na jó, ez tényleg csúnya volt
Csak annyira ki voltam már tegnapra, sokan hívtak visszafelé, a párom meg is jegyezte, hogy azért vele is beszélek?
Hát, Amit te írtál Timi, és ezt éreztem Debrecenben. Túlterheltek az orvosok, futószalag az egész, persze ez nem mind a személyzet hibája.
Pest: részletesen, mert azt akartátok:)
Na, szóval, 2-re volt időpontunk, könnyű volt odatalálni, így nem késtünk. 2.10-kor már vették is fel az adatainkat. Hát nem tudom csajok, de mi Debiben 3 órát is vártunk, de a 1.5 volt az átlag.
A dokit ismertem, mert Miskolcon volt előtte. Egy órán át beszéltünk a dokival, nem is volt vizsgálat, mindent alaposan megnézett a papírjaimon, Debiből mindent átfaxoltak.
Felírt egy csomó vizsgálatot, ill hormont néz, ha megjön, és az eredménnyel újra randi. Ja? a párocskám is meg ....-ra:)
Látta rajtam, hogy kicsit kivagyok , nem is kezdjük megint, ameddig nem lettem jól lelkileg. Mondtam is neki, hogy ha legalább a beültetésen lennénk túl, legalább egyen, de így, hogy 4stimu és semmi.,
Azt mondta, hogy megpróbálunk más szurikat, meg gyógyikat is. Na ez nagyon tetszett a páromnak:) Ő arra volt kiakadva, hogy komoly pénzeket fizetünk, és nem újakat írnak föl.
Ja? és a nővérkék??
Nem tudom, ki szokott olvasni a pesti topikból, de harcika ott műtősnő, és ő direkt várt engem:) nagyon jól esett.
na, lelövöm magam, ha van kérdés, még írok:)
Torna? alig várom a tavaszt, most még nem lehet futni:(, de nemsokár:):):)