Új privát üzeneted érkezett!

annus: nekem a dokim egyszer mondta, hog yhallott olyant, akinek 75 napra jött meg. Te most mennyinél tartasz?

baba: húúú, autós szex!!! Az jóóóóóó! na majd ha ezt a gyerek egyszer megtudja, hogy egy autóban fogant :)

henka: jó, hogy végre szereted a melóhelyedet. Nagyon fontos, hogy milyen hangulatban telik az ember napja, hogy utálja-e az egészet, vagy jó ledvvel megy be reggelente. aztán, ha meglesz a baba, le kell kakkantani azt a kpasz főnököt.... :)

mutyurka: sajnlom, hogy magad alatt vagy. Biztos ez a fránya szürke, rossz idő is rátesz erre a lelkiállapotra egy lapáttal. De tényleg csak úgy lehet ezen túljutni, ha a jövőre koncentrálsz és kicsit magaddal törősz, vagy kényezteted magadat, hogy teljesen jól érezd magad a bőrödben. Mert akkor a szervezet érzi, ha már készen áll egy új babára.

wruska: jövő hét kedden lesz az UH. Már nagyon izgulok.

Csajok!!
Már két napja nem szedek MagneB6-ot, mert elfogyott, és nem voltam még patikában. Azóta görcsöl és szúr néha a hasam. Lehet, hogy a Magne B6 hiány miatt?????
lei

baba: még azt akartam mondani, hogy én úgy tudom, hogy terhesség alatt megnő a folyás mennyisége. Nekem is van néha sárgás folyás, ami természetes. szerintem amíg nem csíp, vagy nem viszket, és nem büdös a szaga, addig nem kell aggódni. de ha zavar, menj el dokihoz, hogy nézze meg.
lei

Lei!

Vegyél Magne B6-ot!!!!!!!!!!!!
Én már 4X2-be szedem 1 hete,előtte 3X2 mióta terhes vagyok!
Biztos normális,hogy szúr meg görcsöl hiszen nagy dolgok zajlanak odabenn!
de azért ezt ne hagyd ki!

Kép

Kép
ibm

Sziasztok

Lei azért görcsöl meg szúr mert húzódnak a szalagok, tágul a méhed, de szerintem vegyél magnéziumot, jó ha azt szeded.

Nálunk minden ok, ma megint szaladgálásvan, építkezés ügyben, tök jó élvezem,mert legalább el megy a hét gyorsan és jelentkezik a piri.

baba igen normális a folyás ha nem csíp, nem szagos, nem viszket.

Nekem a leghosszabb ciklusom 55 nap volt, és akkor norculutra jött meg.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

OK, megyek patikába,ha kimegyek ebédért! :)
lei

Mutyurka-a tesód babáját úgy kell felfogni, hogy a te picidnek lesz kitől "megörökölnie" a jó kis babacuccokat!!! :wink: És ha babásodni fogsz, akkor már imádni fogod a tesód babáját is. Tudom nehéz lehet, nálunk szerencsére csak egy kicsi van a családban, na én se foglalkozom nagyon vele, mostanság ha átjönnek. (ráadásul tök pipa vagyok anyukára, mert 2 gyereket nem is ő nevel, csak a legkisebb van vele, a gólya miért ilyen helyre megy mindig??? :roll: )
Csak ismételni tudom magam, én mindig akkor estem teherbe (meg itt még rajtam kívül mások is) amikor nem is számít rá az ember...picit mondj le róla magadban és akkor sikerül neked is!!! Ha az ember elhatározza, hogy most nem kéne: na akkor jön a baba!! :D
Fel a fejjel, hullámvölgyek mindig vannak...nemsokár jön a jó idő és jobb lesz a kedvünk!!

Gabi-az építkezés nagyon jó! Kiborító meg hajtós meg minden, de tutira leköti az összes energiádat és nem ér rá az ember "görcsölni"...asszem nekem is akkor kellett volna babásodni, biztos összejött volna. De mi hülyék megvártuk míg kész lesz a ház...
Vendég

Sziasztok!

Mutyurka!
Amikor én előszőr vetéltem el a barátnőm akkor lett terhes!(Nekem Ő olyan mintha a nővérem lenne)
Örültem is meg nem is! :( :)
A terhessége alatt ugye én még 2× vetéltem el! :cry:
Néha majd bele őrültem! :shock:
Aztán szülés előtt kimentek Amerikába,hogy ott szülessen a baba.1,5 hónapos volt mikor hazajöttek!
Féltem egy kicsit,hogy milyen lesz!
Aztán mikor a kezemben fogtam,nagyon jó érzés volt,onnantól kezdve naponta jártam át babázni amíg az enyémek suliban,oviban voltak!Örök hála érte a barátnőmnek,hogy nem vágott ki! :oops:
Vendég

Lei!

Nekem a mai nap a 92. :roll:
Azért is mondtam ha a héten meg is jön,akkor is mindenképp doki!
Szerintem hazamegyek a saját dokimhoz,aztán attól függ ő mit mond jöhet a hormonvizsgálat :roll: Bár lehet h ennyi idő kellett nekem h helyre álljon a szervezetem...

annus11

annus: hát a 92 nap az már tényleg sok....kíváncsi vagyok, mit fog mondani a dokid!!!

voltam patikában, vettem magneB-t. :) viszont azt vettem észre, hogy bármit eszem ebédre, egy órán belül iszonyatosan savas lesz a gyomrom.....már nem tudom, mit csináljak. Tök mindegy mit eszem. :cry: állandóan meg nem akarok zabálni....
lei

Lei-egyél 1-1 kekszet, hátha jobb lesz tőle...már csak 1 hét uh-ig??? :D

Annus-92 nap???? :roll: Az nagyon sok!!!
Vendég

Igen,tudom!
De szerintem már a 70 nap is sok volt,a doki meg azt mondta várjak...másnak meg 55 napnál beindítják?Nem tudom melyik a jobb :roll:

Na de úgy néz ki most megjött...kíváncsi leszek h meddig tart,milyen intenzitással...Szóval most örülök mint majom a farkának :lol: (de még csak halkan)

Egyébként meg azon gondolkozom,h pl szülés után is vki hónapokat vár h megjöjjön,másnak meg pár hét és kész.Pl öcsém és köztem csak 10 hónap korkülöbség van... :wink:

Na küldök egy cuki képet mindenki örömére! Kép

annus11

hát igen, nekem is van egy ismerősöm, aki a szülés után vagy másfél évig nem menstruált. A két gyerek között van is vagy 3 év korkülönbség.

zsibi: most párizsis zsemlét eszem éppen :)
lei

ma volt egy kis barna, de nagyon kis pici, meg szúrt is a hasam. Most bevettem két MagneB6-ot, várom, hogy elmúljon.....
izgulok!!! :oops:
lei

Lei-csak nyugi...tudom ezt könnyű mondani...de tényleg! Inkább eszegessél... :lol: addig se gondolkodsz! :wink:
Képzeld a lányomnál a vidámparkban mikor leszálltam a hullámvasútról, akkor lett barnázás...marhára be@szartam!!! De látod nem lett belőle semmi baj, szerintem ezt a stressz is előhozhatja... Remélem 1-2 héten belül teljesen meg fogsz nyugodni...tudom hogy a kövi uh. után már nem leszel ilyen ideges!

Annus-remélem ez már rendes mensi!!! Drukkolok...
Vendég

tudom, csak nyugizzak!!! De minden egyes benyillalásnál rámjön a frász, hogy mi van ha......aztán gyorsan elhessegetem az ilyen gondolatokat és győzködöm magamat, hogy minden rendben.

Beszéltem egy patikával és rendelnek nekem Hipp Natal Aktív szirupot. Remélem tényleg olyan jó, mint amit mondanak róla. Csak mert a Gravida tuti, hogy hozzájárul a hányingeremhez.
NA majd kiderül, hogy jobban leszek-e tőle.....aztán persze lehet, hogy pont akkor már amúgy is elmúlik a hányingeres idpszak és akkor nem fogom tudni, hogy tényleg a Hipp miatt vagyok-e jobban... 8) Ez olyan Murphy :roll:
lei

Lei-sok jót hallottam már a Hipp-ről, biztos jobb lesz, mint a Gravida v. az Elevit...bár már tényleg nem sokáig leszel hányingeres pár hét és vissza sem emlékszel a rókacsaládra! :D
Vendég

Lei!

Én is vettem Hipp Natal-t, de sajnos azt is kihánytam 5 perc után :roll: . A vitaminokat kb. a 11-12. héttől tudtam úgy bevenni, hogy megmaradjanak legalább egy fél órát ( addig feküdtem mozdulatlanul :lol: )
Mikor mész UH-ra? Barnázással kapcsolatban ne aggódj, az semmiképpen nem tesz jól a babának.Bíznod kell, hogy minden jó lesz :wink: Pihenj sokat!

Kép
kimma

Sziasztok lányok!Köszi a biztatást a főnökkel kapcsolatban majd megfogadom!!!

Zsibima:hogy tetszik a párodnak az új meló???Szereti csinálni???

Lei:Pihengessél,Barnázgatás attól is van amikor a méhlepény kialakulóban van és tapad fel a méh falára az okoz kis barnázgatást rózsaszínű vérzést.Nekem ezt mondta a dokim.Én is barnáztam,sőt véreztem is és semmi baja nem volt Dominak annó.
Gyomrodra tényleg jó egy kis keksz,vagy a Renit is kipróbálhatod azt lehet szedni kismamáknak is.

Holnap az oviban farsangi bál lesz ,és az én fiam kisbírónak készül valódi paraszt ruha lesz rajta.Majd teszek fel képet ha lesznek. :D

KépKép
henka76

Henka-várjuk a képeket!!! :D A párom nem szereti csinálni a vendéglátózást, elvileg csak pár hónapig kell, mert a volt főnöke felesége a balatonnál nyit egy rehabilitációs központot, ahol ő lesz a kisfőnök...már mondtam is neki, hogy melóba menet majd rakjon ki a balaton parton hajnalban, egész nap fürdök, napozok, este meg elkoktélozgatok a parton, aztán éjjel felvesz és jöhetünk együtt haza! :lol: Na álmodik a nyomor...
Honnan szedtél a fiadnak valódi kisméretű paraszt ruhát??
Vendég

Sziasztok!

Baba nagyon örülök neked! Vigyázz magatokra! Hát te aztán biztosra mentél most :lol:

Én pedig 5 hét 6 napos vagyok :D Tegnap megvolt az UH. Doki szerint nagy a vetélés esélye így harmadszori próbálkozásra, de ha betartom az ő utasításait, akkor minden rendben lesz... Van egy halom gyógyszer, plusz pihi. Ki akart írni, de épp olyan helyzetben vagyok melóügyileg, hogy nem tudtam kiiratni magam. Majd óvatosan...
Két hét múlva kontroll, remélem ott már lesz szívhang is és szépen fog fejlődni a baby!

Drukkoljatok nekem, most nagy a félsz bennem....

Rönééé

Kép
röné

Sziasztok lányok!

Műtét után 5. hétre megjött :-))) Nem mentem még kontrollra, majd a 6. héten. Szövettan még mindig nincs. :-((((

Holnap (febr1) kezdek dolgozni. Nagyon nem várom. Majd meglátjuk, hogy hogyan tovább. Mindenesetre szuper, hogy a párom maximálisan mellettem áll bárhogy döntök.
Ja, és Ő még NAGYON szeretne babát:-))))

Puszi mindenkinek
mkiki

Lei!
Sok pihi és nem lesz gond!Nyugi!

Zsibima!
Balaton felé vegyetek fel engem is! :lol:

Röné!
Nagy -nagy gratula!!!Te is vigyázz magadra!Sok pihenés!!!

Mkiki!
Remélem hamarosan újra próbálkozhattok!Tök jó h a párod is támogat ebben! :wink:

Henka!
Neked meg kitartást a munkához!A farsangi képet meg várjuk!Már el is képzeltem a "kisbírót" :lol:

Engem meg tegnap felbosszantottak,de majd elmesélem később!

Szép napot mindenkinek!!!

annus11

Sziasztok!
Sajnalatos modon szeretnek hozzatok csatlakozni. Bar nem hiszem, hogy barki is tudna segiteni ilyen helyzetben, de talan a sok pozitiv tortenetek es tapasztalatok alapjan kicsit jobb lenne nekem is.
Elso terhessegem volt. Most hetfon, Jan 28-an mentunk az elso UH, eppen 12 hetes terhesen. Nem volt 0. UH, mert a doki nem tartotta fontosnak. Minden rendben volt egyebkent, nem vereztem, nem gorcsoltem. Talan tul jol is voltam. Mindig mondtam, hogy lehet nem is vagyok terhes, mert nem volt hanyingerem, nem szedultem, minden OK volt.
Igy mar nagyon vartuk az elso UH, hogy vegre lathassuk, es vegre elhigyjem, hogy terhes vagyok.
Aztan jott a derult egbol a villamcsapas. Nem volt mar csak ures petezsak. Azt hiszem ezt soha nem fogom tudni elfelejteni, ha lecsukom a szemem, mindig magam elott latom.
Potyogtak a konnyeim mikor mentem ki a rendelobol, a parom pedig kint vart. Hat szornyu volt. Aztan irany a doki. Ot is megviselte a dolog. Mondta, hogy gyorsan tul leszunk rajta. Kedden reggel ehgyomorra fel is tette a tagitot, majd du 1-kor befejeztek a terhessegem. Azt mondtak, hogy meretei alapjan 8 hetes embrio volt. De hogy ,mi tortenhetett, senki nem tudja.
Utana mar jobban ereztem magam, megkonnyebbultem. De ha egyedul vagyok szornyu erzes fog el.
Azt modta a doki, hogy 4 het mulva megjon a mensesem es utana ujra probalkozhatun, ha eleg erosnek erezzuk magunkat.
De felek tole, ugyanakkor alig birom kivarni azt a 4 hetet. Egy orokkevalosag.
Nektek a veteles utan rendesen megjott a mensesetek?
Latom mar tobben babat vartok, mennyi ido utan sikerult teherbe esnetek? Tudom ez egyenenkent valtozik. Lelkileg tul lehet ezt elni?
Koszonom, hogy "meghallgattatok".
Eszter
eperke25

Szia Eszter!

Ilyenkor nem is találom a szavakat...Pedig itt mindenki átélte azt amit te is :( A legjobb helyre jöttél!
Furi h a 12.hétig nem volt uh...de ezen kár is rágódni!Mivel semmi tünet nem volt,max hamarabb észreveszik :?

Nekem okt 30án volt a műtét,kb 6 hetes voltam.És nekem a műtét óta most jött meg először...de általában 4-6 hét után megjön.Érdekes h a doki azt mondta rögtön próbálkozhattok,általában 3 hónap várakozást szoktak mondani.

Az h lelkileg ezen túl lehet e lenni és h mikor az egyéni.Az biztos h adj időt magadnak!!!És csak akkor próbálkozzatok h ez sikerült,mert a baba megérzi h nincs minden rendben,és nem is fog jönni!És akkor csak próbálkoztok,próbálkoztok és nem sikerül...az megint lehangoló :(

Ha bármi van nyugodtan írj ide,lesznek hullámvölgyek,lesz h egész jól vagy,majd vmitől megint rossz kedved lesz...mi meghallgatunk,hisz ezt csak az tudja aki ezen átment...

Na jó,többet nem szónokolok.
Sajnálom h te is csatlakozol hozzánk :cry:

annus11

hali csajok

röné

gratulálok! nagyon örülök nektek! :D egyszerre fogunk pocakosodni :lol:

eperke25

nagyon sajnálom, ami történt! tudom, mit érzel most, én a 23. hetes kislányomat veszítettem el :cry: nekünk fél évet mondtak az újrakezdésnek annó, de a 6 hetes kontrolon már szépen rendben látott a dokim mindnent! az mondta, hogy tőle zöld az út, 3 pirim volt, a negyedik tegnapelőtt nem jött meg :lol: :lol: hidd el, hamar eljön az új lehetőség! ne keseregj! 4 hét az semmi! én is majd bele döglöttem, főleg, hogy kellett 2 hónap, míg fizikailag is megerősödtem, mert 4 nap vajúdás után majdnem ott maradtam én is, de élek,rendbe jöttem, és várjuk az új csodát, aki már nagyon remélem, hogy itt ül a pocimban! :D kitartást! bízz a Jó Istenben! Segít nekünk! csak pozítivan! :wink:
Vendég

Sziasztok

eperke nagyon sajnálom ami veled történt. Nekem december 20-án volt a műtétem, 7 hetes terhesen az uh mutatta hogy üres a petezsák. Nekem is 3 hónapot mondott a dokim először, de aztán most voltam uh-on hétfőnmert még mindig nem jött meg, és azt mondta hogy most ha megjön akkor utána indulhat a projekt, mert a méhnyálkahártya teljesen helyre jött.
Én azt mondom hogy fel a fejjel, tudom nagyon nehéz, nekem is az első 2 hét volt a lerosszabb, de aztán fokozatosan javultam. Most már teljesen jól érzem magam, és nem bírnék várni egy percet sem. Kaptam gyógyszert amitől jövőhéten megjön, és utána szabad a pálya. Már alig várom.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

szia eperke!
mikor olvastam az írásodatteljesen azt hittem, hogy a saját történetemet olvasom. Nekem is első baba lett volna, 8 hetesen halt el a magzat és semmi jele nem volt, hogy baj lenne, nem volt görcs, vagy vérzés, nekem is a 12. heti UH-n derült ki, hogy nincs szívhang. azt a képet a monitoron, amikor láttam a babát és nem mozgott, sohasem fogom elfelejteni. Most már úgy nyugtatom magam, hogy szépen elaludt szegényke.
Nekem az 5. héten volt egy UH, hogy kizárják a méhen kívüli terhességet, de akkor még csak a petezsák látszott.
A műtét után nekem 42 napra jött meg a mensi először. Hangulatilag először nagyon jól voltam, mintha tiszta lappal indulnék, tele voltam energiával, aztán hetek múlva teljesen magam alá zuhantam. Szóval a lelki hullámvölgyek előfordulnak sajnos. Én próbáltam magammal törődni, elkezdtem jógázni, ittam málnalevél teát, hogy minél előbb rendbejöjjön a méhem.
És láss csodát január elsején már pozitívat teszteltem. nem is jött meg a mensi másodszor a műtét után már. Most 11 hetes terhes vagyok. A doki nekem is azt mondta, hogy az első mensi után próbálkozzunk nyugodtan.
De ez mindig egyéntől függ, meg a lelki állapottól, ezért mondanak 3 hónapot, hogy lelkileg felépüljünk. Kitartás Eszter és türelem! Próbálj meg a következő babára gondolni és ne a múltra!
lei

kimma: rendeltem Hipp Natalt, holnap kipróbálom, majd megírom milyen. Viszont ma nem vettem be Gravidát, mert kíváncsi vagyok, hogy így is lesz-e hányingerem. Egy próbát megér :)

Ma reggel is szúrkált a hasam alul, de most már jobb. próbélok nem sokat mozgolódni, itt ülök a gépnél és nem rohangálok nagyon.
lei

Sziasztok!

Eperke!
Sajnálom,hogy Neked is csatlakoznod "kellett" ide!
De itt jó helyen vagy!
Igen,túl lehet élni,csak nehezen! :cry:
Az,hogy kinek mikor jön meng mint láthatod a fentiekből,egyénenként változó!

Furi,hogy nem csináltak eddig UH-t,és az is,hogy csak 4 hetet kell várni! :shock:

De most nem osztom az eszet! :oops:

Hát csajok,szépen lassan mindenki bebabásodik! :lol:

Aki még nem annak ezt küldöm!
(Halkan jegyezném meg,hogy a múltkori babaesőm is használt! :wink: )

Kép
Vendég

Alziza!

Na igen,a babaeső!
Eddig a hormonmumus voltál,most meg a babaesőt küldöd mindig...gyanus vagy te nekem,kis boszi :wink:

Nekem meg görcsoldót kellet bevenem...5 éve nem volt ilyen!Apró örömök az életben 8)

annus11

Annus!
Ez azt jelenti,hogy akkor normálisan vérzel?
Az jó! :wink:
Vendég

Ja!

Maradnék hormonmumus,mint többen írtátok ez állítólag jó!
Remélem,hogy igen,mert ez a cél.
De az újakat nem rohannám le,azt hiszem,azért annyira nem akarok mumuskodni! :oops:
Vendég

Röné, Baba!

Gratulálok és nagyon-nagyon örülök nektek! :D :D :D
Vigyázzatok magatokra! :wink:

Kép
kimma

Eszter!

Én is sajnálom hogy itt vagy :(
De itt tényleg mindenki egytől egyig tudja hogy mit érzel és nem csak próbálja beleéleni magát...
Szal bármikor gyere akár haörömhírrel,akár bánattal...mindig találszmegnyugvást!!

És hogy mennyit kell várni,Hát ez tényleg egyénfüggő...Nkem a műtét után 35 napra jött meg egyszer és azóta sem :wink: Már 33 hetes Olivérke a pocakban.Neked kell tudni hogy készen állsz-e az újabb babára lelkileg..Az biztos,hogy az igazi vígaszt úgyis csak egy újabb baba fogja neked megadni!!Ez tuti!!!Egyébként a szervezeted úgyis" tudja" ,hogy mikor áll készen egy újabb terhességre.
Kitartás!!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Alziza!

Szerintem is maradj hormonmumus, nagyon jól végzed mumusos dolgaidat :wink: Az újak meg majd megszokják :D

Eperke!
Sajnálom, hogy neked is csatlakoznod kellett ide :( , de hidd el, hogy az élet kárpótolni fog hamarosan egy egészséges babával!Addig is gyere minél gyakrabban, nagyon segítőkész,hozzáértő kis csapat van itt :wink:

Kép
kimma

Kedves Mindenki,
Koszonom szepen a biztato szavak, jo olyanokkal beszelgetni, akik mar tulestek ezeken a dolgokon.
Probalok en is pozitivan nezni a vilagot es a jovore koncentralni. Talan en erosebb vagyok, de a parom nagyon maga alatt van, remelem az elso mensesig sikerul majd helyrehoznom. Szeretnem majd elvinni egy hosszu hetvegere kikapcsolodni.
Igazan jo olvasni a pozitiv peldakat.
Bizom benne, hogy nekunk is sikerul minel elobb az uj baba.

Koszonom!
Eszter
eperke25

Eperke-nagyon sajnálom ami történt veled... :cry: Nekem is üres volt a petezsákom, csak én vagy 4 uh-on voltam és sose akart benne lenni senki... :cry:
Egyébként a lehető legjobb helyre jöttél! Itt mindenkit szerintem helyre rázott a többiek tapasztalata, kedvessége, erőt adunk egymásnak!!!
Most egy darabig biztos nem fogod jól érezni magad, de nézd mennyien babásodtak műtét után pár hónappal!!!
Ez adjon erőt neked!!!
Mensiről: mindenkinek máskor jött meg először szerintem, de általában 6 héten belül...nekem 35 nap volt.
(egyébként az első babámmal nekem is a 12 héten derült ki ugyanez, de azóta már van egy 14 éves lányom :D )

Remélem hamar sikerül feldolgoznod a történteket!!! Gyere minél sűrűbben hozzánk!!!

Annus-hogy tud az ember örülni egy kis görcsnek! Mivel idegesítettek fel???

Röné-nagyon drukkolok!!! Egy kis meló nem árthat, ha nem stresszeled magad! Meg talán az idő is hamarabb telik, és nem is "agyalsz" annyit! :D Meglátod hamar elmegy az idő a 12. hétig!!! :D

Alziza-mumuskodjál légyszi!!! :D Szerintem az újak is kiváncsiak a tapasztalataidra és igenis szükség van a tanácsaidra!
Vendég

Kimma,Zsibima! :lol:
Arik vagytok! :wink:
Vendég

Zsibima!
A lényeg h úgy döntöttem én senkinek nem mondom el ha terhes leszek...sőt!Még le is tagadom majd,még akkor is ha már olyan nagy pocim lesz mint a ház!
Egyenlőre még csak magamban bosszankodom :twisted:

annus11

annus: tudod, milyen nehéz ezt magadban tartani???? Én már nagyon nem bírom titkolni. Pedig senkinek nem mondtuk még el a környezetünkben. Már szinte szétrobbanok, hogy még a családban sem mondhatom el a 13. hétig minimum...... :? De erősnek kell lennem, mert hát tényleg megfogadtuk párommal, hogy most nem kiabáljuk el túl korán.
lei

Igen,tudom!
De mikor olyanokat mondanak egyesek...Inkább hallgatok,minthogy azt hallgassam h túl fiatal vagyok,meg mért nem várok még stb...Na persze nektek elmondanám :wink:
Csak a család...na mindegy!

Képzeljétek kedden megyek dokihoz!A sajátomhoz!!!Alig várom,remélem jókat fog mondani!Ennek a nőnek még a hangja is olyan megnyugtató!Már most jobban vagyok ha csak rágondolok...
Azon filózok hogy tudnám megoldani h hozzá járjak...Ingyen utazom vonaton,csak 100 km..de annyi hátránya van...
Ezek az orvosok,olyan nehéz találni vki szimpit :roll:

annus11

ne is mond, én is aggódok, hogy milyen lesz az a doki, akit a sajátom fog ajánlani maga helyett. Mi van, ha nem lesz szimpi? Akkor kereshetek újat????
Már előre aggódom....a kórházról már ne is beszéljünk.
lei

annus: amúgy hány éves vagy, ha nem vagyok indiszkrét? egyébként meg le kell kakkantani ki mit mond. Nem az a lényeg, hogy mit mondanak az emberek körülötted, hanem, hogy TE hogy érzed, és mit akarsz.
lei

25 leszek...szerintem pont jó!
:lol:

annus11

Annus-egyetértek Leivel: sz@rni mindenkire, az a fontos amit te és a párod akartok!!!

Orvos: jövő hét szerdán megyek én is, olyan nagy reményekkel, hogy azt elmondani sem tudom nektek!!! :lol: Kivizsgáltatom magam...
(és ezt Alzizának alias Hormonmumusnak köszönhetem!!! :lol: :lol: :lol: )
Vendég

Zsibima!

Az jó!!Majd számolj be róla h miket csináltak,meg persze az eredményekről is.De ezt mondanom se kell :wink:
Én is beszélek a dokimmal,aztán amit ő mond úgy lesz!Ámen! :lol:

annus11

Annus-25???? Szemtelenség.... :lol: :lol: :lol: Az öcsém 26 és őt pelenkáztam!!! :lol:
Amúgy pont jó a korod természetesen az első szüléshez! Én 22 voltam...de nyugtassatok meg hogy a másodikhoz nem vagyok olyan nagyon öreg!!! :lol: (mert mindig ezen paráztatom magam: a koromon)
Vendég

De hogy vagy öreg!
Csak rád kell nézni!!Sugárzik belőled a fiatalság!Inkább legyél büszke h simán letagadhatsz 10 évet! :wink:

annus11

Annus-csak az a baj, hogy a sejtjeim, petéim, na szóval az egész belsőm, nem tudja, hogy kivülről nem vagyok 36...szóval szólni kéne nekik is :lol: De azért reménykedem...csak összejön ketteske...
Vendég

Eszter, nagyon sajnálom, ami veled történt. Mi a 12 hetes uh-on tudtuk meg, hogy nincs szívhang. Ez december 7-én volt. Előtte semmi probléma. Derüt égből villámcsapásként ért mindkettőnket. Még aznap megműtöttek. Nagyon fáj még most is, de egyre kevesebbet vagyok mélyponton és igyekszem előre nézni és már nem tabu téma a baba. Eleinte nagyon nehezen viseltem. Ma már viccelődünk, hogy a párom ne a kocsikat, hanem a babakocsikat szemlézze a neten, mert szükségünk lesz rá hamarosan, mire ő legutóbb azt válaszolta, hogy azt már kiválasztotta:) Szóval idpvel már könnyebb lesz előre tekinteni, de sosem fogod elfelejteni azt a csöpséget. Egyetlen pillanatát sem. És sokszor fognak padlóra küldeni a kedves doktor urak, vagy éppen a barátok, a család, a kollégák. Nem rosszindulatból, csak nem tudnak ők sem mit kezdeni a helyzettel és elég sután tudnak vígasztalni. Azért is jó ez a fórum, mert nem néznek marslakónak az érzéseid miatt. Szóval sok erőt és kitartást kívánok neked, nektek és menj el kivizsgálásra. Legalább egy vérvétel, de amire rá tudod venni a dokidat azt mindent! Hogy megnyugodj. Arra mindenképpen jó és telik az idő is.

Zsibima: még legalább két apró bébire van energiád, abból, ahogy megismertelek és szerintem ez nem kortól függ: Éppen ma olvastam egy nőciről, aki 46 évesen a hatodik gyerekét várja. Tiszteletreméltó szerintem. Te jutottál eszembe, hogy te ilyen pimaszul fiatalon aggódsz, ő meg 46 évesen szül.
Egyébként kiváncsi vagyok, hogy milyen lesz a kivizsgálásod, majd oszd meg velünk légyszi.

Én szerdán voltam vérvételen, de sajnos még nem tudtam elmenni az eredményemért, mert képtelen vagyok 6ig odaérni, annyi most a munka :( Pedig nagyon kiváncsi vagyok rá. Annyi mindent néztek. A pajzsmirigynek majd csak két hét múlva lesz eredménye, de azt a háziorvosomnak küldik. Mondjuk a vénámat teljesen szétlőtték. Olyan vagyok mint valami drogos és fáj is.

Csütörtökön megyek én is nőgyogyihoz, remélem ő felírja a Gynevacot, mert a háziorvosom azt mondta, hogy ugyan hallott már róla, és nincs semmi kockázata, de ő jobbnak látja, ha a nőgyógyász szakorvos írja fel. Hát ez korrekt volt azt hiszem -tiszteletben kell tartanom a véleményét, de nem voltam boldog tőle.

MOst megint össze vagyok zavarodva, akkor most mégsem kell feltétlenül 3 hónapot várni? :shock:

Lei, mi az a málnalevél tea és mire jó? Boszorkányok vagytok aztán ilyeneket titkoltok?! :lol: :shock: Egyébként szerintem a munka nem árt, de próbálj meg többször felállni, sétálni valami ürüggyel, mert az sem jó, ha sokat ülsz és nyomod a pocakodat. Egyébként én is szedem a Gravidát és én nem vagyok rosszul.De gondolom mindenkinél más és én még nem vagyok terhes:)

A dokin én is gondolkodom. Most azt találtam ki, hogy elmegyek a sajátomhoz és elmegyek egy másikhoz is. Olyanhoz, aki szülést is vezet, mert remélem szükség lesz arra is előbb utóbb.

Tényleg azt szerintetek lehet kérni, hogy megnézzen a doki ultrahangon is?

Kép
wruska

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?