Sziasztok!
Minimimómami! Nagyon nagyon szépen köszönöm az infót, még egy kérdés, ultrahangot ott készítettek?
Ma voltam védőnőnél, és megkért hogy ne egyek hizlaló kaját, milyen aranyos nem????? Sőt kérdezte, hogy mérlegelem-e magam? Mondtam, hogy száműzetésben van a mérleg, az előző szülést követően, mert kezdtem 55 kg és kikötöttem xxxxkg-nál.
Erre megkérte édesanyámat, mert ő is velem jött, hogy állítsanak föl legalább 2-3 hetente a mérlegre
, mert mondtam, hogy jó lenne azért nem túl súlyosan szülni, és azt mondat, hogy erre ez a megoldás: a lelki terror? Mert nekem az lesz
Mustafáról: igen, a Nyáry P. utcában rendel, a Kálvin térhez közel. Lanyané akkor nem egy dokiról beszélünk.
Ez a doki rendes, csak most már nem ő hozzá mentem, mert ismerősön keresztül megismertem Dr.Zacher Pált a mostani dokimat, és sajnos tavasszal volt egy szomorú esetem és ez doki nagyon nagyon helyt állt, szóval úgy döntöttem ha jön a baba akkor nyugodtan rábízhatom magam.
Panna! A szülés rendben zajlott, természetes szülés volt és kértem EDA-t amit Mustafa nagyon szépen beadott, és hasznos volt! De hogy őszinte legyek, nem sok vizet zavart a doki vajúdás közben, szerintem a szülésznő helyette sokkmindent elvégzett. Viszont a gátmetszést - varrást nagyon szépen oldotta meg, már azt sem tudom hol a helye, és ez szerintem egy nőnek sokat számit. Sajnos hallottam rossz tapasztalatokat gátmetszés-varrás ügyben, így ebből a szempontból a dokit csak dicsérni tudom. Szóval szerintem szakmailag ok a doki.
Még most sincs ultrahang a rendelőben? Még mindig azzal a régi hallókészülékes rádióval vizsgál? Van már korház ahol rendel? Vagy csak priviben. És egy utolsó kérdés, még mindig olyan halkan, és zavarosan beszél?mert folyékonyan beszél magyarul, csak olykor nagyon kellet fülelnem mert néha csak elmorogta a bajsza alatt a mondatott.
Na megyek, majd később visszatérek, a fiam igényli a társaságot.
Üdv
Marcsi