Jó reggelt!!!
Csodásan átaludtam az éjszakát, no persze Balázs is
21-6-ig ... szerintem ő is nagyon kifáradt az utóbbi 3 nap kevés alvása és sok sírása miatt!!!
Ági: Szerintem is kevés ennyi alvás, nekem is ez volt a gondom! Nekem bejött a rendszer és az önálló elalvás ... bár mostanában azt érzem kezd ez is "tönkre menni" - már nem alszik el olyan könnyen! Sokáig van, hogy ott állok a kiságy mellett és simizem a hátát, puszilgatom az arcocskáját ... nem lehet ölben sokat még egy jó darabig a derekam miatt!
Szerintem altatáskor vidd csendes, nyugis helyre, te se beszélj hozzá, csak simogasd, puszilgasd ... nekem így mindig könyebben elalszik...
...ha pedig 45 perc után ébred és picit sír, tényleg próbálj meg nem bemenni hozzá!!! (5-10 percet) Többnyire vissza fog aludni!!! Ha nem, akkor is ráérsz kivenni! Nekünk ezzel a módszerrel oldódott meg a kevés alvás problémája ... mert van, hogy félkómában sír ilyenkor, mikor nem a mély alvási szakaszban van...
...ami pedig az éjszakai ébredést illeti, Balázs is a mai napig megébred hajnali 3-kor, de mivel nem megyek oda hozzá, így 5 percen belül alszik tovább (normál esetben, nem az elmúlt 2 éjszakára gondoltam
)...elvileg egy 3 hónapos baba már minden gond nélkül át tudja aludni az éjszakát, ha napközben eszik eleget... persze nálatok lehet, h tök más a helyzet!!!!
Amúgy, ha Anna ébren van jókedvű v sírós? Mert a mi doki nénink szerint, hs jókedvű és jól eljátszik ... akkor lehet elég ennyi alvás i!!! Hát?
Meg érdemes figyelni, h mikor nyugszik meg, tűnik fáradtnak és akkor letenni ... hamar túllendül Balázs is és ha nem teszem le időbe akkor még órákig nincs alvás...
Kamilla teát itatom én Balázzsal minden tápszeres étkezés előtt 40-50 ml-t ... és így jön ilyen brutál nehezen a kaki!!!
Azt hiszem ki fogom próbálni az almalét... először veszek bolti bio babaitalba ... és ha beválik nekilátok az itthoni "gyártás"-nak...
Amúgy is mihamarabb gondoltam elkezdem a hozzátáplálást ..... a tápszert kiváltani gyümire ... akkor biztos rendbejön a széklet!
Na, megyek fexem ... hülye derekam!!!!!!!!!!!!!!!!