs egész este mindenáron amortizálni akart, hol a wc ajtóval, hol a saját hasával, de végül mindketten megúsztuk sérülés nélkül.
Ügynöknő ananászt lopott, vakuzta a plafont (bölcsen kereste a beépített poloskákat
) és idegen nyelven hablatyolt. Szerintem tehettek valamit a vizébe....
de azért szeretjük.
Kölyök, várjuk a kinti tapasztalatokat, nem lesz lincs érte. Becsszóra...
Tudom, hogy többeket kihagytam (Judit18, Kikó, kimég?...) de most hirtelen ennyi jutott eszembe.
Jó volt a kaja, botrány, hogy egyeseket úgy kell noszogatni, hogy egyenek
Monácska, király vagy csajszi!!! De azért egy kicsit élvezd a lányságodat, mielőtt újra igába hajtod a fejed
Mni, Nikusz, várjuk a képeket!!!
Betegeknek jobbulást, beteg kiskorúaknak százszorosan!!!
Ja és Beuska, még mindig elkap a röhögés a rajztól...
JA!!! Tényleg uccsó: volt aki megkóstolta a marcipános párizsikrémes szeletet? Kiderült hogy sertés vagy baromfi???