Új privát üzeneted érkezett!

[quote="eszterxx"]
írta:
eszterxxPati, nekem akármennyi költség okés, majd a végén meglátjuk, hányan vagyunk, nekem belefér akár több is, nem ezen múlik épp...

Hohóóóó, csajok, mulatunk!! Ügynöknő szponzorálja a talit :wink: :lol:

Pumperka, nyomtasd, és pihenj. KÖSZÖNJÜK!!!!!
Neked és Kvaszévának: a vége felé adjuk oda.

Ja, Pepike rajzait, matricáit és lóvét babacuccozni ne felejttsetek el hozni. Ja meg a Gordonnak Kindert meg toronyórát lánccal.(VICC VOLT!!! :!:

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Sziasztok!!!!
Jó talizást Nektek, nagyon irígy vagyok ám, de nekem sajnos ma az ággyal lesz randim, mert tegnap elszaladt velem a ló és annyit szlapáltam megint, hogy már estére olyan vizes volt a lábam, mint az állat, reggel meg nem jött rám a papucs :cry: :cry:
Gyorsan kiporszívózok, meg felmosok, kivasalok, főzök, aztán fejest ugrom az ágyba, vagy a kanapéra és befolyatom a vizet a lábamból a fejembe.... :lol: (megjegyzem: még soha sem vizesedtem, eléggé ledöbbentő), dehát tudom én, milyen az, elvégre ápolónéni voltam, vagy mi a szösz... (bár én inkább csak szartakarítónak nevezném :roll:)

De legalább azért jól indult a napom, mert jött az sms a banktól, hogy a volt munkahelyem egy hónap után végre átutalta a 13. havimat, meg a szabadságmegváltást, úgyhogy mehetünk holnap kaját venni :D :D :D :D Meg apa mehet szombaton motoros börzére, majd adok neki egy kevés zsebpénzt.... :lol: :lol:

Böbi

Kép

Kép
bosek

Nekem nagyon tetszik ám az emléklap, és a rajz is nagyon édes!!!

Böbi

Kép

Kép
bosek

Sziasztok Tali lázban égő Kismamik!!!!!

Az előbb írtam egy tök hosszút, és egyszerűen elszállt! Nagyon dühös vagyok most!
Annyira irigykedem rátok, hiszen ma lesz a tali!!!!!
Sajnos itt Miskolcon tologatjuk, mert hol Marcus beteg, hol a másik kismama fia!
40 fokos lázunk volt, szerencsére már tegnap is csak hőemelkedés volt!
Csak most meg nem akar enni a kis drágám! :cry:
Ne haragudjatok, hogy nem tudok mindenre reagálni, de nem igazán volt még időm visszaolvasni! Csak kapkodva!
Pumperka!
Nagyon helyes a kicsi leányzótok! Biztos jó buli lehetett, így a képekből ítélve!
Ja és nagyon ügyike vagy nekem tetszik az emléklap!
Mni!
Nagyon szépen berendeztétek a gyerekszobát!
Igazán ügyesek vagytok! Az a kiságy nekem is nagyon tetszett!
Ja és a nászutas kép is tutti! Csak annyi a baj, hogy csak 1 van belőle!
Miért sajnálod tőlünk???????? Rakj még fel többet! :lol:
Melinda!
Ti nagyon ügyesek vagytok, ha már teljesen elkészültetek!
Ha már minden a helyén van, kérünk szépen képeket!
Te Meli! Neked milyen nagy pocid van! Édes nagyon! :lol:
Linocs!
Ti is nagyon szépen berendeztétek a kicsibaba szobát!
Tetszik! Kis hangulatos!
Panny!
Nektek pedig mi hamarabbi gyógyulást!!!!!!!!!!
Pati!
Nagyon aranyos kis rajzot készített kicsi Gordon!
Tényleg nagyon megható!
Monácska!
Megy a Drukkkk ezerrel! Ügyes vagy te!
Jim!
Tetszettek a képeid nagyon!
A telcsi sz.tem nagyon jó ötlet Milánnak! Mi is vettünk Marcusnak, és így ha elmegy az apjához, bármikor tudok vele beszélni, anélkül, hogy kellemetlen helyzetbe sodornám magam!

Ha ma már nem jönnék,
Akkor érezzétek nagyon jól magatokat, és gondoljatok ránk, akik sajnos nem lehetnek veletek!!!!!!!!!

Ja és csak 1 kívánság: Rengeteg fotót kérünk!!!!!!!!!!!!!!

Puszi nektek!

Márti
Vendég

Nekem is nagyon tetszik az emléklap, jók a színei, ügyi vagy Pumperka! :)

Estére jó bulizást, csajok! Várjuk a képeket és a beszámolót!

Melinda

Kép
melinda80

PUMPERKA! Szuper az Emléklap!! Szerintem sem kell túl sok szín, bár a mézeskalik is fehérek. :wink: :lol:

Eszter, nagyon örülök, hogy jobban vagy! :lol:

PATRÍCIA! És itt most nagyon mérges vagyok! :evil: :evil: :evil: Nem arról volt szó, hogy a ma esti taliig pihensz????????????

Jim, Te sem hajtod túl magad, mert este aztán jön a fenékbe billentés! Még mindig nagyobb vagyok nálad! :lol: :lol: :lol:

Monácska, megy a drukk és a sok erő! +++++++++++++++++++++++++++++++++++

Meli! Nem ám széttakarítani a lakást! Mi marad az utolsó egy-két hétre, amikor ténylegesen rádtör a fészekrakási láz? :wink: :wink: :wink:

Hogy nekem milyen nyígós napom van. Egy héttel ezelőtt azért jöttünk haza Békéscsabáról, mert halálra idegesített a családom, és inkább nem akartam ott tölteni a hétvégét. Erre ma reggel úgy ébredtem fel, hogy engem senki nem szeret, mert az Anyukám nem hívott fel azóta sem(egy hete), a nevelőfaterom és az öcsém önző pasik, a húgom pedig Angliában él, és milyen rossz nekem. Ennek örömére másfél órán át bőgtem, miközben megnéztem dvd-n az esküvőnket. :shock: :roll: :oops: Hát normális vagyok én??? :roll: Még jó, hogy a férjem mindezt nem látta, mert egész napos tárgyalása van. :lol:

B.MÁRTI!!! Merre vagy? Régen nem jelentkeztél! Anyós pajtást lepasszoltad már valaki másnak? Hogy haladnak az esküvői előkészületek?

Évi

KépKép
kvaszeva

MÁRTI, most látom, hogy az előbb írtál. :oops: :lol:

Évi

KépKép
kvaszeva

NA én is lépek, még indulás előtt bekukk (fél4).

5-kor megyek UH-ra a Bártfaiba, az onnan egy hegyes köpés.
Addig meg főzés, fürcsi és iratrendezés. Meg PIHI.

Bosek!! PIHIIIIIII!!!

úgymint Kép avagy Kép avagy Kép vagyis Kép

Kép
Kép

mpatr

Éva :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
te dinnye ne bőgj :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
azé mi szeretünk :wink: :D

Kép
Kép

mpatr

Éva!!!!
Kép

Böbi

Kép

Kép
bosek

Pati, vettem a parancsot!!!!!

Cora újságot nézzétek meg, tök jó dolgok vannak, holnap megyünk, jupppííííííííííííííííí!!!!

Böbi

Kép

Kép
bosek

[quote="bogyra"]
írta:
bogyraNézzetek körül hátha találtok valami kedvetekre valót! És priviben várom az ötleteket, hogy miről olvasnátok szívesen!

http://www.angolbabaruha.extra.hu

Új feltöltés volt! :)

Megnéztem. Kerestem kedvemre valót, de csak nincs terhes-szex... Szerintetek megírjam neki?
:lol: :lol: :lol: :lol: :oops:

Kép
Kép

mpatr

Pati, az már csak a mi fantáziánkban létezik.... :cry:

Na megyek bedobom magam az ágyba,
Kép mert már megint így nézek ki: Kép

Böbi

Kép

Kép
bosek

Asszem kicserélem a képet a pingvinnel.... :lol:

Böbi

Kép

Kép
bosek

Sziasztok!!

MZX!!!

Remélem elolvasod ha igen jelezz vissza légy szíves!

Nem tudok odaérni 5 re mert a férjem 8 ra ér csak haza és anyum vigyáz addig a kiscsajra de ő is 5 ig dolgozik, úgy hogy fél 6 kor a Zuglói trófea előtt JÓ??????

Pumperka!

Köszi a rajzokat ne felejtsd otthon légyszi!!
Szerintem szupi az emléklap ügyi vagy!

Pati!

Nagyon édi és tényleg megható a rajz csak aztán nehogy ne akard odaadni??!!
Lesz kindertojás(ilyen rajzért jár) :wink:

Szóval akkor este talizunk már nagyon várom!

Rucikat viszek bár szerintem már mindenkinek megvan ami kell, de talán 1-1 darab még elfér!
:wink: :lol:

Meghát én még nem kaptam táppénzt és valamiből enni kell! :wink:

pepike

Kép

Kép
pepike

Sziasztok!

Mzx, Pumperka, köszi a bíztató szavakat! Azért én már csak alapból izgulok tovább, mert mivel Alexát indították, nem tudom, milyen, ha magától megindul a szülés.

Csujzi, jó újra itt látni!!! :lol: :lol: :lol: Pihengess otthon és vigyázz magadra!
És mindenki más is vigyázzon magára: Eszterxx, Beuska az altáji gondokkal, Melinda a szédüléssel, Bosek a vizekkel és aki még nem írta, hogy milyen baja van. :D :D :D

Panny, jobbulást Kristófnak! Márti, Marcusnak is! Kép

Patti, nagyon édes a kép!
És jó olvasni, hogy hiányozni fogunk, mi, távollévők!!!

Monácska, megy a drukk, pont most van két óra, úgyhogy gondolok rád!
++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kvaszeva, csak hogy ne sírj: Kép Kép Kép

Csatlakozom az irigyek táborához!!!
Kép
Pedig már elgondolkodtam, hogy megyek gyerekestől :oops: , de ahhoz túl messze van, úgyhogy mindjárt le is tettem róla. Bánatomban ma nem is főzök semmit, inkább meglepem magam valami kínaival, úgyis régen ettem. (Ha már nekem is volt olyan szerencsém, hogy ma megjött a szabim a számlára! :lol: :oops: :lol: )

Szép estét, jó étvágyat kívánok Mindenkinek!
Kép
Vendég

Pepike, ok, akkor fél 6-kor!

Kép

Kép
mzx

Sziasztok távol maradók!!!!

Igen, nagyon fogtok hiányozni, de a többiek esznek mindenki helyett én meg iszom (vizet, persze, naná...) mindenki egészségére!

Jimm, Kikó is azt irta, hogy jön még legutóbb, remélem, Pati csak félreemlékszik.... Persze, ezekben a szexelvonásos hetekben az ember lánya már teljesen megőrül... Én most számoltam ki, hogy legrosszabb esetben 12 hét, azaz 3 hónap még, mig újra lehet... basszus, az már tavasz közepe... és migyen telik el ősz és tél és tavasz....áááááááááááááááááááááááááááá!!!!!!!!!!!!!

Bosek, te is tiszta dinka vagy a felfújt elefánt képpel, üdv közöttünk!!!

És még egy kérdés: most Feri végül miért is nem jön? Ki fogjuk zárni sorainkból, ha igy folytatja.... vagy kitiltjuk a tiszteletbeli nők táborából...... vagy .......vagy majd kitalálunk neki valami jó kis büntit... megvan, evonjuk Mnitől pár órára, azt úgysem birná!!!

Kép

KépKép
eszterxx

Sziasztok!

Mindent elintéztem amit akartam. Vettem a lányomnak új olvasás füzetet, be is kötöttem, felporszívóztam, elmosogattam és főztem a többieknek. Tarhonyáshusit csináltam nekik. Úgy ennék belőle, de tudom akkor nem igazán lennék éhes 6-ig. Így két narancsot engedélyeztem magamnak, mert a reggeli meg már messze volt. Jól elszaladt az idő, pihire már nem nagyon marad idő. Csak nem fogok elaludni abban a kellemes társaságban. :D

Minden otthonmaradó nagyon fog hiányozni, és kövessétek Zsu példáját, ne főzzetek, rendeljetek valami finomat amit szerettek, pizza, kínai. : :( :( :(

Zsu!
Ugyan már harmadikat várom, de én se tudom, hogyha fájásokkal kezdődik mikor is kellene indulni, meg egyáltalán valódiak. Az elsőnél elfolyt a magzatvíz, az tiszta sor, másodikat indították. Azért mégiscsak azt szeretném, ha magától indulna fájásokkal, mert akkor egy darabig vajúdhatok itthon, csak nehogy a kocsiba szüljek meg. :lol: És mondjuk 38 hét pár naposan. Egyéb kívánságom nincsen. :lol: :lol: :lol:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Én is ma néztem, Gordon 39+2-n indult el, magától. De most két olyan kismami is van a másik topikban, aki 39-40 hetes és azzal szórakoznak a babáik, hogy 2-3 órán keresztül erőteljes, rendszeres(!) fájásaik vannak, aztán elmúlik. Az tuti, hogy ilyet nem szeretnék. Akkor inkább a kocsiban szülés. Legfeljebb majd keresztnevet vátunk. Ha fiú Daewoo lesz, ha véletlenül (álmodik a nyomor :roll: ) mégis lány, Leganza... nem is rossz.

NA vammégvalamimerindulok??

Az otthon matatók szálljanak vonatra vagy repülőre, hozhatják az időközben tévedésből bevásárolt kínai kajcsit és az otthon nem hagyható örökmozgó dedeket is. MÉG NEM KÉSŐ!!

Monácska, ha elváltál, gyere ünnepelni.

Tand, sírva vígadnánk veled.

Zsu, köss maszkot.

Vidékieknek intézünk MÁV-kedvezményt.

Márti, kecskemétiek: estére meggyógyultok (egy feles tuti tipp) :wink:

Bosek, Te gyalog gyere, jót tesz az elefántnak :wink: :lol: :oops: :oops: csak indulj!!!

ÉS MINDENKI AKI MÉG: gyertek, még nem késő, ott vagyunk és várunk. Akár este 7-8-kor is beeshettek.

CSAJOOOOOOOOOOOOK!! BULI VAN!!!

Kép
Kép

mpatr

Na. GO!

Kép
Kép

mpatr

Lányok, lehet kicsit késni fogok, mert még mindig nem vagyok készen! És pihennem is kell, mert a babuci kevésbé tűri....
sietek, max fél órát kések, de igyekszem mihamarabb odaérni!
Vendég

Sziasztok!

Hivatalosan és JOGERŐSEN elváltam!!!!

Nagyon boldogságos vagyok, most itten picsogálok! :)
Mindenkinek nagyon köszönöm a drukkokat! Igazán jól csináltátok, és ezt rendszeresítjük majd a szüléseknél is, van ebben igazság és erő az fix!!!

Mulassatok jól drágáim, holnap jövök és majd meséltek! :)
Vendég

Hát, csajok, tényleg lüke egy társaság vagyunk! :lol:

Köszi, én is szeretlek benneteket! Jelentem dél óta nem találkoztam könnycseppel. :D :D :D

Bosek! Szedel Te valamit erre a vízdömpingre? Homeopátiás cuccost? Ha érdekel elküldöm priviben, hogy mi való rá! :roll: :wink:

MONÁCSKA! Hurrá-hurrá!!! Teljes erőbedobással lehet készülni az esküvőre! :D

Évi

KépKép
kvaszeva

Éva!
Nem is hiszed, mekkora a megkönnyebbülésem!!!

Igen, és innentől az atyaúristen sem állhatja az utunkat!

Kicsit nehezen indult mindne téren, de innentől .................... :)

Olyan fura, de ezek a lányok tényleg boszik! Tuti, hogy van valami rejtett erő bennük, mert ha összefognak, mindent elérnek a "erejükkel"!!!!

Most megyek, zuhany, öltözés, vacsi!

(Egész nap ment ahasam. Remélem csak az idegtől!!! )

Cupp-cuppppp
Vendég

[quote="mpatr"]A írta:mpatrz otthon matatók szálljanak vonatra vagy repülőre, hozhatják az időközben tévedésből bevásárolt kínai kajcsit és az otthon nem hagyható örökmozgó dedeket is. MÉG NEM KÉSŐ!!

Jelentem, a kínai kaját éppen most vágtam be, Kép nagggyon finom volt!!!

Az örökmozgó ded pedig volt olyan "kedves", hogy a délutáni alvásból 39 fokos lázzal ébredt, már hogy ne Apát és a melóhelyét hibáztassam az elmaradt taliért.
(Pedig már néhány napja nem folyik az orra és nem köhög, erre most megint kezdi a lázzal! :( :( :( )

[quote="mpatr"]Z írta:mpatrsu, köss maszkot.

Ezt a Kvaszevának szánt felvidítós-nyelvdugdosós animációkra érted? :lol: Ha nem, akkor meg nem értem. :oops:
Vendég

Sziasztok!

Pár napig nem voltam, bocsesz..csak annyira fostalicska hangulatom volt..elsősorban anyagi dolgok miatt - mindig ezen őrlődöm, hogy mennyi, hogyan, ááááá...és akárhogy is csináltuk, mármint saját vállalkozáson belül, tök szarul jött ki, azaz jan.tól nagyjából áprilisig nyista lóvét nem kapok...szóval hurráááá! :( majd lesz valahogy!

Ja, és mindenkire aki most megy talizni, halálosan irigy vagyok!!! tessék minél hamarabb beszámolókat/képeket feltenni!!!

Linocs,
szuperszónikus az ágyatok, nagyon tuti ez az ovális forma!! hol lehet ilyet kapni??

Pati,
nagyon cuki a 2in1 rajz :D :D

Beus,
remélem már jobban vagy! Nálam úgy néz ki most visszahúzódóban van, de én is nagyon utálom ezt az aranyeres mizériát!! De legalább nem kell félnem a sok riogatástól, hogy majd szülésnél kijön, stb..már régi jó ismerősök vagyunk :shock:

Pumperka,
hát Amszterdam és egész Hollandia nagyon-nagyon tuti hely! Mi voltunk kint többször ismerősöknél, akik kint laknak Rotterdamban - egy teljesen más világ! Amennyire liberálisak, annyira ragaszkodnak a szabályaikhoz is - valószínűleg csak így lehet fenntartani a rendet, amúgy eluralkodna a káosz :D pl. ránkszóltak, amikor bicikliztünk, hogy kapcsoljunk lámpát, mert az úgy szabályos...nekik ez a természetes! Gyönyörű ország, kedves emberekkel - fényévnyire vannak tőlünk!

Melinda,
ilyenkor már nem nagyon kéne ám ablakpucolással tengetni a szabadidődet!! Vigyázz magadra, remélem mára minden oks!

Monácska,
Gratulálok, hogy ismét felnőtt szingli lány vagy!!!! Bár igaz nem sokáig...Minden rendben zajlott??

Mzx,
biztos menni fog a dolog Erikkel, rengeteg türelem kell az biztos, de előbb-utóbb rájön, hogy őt még mindig mindenki ugyanúgy szereti!

Zsu,
és minden betegeskedő madárfiókáknak: sok-sok gyógypussz!!!

Tand,
szerintem én írtam a Bippát, mert mi ott vettük a járgányt! Mi Kecskemétről mentünk hozzájuk, vittem a listámat, és szinte mindent meg tudtunk venni, amit még akartam.. nem tudom miket szeretnél még beszerezni, de nekem nagyon hasznos köröm volt ott!

Bosek,
nagyon cuki a pingvines képed, nekem nagyon bejön :D :D Hol lesz szombaton börze?????

Most húzok tejespitét sütni - vacsira, igazi diétás menü :D de legalább ócccsóóó :D :D

KépKép
kmanna

Monácska, gratula!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Akkor jöhetnél akár a talira is :lol:

Kiszazsu, na, pont ez hiányzott még... jobbulást gyerkőcnek!

Tand és többi távollevők : igen, gyertek mindannyian, utána már sokkal nehezebb lesz a gyerekek mellett találkoznunk!

Valaki kérdezte a Bippát: én is egy csomo mindent ott vettem meg, szerintem nagyon jó hely. Lehet pl. olyan kiskádat kapni, ami a szabvány kádra pont ráfér, nem kell külön állvány hozzá. Meg én csináltam nagy összehasonlitó táblákat (szakmai ártalom), hogy mi hol mennyibe kerül és minden ott volt a legolcsóbb! Babakocsit mondjuk a baby+outletben vettem, de nekem fontos volt, hogy könnyű legyen és le tudjam egyedül vinni az emeletről, az outletben 41-ért vettem hordozóval együtt Gracot (és mivel a sokgyerekesek a multkori talin mind ezt javasolták, igy aztán nem volt mese...)

Na, megyek én is talizni, majd gondolunk mindenkire sokat !!!!

Kép

KépKép
eszterxx

Kmanna!

Leírnád légyszi a tejespite receptjét?
Beírtam keresőbe de ott akik kipróbálták nem mindenkinek sikerült.
Köszi előre is.

Én ma tejszínes spagettit csináltam. Nagyon gyors, és egyszerű.
Hagymán kevés sonkát pirítok, teszek rá kukoricát, borsót (konzervet), oregánót, bazsalikomot, 3 dl tejszínt, 1 húsleveskockát, borsot. Ebbe öntöm a főtt spagettit, rá mehet főtt tojás (kockákra vágva), meg trappista sajt.

A másik kedvencünk a kínai tészta ha vkit érdekel leírom. Nagyon gyors az is.

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Kmanna!!! A Devil's börze ugyanott lesz, ahol tavaly: valami építők csarnoka, vagy mi a szösz. Párod biztos tudja. Tavaly voltam én is, úgyhogy mivel tudom, hogy hol a WC, ezért idén nem megyek.... :cry: De remélem apa nem lesz annyira elvetemült, hogy motorral menjen, mert akkor kétszer annyira fog fájni a szivem... :cry:

Évi!! Nem szedek rá semmit, mert csak akkor van ez, ha 4 liter felett iszom egy nap, és sajnos tegnap sikerült, de ma vasfegyelemmel tartom a kettőt (eddig) és már szinte el is múlt. A vészhelyzet alatt végig fennt volt a lábam, és már tök jól helyre is jött. Az a baj, hogy lassabban ürül ki, mint ahogy bezubog.... :oops: :oops: Tehát csak oda kell figyelnem. De azért küldd el légyszi a homeós nevét, mert hátha ez már nem fog segíteni. :roll: Köszi!!!!

Böbi

Kép

Kép
bosek

Judit, király recept, írd le a kínait is légyszi!!!!

Böbi

Kép

Kép
bosek

Kiságyat mi is a Bippánál vettük, nagyon jó hely, csak egy a lényeg: NE SZOMBATON MENJETEK, mert moccanni sem lehet, annyian vannak és nagyon szűkös a hely, és csak 2 eladó van.

Böbi

Kép

Kép
bosek

Talisok
Részletes beszámolót kérünk ám... sok-sok fotóval...

Betegeknek jobbulást!
Vendég

Kína sült tészta:

megpirítok 2 csirkemellfilét csíkokra vágva olajban. nagyon gyorsan kell dolgozni - tehát jobb előre mindent felszelni csíkokra, nagyobb darabokra. Rádobok egy répát, ökölnyi fehér káposztát, ökölnyi mennyiségű kukoricát, jó sok (8-10 fej kisebb hagymát, 4-5 gerezd fokhagymát), a kifőtt spagettit. Borssal, gyömbérrel, kevés sóval, kb. 1 dl szójaszósszal (tescos nagyon olcsó) ízesítem. Az egészet kb. 5-8 percig pirítom mert ropogósnak kell maradnia a zöldségeknek. Ezt én találtam ki, de a család annyira imádja, hogy minden héten kell csinálnom. Aki csípősen szereti tehet rá chilit vagy vmi ilyesmit. kb. mindennel együtt 25 perc (nekem, már belejöttem).

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

ja és paprikát is lehet ha van. Meg kinek mi a szimpi. Bambuszrügy, tofu. Bármit lehet, fantáziától ízléstől függően.

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Még nem értek haza a talisok?

Judit: tök jó a recept, majd kipróbálom, és megírom, hogy nekem hogy sikerült!

Kép
enikoe182

Na én nem bírok tovább fent lenni! majd holnap olvasok és képeket nézegetek!
Jó éccakát mindenkinek!

Kép
enikoe182

Én sem bírtam magammal és bekukkantottam, hogy milyen volt a tali. A jelek szerint jó, mert még senki sem jelentkezett! :lol: :lol: :lol:

[quote="monácska"]O írta:monácskalyan fura, de ezek a lányok tényleg boszik! Tuti, hogy van valami rejtett erő bennük, mert ha összefognak, mindent elérnek a "erejükkel"!!!!

Ha ez így van, kérek sok-sok energiát Alexának! Estére 39,6-ra felment a láza. :cry: :cry: :cry: Holnap robogunk orvoshoz!

Jó éjt mindenkinek!
Vendég

Én mint első távozó és legközelebb lakó, még csak most nemrég értem haza. Isteni volt, Jimmnek hihetetlen meglepije volt, mindenkitől összegyüjtött egy csomó beirást a babaneten, amit majd a gyerekeknek meg tudunk mutatni (önzetlenebbek odaadni...), hogy hogy vártuk őket. Meg kaptunk finom svájci csokit, meg Mozartot is, egyiket Kölyöktől, másikat Linocstól...Ja, és Kikotól pedig hasznos olvasnivalókat és megigérte, hogy hamarosan lesz mailje neki is, mert már hiányzik innen

Aztán dumáltunk egy csomót, meg ettünk is (én ananászt loptam...) jókat. És Jimm a saját maga által hiresztelt rémhirekkel ellentétben nagyon jól néz ki, ne higyjetek neki, az égadta világon semmi baj nincs vele. Meg mindenki más is tök jól nézett ki, gyönyörű gömbölyödő pocakok voltak.

És a továbbiakat már senki ne hagyja ki, vidéken kivül nincs mentség!!!A miskolciak pedig tartsák már meg a saját talijukat és tegyenek fel sok-sok képet, hogy mi is láthassuk őket!

Nagyon jó volt csajok, én köszönök mindenkinek mindent és már csak annyi, hogy Pepike, nem ér még szülni!!!! Szedd szépen a Magne B6-t, a szülést Mzx-vel kezdjük február 15-én!

Na, jó éjt mindenkinek!

Kép

KépKép
eszterxx

Zsu, én már küldöm is a sok-sok energiát, ez naggggyon soknak tűnik!!!!!!!!!!

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

ez itt a rengeteg pozitiv energiám helye - minden + 100.000 egység energy!

Jobbulást Alexának!!!!!!!!

Kép

KépKép
eszterxx

Sziasztok!

Én is hazaértem. Köszi Linocs a fuvart.

Eszterxx!
Olyan jól összefoglaltad a talit, én már nem is tudok sok mindent írni róla!

Pati!
Köszi a szervezést. (Ismét) Nagyon jól éreztem magam, tényleg legalább kikapcsolódtam egy kicsit. A vendégek szuperek voltak!

Mni!
Kérjük a képeket! A Jim ajándékát véletlenül ott felejtetted, de majd eljuttatja neked!

Zsu!
Szegény kis Alexa. Jobbulást neki, vigyázatok az orvosnál mert mindent összeszedhet mellé! Korán menjetek, hogy ti legyetek az elsők. Nagyon fránya bacik vannak, nem beszélve a skarlátról stb.

Jim!
Mi nem tudtuk megbeszélni a dolgokat, msn-en vagy skype-on elérhető vagy? E-mailben üzenj!!!

Monácska!
Gratula, akkor egy pár napig még hajadon vagy ismét!

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Sziasztok, én mostanra tettem le a lantot meg a slusszkulcsot. Hazavittem Nikit, Annát és Jimm-et.

Először is: PEPIKE, BEUSKA ÉS MNI: szépen kérlek, vegyetek vissza kicsikét a tempóból!!! Fáradtnak, nyűgönek tűntök, aggódom értetek. Különösen Pepike, ne blicceld el a Magnéziumot, és Beuska, pici kikapcsolódás!!!!

Beolvasnék egy szolgálati közleményt is: Jimm, ha nem jössz kedden, szétrúgom a hájas popsidat!!! És kabbe, olyan bombázón nézel ki, hogy csak irigykedem, annyira vártam, hogy meglássalak az étteremben hájas hörcsögképpel, hogy majd vigasztalunk, meg ilyenek, ehhez képest belép egy bomba csajszi, a SZINDI KRAVFORD elmehet szégyenében nyugdíjba. És tényleg nagggyon de naggggyon jó amit meglepit csináltál!!!!!

A másik, számomra (bár mindkét vendégünket személyesen ismertem) nagyon hasznos, új infok hangzottak el, köszönet érte mindkettőjüknek!!!!

Külön elismerés Pumperkának, el voltak ájulva az oklevél miatt!!

Éva, szerintem érdemes volna körülszaglásznod dúla-fronton. És kedden uszi!!!!

Mzx a másik, aki beharangozta, mennyire paca lett, na hagy ne mondjam, mint egy gyufa, ő is olyan. És még mindig neki van a legkismamisabb hasa!

Nagyon örülök, hogy Fanetta és Linocs talilátogatók lettetek, Tartsátok meg jó szokásotokat, a nevekbe majd belejöttök. Szerencsére a lökött társulatból egyikőtök sem lógott ki... :oops: :wink: :lol: Linocs egész este mindenáron amortizálni akart, hol a wc ajtóval, hol a saját hasával, de végül mindketten megúsztuk sérülés nélkül.

Ügynöknő ananászt lopott, vakuzta a plafont (bölcsen kereste a beépített poloskákat :lol: ) és idegen nyelven hablatyolt. Szerintem tehettek valamit a vizébe.... :D de azért szeretjük.

Kölyök, várjuk a kinti tapasztalatokat, nem lesz lincs érte. Becsszóra... :wink:

Tudom, hogy többeket kihagytam (Judit18, Kikó, kimég?...) de most hirtelen ennyi jutott eszembe.

Jó volt a kaja, botrány, hogy egyeseket úgy kell noszogatni, hogy egyenek :shock:

Monácska, király vagy csajszi!!! De azért egy kicsit élvezd a lányságodat, mielőtt újra igába hajtod a fejed :wink:

Mni, Nikusz, várjuk a képeket!!!

Betegeknek jobbulást, beteg kiskorúaknak százszorosan!!!

Ja és Beuska, még mindig elkap a röhögés a rajztól...

JA!!! Tényleg uccsó: volt aki megkóstolta a marcipános párizsikrémes szeletet? Kiderült hogy sertés vagy baromfi??? :lol: :lol:

Kép
Kép

mpatr

Zsu!!!!
Alexának jobbulást! Remélem le tudtátok húzni a lázát!!! Majd írj mizújs!

Talisok!!!
Képeket kérünk majd! Pati, nem hazudtoltad meg magad, az összefogi remek volt! :):):):):):):):):)
Én meg itten kukorékolok............... Főztem kv-t apának, és csinyáltam szendókat is, és nem és nem és nem tudok aludni.......

Tegnap készült rólam, a szabad asszonyról egy fotó! Na, ez itten kérem egy bálna! Amilyen lassan növögetett az elején Nóri, most úgy belelendült. Éppen csak a hátam-csípőm szervezetem bírja ki végig ezt a hirtelen növekedést! De semmi panasz, most igazán kismaminak érzem már magam!!!!! Végre!

Szóval a kép! :)

Kép
Vendég

Jó reggelt!

Szuper volt!

Olyan jó kis beszámolókat írtak itt már elöttem, hogy nincs mivel kiegészíteni. Jim tényleg tuti, kaják is azok voltak. Mindenki jókedvű volt....stb :D

Pati!
Köszönjük, a szervezést, és az összes lelkesítést. :D

Monácska!
Örülök, hogy ily jól alakultak a dolgaid. :D

Zsu!
Jobbulást Alexának. A rendelővel tényleg vigyázzatok, mi is ott szedünk össze még nagyobb csúnyaságokat. :?

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

A hétalvóknak:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Na még egyszer:

A hétalvóknak: Kép

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Sziasztok!

Már rég felkeltem, alig tudtam kibújni az ágyból, de muszáj volt. Vinnem kellett a vizeletet a kórházba. A fiam nem akart velem jönni, így 8-ra haza is kellett érnem, hogy apa elvigye a Lilit óviba, mer most reggel úszni mennek. Jelenleg azon gondolkodom, hogy rendet teszek, - mert igaz tegnap hiába takarítottam ki 600 bombát rombantott a családom míg én távol voltam - és utána lepihizek. De fél 11-kor sajnos be kell indulnom. Bocsi Pati igérem hétvégén pihizek, hiszen elutazunk! Megyünk a Busó járásra Mohácsra!!!!!

Pepike!
Hogy vagy? Remélem jobban!

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Sziasztok!!!!!!!!!
Csak egy gyors bekukk, mert megyek dokihoz! Hívott a bérszámfejtő, hogy mától mehetek táppénzre! 8)

Lányok, nagyon szupi volt a tali, olyan jól éreztem magam! Patríciának ezer köszönet, hogy hazahozott :D

Eszterxx, köszönöm a dícséretet, meg mindenkinek, aki szerint nem vagyok olyan ronda. Tényleg, jó volt hallani, mivel az egyetlen ember aki bírál és bókol, az a férjem és az nem ér ugye. 8)

Beuska, msn-em: szalaynegudricza@yahoo.com (Szalayné Gudricza :evil: ), de még nem csináltam újat! Nem tudom, mennyit kell várni a dokinál, de utána jövök és tudunk dumcsizni!!!!

puszika mindenkinek és tényleg köszönöm az estét, jó volt kimozdulni innen a 4 fal közül!!!!
Vendég

Hali Csajok!!!!

Szipi-szupi volt a tali!!!!!!

Jó volt titeket megismerni: élőben még szimpatikusabbak vagytok!!!!!

Jim: nagyon ötletes, és lenyügöző ajándék a találmányod!!!!

Jó volt a szervezés, szépek lettek az oklevelek.

Kép Kép Kép
fanetta

Judit,
húú, nagyon jól hangzik a spagetti..bár mára már bevásároltam túrógombóchoz :) Meg a kínai is!
Tejespite:
5 dkg cukor, 1 vaníliáscukor, 5 dkg vaj, 2 tojás, 35 dkg liszt, 1 l tej. Cukrot, vajat/margarint, tojást robotgéppel össze, aztán jön felváltva hozzá a liszt, tej (ezt én már fakanállal szoktam). Kicsit sűrűbb, mint a palacsinta tészta.
Kiolajozott tepsiben, kicsit előmelegített sütőbe berakni (ja, a tetejére is pár csepp olajat locsolni), 5 percig alacsony utána 180-200 fokon addig sütni, míg aranybarna lesz a teteje! Isteni, nekem még mindig sikerült :D

Bosek,
most derült ki, hogy egész héten ment a sunnyogás, mármint börze ügyben.. A Devil's-én én is voltam tavaly az Építők Csarnokában..jaja, a wchez megvan a térkép :D :D Most épp rágva van a fülem, mindkét oldalról, hogy menjünkmáááá holnap!!! Tegnap voltunk a motoroknál, nem itthon tároljuk őket, felültem az enyémre bent a garázsban, jaaajjjjjjj, nagyon jóóó volt! Rics csak röhögött, hogy nagyon viccesen nézek ki!

Talisok,
örülök, hogy ilyen jól sikerült minden, fotókat télleg tegyetek fel!!

szépséges napot nektek!!
pussz,Manna

KépKép
kmanna

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?