Nita! Sajnos még nincs babám. Bár lehetne egy két hónapos Leventém, vagy Boglárkám, ha jól alakulnak ápr-ban a dolgok. de nem alakultak jól...
És azóta se alakulnak....
A kicsi a kisöcsémet jelenti, mert ő előttem, és gyakori közreműködésemmel lett felnevelve. Sokat tanultam abból, ahogy anyu nevelte, meg ahogy segítettem sok mindenben. Vannak dolgok amiket követni fogok, ahogy anyum tette, és vannak dolgok, amiket nem.
Gröni! Nálunk anyumnak az örökbefogadás gondolata nem tetszik. Közölte velem, hogy egy örökbe fogadott gyerek sose lesz az enyém. Hát nekem erről más véleményem van. Az meg más kérdés, hogy ő nem fogja tudni unokaként elfogadni, de ez már az ő problémája.
Egyébként én szeretem anyut, meg ő is engem, nálunk anyós probléma sincs. Tesóimmal van gond, apám iszik. Ez minden. Meg hogy apu a mamámat készíti ki a piálással. Ezt a dolgot, meg persze anyum butaságait nálunk tesóim sínylették meg legjobban. Azért is problémásak.
Juca! Most sajna nem tudok bevállalni rókát. De kívánom, hogy enyhüljön!
Kacika! Vigyázz magadra, azért ez nagyon dúrva ahogy elvágad magad! Remélem rendbe jön!
Lina! Abban a lányok véleményét osztom, hogy ez nem tesz jót a lelki állapotodnak, és így közvetve a babaprojektnek se. Ugyanakkor megértem az anyagi oldalát is. Nem egyszerű.
Zsuzsu! A temetésen egy okból jó ott lenni: Az ember könnyebben el tudja fogadni, hogy a szerette meghalt, mert látja, ahogy eltemetik. Búcsúzni is könnyebb. Én azt nem szeretem, amikor résztvétet kell nyílvánítani. Mert az csak sallang szöveg. Kimondani se bírom sajnos. Meg azt se szeretem, hogy utána gyakorta előfordul, hogy fél óra múlv mindenki jobbra-balra nevetgél, az meg aki tényleg gyászol olyan egyedül marad mint a kisujj...Pedig sokan vannak körötte. Ruhaügyben egyet értek. Mikor papa meghalt csak egy hajpánt volt a hajman, ami jelezte, hogy valakit elvesztettem. (Hozzáteszem én abban hiszek, hogy senkit nem veszítünk el örökre). És azt se értettem minek a sok hatalmas koszorú egy urnasírhoz.
Jó éjt mindenkinek!