Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Gigaboszi köszi a linket, sok érdekes és új dolgot tudtam meg. Szerintem hétfőn nekiugrunk, és kérünk időpontot, de meg kell még beszéljem a párommal.
Szorítsatok!
jennyke35
 
 


Sziasztok!
Gigaboszi köszi a linket, sok érdekes és új dolgot tudtam meg. Szerintem hétfőn nekiugrunk, és kérünk időpontot, de meg kell még beszéljem a párommal.
Szorítsatok!
jennyke35
 
 


Sziasztok!
Gigaboszi köszi a linket, sok érdekes és új dolgot tudtam meg. Szerintem hétfőn nekiugrunk, és kérünk időpontot, de meg kell még beszéljem a párommal.
Szorítsatok!
jennyke35
 
 

 
 

Sziasztok!
Gigaboszi köszi a linket, sok érdekes és új dolgot tudtam meg. Szerintem hétfőn nekiugrunk, és kérünk időpontot, de meg kell még beszéljem a párommal.
Szorítsatok!
jennyke35
 
 


Sikerült elküldeni:-)
Látszik, hogy nem nagyon értek a számítógéphez.
jennyke35
 
 


sziasztok!
itt vagyok és figyelek rátok is, csak most nem tudok érdemben hozzászólni a dolgokat, mert ezekhez a sok betűs meg tüszős cuccokhoz nem értek....de vigyázok rátok itt is:-)
1szálpasi
 
 


Sziasztok

Ani feltétlenül be kell feküdni a kórházba? Kár hogy nem debreceni vagy mert, néha akkor szivesen meg látogatnálak ott, hogy ne unatkozz.

Vandus szerintem is fogynod kell!!! :twisted: :lol: De hogy miből? :roll: elnézve a képed
Ilyenkor nagyon irigy vagyok. :mrgreen:

Kincs aTSH gond ha a férfiaknak magas? mi is beszéltünk róla, hogy apának el kellenne mennie egy vizsgálatra, mert náluk a családba van cukros. Igaz, ha ezt nézem, nálunk meg senki nincs a rokonságba.
Kiváncsi leszek hogy-hogy alakultak az eredményeim. A fogyás nem igazán megy, gondoltam már aerobik edzésre, de egyedül nincs kedvem járni. Így bejelentkeztem a csodadoktornénimhez ő majd segít nekem.

Móni drukkolok nagyon.++++++++++ Pihizz utána sokat!!!!

Pasi sokáig itt leszel tutira kiművelődsz :lol:

"Ha az élet citromot ad................csinálj limonádét!
árnika
 
 


Árnika!

Inkább legyen hova hízni... Az a helyzet, hogy hajlamos is vagyok dagadni, meg nagyon meg is látszik rajtam.
Ja és ha van kedved: én az egyik kolléganőmmel az Ady gimibe járok hétfőnként tornázni. Ha gondolod, gyere velünk.
vovanda
 
 


árnika: nem művelődök ki....lustaság fél egészség alapon "átlósan" olvasok, az olyan részeket, amik "csajos" dolgok, kapásból kihagyom:-)))
1szálpasi
 
 


árnika: nem művelődök ki....lustaság fél egészség alapon "átlósan" olvasok, az olyan részeket, amik "csajos" dolgok, kapásból kihagyom:-)))
1szálpasi
 
 


Árnika!
Én mindenképp be szeretnék feküdni.Biztonságban fogom magam érezni.Ott sűrűbben is nézik az embert,és szívhangot is hallgatnak naponta többször.De aranyos vagy ,hogy bejönnél hozzám!Gyere el a férjeddel Gyulára egy kicsit kikapcsolódni!Várfürdő-thermál víz-wellness...stb.És találkozhatunk! :wink:

Kép
ani0227
 
 


Hurrá!
Olyan hihetetlen dolog tőrtént velünk.
Képzeljétek a párom spermiogramja annyira megjavult, hogy 6millió helyett 33 milló és ez tökéletes insemre, így most a lombik kilőve.
Jövhéten megyek uhra Miskolcra és majd elválik mi lesz.
szmet
 
 


Szmet örülök neked :lol: :lol: :lol: Akkor apát még tuningold egy kicsit okostojás esetleg multivitamin stb.

Vanda ari vagy, de helyesbítek Timivel már beszéltünk róla, hogy menni kellene tornázni, de ennyibe is maradt, már nem tudom miért.
Esetleg írnál nekem róla mikor van, mennyibe kerül , és mi ez pontosan?!

Ani imádlak :lol: Én szivesen mennék, de olyan messze vagy! Az idén nagyobb kirándulás biztos nem lesz sajnos. amíg nem dolgozom. egerszalókra szeretnénk menni egy pár napra, ott tudunk tuti szállást. :lol: olcsón
De akkor szerezz be egy laptoppot., vagy majd sms-en tartjuk a kapcsolatot.

"Ha az élet citromot ad................csinálj limonádét!
árnika
 
 


sziasztok!

szmet!ennek nagyon örülök!nagyon-nagyon jó hír! drukkolok! :wink:

vanda! igen ahogy már Árnika írta a pco miatt kell diétázni és rendszeresen mozogni! és egymást bíztatjuk,hogy kitartás,meg csinálni kell... ilyenek. én minden nap kb:45-50 percet tornázom.remélem meg lesz az eredménye...
köszi hogy felajánlottad a kazit,de már szereztem!azért ha nem lesz valami oknál fogva jó akkor szivesen venném ha köcsönadnád... :wink:

ani! kincs!nagyon csini kismamik vagytok.nem híztatok szinte semmit.amit meg igen az a baba...babák...aztán vigyázni magatokra!sok-sok pihi :wink: :D :roll: :wink: :D :lol: :roll: :lol:

1szálpasi!nagyon kedves úriember vagy!szép tőled,hogy a női dolgokat kihagyod... :roll:

móni! nagyon-nagyon drukkolok!hidd el elég az a kettő tüsszőcske is.nekem is kettőt szívtak le egyet ültettek be és meg is maradt,csak emiatt a fránya pco miatt elvetéltem.sajna :evil:......de bízom benne hogy a következő sikerrel jár és megmarad a pindurink :wink: én mindent megteszek érte!

mindenkinek millió pusszancs! :P
timé&tati
 
 


Sziasztok!

Ani: én is mennék... és előbb-utóbb oda is érünk! A kórházban meg majd hívlak.

Árnika és persze Timi: minden hétfőn fél 5-től fél 6-ig. Step aerobik az Ady tornatermében. Ingyen. Én nagyon szeretem, nagy tömeg nincs és jó a hangulat.
vovanda
 
 


sziasztok!
szmet: kérem a receptet és gratulálok nektek én is :-))))
anikám: mennék én is látogatni titeket....majd megbeszéljük, és megoldjuk;-)
timé&kati: nem rendes vagyok én.....csak olyan nagyon nem izgat az a téma, hogy kinek hány centis a tüszője, kinőtt-e a szőr a pocakján a hormonoktól vagy hogy mikor jött meg....remélem, elnézitek ezt nekem, tudom, hogy nektek ezek fontos dolgok, de én egy ilyen szívtelen és önző "hulyekocsog" vagyok....
1szálpasi
 
 


üdv csajok, 1szál pasi:)
Bekukkantok, megnéztem, látom, mindenki megvan, virul.
Már nem sokat kell kibírni, mindjárt itt a tavasz, bár ma reggelre nálunk szakadt a hó.
Ma volta Pesten , mit mondjak, egészen más.
pussz
ebba
 
 


Szia Ebba!
Milyen volt a fogadtatás?Miben más?

Szmet!
Nagyon örülök! :D

Kép
ani0227
 
 


Vanda lehet elgondolkozom rajta,pláne hogy említettem apának hogy ingyenes-egyből jobban tetszett neki :lol: :lol:
Timi???-te hogy állsz a témához??

Ebba ez csúnya volt hogy csak morzsákat hintettél el, és átmentél szilárdba időjárásról beszélni a lényeg helyett!!!
Válaszoltam :lol: :lol:
De légyszi, légyszi , légyszi RÉSZLETESEN!!!!!!! :shock:

"Ha az élet citromot ad................csinálj limonádét!
árnika
 
 


1szálpasi: A párom actival cmaxot szed már két hónapja ez lehet az egyik ok. Na meg fehérjéből is sokat eszik, többet mint én.De mivel bélgyulladása van, ezért régebben kappott egy olyan gyogyit aminek a mellékhatása nemzőképtelenség és így kapott egy másikat ez is lehet az ok.
Hát ennyi, de lehet ez csoda is.
szmet
 
 


sziasztok!

árnika,vanda!nem lenne rossz csak nem hiszem hogy minden hétfőn be tudnék menni...sok a buszköltség...sajna,de néha szívesem bemennék.már csak a társaságért is megérné...és hogy még hozzzá aerobik is jár...hmmm...pláne jó!
:wink: 8) :wink: csak annyit kéne még tudnom,hogy hol is van pontosan az Ady tornaterme?vidéki kislány vok,és kicsit butyuta...sajna nem tom... :roll: majd írjatok!
pusz mindenkinek!

1szálpasi!igen értelek, és ez így is van jól.hogy ezek a "női hormonos dolgok" nem érintenek.szerintem. :roll:

ebba! ez tényleg nem volt szép...többet is írhattál volna!azért mert nem a debreceni kaáliba jársz azért még hozzánk tartozol és igenis érdekel mi történt- történik veled. :wink:
szerintem is sokkal másabb a pesti kaáli...szerintem sokkal sz..bb már bocsi.nekem nagyon rossz volt amikor ott voltunk.nem is foglalkoztak velünk és egy csomót várni is kellett és lekezelőek is voltak.mind a nővérek,mind a doki.de lehet azért mert sok a páciensük és mi meg vidékről mentünk.erőssen is ajánlották a debrecenit és nem bántam meg hogy végül is oda mentünk mert százszorta jobb.maga a hely is és az emberek is na meg a közérzet is.de ez az én véleményem.persze veled biztosan máshogy fognak bánni ott.te kis aranyos kedves lányka... :wink: :roll: :lol: :D :roll: :wink:
timé&tati
 
 


Timi!

Az Ady gimi a színház háta mögött van, a tornaterem pedig az első emeleten. Könnyű megtalálni.

Ebba!

Tényleg írhatnál többet...
vovanda
 
 


:) na jó, ez tényleg csúnya volt :)
Csak annyira ki voltam már tegnapra, sokan hívtak visszafelé, a párom meg is jegyezte, hogy azért vele is beszélek? :)
Hát, Amit te írtál Timi, és ezt éreztem Debrecenben. Túlterheltek az orvosok, futószalag az egész, persze ez nem mind a személyzet hibája.
Pest: részletesen, mert azt akartátok:)
Na, szóval, 2-re volt időpontunk, könnyű volt odatalálni, így nem késtünk. 2.10-kor már vették is fel az adatainkat. Hát nem tudom csajok, de mi Debiben 3 órát is vártunk, de a 1.5 volt az átlag.
A dokit ismertem, mert Miskolcon volt előtte. Egy órán át beszéltünk a dokival, nem is volt vizsgálat, mindent alaposan megnézett a papírjaimon, Debiből mindent átfaxoltak.
Felírt egy csomó vizsgálatot, ill hormont néz, ha megjön, és az eredménnyel újra randi. Ja? a párocskám is meg ....-ra:)
Látta rajtam, hogy kicsit kivagyok , nem is kezdjük megint, ameddig nem lettem jól lelkileg. Mondtam is neki, hogy ha legalább a beültetésen lennénk túl, legalább egyen, de így, hogy 4stimu és semmi.,
Azt mondta, hogy megpróbálunk más szurikat, meg gyógyikat is. Na ez nagyon tetszett a páromnak:) Ő arra volt kiakadva, hogy komoly pénzeket fizetünk, és nem újakat írnak föl.
Ja? és a nővérkék??
Nem tudom, ki szokott olvasni a pesti topikból, de harcika ott műtősnő, és ő direkt várt engem:) nagyon jól esett.
na, lelövöm magam, ha van kérdés, még írok:)
Torna? alig várom a tavaszt, most még nem lehet futni:(, de nemsokár:):):)
ebba
 
 


No látjátok így lehet látni, van akinek a pap, van akinek a papné-nekem inkább a fia :lol: :lol:
Szerintem ezek adolgok egyénfüggők

Azt tudom hogyha még lenne lehetőségem, és keretem, én bevállalnám a váltást .
Sunyiba szoktam olvasni a másik topicot :oops: (szinte már ismerek mindenkit ott) és nagyon irigykedem a Harcikájukra. nekünk is jó lenne.

Viszont annyi mindent nem értek-azonos intézmény és mégis sokmindent másképp csinálnak
A fene se érti ezt az egészet. Van olyan ismerősöm (debreceni)aki esküdött győrre Kőrösit istenitik. Viszont beszéltem olyannal aki bár bevállalta volna a rendszeres utazást , azt mondta soha többet oda.

no megyek mert kezdek sok lenni magamnak

Szép álmokat mindenkinek

"Ha az élet citromot ad................csinálj limonádét!
árnika
 
 


Ebba!
Ez már volt valami. Örülök, hogy jók a tapasztalatok.

Árnika!
Nekem egy kolléganőm jár Győrbe, neki se jött be Debrecen. Én olyan szempontból kicsit kötve vagyok, hogy Győr tuti kilőve. Nem a szomszédban van és Manót nem nagyon tudnám kire hagyni. Szóval ez van.

Viszont: tegnap jót dumáltunk a pasimmal, elregéltem neki, hogy mi mindentől tartok. És nagyon édes volt!
vovanda
 
 


sziasztok!
itt is itt vagyok:-)))
ovanda: miért vagyok édes? tudod, hogy amiket kérdeztél, azokon én is épp eleget rágom magam.....de meg fogjuk oldani:-)))
1szálpasi
 
 


Árnika!

Én meg Szegedről jöttem el.Ahhoz képest Debrecen egy szent hely!Akkor el tudod képzelni.....
Csak az nem tudom ki az a Harcika... :shock:

Vanda!
Ne agyalj folyton!Te is ezt szoktad nekem mondani!!!!!

Képzeljétek!Ma voltak nálunk a német rokonok,és annyi kisruhát kaptunk,hogy elfoglalja a fél gyerekszobát.Tudnék küldeni itt mindenkinek egy rakománnyal!Egyszer úgyis hasznát vennétek!

Kép
ani0227
 
 


Ani drága!

Tanácsadásban marha jó vagyok (szakmai ártalom) tanács megfogadásban már kicsit gyengébb... :oops:

Babaruhát én is tudnék adni, 4 gyerekről örököljük.
vovanda
 
 


sziasztok lanyok, fiuk!

ma vegre hazaertunk (veronaba), eleg nehez volt az ut, de vagy 3 es 1/2 orat aludtam hatul ahogy ajanlotatok, latjatok miljen jo kislany vagyok, de holnap melo es sok stressszzzzzzzzzzzz...
plane hogy az egyik koleganom csutortokon be lokte hogy el megy.... szerintem mar mind azt csinalja hogy nehogy tudjak menni lombikra, de lehet kezdek paranoias lenni :evil:

szmet nagyon orulok az eredmenyeteknek bizti nagyon happy vagy :lol: :lol: :lol: hajra inszem

timi koszi a nyugtatast, sajna a babadnak, de ez legalab azt jelenti ha ujra meg probalod, a tested mar tudja hogy kel kezdeni az anyasagot es ha a pco ok lesz biztos siker lesz

ani hat ha marcius elejen be kel menned aszt jelenti hogy vagy 7-8 hetet bent leszel mielot jonek a gyerkocok, remelem nem lesz nagyon unalmas

ebba csinald meg a sok vizsgalatot es sok sikert

most magamrol, szinte nem ereztem semmit az inszem allat, a doki azt mondta hogy ideje van engem teherbe ejteni es aztan kaptam uh-os kepet a spermakrol ami mar a mehemben voltak, remelem legalab egy kis katona meg fuzot egy tuszot es remelem meg tapadnak, edig probaltam azt mondani magamnak hogy fel vagyok keszulve arra az esetre ha nem sikerul, de ra jottem hogy nem :cry:
ugy hogy nem vagyok ra felkeszulve tehat sikerulnie kel :!:
a ferjemet el kuldkek 1 orara setalni mikozben en hason pihiztem...
majd mikor ki jottem es a doki ajtaja elot vartam halotam a nyanyusnak a hangjat jott ki a doki szobajabol en meg csinaltam magam hogy keresgeleg a taskamban es nem is koszontem neki, nem volt szep tolem, de ez van, neha rosz is tudok lenni :twisted:
a doki egy csomo gyogyit irt fel, meg is vettem oket, egy nap 20 szem bogyot kel bevennem, nem is az a problema, hanem nem tudom meddig kel bevennem, szat hiszem men adtak eleget a gyogyszertarban
valaki tudja hogy meddig kel ezeket bevenni: utrogestan (3X2 db) magne B6 (3x2 db), e-vit, a tobbibol van eleg, ja es miert kaptam megint ovitrell szutitt? az nem repeszto szuri? :?:

ja es azt monda BB hogy nem kel semmi kulonosre vigyazni mert azok sem csinalnak semmit akit a meleg agyikoba maradnak...

nagyon nehezen fol el telni a 2 het az biztos :cry: nagyon turelmetlen tipus vagyok.

puszika nektek es szep malmokat!

Kép


Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13
 
 


Móni!
Kár,hogy menned kell dolgozni!
Utrogestan -t 16 hétig,Magne B6 -ot végig,e vitamint azt hiszem 12 hétig,az ovitrell pedig segíti a megtapadást is!Ha nem így van csajok segítsetek ki!

Kép
ani0227
 
 


Sziasztok!

Móni: szurkolunk nektek! A gyógyszerek közül a magne b6-ot tudom egyedül, azt terhesség végéig ajánlják. Nekem kb. 3. hónaptól kellett szedni, a koraszülés megelőuésében van fontos szerepe, lazítja az izmokat.

Amúgy nálunk csak annyi van, hogy Manócskám a névnapja tiszteletére belázasodott. Nem sok alvás volt az éjjel. Délelőtt még dolgozom, délben jövök haza hozzá és irány a doki.
vovanda
 
 


deominq13: Örülök neki, hogy ti már ilyen hamar végigcsináltátok az insemet
Minket sajna ide oda rángatnak és tulajdonképpen szeptember óta semmi nem tőrtént. Kb. 1 hét és megyek gyogyikat feliratni.
szmet
 
 


Sziasztok

Móni nagyon drukkolok neked++++++++++++ vigyázz magadra nagyon, próbálj pihizni minél többet
Két hét múlva kell jönnöd újra??

Szmet furcsa dolog ez, amikor nem csinálja az ember a programot akkor menne kézzel-lábbal, ha meg programban van alig várja hogy vége legyen.
Kitartás már nemsoká kezditek ti is


Én most boldog vagyok, sikerült fogynom kicsit. :lol:
És a dokinénim csinál nekem valamilyen holdnaptárt, ami szerint kell majd szeretnünk apával egymást :shock: Állítolag nagyon hatásos dolog
Plusz javasolta a doki a szobabiciklit, de még ki kell találnom vmit hogy apát rávegyem, piszokul ódzkodik tőle-azt mondja pár hónap és vagy ruhafogas, vagy virágtartó lenne :lol:

Kincs valószinü neked volt igazad, hogy pé-m volt, azt érzékeltem. A gyógyi is vszinü hogy hat, mert most elsödjére nem fájt a fejem egyáltalán.

Vandus jobbulást a Kincsednek.

puszi mindenkinek

"Ha az élet citromot ad................csinálj limonádét!
árnika
 
 


Árnika!

Az elliptikus tréner jobb választás, mint a szobabicikli. Hatékonyabb és nem terheli az ízületeket.

Manó pillanatnyilag láztalan, de félek, hogy megint éjszaka megy az egekbe.
vovanda
 
 


hat nagyon rosz napom volt
2 oran at bogtem a meloba, a koleganoim ki akadtak hogy most akarom a babat, szerintuk keletv olva varjak legalab aprilisig, mert nem tartotam be azt amit "fel valaltam", azt hogy magam es koleganom heljet dolgozom (nem mondom hany dolgot nem tartotak be ok), mind ez amiat mert a masik koleganom el megy, neki joga van el menni, nekem nincs jogom magamra gondolni.... :cry:
egy reszbol banom hogy igy el romlik a kapcsolatunk :cry: nem szeretek roszban lenni senkivel

jobbulast kivanok manonak!

Arnika ugyi vagy, sok sikert ez utan is!

puszika nektek

Kép


Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13
 
 


Móni!

Nem éri meg, hogy kiborulj miattuk. Én ott tartok a munkahelyemen, hogy az egyik kolléganővel jó esetben köszönünk egymásnak. És nem az én hibámból. Még nem is ismert, amikor már véleménye volt rólma (természetesen negatív) és borzalmasan viselkedett velem. Már nem érdekel. Nem vagyok hajlandó ezen kiborulni, nem érdemli meg.
Szóval fel a fejjel!!! Ne törődj velük, neked most a nyugalom a legfontosabb.
vovanda
 
 


Sziasztok!

2008.január 25-én megszületett Ádám (2870g/50cm)
A végén a DOTE-n kötöttünk ki.

Kép
Vendég
 


Nekem Pest nem jött be, én a Mágust hagytam ott.
Látszik, hogy mások vagyunk, más elvárásokkal.

B. meglátogatott a szülészeten :lol:
Vendég
 


gratulálok Poppilau!Nagyon édes a pici! :)
Hány hétre született?

Mondtam én,hogy nagyon rendes ember ez a B.!!!! :D :D :D :D

Kép
ani0227
 
 


sziasztok4
gartulálok Poppilau!
gyönyörű a kisfiad!sok egészséget kívánok nektek! :D

igen szerintem is B. a legszuperebb és legrendesebb doki!!!
egyébként nekem sem jött be pest!szerintem a debi kaáli a király!

móni!ezen tényleg kár magad emésztened!ne tőrődj senkivel csak magaddal!igeje hogy ne másokat nézz hanem a te boldogságodat! :wink: a kolléganőid meg egyenesen kihasználnak!ne hagyd magad!vigyázz magadra és pihenj amennyit csak tudsz! :D :roll: :wink:

árnika!éljen a fogyás! én is mindennap tornázom 1 órát.izzadok mint egy igás ló...de megéri.én is fogytam egy keveset már :wink:
még jó hogy ketten csináljuk...tudjuk bíztatni egymást!...dejó... :roll: :D :roll:

vanda!gyógyulást segítő manókat küldök a kisfiadnak!!.....hipp-hopp...már érkeznek is! :wink: :roll: :lol: 8) :shock: :D :roll: :wink:

ani!kincs!kismamiaink!remélem jól vagytok?sok-sok pihi...nemsok idő van hátra és érkeznek a kis tünemények...már alig várjuk...pusszancs :P :wink: :roll: :lol: :D :roll: :wink:
timé&tati
 
 


Poppilau!
Én is gratulálok, sok türelmet, kitartást, jó egészséget!

Timi!
Nálam eddig mínusz 1 kilócska. Hajrá, kitartás. És köszi a segítő manókat, működnek! :lol:

És örülök a sok pozitív véleménynek B-ről...
vovanda
 
 


Poppilau én is örülök a babának.
szmet
 
 


Sziasztok!

Rég jártam erre, bocsi, de végigizgultam az egész lombikprogramot.. Most nem mennék bele a részletekbe, de kijutott rendesen az izgalmakból, és eléggé magam alatt voltam...
A lényeg, végülis 3 embrikénk lett. Hétvégén voltam vérvételen, hcg: 168!!! Azt sem tudtam, hogy a párom vagy B. dokibácsi nyakába ugorjak!!Főleg, hogy most előtte nem teszteltem.
Parázok továbbra is, hogy minden rendben legyen, különösen, hogy vasárnap meg hétfőn vízszintesben kellett lennem, mert többször volt mensigörcshöz hasonló fájdalom.
A koraiság miatt csendben örülünk, még UH sem volt. Szorítsatok nekünk!

Poppilau Gratula a picurhoz! Jó egészséget, boldogságot nektek!!

Ani, gyönyörű nagy pocid van, öröm nézni!
És megkérdezném tőled, hogy az Aspirin Protect-et meddig kell szedni? Akkor -érthető okokból- elfelejtettem, és érdekelne, mert az nem vitamin, hanem gyógyi. És te Káliumot szedtél?

Móni, mennek a drukkok!!!!!!!!

Árnika, Timi hajrá torna :wink:
mazsi02
 
 


mazsi!nagyon-nagyon örülök neked!gartulálok teljes szívemből!vigyázz nagyon magatokra!aztán gyere többször! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

ui.:(a görcsölésre vigyázz nagyon sajna nekem is így kezdődött és látod mi lett a vége.de nálad nem így lesz!pihenj sokat és sok-sok folyadák és fehérje!pocaksimi ezerrel) :wink:
timé&tati
 
 


mazsi: Örülök hogy neked úgy néz ki sikerült, hanyadik próbákozásod is ez?
Én már alig várom a jövő hetet mert akkor már talán kaphatom az injekciókat és talán márciusban már lesz valami.
Csak reménykedni tudok
szmet
 
 


Mazsi!

Hipp-hipp hurrá!!!! :D :D :D :D
Az aspirint nekem abba kellett hagyjam hamarabb,mert barnázgattam.Így nem tudom meddig kell szedni.Nekem is sokat görcsölt a hasam,de nem mondták,hogy a baj lenne.Nem is volt!Azt mondták ez természetes.
Káliumot szedtem!Brrr de boszasztó íze van!!!!
Mikor lesz UH?

Rendezgetem,mosom a babaruhákat,már 3x átpakoltam. :D

Kép
ani0227
 
 


Mazsi!!

Hatalmas gratula. Pihenngess, a kicsi görcsök miatt meg ne pánikolj, normális. Ja és csajok: pocakot NEM simizünk. Kezet rátenni és nem simogatni, mert serkentheti az összehúzódásokat. Ezt nekem anno a szülésznőm mondta.

Ani!
Hajrá fészekrakás. :lol: Amúgy jól vagytok?

Szmet!
Fel a fejjel. Elég letörtnek tűnsz mostanság.
vovanda
 
 


vovanda: Hát igen letőrt vagyok. Azért mert bosszant, hogy ide-oda rángatnak és nem tőrténik semmi.

A ciklus hanyadik napjától kell szedni a gyogyikat.
Nekem a miskolci asszisztens azt mondta hogy ha megjön akkor menjek feliratni a gyogyikat.
Ultrahangozni fognak? Vagy az eddigi eredményeim alapján kapom a gyogyikat?
Tanácstalan vagyok egy kicsit.
De jövő héten már tuti megyek a dokihoz.
szmet
 
 


Szmet!
Tudom, hogy türelmetlen vagy és nehéz, de próbálj kicsit megnyugodni. Remélem, most már beindulnak a dolgok.
vovanda
 
 


vovanda: Tényleg köszi a bíztatást.
Mostmár csak pár nap van hátra. Igaz most attól félek, hogy ha pont holnap jön meg nem tudok menni a dokihoz mert a kolleganőm szabin lesz.
Reméljük még a ciklus második napján is fogadnak majd.
Jobbulást a fiadnak.
szmet
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?