Új privát üzeneted érkezett!

niki: mi néztünk olyat. ÉN NAGYON NAGYON LEBESZÉLNÉLEK RÓLA!
kerekpocak

1. rémisztő, h minden babának saját au-pairje van, de az minden alkalommal más.
+ itt a babysitterek fizetnek, h megkapják a babaysitteres engedélyt, az anyukák meg fizetnek, h odajárjon a gyerek. szal két helyről húznak le pénzt. + a barátnőm dolgozott ilyen helyen ő szerinte belülről is szar egy ilyen. mi menekültünk onnan. (www.aupairkft.hu) asszem.
kerekpocak

marcsi: de van abölcsi (ez a régi) és az új, ami miniovi is. szal nem a régi a miniovi.
kerekpocak

ja niki: az ivós képen hasonlít samura (de ezt úgy értem, h a vonásai. meg a szinei. nem úgy, h fiús.)
kerekpocak

Vagyok ám, csak nem sokat aludtunk mostanság ... és ez a hülye derekam sem az igazi! Már türelmetlen vagyok magammal szemben és sajnos Balázzsal is!

Fatima: Ami a találkozót illeti, én is nagyon szívesen összejönnék Veletek, szervezzük meg, találjuk ki ... ha megvárjuk a jóidőt még a szabadban is leget, pokrócos party - ahogy Ági javasolta még jó pár napja!!!

Zizi: Én el tudom képzelni a 10 kg feletti pluszt - rajtam is bőven van ... sajnos a kamilla teát hiába itatom már 2 héte Balázzsal ... széklet ugyanúgy kb 3 naponta és akkor is csak lázmérővel, rettentő nehezen, keservesen. Nem tudom mi lehet... mit tegyek, majd hétfőn doki nénit megkérdezem, mikor megyünk oltásra!!!

Ági: Annácska mióta kap csak tápcsit?! És neki minden okés a székletével, nincs szorulása?! Vagy volt átállásos gond?! Ha van ötleted, tapasztalatod mondd el...

Na megyek bedőlök az ágyba, hátha több alvás lesz ... rettentő sok nyál, sok sírás és éberség ... de persze hiába tapizom az ínyét mint vmi hülye semmi nyoma a fognak ... remélem nem tart soká. Épp örültem, hogy végig alussza az éjszakát és tessék... :roll:

Jó éjt nektek...

Kép
bogen

Zsófi, köszi.
A sógornőm oda járatja a fiát (XVI. ker.), ő nem panaszkodott eddig.
De jó tudni, h. mennek ott a dolgok.
Bennem felmerült, h. hátha jó lehet ez is. Azért szívesen megnéznék egy ilyet. Mondjuk az nem tetszene, ha minden nap más aupair lenne a gyerekemmel.

Kép
niki30

Nem tudok most jönni csajok, pedig most annyit tudnék írni. De olyan hulla vagyok, hogy már szinte hányingerem van. Mondjuk sztem az az iszonyat fejfájástól van. :(

Niki! Emlékszel pont skype-on mondtam + ide is írtam, hogy milyen csodálatos éjjelünk volt tegnap előtt. Na erre tegnap alig aludtunk. Tarek rengeteget ébredt és nagyon keservesen sírt. Ilyen még nem volt. :( Ha ébredt is, ki se kellett venni, csak simi és cumi, aztán annyi. De most... :evil: :evil: :evil:

Na megyek is. Majd holnap.... ááááááááááááááááááá

fatima

niki: biztos minden hely más. ez, amit küldtem, rémes volt. még annál is rosszabb!!

FATIMA, BOGI KITARTÁST!!!!!!!!!!!!!!!
kerekpocak

Na gyorsan, most van egy kis időm.
Igen, még nekem is pici Janika, de mégis olyan furcsa hogy szinte napról napra látom, hogy mennyit nő, és fejlődik, és rengetek képet csinálok róla, mert mindig attól félek, hogy olyan hamar elrepül az idő...
:roll:
Emma nagyon ügyesen iszik abból a pohárból, és minden képen van rajta valami rózsaszín olyan aranyos, igazi kis csajszis :lol: . A férjem nálunk ragaszkodott eleinte ahhoz hogy minde tiszta kék legyen.De mostmár annyira nem.
ZIZI: tényleg nagyon szép a házatok a kerttel együtt. A kocsi nekünk sem akadály,egyébként mi is kertes házban lakunk csak a mi kertünk még nemigazán "gyerekbarát" (szikladarabok stb..)
szerintem a kutya ott van mögöttetek a bevezető úton, a cserepeknél, egy kis fekete.
Én is szolgálok egy "hajégnekállós" sztorival. A múltkor krémtúrót ettem és a hordozóban ült Janika mellettem, és lehet hogy hülyének néztek, de szinte kinézte a számból, és nem bírtam ki adtam neki. nagyon ízlett neki, de csak egy picit kapott. :wink:
Bogen: eleinte mi is hasfájósak voltunk, a doktornő ajánlotta az Infacolt, na az semmit nem ért, és az egyik ismerősünk mondta hogy próbáljuk ki az Espumisan szirupot, kimondottan csecsemőknek. Nekünk nagyon bejött, lekopogom kopp kopp kopp, ök jó van széklet és puki is és nincs hasfájás.
Pandi boldog hófordulót Kép

KépKépKép
szilvianya23

sziasztok!
gyors bekuki es mennyien irtak

Emmacska gyonyoru mint mindig, Janika nagyon aranyos, Luca baba szepseges :) jo ennyi szep fotot latni

Zizi nagyon jo lenne ha osszejonne ez a tali nekem sem gond az auto es en is bevalalok egy mama baba parost ha szukseges

Bogi Anna baba sajnos ez evtol csak tapszert kap most nem reszletezem mert errol mar hosszasan szo volt... en is ereztem hogy nem olyan jo ez a kis pocaknak de azert eleg simman ment a dolog. A tegnap pl. nem volt kaki de mire ma elkeszult a kamilla tea arra mar egy hatalmas sikeredett :D jelzem azert ha nincs kaki egy nap mar sokkal nyugosebb a csaj. En is ilyenkor probalom hogy megmerem a homersekletet de nem eroltetem.

Na szoval nekem nincs tapasztalatom, szerencsere, de egy baratnom akinek ua idos a kisbabaja mint az enyem mar elso perctol kuzkodtek kaki gonddal, o is vegyestaplalt baba. A dokineni felirt neki glicerines kupot meg meg valamiket de a baratnom inkabb elkezdte adni az almat amitol allitolag rogton rendbe jott a dolog es minden nap volt kaki (akkor 6 hetes volt a baba). Azt mondta inkabb almat egyen a gyerek mint gyogyszert :roll: mostanra mar fozeleket is ad neki- hat nem tudom csak azert meseltem el hogy ilyen is van en nem tudom mit csinalnek de valszinu egy kis almale nem arthat :roll:

most megyek mert mindjar megerkeznek a vendeget... lehet hogy ritkabban jovok majd de azert belesek... :)

Az alvos kerdesemre nincs valasz?????

puszi jo ejszakat nektek agi

Kép
cica_1

Fatima, Bogi jo pihenest es szurkolok hogy javuljon a helyzet!

Kép
cica_1

ági: sztem kevés!
kerekpocak

Zsogi es van valami otleted hogy hogyan lehetne ravenni hogy tobbet aludjon?

Kép
cica_1

bocsi Zsofi

Kép
cica_1

klári, megadod megint a pulmonológus dokinéni telszámát?

ági ahoz tudni kellene részletesen, h mit hogyan csináltok, mi a napirendje stb stb.
kerekpocak

Megprobalom leirni a napirendunket, igaz ezt Anna alakitja:

Reggel 6 ebredes es kajalas aztan kb 1/2 2 ora jatek, foglalkozas utanna 30-45 perc alvas, ebredes es kaja ismet kb 1,5 ora ebrenlet aztan 30 perc alvas ebredes kaja 13-kor kaja es keszulodes levegozeshez, 14-kor indulas. Itt valtozo van hogy hamar elalszik de olyan is hogy meg 15-kor is ebren van es nyoszorog (ilyenkor hazajovunk es adok kajat aztan alszik 17:30-ig). Ha elalszik akkor miutan hazajovunk meg kiteszem a teraszra kb 16:30-ig aztan felveszem es kaja van hogy visszaalszik 17:30 ig van hogy csak kevesebbet es olyan is hogy semmenyit nem alszik furcsiig ami 19:30, 20:00 -kor szokott lenni. Furcsi elott meg kap egy kicsi kajat aztan furcsi, utanna kaja es altatas ez is valtozo hogy mikor alszik el de mondjuk 21-kor. 1-2 kozott ebredes eves es visszaalszik 6-ig.

Na szoval ez lenne a mi napirendunk, minden altatas olbe megy es min 15 percig tart.

Szerintetek mit kellene valtoztani???? (ezt Anna alakitotta ki maganak mivel benacska anyukaja nem volt kepes neki programot faragni) Sajnos az nekem nem megy hogy otthagyom hogy nyoszorogjon, sirjon...

Elore is koszi agi

Kép
cica_1

Szép termés van ma, és ez olyan jó!
Ne haragudjatok, de én is hulla vagyok, megint iszonyú éjszakánk volt! Majd jövök, és reagálok.
Jó éjt!

Nelly

Kép
breeki

Bogi,
ha napokig nincs kaka, és Bazsi ettől nyűgös (vagy Te :))) ) akkor cukrozd meg jól azt a teát! (ne sajnáld, álljon meg benne a kanál! -> ozmózis-jelenség: tömény oldat odabenn: bélfalon át víz vissza kívülről -> kaka kicsúszik.
Mondjuk ezt nem kellene minden nap eljátszani, csak ha nagyon esedékes. A hirtelen sok cukor ugyanis rendesen megterheli a hasnyálmirigyet (inzulin). Ez pillanatnyilag tutira segít.
Hosszútávon már más kérdés... én is valami kis gyümölcsre szavaznék (ne banánt, mert az fog!!!) vagy krumpli? de valami rostos jót tenne...
zizi

Zizi
KépKép
Kép
1zizi

Fatima, nekem is fáj a fejem egész nap, nem lehet, h. a melegfront jön és ezt érzi Tarek is?

Zsófi, köszi, nekem is hiányzik, ha nem tudok jönni.
ja értem már a miniovi vs. jelenlegi bölcsi.
azt a verziót, h Ábris barátjával közös bébiszittyó az teljesen elvetett ötlet?

Niki, én nem tudok segíteni, nem hallottam még ilyenről. nincs vmelyikben nyílt nap, h. megnézhesd?

Marcsi

KépKép
alon

Ági,
figyelj, nehogy az ölben altatás miatt csinálj magadnak szemrehányást! Az enyémek ugyan egyedül alszanak el, de a kezdetektől fogva. A lényeg, hogy a megszokott dolgokon ne változtass.
Anyósom múltkor jófej akart lenni, és próbálta Vandát "elaltatni". Sajnos ez az én gyerekemnek azzal volt egyenértékű, hogy nem hagyják elaludni - így fél óra visítás után (gondoltam, akkor is sajnálom a gyereket, ha megsértődik, de szerencsére nem olyan) kiszabadítottam Vandát, letettem az ágyába, és ahogy a feje a párnára ért, aludt...
Szóval változtass bármit, de az elaltalási szokásokat ne, mert garantáltan megzavarja a gyereket, aki nem érti majd, hogy miért haragszanak rá, hogy már nincs altatás. Ebből az egyből e engedj, ha így alakítottátok ki, akkor így van, akárki akármit mond.
z

Zizi
KépKép
Kép
1zizi

Jó reggelt!!!
Csodásan átaludtam az éjszakát, no persze Balázs is :lol:
21-6-ig ... szerintem ő is nagyon kifáradt az utóbbi 3 nap kevés alvása és sok sírása miatt!!! :shock:

Ági: Szerintem is kevés ennyi alvás, nekem is ez volt a gondom! Nekem bejött a rendszer és az önálló elalvás ... bár mostanában azt érzem kezd ez is "tönkre menni" - már nem alszik el olyan könnyen! Sokáig van, hogy ott állok a kiságy mellett és simizem a hátát, puszilgatom az arcocskáját ... nem lehet ölben sokat még egy jó darabig a derekam miatt!
Szerintem altatáskor vidd csendes, nyugis helyre, te se beszélj hozzá, csak simogasd, puszilgasd ... nekem így mindig könyebben elalszik... :P ...ha pedig 45 perc után ébred és picit sír, tényleg próbálj meg nem bemenni hozzá!!! (5-10 percet) Többnyire vissza fog aludni!!! Ha nem, akkor is ráérsz kivenni! Nekünk ezzel a módszerrel oldódott meg a kevés alvás problémája ... mert van, hogy félkómában sír ilyenkor, mikor nem a mély alvási szakaszban van...
...ami pedig az éjszakai ébredést illeti, Balázs is a mai napig megébred hajnali 3-kor, de mivel nem megyek oda hozzá, így 5 percen belül alszik tovább (normál esetben, nem az elmúlt 2 éjszakára gondoltam :roll: )...elvileg egy 3 hónapos baba már minden gond nélkül át tudja aludni az éjszakát, ha napközben eszik eleget... persze nálatok lehet, h tök más a helyzet!!!!
Amúgy, ha Anna ébren van jókedvű v sírós? Mert a mi doki nénink szerint, hs jókedvű és jól eljátszik ... akkor lehet elég ennyi alvás i!!! Hát? :wink:
Meg érdemes figyelni, h mikor nyugszik meg, tűnik fáradtnak és akkor letenni ... hamar túllendül Balázs is és ha nem teszem le időbe akkor még órákig nincs alvás... :twisted:

Kamilla teát itatom én Balázzsal minden tápszeres étkezés előtt 40-50 ml-t ... és így jön ilyen brutál nehezen a kaki!!!
Azt hiszem ki fogom próbálni az almalét... először veszek bolti bio babaitalba ... és ha beválik nekilátok az itthoni "gyártás"-nak...
Amúgy is mihamarabb gondoltam elkezdem a hozzátáplálást ..... a tápszert kiváltani gyümire ... akkor biztos rendbejön a széklet! :oops:

Na, megyek fexem ... hülye derekam!!!!!!!!!!!!!!!! :evil:

Kép
bogen

Zsófi, itt árat nem is találtam.
A helyszín pedig pont jó lenne, közel a melóhelyemhez basszus.

Kép
niki30

Na csak egy gyors bekukk... aztán majd jövök később.

Az éjszakánk jó volt! :) De mondanom sem kell, hogy ettől még hulla vagyok. :( Most fektettem le Tareket. Megyek is utána én is, hátha valamelyest sikerül kipihennem magam.

Mindenre reagálok később, de egyet mindenképpen most szeretnék....

A TÁPSZER NEM TÖRVÉNYSZERŰEN OKOZ SZÉKREKEDÉST!!!

Az én fiam már 2 hónapja csak tápszeres, mármint más tejet nem kap. SOHA nem volt gondja a kakival. Vannak babák, akiknek ez alapból "gondot" okoz. Nem a tápszer a hibás!!! Szegéééény tápszer! Mindig úúúúgy bántjátok! Pedig mennyi haszna van! :) :)

fatima

niki: nézd meg. sztem szörnyű volt, szűk szobűák, amatőr nénik. ezek nem professzionális gondozónők, hanem egy 200 órás babysitter tanfolyamot végzett lányok/asszonyok. mi irtó lepusztultnak és lehangolónak találtukl. ár? 80 rugó per hó.

a környéken csak hasonló árfekvésű magánbölcsik vannak.

ági: most meló van, részletresen este írok.
kerekpocak

Hát az nagyon sok, annyit nem adnék.
Na igen, ez nekem is a bajom, h. ezek nem profik, ők csak (elnézést) bébiszitterek.

Fatima, pihend ki magad! Aludj egyet!

Kép
niki30

niki: van plé nagyon jó is, az a www.manovar.hu asszem. de az is ekörül van. a ráth györgy u-ban van állami, azt is dicsérik. oda májusban kell jelentkezni, nem szokott gond lenni a felvételivel. nekünk azért nem játszott, mert lekéstük a jelentkezést.

úgy döntöttem éjjel csabával, h samu marad. igaz, h drága, de ez a legjobb bölcsi közel s távol felszereltség, esztétika és GONDOZÓNÉNI szempontból. és samu szeretui ill. viszont. lés tudom, h sokba kerül, de samu a legfontosabb.
marcsi: néni vigyázós megoldás azért nem működik, mert hosszú távon (pl ha én is otthon vagyok) nem megoldható. valamint a barátnőm se örülne ha náluk lennének heti 1x, meg nekünk se fekszik annyira. venni kellene mégf 1et mindenből stb. plusz nekem nafgyon jól fog jönni- minden segítség nélkülözve, ugye- hogy heti 2 napot csak jónással vagyunk. szal ez is szempont.

szal nagyon dr5ága, de max szívom a fogamnat és vállalok még egy tanítványt. mert ugyanakkor tényleg nagyon jó.
kerekpocak

mhről írok és szar a billentyűzet- bocsi. :oops: :oops: :oops:
kerekpocak

ági ha 6kor kel anna, én utána visszatenném az ágyba. én samuval elkövettem azt a hibát, amikor kicsi volt h az első reggeli kelésnél úgy vettem, h kezdődika nap, pedig nem. ha nem tettem úgy h reggel van, ő se vette annak és 9-10ig még aludt. ezt mindenképpen bevezetném.

+ amit bogi írt: 30-40 perxc alvűás után ha nyüszizik, nem kapnám ki az ágyból- valszin csak azért ébred meg meret megszokta, h amikor felszines szakaszba ér (babáknál ez 45 percenként van) felébred nmert ha sír felveszed. várj kb 5 percet- hátha újra visszaalszik?
kerekpocak

Zsófi, ez ismerős. Ezt én is csináltam, míg kicsi volt Emma.
6-kor megébredt én pedig úgy tettem, mintha tényleg kezdődött volna a nap. Most már ha 6-kor ébred, akkor visszateszem még és így 7-8-ig elalszik.

Samu akkor marad. Mennyire drága az a drága? :oops:

Kép
niki30

35 plusz kaja
kerekpocak

Végülis a bébihotelhez képest nem drága. Nem? :wink:

Kép
niki30

Na akkor kezdem....

Klári! Mi idáig azért nem tudtunk Tarekkel olyan helyre menni, mint pl étterem, mert nem tudott ülni, így ha felébredt nem akart fekve maradni a babakocsiban. Az meg nekünk volt kényelmetlen, hogy kivegyük, mert akkor nem tudtunk enni! :) Viszont tök jó, hogy hamarosan már etetőszékben is el tud majd lenni és akár ott enni is! Már alig várom!!! :)

Tali ügyben! Engem egyáltalán nem zavar, ha olyan helyen vagyunk, ahol mások is vannak. Egy a fontos, hogy némileg azért tudjunk szeparálódni pl egy sarokba. Csak azért nehogy egy idegen gyerekét kezdjem el babusgatni! :lol: :lol: :wink: :lol: :lol:

Zizi meghívása nagyon szuper!!! De azzal nekem is az a bajom, hogy a jó idő még azért odébb van. Én meg már úgy beleéltem magam a taliba, hogy addig nem bírok várni! :) De ettől még menjünk majd hozzájuk is, de tényleg akkor, ha már szupi az idő!!! :) OK? Ja! ÉS GYÖNYÖRŰŰŰ HELYEN LAKTOK Zizi!!! :)

Ági! Szerintem is kevés Anna alvása. Én nem tudok okosat mondani. Tarek össze-vissza aludt amikor 'kicsi' volt. Mármint olyan értelemben, hogy jól aludt meg eleget is, de sosem egyforma idejűt. Egyik nap aludt 1.5 órát, másnap meg csak 45 percet stb. Aztán szépen kialakult, hogy napközben mostanra alszik durván 5 órát, éjjel meg este 9-től reggel 6-7-ig (egyszer ébred enni).

Na mégsem tudom most végigreagálni a hsz-okat. Hív Tarek. Majd jövök és folytatom később.

fatima

sziasztok

vendegek vannak ugy hogy most inkabb csak olvasok ezert bocsi

nagyon koszonom a tanacsokat most tettem le aludni Anna babat es meg is probalom nem rokton felvenni ha megebred, becsuktam az ajtot mert igy nem hallom annyira erosnek ha panaszkodik... proba cseresznye hatha

azt mar probaltam hogy nem inditjuk a napot de lehetetlen ha 5 vagy utanna ebred mar nem tudom visszaaltatni pedig tiszta kaba vagyok, muszaly vele foglalkozni kb. 2 orat

szerintem is be kellene iktatni egy Zizi elotti talit

na mennem kell de igerem egy het mulva aktivabb leszek addig csak hebe hoba
puszi mindenkinek
agi

Kép
cica_1

haha de niki ez 2 nap!!! egy héten és így ennyi. szal ha mindennap járna, akkor 80 lenne itt is...
kerekpocak

Zsófi:

Dr. Balogh Katalin : 06-23-445-480

Hétfő 13:30 - 15:30
Szerda 14:30 - 17:30

Ez a rendelő száma, és beutaló kell, bejelentkezni nem (nem szoktak valami sokan lenni)
Van egy másik dokinéni is, aki rendel, de azt nem ismerem.

Lányok, tök jó hogy így beindult a topik!!! Én ennek úgy örülök, olyan nyomasztó volt az elmúlt 1-2 hét :roll:

Ági - én is hagynám picit nyöszörögni. Azért az nem ugyanaz, mint mikor lila fejjel hörögve ordít. De lehet hogy azért nyöszörög mert altatja magát.

Fatima: mi a babakocsiban döntve ültettük, az már ment úgy 5 hónapostól asszem :wink: De a lényeg, hogy hónapról hónapra egyre több közös program megoldható, és ez sok erőt fog neked is adni. :wink:

Székrekedés: Amikor nekünk is kellett tápi, akkor nálunk is megjelent a székrekedés :arrow: cukros kamillatea :arrow: pár óra múlva brutál nyakigösszekakilás :lol:

Bogi:Az almalé fog!!!!! Viszont ha kompótnak főzöd, összeturmix, pár kanál lehet hogy segít.

Tali Zizi köszönjük a meghívást, elfogadjuk :wink:
Viszont addig is kéne egyet!! Majd agyalok rajta. Nem ismerem nagyon, de a Millenárison nincs valami fedett játszótér, vagy ilyesmi? Az viszonylag központi hely. :?:

Marcsi Lolókának kitartást a fogakhoz!!! És neked is :lol:

Klári
Kép
ganti

Na folytatom...

Szóval Ági csak azt tudom javasolni, hogy próbálj meg több mindent és hátha valamelyik bejön. Sajnos nem tudok egyet érteni Zizivel, mert pl az én fiam az elmúlt 7 hónapban rengeteget változott alvás téren is. Kb 1 hónapja nem igényli, hogy elaltassam (ami nálunk csak ölben odabújás volt :arrow: semmi ringatás stb). Most az jön be neki, ha álmosan leteszem a nagy ágyra és ott ő elalszik. Utána betehetem az ő ágyikójába. :) De majd rárérzel szerintem és rájöszz, hogy Anna mit szeretne. Az is lehet, hogy most csak ennyi az igénye, aztán 1 hét múlva meg több lesz. Ezek a kis manócskák nagyon kiszámíthatatlanok! :)

Ediske! Lucababa csodaszééép! Jajj de jó, ha végre lekerül az a fránya terpeszpelus és akkor majd mozoghat kedvére a kisasszony!

Szilvianya! De jóóó, hogy jöttél. Már kezdtem azt hinni, hogy megsértődtél amiért azt írtam a múltkor, hogy nem feltétlenül tartom minden szempontból jónak, ha csak dícsérnek bennünket. :oops: Remélem nem neheztelsz ezért rám. :roll:
Janika nagyon sokat nőtt!!! Nagyon cuki kiskrapek! Köszönjük a fotókat. És egyáltalán nem voltál sok! Gyere máskor is!!! :)

Zizi! Kutyát nem látok, de a cica sztem a járdán van (fekete), a kacsák meg a kép bal oldalán a kerítés mögött. Na? :)

fatima

Marcsi! Megmondtad a tutit!!! :lol: :lol: :lol: És osztom a véleményedet!
Mizujs Lolóval? Hogy érzi magát a bölcsiben? Minden OK fog-téren? Te mit dolgozol Marcsi?
[quote] írta:jót mosolyogtam azon, h a Gekkoban Tarek volt a vezér !
:arrow: :arrow: :arrow: Hát még én!!! :lol: :lol: :lol:

Zsófi! Olvastam, hogy már döntöttetek Csabával bölcsi ügyben. Szerintem jól döntöttetek. Fontos, hogy Samu most ne kerüljön új környezetbe és az is, hogy te majd Jónásra tudj 1-2 napot koncentrálni. Az viszont gáz, hogy ilyen sokba kerül, de hát mit tehettek? SZORÍTSÁTOK ÖSSZE A FOGATOKAT!!! :wink:

Niki! Emma milyen éééédes! Elképesztő! Olyan nagylány! :)
Bébihotelről nem hallottam. :( Más megoldás tényleg nem lesz?

fatima

Klári! Én is örülök, hogy megint írunk ezerrel! Na ugye, hogy van élet attól még hogy egy páran leléptek!!!! :)

fatima

Sziasztok!

Talán még emlékeztek ránk, irogattam ide korábban, aztán valahogy lemorzsolódtam! :oops: :roll: :oops: Most újra benéztem és látom, hogy milyen jó a hangulat és szívesen csatlakoznék- persze csak ha nem bánjátok! :lol: (nyugodtan mondjátok meg, ha nem ok. :!: :roll: )

Visszalapozgattam- őrület, hogy milyen szépek a gyerkőceitek, és mennyit nőttek mióta nem jártam itt!!! :lol: :shock:

Zsófi- hatalmas gratula a kis Jónáshoz!!! :lol: (egy cseppet le vagyok maradva :oops: :wink: ) Hogy bírod?

Szóval visszafogadnátok?? :?: :roll: :oops:

Üdv,

Zsu

Zsu
svs

Sziaaaaaaa Zsuuuuuuuuuuuuuu!

Nekem ugyan nem tűntél el, de nagyon örülnék, ha jönnél! :) Olyan jóóó lenne! GYERE GYERE!!!! :)

Csak aki nem tudja: mi Zsuval szinte egymás mellett lakunk (max 10 percre) és gyakran együtt sétálunk. :)
A kislánya, Emma, egy tündérbogár, aki olyan "amazon" (jó értelemben), hogy úgy leteremtette Tareket (amikor náluk voltunk :arrow: első talija a gyerkőcöknek), hogy Tarek sírva fakadt. Emma meg tőlem sírta el magát. :oops: :P :oops:

Na szóval gyere Zsu és mesélj a többieknek Emmáról, magatokról. Dicsekedjél. Van mit! :)

fatima

Szia Zsu!!

én is emlékszem rád :wink:

Gyere amikor tudsz!!

Zsófi tényleg nem semmi ezek a bölcsiárak :shock:

"Állami" bölcsi szóba se jöhet? Oda nem lehet csak 2x egy héten vinni ugye?

Klári
Kép
ganti

Zsu, hogyne emlékeznénk rád! Örülök, h. visszajöttél!
Gyere gyakrabban! Hogy vagytok, mesélj?!

Kép
niki30

Jajjj! Végre egy olyan vonalzó, ami nagyon tetszik! De jó, hogy jöttél Zsu. Megláttam Emmusét és beleszerettem. :) Gyorsan csináltam tareknek is egy újat!!! :wink:

fatima

Jajjjjjjjj csajok, olyan aranyosak vagytok!! :lol: Meg sem érdemlem!! :wink:

Jövök majd ígérem, mesélek, meg vissza is olvasgatok még egy kicsit, de most átjött Anyu meg az unokahugim!! :)

Fatima, örülök, hogy találtál új vonalzót, bevallom nekem azok jönnek be, ahol magyar felirat van! :wink:

Zsu
svs

Csajok, Emma pár napja rázza a fejét.
Kaja közben is meg máskor is. Néha látom, h. a hideg rázza ki, de nem mindig. Ez mi lehet?

Kép
niki30

nálunk az alvás este 10-11 felé van egy laktató vacsora, hajnali 3-kor felkel, eddig mindig megetettem, de a dokinő mondta hogy nem muszáj, így ki sem veszem az ágyból, csak odaadom a cumiját, megpuszilatom, egy picit simogatom, és reggel 5-ig alszik, akkor kaja és alszik tovább 8-9 ig.

néha Janikát is altatni kell, olyankor belerakom a hordozójába, ringatom, és már alszik is, vagy pedig a nappaliban tologatom a babakocsival.mégis csak könnyebb, mint kézben.
5290 dkg, és nekem is fáj már nagyon a hátam és a derekam...

FATIMA: én egyáltalán nem vagyok egy sértődős típus, egyszerűen csak nincs időm semmire, néha még magamra sem. A fiamnak radarja van, mert mindig akkor kel fel, amikor én pont ide leülök.
Na de mostmár remélem lesz egy kis időm. :lol:

Csajok én tudjátok mire lennék kíváncsi? Hogy ki hány éves????
Én 23 leszek február 11-én :D

Zsófi hát tényleg hatalmas rabló emberek vannak, és az a baj hogy tudják nagyon jól hogy megtehetik mert az ember a gyerekeinek igyekszik mindenből a legjobbat adni, még ha belegebed is, és ezzel élnek vissza.

Zsu isten hozott benneteket, mi még nem ismerjük egymást de ami késik nem múlik

hát Niki halvány elképzelésem sincs hogy mi lehet de nekem egy kicsit félelmetesen hangzik.

Nos Zizi kitaláltuk azokat az állatokat?

Na most húzok mert a bébim éhes

sziasztok

KépKépKép
szilvianya23

Na elmentek Anyumék, gyerkőc mindjárt alszik!!!

Szóval mi jól vagyunk, Emmus már 8 kg körül van :shock: . Szopizunk és nyomjuk a hozzátápit is napi 3x. Egész tisztességes mennyiségeket eszik belőle :) , bár a főztömért nincsen nagyon oda, főzelékből jobban csúszik a bébiétel! :cry:
Forog és kúszik ezerrel, mászni sajna nem nagyon akar egyelőre :roll: . Talán a felülés lesz a következő mutatvány, de arra is várni kell még! :wink: Fogunk még nincsen, de mostanában sokat éjszakázunk! :x Nappal és este többnyire elalszik már egyedül 8) , éjjel persze visszaaltatni sem lehet, csak bömböl és bömböl..... :x :cry:
Majd teszek képet is a kis bestiáról!!!

Niki: nem lehet, hogy szimplán csak megtanult ilyen módon tiltakozni? :roll: Vagy nem direkt csinálja szerinted?

Húúú, Szilvi, jó fiatal vagy!!!! :lol: Én már 28! :roll: :cry:

Zsu
svs

Zsu, hát lehet. Én is gondoltam erre. De jó lenne mindent kizárni.
Szerintetek hívjam fel a gyerekdokit egy ilyen miatt?
A védőnőm annyira nem ért a dolgához sajnos:(

Emma már 8 kg? Aztaaa. Kis husigombóc? Na gyorsan kérünk képeket, had nézzük meg őt!
És akkor van azért még tejcid, tök jó.
Hozzátápival is jól haladtok. Miket eszik már? Mi a kedvence?
És olvasom, h. egyedül elalszik. Ez nem semmi. Tartsa meg ezt a jó szokását a drága.:)

Kép
niki30

Szilvi! Sztem TE döntöd a rekordot FIATALSÁG ügyben! :wink: Én 28 leszek a nyáron! :) Ja! És örülök, hogy nem mkiattam tűntél el. Gyere ha van időd. Hidd el, egyre több lesz, ahogy nő Janika!

Niki! Nem tudom mi lehet, amit Emma csinál. Ha jól emlékszem, akkor a júniusi topikban hozták fek egyszer ezta témát. Ott arra jutottak, hogy vmi életkori sajátosság lehet, mert sokuk gyereke produkálta ezt kb ugyanabban az időben. Az azért mégsem lehet, hogy mindnek a gyereke egyszerre szenved valamilyen betegségtől! :shock: Szóval sztem NO PARA. Valószínűleg szórakoztatja a dolog. Vagy közben szted nem olyan fejet vág? Esetleg olyat, mintha vmi nem lenne OK?
Ha izgat a dolog, akkor inkább csörizz rá a dokinénitekre, bár sztem telefonon keresztül ő se fog tudni mit mondani. :roll:

Na lépek. Ma korábban fürdetünk, mert Tarek úrfi nem volt hajlandó aludni délután. Persze most meg hulla fáradt és iszonyat nyűűűűgös! :evil:

fatima

Niki: biztos nincs semmi gond, de ha nyugtalan vagy emiatt, kérdezd meg a dokit- majd ő jól megnyugtat!!!! :wink:

Délben főzit eszünk- sütőtök krumpli a nyerő (persze a Hippes :x ), 4-kor gyümit, este pedig rizskását!! Reggel, délben, este és éjjel meg megy a cicizés! :wink:
Ti is szopiztok még?? Kis druszánk miket tud már? Biztos kész nagylány már!!! :lol:

Este Apa letölti a képeket a gépről és majd csemegézek belőle!!

Zsu
svs

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?