Eszter, nagyon sajnálom, ami veled történt. Mi a 12 hetes uh-on tudtuk meg, hogy nincs szívhang. Ez december 7-én volt. Előtte semmi probléma. Derüt égből villámcsapásként ért mindkettőnket. Még aznap megműtöttek. Nagyon fáj még most is, de egyre kevesebbet vagyok mélyponton és igyekszem előre nézni és már nem tabu téma a baba. Eleinte nagyon nehezen viseltem. Ma már viccelődünk, hogy a párom ne a kocsikat, hanem a babakocsikat szemlézze a neten, mert szükségünk lesz rá hamarosan, mire ő legutóbb azt válaszolta, hogy azt már kiválasztotta:) Szóval idpvel már könnyebb lesz előre tekinteni, de sosem fogod elfelejteni azt a csöpséget. Egyetlen pillanatát sem. És sokszor fognak padlóra küldeni a kedves doktor urak, vagy éppen a barátok, a család, a kollégák. Nem rosszindulatból, csak nem tudnak ők sem mit kezdeni a helyzettel és elég sután tudnak vígasztalni. Azért is jó ez a fórum, mert nem néznek marslakónak az érzéseid miatt. Szóval sok erőt és kitartást kívánok neked, nektek és menj el kivizsgálásra. Legalább egy vérvétel, de amire rá tudod venni a dokidat azt mindent! Hogy megnyugodj. Arra mindenképpen jó és telik az idő is.
Zsibima: még legalább két apró bébire van energiád, abból, ahogy megismertelek és szerintem ez nem kortól függ: Éppen ma olvastam egy nőciről, aki 46 évesen a hatodik gyerekét várja. Tiszteletreméltó szerintem. Te jutottál eszembe, hogy te ilyen pimaszul fiatalon aggódsz, ő meg 46 évesen szül.
Egyébként kiváncsi vagyok, hogy milyen lesz a kivizsgálásod, majd oszd meg velünk légyszi.
Én szerdán voltam vérvételen, de sajnos még nem tudtam elmenni az eredményemért, mert képtelen vagyok 6ig odaérni, annyi most a munka
Pedig nagyon kiváncsi vagyok rá. Annyi mindent néztek. A pajzsmirigynek majd csak két hét múlva lesz eredménye, de azt a háziorvosomnak küldik. Mondjuk a vénámat teljesen szétlőtték. Olyan vagyok mint valami drogos és fáj is.
Csütörtökön megyek én is nőgyogyihoz, remélem ő felírja a Gynevacot, mert a háziorvosom azt mondta, hogy ugyan hallott már róla, és nincs semmi kockázata, de ő jobbnak látja, ha a nőgyógyász szakorvos írja fel. Hát ez korrekt volt azt hiszem -tiszteletben kell tartanom a véleményét, de nem voltam boldog tőle.
MOst megint össze vagyok zavarodva, akkor most mégsem kell feltétlenül 3 hónapot várni?
Lei, mi az a málnalevél tea és mire jó? Boszorkányok vagytok aztán ilyeneket titkoltok?!
Egyébként szerintem a munka nem árt, de próbálj meg többször felállni, sétálni valami ürüggyel, mert az sem jó, ha sokat ülsz és nyomod a pocakodat. Egyébként én is szedem a Gravidát és én nem vagyok rosszul.De gondolom mindenkinél más és én még nem vagyok terhes:)
A dokin én is gondolkodom. Most azt találtam ki, hogy elmegyek a sajátomhoz és elmegyek egy másikhoz is. Olyanhoz, aki szülést is vezet, mert remélem szükség lesz arra is előbb utóbb.
Tényleg azt szerintetek lehet kérni, hogy megnézzen a doki ultrahangon is?