Új privát üzeneted érkezett!

4 kg???? Ejj az félidőig tényleg borzalmas. És én hogyan számoljak el a célig felszedett 25-el? :twisted:

Pont most beszéltünk arról Kofával, hogy ma is mindent kidobott a gyerek, kezdem megint túlzásba vinni a hányást, és ennek lehet megint toxémia lesz a vége. :cry: :cry: :cry: Ennek ellenére nem fogytam, sőt. Most szerintem egy kettő-három van rajtam az indulástól. Most olyan 67-68 lehetek. (de Kingával is így kezdtem...)

tjuca

Sziasztok!

Zsuzsu, Te szegény, ennyi probléma, küldök egy nagy ölelést!

Lina, munkaügyben nincs változás?Gondolkozol rajta, hogy minél előbb lelépj innét???Annyira szorítok Neked, hogy rendeződjenek a dolgok!!!!!Nem gondoltál egy kicsit táppénzre elmenni?

Rossz volt ma a munkahelyen, eléggé meg vannak sértődve hogy eljövök táppénzre, a kolléganőm felmondott, úgyhogy nem lesz könnyű annak, aki ottmarad, kettem hiányzunk.De nem érdekel, én itthon nyugiban fogom várni a csodát.

Csak szar, hogy már elosztották a munkámat, és én nem is csinálhatom...nem baj, nekem sokkal jobb lesz!

Juca, jobbulást, Róka komát küldd el melegebb éghajlatra!

Bocs, hogy nem írok Mindenkinek, majd jövő héten jobban ráérek...
Vendég

Nita! Sajnos még nincs babám. Bár lehetne egy két hónapos Leventém, vagy Boglárkám, ha jól alakulnak ápr-ban a dolgok. de nem alakultak jól... :cry: És azóta se alakulnak.... :(
A kicsi a kisöcsémet jelenti, mert ő előttem, és gyakori közreműködésemmel lett felnevelve. Sokat tanultam abból, ahogy anyu nevelte, meg ahogy segítettem sok mindenben. Vannak dolgok amiket követni fogok, ahogy anyum tette, és vannak dolgok, amiket nem.

Gröni! Nálunk anyumnak az örökbefogadás gondolata nem tetszik. Közölte velem, hogy egy örökbe fogadott gyerek sose lesz az enyém. Hát nekem erről más véleményem van. Az meg más kérdés, hogy ő nem fogja tudni unokaként elfogadni, de ez már az ő problémája.

Egyébként én szeretem anyut, meg ő is engem, nálunk anyós probléma sincs. Tesóimmal van gond, apám iszik. Ez minden. Meg hogy apu a mamámat készíti ki a piálással. Ezt a dolgot, meg persze anyum butaságait nálunk tesóim sínylették meg legjobban. Azért is problémásak.

Juca! Most sajna nem tudok bevállalni rókát. De kívánom, hogy enyhüljön!

Kacika! Vigyázz magadra, azért ez nagyon dúrva ahogy elvágad magad! Remélem rendbe jön!

Lina! Abban a lányok véleményét osztom, hogy ez nem tesz jót a lelki állapotodnak, és így közvetve a babaprojektnek se. Ugyanakkor megértem az anyagi oldalát is. Nem egyszerű.

Zsuzsu! A temetésen egy okból jó ott lenni: Az ember könnyebben el tudja fogadni, hogy a szerette meghalt, mert látja, ahogy eltemetik. Búcsúzni is könnyebb. Én azt nem szeretem, amikor résztvétet kell nyílvánítani. Mert az csak sallang szöveg. Kimondani se bírom sajnos. Meg azt se szeretem, hogy utána gyakorta előfordul, hogy fél óra múlv mindenki jobbra-balra nevetgél, az meg aki tényleg gyászol olyan egyedül marad mint a kisujj...Pedig sokan vannak körötte. Ruhaügyben egyet értek. Mikor papa meghalt csak egy hajpánt volt a hajman, ami jelezte, hogy valakit elvesztettem. (Hozzáteszem én abban hiszek, hogy senkit nem veszítünk el örökre). És azt se értettem minek a sok hatalmas koszorú egy urnasírhoz.

Jó éjt mindenkinek!
kislibus

Sziasztok!

Elnézést mindenkitől, csak pár sorra van időm.
A ház amelyben lakunk a banké, majd 25 év múlva esetleg a miénk lesz. Anyám háza arra lett volna jó, h az áráből visszafizettük volna a hitelt. A tesóm KP.-t kapott.

Azt gondolom minden családban vannak viták, nehézségek, de tudni kell bocsánatot kérni és megbocsájtani. ....

Kislibus!
Sajnos felénk az a "divat", h a temetésen az a fontos ki milyen ruhát visel, mennyire sír és milyen koszorút visz.....

Erika!
Ne keseredj el, remélem nem lesz gond!!!!!!!!!!!!!!!!

Az én tegnapi örömem, h Ábel mondja hogy pápá miközben integet. Lassan nála is beindul a beszédfejlődés. ( eddig csak baba, mama, apa, anya, papa...és babanyelv volt)

Jelentkezem, amint tudok, mindenkinek vidám napokat kívánunk!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

tegnap este írtam egy hozzászólást, hova lett?????????? na mindegy.

Grönland,
neked írtam sokat, de látom, hogy a többiek is mondják, hogy váltsak melót. Hát szeretnék én, csak nem megy egyik napról a másikra.... megbeszéltük a férjemmel, hogy a babára nem várunk, az majd jön, ha akar, de azt is be kell látni, hogy ennyi kiadás mellett nem lehet csak úgy ugrálni. Nálunk én keresek többet, még úgy is szerintem, hogy a férjemet holnaptól kinevezték osztályvezetőnek. Ha jön olyan lehetőség, ami ugyan kevesebb pénz, de Kecskeméten, de még vállalható, akkor persze, eljövök. Na meg az a legnagyobb baj, most már kezdem látni, hogy ugye nekem elég jó végzettségeim vannak, válogathatnék a munkák közül, de ezekben a pozíciókban meg elvárt a tárgyalási szintű angol nyelvtudás. Na nekem az nincs. Na meg legtöbbször csak elvárják, és nem is kell...

Kacika,
21-én megyek vissza a dokihoz, addigra kiderül minden. Hormoneredményeim lesznek hamarabb is, majd kielemzem magamnak :lol:

Luca,
de gondolkodtam a táppénzen, de még tartogatom a lehetőséget. Most megtudtam, hogy csak március-április környékén költözik a munkahelyem, ha ez tényleg így van, akkor addig nincs gond. Itt most 40 perc alatt ottvagyok. Inkább nyáron használom ki, vagy ha belevágunk az inszembe. Akkor tuti egész hónapban nem akarok menni.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Jó reggelt!

Mimi! 6kg. :roll: Az aggaszt, hogy ebből az utolsó kettő villámgyorsan jött fel. Két hét alatt. :shock: Remélem nem ez lesz innentől a tendencia. :roll:

Lina! Na, ja az angol. :evil: Párom is ezért nem tud jobb helyen elhelyezkedni, mert mindenhol kell már szinte. Ő pedig egyszerűen lusta. :twisted: Én a mai napig járok, hobbi szinten tanulom, meg persze, hogy ne felejtsem el. Csak elkezdeni nehéz, ha az ember átrágta magát az elementary szinten, utána már kifejezetten élvezetes. Akkor jönnek az igazi nyelvtani finomságok. 8) Persze gyerek mellett minden távol töltött óra duplán fáj. Valószínű, hogy nekem is hamarosan abba kell hagynom.

Marcikám két napja nagyon aktív. :lol: Hol itt mocorog, hol a másik oldalon, mint aki keresi nagyon a helyét. :lol: És tegnap először apa is érezte a kezével a kapálózást. :lol:

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana

Sziasztok!
Ne haragudjatok, hogy csak így közétek török, de lenne egy kérdésem. Decemberben volt egy nagyon korai spontán vetélésem. A doki azt javasolta, hogy 2 hónapig várjunk. Muszáj kivárni a 2 hónapot? Kb. 4 hetesen vesztettem el a picit és csak onnan derült ki, hogy 20 napig vérezgettem. Megjött és akkor még nega volt a teszt. Mivel nem maradt abba csináltattak még egy tesztet, ami pozitív lett.... :( Az első nega teszt után elmúlt a vérzés és rá 4-5 hétre koppra megjött.

Minden pocakosnak nagyon jó babavárást!!!! A többieknek meg drukkhegyek!!!

Kép
Kép
gabi82

Sziasztok!

Gabi, sztem felesleges várni.
Mi egy mensit megvártunk, és utána... :oops:

Van aki még annyit sem várt, lassan szül...ugye Kacika :wink: ???

Kép
zmimi

Gabi: nekem is volt októberben spontán vetélésem. A doki azt mondta lehet próbálkozni bár szerinte az első hónapban úgyse jön össze mert a szervezet regenerálodik még. na azóta sem jött sajnos össze :( De ez más tészta. Én úgy tudom ha műszeres befejezés történik akkor kell várni. Igaz van olyan akinek műszeres befejezés után a következő hónapban jött a kicsi és nem volt semmi baj.

Kép
csucsu05

Szia Gabi!

Én 8 hetesen vesztettem el a babót,műszeres bef-el,és nekem egy menszit mondott a doki és aztán jöhet a baba.Persze csak akkor ha egyből sikerülne is :roll:

Én ugy vagyok vele hogy a szervezet tudja mikor képes egy uj terhesség befogadására...

KépKép
lyndee

Látom én jó példa vagyok a műszeres befejezés után nem várunk-ra!

Gabi szerintem sem kell feltétlenül várni, de olvastalak egy másik topikban, hogy a dokid szerint fogynod kéne. Amiatt lehet hogy nem volna baj 1-2 hónapot várni, az alatt elég sok le tud menni, drasztikus fogyi nélkül is.

Sajna én már a 12-13 kilónál tartok, ebból az utóbbi 2 kiló 1-2 héten belül jött fel. Remélem hogy nem ebben az ütemben rakódik a többi. Sajna elkezdtem vizesedni is, az is nyom a kilókon. Ami annyiból nem baj, hogy a víz a szülés után tutira gyorsan lemegy. Petinél is így volt.
Ja, amúgy Monti, félidőig nekem is kb 4 kiló jött föl. A java a 6. hónap tól kezdett felszaladni :(

Juca kitartást a rókákhoz.

Lina, drukkolok hogy jók legyenek az eredményeid!
Vendég

Köszi csajok!
Ez most megnyugtatott.

Kacika, hát igen, fogynom kéne. Addig fogyózom folyamatosan, amíg nem tudom, hogy lakóm van. Tornázom is. De azért próbálkozunk. Ha a babó jönni akar ugyis jön. Eddig sajnos még csak 4kg ment le. De ez is valami.

Lyndee, drukkolok nagyon, hogy sikerüljön.

Kép
Kép
gabi82

na, akkor íme a pocakom!

Estére némileg nagyobb... :twisted: , amúgy én is tudom, h még csak most jön a java, ezért nem örülök a 4kg-nak...

Kép

Kép
zmimi

sziasztok.
Húúúú csajok annyira megy a hasam, hogy alig élek
tegnap este nagyon halvány rózsaszín folyásom vilt, nagyon kevés, de úgy megíjjedtem, azonnal elkezdett menni a hasam, hívtam a dokimat, képzeljétek d.u fél kettőkor mehetek hozzá mert megnéz.
Nem is rendel-
szorítsatok.
Eléggé negativ vagyok, úgyhogy nem csalódok nagyot ha újra baj van

Kép

Kép
napsugár035

Napsugi, megy a drukk! NYUGI!

Kép
zmimi

Sugi, Nyugi! Minden rendben lesz! SZorítok, és gyere az eredménnyel!

Vera, én úgy tudom csak karbantartják, nrm változott meg a címe.
Vendég

Mimi!

Bakker Neked kisebb a hasad, mint most az enyém. :evil: Hm. Most megyek, és elgondolkodom ezen. 8)

tjuca

Sziasztok!

Juca,
Kingával toxémiás lettél?

Luca,
Szerintem jól döntöttél, semmi nem ér annyit, mint a babád.

Mimi,
Szerintem nagyon csinos vagy, pont formás kis pocid van.

Sugi,
Na, mi volt???????

Vera,
Hogy megy a rendelés? Előre utalsz? Lehet én is rendelnék …

Vonalzót gondolom látjátok, nem értem, nagyon nem, most 26 napra jött meg. :cry: :cry: :cry:
Mindegy, szerintem én is kérek egy kis hormonvizsgálatot és Apa is elmegy spermavizsgálatra.
Nagyon türelmetlen vagyok. :roll:

KépKép
dreika

azért én végigjátszom a terhességek mindenféle változatát.

Most a doki szerint nagyobb a terhesség mint kéne a baba benne van de szívműködést nem láttunk.de nem a sövényen van.!!!!!
Én már ennek is nagyon örülök, aztán lehet hogy koppanok, de akkor sem adom föl nincs az a pénz.Az első terhességnél, ugyanennyi idősen egy tűhegynyi fekete folt látszódott, 8-dik héten vélt látni benne moszatot, de nem volt benne biztos, utána két héttel, üres petezsák.a spontán vetélésnél sem látott semmit csak egy kis kiritkulást 5 hetesen.
Nem tudom, nem akartam még dokihoz menni, de így legalább megnyugodtam kicsit.
Hát jó nagy feje van a testéhez képest, akkora lesz mint az enyém.
Egy hét múlva újra kell menjek, kiderül él e.
D enagyon elmagyarázta, hogy mért ne idegeskedjek, úgyhogy innentől a pofimat befogom, és csinálom a dolgom.ha pedig most is elmegy úgy veszem mint egy késett mensit.
Mások éveket várnak a teherbeesésre, az legalább azonnal sikerül.
Ja a méret. petezsák 13mm embriót nem mért mert csak pulzálás után méri meg.

Kép

Kép
napsugár035

dreika sajnálom , tegnap még azthittem valami jelzésféle pecsételésed volt.

Kép

Kép
napsugár035

Sugi: De jó:) Érzem, hogy minden rendben lesz. Szóval ahogy írtad pofika befog semmi negativum. Oké????

Kép
csucsu05

Sugi,
ezek nagyon jó hírek! Ott marad most az a baba és kész! :wink: :D

KépKép
dreika

Sugi!

Ez jó. Nem is értem miért negatívkodsz.

Mimi!

Csini vagy, hogy mire értettem, jöjjön a horror. Kb. 10 perce lőttem:
Kép

Kicsit lehervadok, ha másokat látok, jön belőlem a bálnaszindrom... mi lenne, ha nem hánynék? :cry:

tjuca

Komolyan normális, hogy lassan fel kell szerelnem egy tolatóradart magamra? :roll: :shock:

tjuca

én nem aggódnék, csak a doki mondta hogy jobban örülne ha láttunk volna szívműködést
Basszus jó nagy a hasad.
Milyen lesz később.
Ígérem én is tolatni fogok egyszer
azt még nem is mondtam hogy kétszer vetkőztem neki, azt mondta megnézi a petefészkeket is.
De nem azt nézte, mert először üres petezsákot látott, úgy öltöztem először hogy teljesen elkenődtem, aztán sztem eszébe jutott hogy az én méhem elég extramegnézte egy másik olydalból is, megijjedtem akkora embriót láttunk.viszont a szíkhólyagot nem találta meg, ezt nem igazán értem, reménykedem benne, hogy ha jobban utána néz azt is megtalálja.
Láttunk egy fehér foltot, de nem voltátlátszó.
ezért van még bennem egy kis drukk, de remélem hogy rendben lesz minden.
Mimi neked volt az hogy először üres petezsákot láttak? igaz?

ány hetes voltál akkor

Kép

Kép
napsugár035

Napsugár!

Csak nem akartam közbekottyantani, de sztem az még nem embrio volt, hanem a szikhólyag vagy szikhólyag+pici embrió. Jövő héten már biztosan lesz szívhang ne aggódj. Pláne, ha még trükközött, is, hogy lássa... :lol:

Hát ez az, tényleg bazi nagy hasam van. :shock:

tjuca

teljesen kivehető volt a feje, meg a törzse
persze egy másik irányból már máshogy látta, de amikor megmutatta"na ott van a baba, teljesen jól kivehető volt, az a baj nálam hogy nagyon pici a belső üreg ami egy oldalon van, nagyon nehezen tud megvizsgálni, igaz az is hogy most ahogy fölhelyezte azt a k..rva nagy hokiütőt...áááá még most is fáj a hasam, azonnal látható volt a petezsák, meg valami szösz benne.aztán mikor másodszor nézett akkor volt látható az embrió ....na... hát ő babánk mondta, azért ez arai.. nem?

Kép

Kép
napsugár035

Juca,
az megnyugtat, h estére az enyém is ilyen? :twisted:

Az egy reggeli kép volt. Mellesleg gyanítom, h alacsonyabb is vagyok jóval nálad, 160cm...

Sugi, ha jól emlékszem 6+2 voltam, v fogalmam sincs...minnyán utána nézek. De ott csak petezsák volt, se szikhólyag, se semmi.

Nyugiiii

Kép
zmimi

Mimi!

Őszintén? Van köztünk 6 hét, a magasság ebben nem mérvadó, és neked ez egyel többedik terhességed. :cry: De nem tudok vele mit csinálni, nem tudom beszippantani. :twisted:

tjuca

Na, megnéztem.

Mensi alapján 6+3 voltam, de a PÉ-m kb 3 nappal később volt a félidőnél. De 2 nappal minimum.

Szóval 6-6+1 lehettem. 15mm-es petezsák, embrio sehol.
10 nap múlva már volt szívhang!

Kép
zmimi

Juca, még véletlenül se szippantsd be! :D

Amúgy nekem is "bálnaszindrómám" van...pláne, h a cicim is elég méretes, ettől ruhában méginkább egy krumplis-zsákhoz hasonlítok. :evil:

Kép
zmimi

kösz csajok.
Most hívott anyósom, annyira jól esett, családi perpatvarokhoz, hadd szóljak annyit, hogy én anyósomat imádom, de sajna az én szüleim nem akarnak tudni rólam, legalábbis nem érdeklődnek nálam, de a gyerekről sem.
Azt kell mondjam hogy múltkor amikor a műtétem volt nekem nem volt anyám akinek elsírhattam volna a bánatom, de anyós már másnap itt volt, ki sem engedett az ágyból, kivasalt kitakarított hozta vitte a gyereket.most amikor beszéltünk éreztem a hangján hogy annyira izgult, de azért megpróbál a földön tartani, hogy ne fájjon annyira ha baj lesz.
Tesóim járnak össze, meg a szüleimhez is én nem kellek.
Ki merem ide írni mert sztem ezt nem nekem kell szégyelnem, Zsuzsu, meg mindenki akinek ilyen problémái vannak, fel a fejjel, megvagyunk így is, nekem is van egy nagymamám, de én is csak néhány nap múlva mennék ki a sírjához, nekem nincs szükségem hogy egy kisváros lakossága előtt pattanjon ki bármi .szép csendben elmennénk másnap, és eltöltenék egy kis időt nála.

Kép

Kép
napsugár035

Sziasztok!

Sugi, biztos minden rendben lesz!Mire legközelebb mész, már lesz szívhang is.
Már én is annyira várom, hogy lássam!
Milyen tüneteid vannak?
Nekem most bejött a fémes íz érzése is.És nagyon jó lett a szaglásom, de nem zavarnak annyira a szagok.A szédülés megvan, és néha hülyeségeket beszélek, nem fog az agyam...

Juca, nekem is hatalmas a hasam estére, de nekem attól, hogy sajnos nagyon felfújódom.És mostanában iszonyatos bélgörcseim vannak.Szerintem a szorulástól van.Vettem Tamarin lekvárt.Remélem, a babát nem bántja.Mármint a görcs.Meg a lekvár.

Juca,Neked nincs ilyen gondod?Nem lehet, hogy attól nagyobb a pocakod?

Többet nem dolgozom, vagyis remélem olyan 3 évig...
Holnap elutazunk a hétvégére Sárvárra kettesben.Jó lesz!!!
Vendég

Nagyon szép a pocitok kismamik :D
Akár mekkora is,legyetek büszkék rá!
Lehet hogy azért más a hasatok mert Mimi kisfiút vár,Juca pedig kislányt...majd kiderül. :lol:

Vera a másik topicban írtam!

KépKép
lyndee

Sugi:Minden rendben lesz,csak egy kis türelem!Lesz ott szívhang már legközelebb!

Luca:Érezzétek jól magatokat :wink:

KépKép
lyndee

Juca,
Nagyon szép a pocid Neked is! :) Nekem is nagy volt a fiammal, a nyári babával meg mégnagyobb, van is pocakfotóm, hasonló méretű, de ugye már nem szívesen látnám újra. :cry: De csak azt nem. :D

Luca,
Jó pihit!!!
Mi kedden megyünk Sopronba 3 napra gyerek nélkül! Most először hagyom magára ilyen hosszú időre, de tudom semmi baj nem lesz, imádja a Nagyszüleit. Teljesen spontán jött, gondoltam ha már piri meglepett a 25-26. napon, akkor én is meglepem magam egy kis bécsi császkálással. :lol:

Lyndee,
Másikon olvastalak, milyen teákat rendeltél?

KépKép
dreika

Dreika, sajnálom pirit! :cry:
Vendég

Málnalevél és Palástfű teákat.
Az egyiket a ciklus első felében kell inni Pé-ig ,a másikat Pé után.
Csak megjöttek a teák és eddig még nem tudtam használni mert amikor fel akartam menni az oldalra...én is ugy jártam mint Vera :roll:
Plusz én most a méhpempőt is szedem,attól nem lehet baj...remélem

KépKép
lyndee

Napsugár! A babó ott van, és nagyon szurkolok, hogy szivecskéje is verjen egy hét múlva! :D

Juca! AZTAAAAA!!!!!

Luca! Pihenjetek csak, az jót tesz! Kettesben ? Nem hármasban???? Vagy apa kimarad a buliból???

Kismamik! Feltörekvő kilók miatt akkor kell aggódni, ha hirtelen sok jön fel. Pl. 2 hét alatt 4 kg. Ilyenkor illendő a sómegszorítás, illetve sómentes étrend, vizeletvizsgálat (hogy nem ürül e semmi, aminek nem kell, pl. cukor, fehérje) és egy vérnyomásmérés. Ha mindez ok, akkor brutál baj nincs. A folyaékbevitelt nem szabad megszorítani akkor se, ha vizesedik az ember, esetleg egy kis csalánteát szabad inni.

Halkan, aprobetüvel jegyzem meg, hogy most, hogy fogigátlót kell szednem frankón fáj a mellem, a hőm a csillagos egekben, és fel vagyok puffadva, és nem barnázok. Még négy tabletta van, remélem nem kezdek el szöszölni és már csak 2 hónapot kell valahogy kiböjtölni...
kislibus

sziasztok, jó reggelt.
Szabadnapot csináltam magamnak, a tegnapi nap teljesen kivett belőlem minden erőt erősen ment a hasam még tegnap este is, ma reggel már kicsit jobb volt.
A fiam kötőhártyagyulladással itthon van, most játszunk nagyokat.
Luca.
A hányinger gyötör, bár úgy vagyok vele, hogy minden percnek örülök amikor émelygek, tegnap este semmi nem enyhítette,mintha a fejem nem fájna már annyira, a piss még gyakoribb, mostanig 6 x tuti voltam már pisilni reggel óta, cici feszülés az talán egyre erősebb.
Nagyon azért nem szállok el, mert nem akarok nagyot pofára esni, persze a remény ott van bennem.
Az hogy tegnap azt a kis valamit láttam a zsákban , már nme úgy gondolok rá mint egy terhességre, olyan sírhatnékom van állandóan.
előző 2 terhességnél erre a pontra sem jutottunk el, mindig az volt hogy hat hetesen még semit nem láttak, aztán csak kínlódtunk, most meg pár nappal a gép idősebbnek is számolta mint én, azt viszont a gép nem tudja , hogy én pontosan tudom a peteérés idejét, nagyon remélem hogy szívhangot hallunk legközelebb....ez az egyetlen vágyam

Kép

Kép
napsugár035

Sziasztok!

Sugi, nekem nem lettek erősebbek a tüneteim.
Estére kicsit rosszabb, meg nem esik jól a kaják illata.
A melleim fájnak.Meg hülye fémes ízt érzek.És a puffadás borzasztó.

Biztosan minden rendben lesz!Te legalább már tudod, hogy van ott valami.
Én is várom már az uh-t!
Vendég

Sziasztok!

Lyndee,
palástfű teát én is akarok venni és én is szedem a méhpempőt.

Luca, Sugi,
azért nagyon irigykedem ám a tüneteitekre. :oops: :wink:

KépKép
dreika

Luca,
Te mikor mész UH-ra?

KépKép
dreika

Dreika, én csak 11-én.Hogy bírom ki addig???

Majd lesznek Neked is tüneteid hamarosan, meg Mindenkinek!
Vendég

Kislibus, tényleg, hármasban megyünk! :lol:
Olyan fura még...

Jól értettem, hogy a szakorvos javaslatára a házidoki is felvehet táppénzre?Mert akkor nem kellene ott tolongani a terhesgondozóban.Nekem a védőnő itt van helyben, de terhesgondozóba be kell menni a városba.Igaz, házidokihoz is, de szerintem az egyszerűbb lenne.
Vendég

Deika.
Figyi ez lehet hogy nem megnyugtató amit mondok, de azért lehet nekem is jobb lett volna ha a múltkori nem jön össze mert azért megvisel ám nagyon a sok elvesztett terhesség.
Szedni fogsz closti-t eztán is?
csak azért kérdem mert azt olvastam hogy cisztát okoz, bizonyos esetekben.
nehogy most meg azért legyen gond.
Luca, tényleg láttam és tudod, még ha nem is marad meg, de akkor is jobb ha méhen belül van mintha megszabadítanának, 1 petevezetőtől., nem akartam ilyen korán menni, de azért megnyugodtam, mert fura szurkálódásokat érzek még most is a hasamban, és ez így van mióta tudom hogy terhes vagyok.
azért volt furi nekem mert az előző terhességeknél nem volt ilyen szuris érzés, néha úgy érzem mintha valami lenne új a hasamban egy új szerv ami most több helyet foglal el.meg még ilyen égő érzés, nem mensis, de egy kicsit mindig parázok ettől.
Az a kis folyás teljesen megszünt, tegnap még volt egy kici vizsgálat után, de nem volt vészes.
A szagok, nekem is furákanyós küldött pizzát, agyogy kibontottam már ennyi volt nem is ettem belőle.
Viszont, vajas kiflivel a kaliforniai paprika na az egyszerűen csodálatos.
A kávét mostmár hidegen sem bírom meginni.
Dreika, én annyira reménykedtem benne hogy most sikerülni fog nektek, nagyon vastag nyálkahártyád volt, azon gondolkodtam, hogy mi a fenétől van az hogy van olan hónap hogy sikerül, van olyan hogy nem, pedig mindig egyformán adott minden lehetőség.
Remélem hamarosan te is babás leszel
?

Kép

Kép
napsugár035

luca.
Mikor váltott hat hetesre a vonalzód?
hanyadikán volt meg neked?

Kép

Kép
napsugár035

Sugi, tegnap délután váltott 6 hetesre a vonalzóm.
Nem tudom, miért éppen akkor...De ma töltöm be a 6-ot.
Nekem december 21-én jött meg utoljára.Január 4-én volt a tüszőrepi, szerintem akkor jöhetett össze.

Amúgy nekem is van szurkálás is, meg olyan mindjárt megjön érzés, a derekam is fáj, de nem érdekel.Biztos így kell lennie.Nem izgatom magam rajta.Majd kiderül, mi van.Azt én is szeretném tudni, hogy méhen belül van...10 nap múlva megtudom.És akkor már dobogni fog a szíve.
Te mikor mész megint uh-ra?
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?