Új privát üzeneted érkezett!

Tesó már csak 1 nap! :lol:

Bettike +++++++++++++++++++++

mindenkinek pussssz!
Vendég

ja és Szezsó drukk a mai UHhoz!
Vendég

Jó reggelit!

Bonikám: köszi!!!!!!! :lol:

Snufi: csak lazán! :wink: :lol:

Babim: köszi, megvagyok, 5. inszem, szokásos hercehurca meg parázás :lol:

Sonjus: Te is Pilates otthon? Én is! :lol:

Szép napot!

SzezsoKép
KépKép
szezso

sziasztok.

bettike penteken megyek egy probanapra.a fonokno egy igazi profi nagyon szepen dolgozik,sajnos szerintem az en tudasom kleves ehhez a melohoz de majd meglatjuk.

Kép
monyo83

Monyó csak pozitívan! majd belejössz :lol:
Vendég

boni bizti belejonnek ha kapnak tobb lehetoseget.egyenlore csak egy naprol van szo,egy nap alatt nem sok mindent tudok bizonyitani :?
ez az egesz mar megint a baratnom miatt van igy :twisted: :twisted: jol kicseszett velem :twisted:

Kép
monyo83

monyó miért?
Vendég

Snufi inszemére virradós jó reggelt mindenkinek :)
Drukk-drukk, siker-siker, baba-baba :)

Baba!
Néha írd meg azért, ha épp nincs semmi ;)

Köszi Zöldi az infót :) a te olvasatod jobban tetszik, mint amit tegnap én tudtam kihozni a netről :)
Ma felhívom a dokim, hogy mi a terve velem.

Szezsó!
Igen és is Pilates otthon :D
Tavaly csináltam pár alkalommal, és a melóhelyen észerevették rajtam, csak én nem :shock: Most újúlt erővel álltam neki, hogy ha nem is minden nap, de minden másnap csinálom, mert én biza fogyózni max 1-2 hétig tudok :( és az eredménytelen hosszú távon. Azért is jó, mert teljesen kikapcsolok közben. Annyira koncentrálok, hogy jól csináljam :)
Én még csak a kezdő programot csinálom! Te?
sonjus

boni meseltem mar hogy oda mennek dolgozni ahol a baratnom melozott ugy volt hogyha otthagyja beajanl engem kb marcius kornyeken.
namarmost nemhogy nem ajanlott be de azt se mondta hogy felmondott es ket hete mar nem is dolgozik,mire en ezt megtudtam es jelentkeztem a melora addigra mar felvettek valakit :twisted: a fonokno is azt mondta hogyha ket hettel korabb jelentkezem akkor tuti a melo,igy meg csak akkor vesz fel ha kiemelkedoen jo a munkam mert mar vett fel egy melost. :twisted:

sonjus nincs semmi bajod es kesz!

snufi drukkolok nagyon.

Kép
monyo83

BasszusHétfőn nem dolgoztam, és így képzavarban vagyok! MA VAN SNUFIÉK NAGY NAPJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Monyó szép kis barátnő! :twisted:
Vendég

Jó reggelt! :lol:

Még beugrottam zuhi és készülődés előtt!!!
Köszi Lányok, édesek vagytok nagyon!!!! :D

Délután jövök... :wink:

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Sziasztok!

Kicsit fellélegezvén újra itt vagyok (3 nap szabim volt jeeeeeee!)!

Örülök, hogy tetszik az avatarom!

Snufiiiiiiiiiiiiii hajrááááááááááááááááá!

Babaimi azért örülök, hogy figyelsz ránk:)

Andi jobbulást.

Athiz örülök, hogy meggyógyult picibabid! Gondolom egy frásszban voltál a hűtőfürdőtől, én enyim csipáimat nagyon sajnáltam ilyenkor szerencsére nem sűrűn fordult elő.

Bettike én meg már azt hittem, hogy mire visszajövök te már tesztelgetsz javában sajnálom, hogy tévedtem.

Képzeljétek gyerek orvosunk lelépett Németországba és itthagyott minket. (Ő volt a homeo dokink) Na akit helyette kaptunk az egy tragédia. Tegnap elvittem hozzá a fiam, mert a bokáján volt egy csomó, kaptunk beutalót a balesetire, kértem beutalót vérvételre is erre megkérdezte, hogy minek. Mondtam neki, hogy beteges volt régen a kisfiam, és minden évben egyszer ellenőrzésképpen megvizsgáltatjuk a vérét na nem adott. Megkérdezte, hogy mivel kezelem a gyerek arcát (atópiás dermatitiszes), mondtam, hogy semmivel (senki kedvéért nem fogom szteroidozni a gyerekemet, majd megyünk ki thaiba és meggyógyul 1 hét alatt) ezen kiakadt. Utána megkérdezte, hogy akarok-e fájdalomcsillapítót a gyereknek, mert ha nincs otthon akkor Ő felírja algopyrint, vagy cataflamot ekkor már nagyon eldurrant az agyam és közöltem, hogy köszönöm nem kérek fájdalomcsillapítót. De jó a gyerekemet drogokkal mérgezné amikor évek óta nem ettek még csak antibiotikumot se?

Rólam: nem tudom, hogy a homo bogyó teszi-e, de a cickóim szikráznak, a hőm pedig a plafonon :lol:

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Klarissza, ha engem kérdezel, szerintem nem a homeo bogyó ;)

Hívtam a dokim, holnap újabb mintavétel a méhszájból, hogy megállapítsák, mizu a HPV-vel. :? Nem vágyom rááááá :(
Az a baj, hogy mire megjön az eredmény, lehet már ebben a hónapban nem lesz seb fagyasztás :( Pedig azon is túl akartam esni hamar.
Azon gondolkodunk a párommal, hogy lehet elhalasztjuk a Forgács konzit, míg minden rendben nem lesz ezzel odabent! Szerintetek van értelme elmenni, míg ilyen gondjaim vannak?
sonjus

sonjus

Sziasztok!

Snufi, Bettike+++++++++++++++++++!!

Boni, AFP-hez drukk!

Szilcsi, szép volt a szüléstörténeted! Szinte átéltem mikor olvastam! :D

Monyó, sok sikert pénteken!

Klarissza, ne is enged h teletömjék a gyerkőcöket antibigyóval! Én is agynak néztem a múltkori avatrodat! Ez sokkal jobb!

Sonjus, az ember mindig "rágja" magát vmivel!

Coca, ha hétfőn kék kabátba mentél dolgozni és 7 körül jártál a Kossuth L téren, akkor mellettem sűvítettél el, pedig 3X is megszólítottalak! :D Ha nem akkor...... :lol: !

Rólam: SEMMI NEM TÖRTÉNIK VELEM!!!
kata05

Sonjus, szerintem menj csak el a konzira, addig még bőven javul a helyzet, meg még az úgyis csak egy megbeszélés, nem ültetnek rögtön beléd babákat (sajna) :lol: .
athiz

Sonjus szerintem menj el veszteni úgysem veszíthetsz rajta és lehet, hogy ott még hamarabb is orvosolják!

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Sziasztok!

Megvolt az UH, egyelőre mindkét oldal negatív. Péntek reggel ismét megyek. A doki szerint ebből még simán lehet valami...Hát, remélem is! :)

Sonjus: szerintem is menjetek konzultációra. A hormonokat, meg Apát meg tudják nézni...

Klarissza: homeos dokitok volt??? De jó Nektek! Ill. már nem annyira, ha elhúzott Németo.-ba :roll:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Sziasztok!

Megjöttem! Meg vagyok inszeminálva! :lol:
Kicsit jobban fájt, mint multkor (nem vette be a kanyart a katéter), de túléltem. Utána az ultrahangon kiderült, hogy még nem repedtek meg a tüszők, ezért kaptam a popómba még egy szurit. :( Nem értem, miért nem repesztette meg az első. :?

Köszönöm a drukkokat.

Sonjus: szerintem is menj el!

Bettike: +++++++++++++

Babim: szia! :D :D

Klarissza: jó újra "látni". :wink:

Kata: szia! :D :D

Puszi Mindenkinek!

snufi

Szezso: drukk!!!!!

snufi

Snufi! Akkor Apával tessék rádolgozni, ma estétől 3 napig mindennap :wink:
(Bár a legeslegjobb az lenne, ha pénteken csinálna a dokid még 1 inszemet! )

[size=9](Én a 3. inszemnél jártam így egyébként. Volt egy 18*18-as tüszőm, megkaptam a tüszőrepesztőt, és erre megnőtt 29 mm-esre és elfoglalta az egész UH monitort. :shock: )

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezsó+++++++++++

TEsó akkor hajrá apa és anya,majdnem szülinapi fogantatásra fel! :wink:

de még mindig enm értem, mé utána?

egyébként Nekem is nehezen talált fel doki, a kacskaringos eltévedős úton.... :lol: de feltalált! :wink:
Vendég

Szezso! Nem mondta a doki, hogy legyen még 1 inszem. :( Rádolgozunk mindenképp, meg hát amit "fellőtt", az is ott marad még életben 48 órát elvileg, nem? (s csak megreped a 2. szuritól!)

snufi

Snufi!
Hajrá :)
és nyugi, a 2. szuri után minden okés lesz :)

Kép

No látjátok, ezért kérdeztem én annó a dokimat, hogy miért nem csinálnak UH-t inszemkor, mire azt mondta, hogy ha repiszuri van, akkor ott repedés is lesz! Snufiéknál nem volt!!!!
Lehet nálam sem volt, csak kifizettük az inszem árát? :( Na nem is gondolok most ilyesmire, hiszen régen volt, elmúlt!
sonjus

[quote="snufi"]S írta:snufizezso! Nem mondta a doki, hogy legyen még 1 inszem. :( Rádolgozunk mindenképp, meg hát amit "fellőtt", az is ott marad még életben 48 órát elvileg, nem? (s csak megreped a 2. szuritól!)

Nagyon sokan voltunk ott az öltözőben: az egyik lány, aki inszemre jött, mondta, hogy a 6 éves ikrei anno a 2. inszemre sikerültek!!!! :D :D :D :D

snufi

Snufi: a kiskatonák akár 72 órán át is élnek és virulnak :wink: Egyébként az is lehet, hogy csak pár órát csúszott ám a repedés! Hány órakor volt az UH?

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso: fél 2kor. (azaz repiszuri után 38 órával)

snufi

Snufi! Ez pedig tök jó, mert a fickók már toporzékolva ott állnak, mire megy a pete! :lol: :lol: :lol: :lol: És egyből jól elkapják! :wink:
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
(Jeee ikrek!) :wink:

(Egyébként jól elkezdtem agyalni, hogy nekem nem is volt UH! Ki tudja, hogy hogy jártam!) :roll:

Szilva???? Nem láttam a napokban, remélem minden ok! :roll:

Monyó! 1 nap alatt is sokminden eldől! :wink: Én pl. az "új" munkatársnőmről első nap tudtam, hogy 1000-szer jobb, mint a volt.

Klarissza! Hát még nem, majd 1 hét múlva! :wink: Te most hol tartasz ciklusilag, hogy ilyen tüneteid vannak! Talán hamarabb tesztelsz mint én! :wink:

Szezso! Ahogy téged ismerlek napokon belül 20-as tüszőid lesznek! :wink:

Kép
bettike
Eger

Bettikém, Te hogy vagy?

babaimádó
Kép
babaimado

Szia Babim! Köszönöm jól! (Úgy rohan az idő!) :oops: :oops:
Legalábbis gondolatilag teljesen el vagyok foglalva!

Kép
bettike
Eger

BAbim! ja én itt se vagyok!

bettike nekem se volt UH!
Vendég

bettike: jelentem, itt vagyok, de csak olvasó üzemmódban :oops: :oops: :oops: Egyébként minden oké velünk, vagyis a babákkal igen, én most egy kicsit lehangolt vagyok mostanában. Biztos ez az idő :D
Vágod már a centit? :wink:

snufi: grat az inszemhez :D

szezso: drukk

:wink:

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Nem állt szándékomban aggodalmat kelteni azzal, hogy leírtam, hogy az látszott az UH-on, hogy nem repedt meg. Tuti mindenkinek megreped, csak én vok ilyen szerencsétlen. Ne aggódjatok és bocsánat. :oops:

snufi

Snufi! Nyugi, te nélküled is eszembe jutott az aggódás, csak eddig nem írtam le! :wink:

Boni! Akkor jó! :lol:

Szilva! Hát nem igazán! Nagyon fosok tesztelni!

Kép
bettike
Eger

Tesó puszikállak! te drága! :lol:

Szilva jó, hoyg minden jó! :lol: lehangoltság hess!
Vendég

Sonjus! Szívesen. Szerintem a konzit ne halasszátok, max a kezdést, amit meg lehet dumálni velük. (Meg hát több szem többet is lát ám!)

Kata! Bingó! Egy kék (fehér) sportdzsekiben voltam, és a zemránál valaki "hellózott" egy nagyot, de csak utólag néztem vissza a zebra túloldaláról - gondolván, hogy hátha nekem szólt - és nem láttam ismerős ébredezőt az úton. :lol: Bocsi, tuti, hogy én voltam. ...kicsit megkésve, de szia!!!

Snufi! Repedj MOST! Kellemes meginszeminálódást!

Cupp mindenkinek!

Kép
zölddisznó

bettike: ne foss tesztelni Egyébként hogy érzed magad?

boni: átlépted a bűvös 12. hetet :wink: :D Grat!

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

sziasztok!

baba: dokihoz mikor fogsz menni?

bettike: tesztelni mikor fogsz? drukk++++

snufi: nagyon drukkolok+++++

monyo: drukk a próbanaphoz!

sonjus: gondolok rád holnap! kitartás!

klarissza: hanyadik napon vagy?

szezso: drukk++++

jó éjt!

kati
katica30

Szépséges jó reggelt!

Hinnye, de jót aludtam! Elszenderültem Dr. House-n :oops:

Kép
zölddisznó

Szépséges jó reggelt!

volt DR.House? :lol:
Vendég

Jó reggelt!

Snufikám, itt nyugodtan leírhatsz mindent! :D attól senkinek nem lesz rosszabb, ha tudjuk, olyan is van, hogy nem repednek meg 36 óra múlva a tüszők... :wink: Puszillak, és nyugi, csak pár órát csúszhatott a repedés, hiszen volt egy nagy tüsződ, az tuti nem bírta tovább!! :lol:

Szilva: nálunk szép idő volt tegnap, viszont ma felhős van :evil: utálom, depressziós, lehangoló :evil:

Kati: már csak 1 hónap!!!! :lol:

Pusszantás!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Bonikám, dr. House volt, de ezek szerint Te nem :lol: :lol: :lol: (én sem... 8)

SzezsoKép
KépKép
szezso

sziasztok.

snufi mennek a babatapik+++++++++++++ket het mulva zebras tesztet akarok latni toled:)

betike gyorsan halad az ido,ne felj a tesztelestol :wink:

szezso azta :shock: 5cn en UH :shock: nalam akkor meg piri ittvan boven meg jo hogy nekem nem kell olyan koran mennem.

boni grat a 12 hethez :wink: tulvagy az elso trimeszteren :lol: :lol:

lanyok egy nem ide illo kerdes megint :oops: ha a fizurol beszelunk akkor neki kell ajanlani egy arat vagy nekem kell mondani?jobban orulnek ha o ajanlana valamit es aztan tudnank egyezkedni :roll:

Kép
monyo83

Hello!

12.dpo

Monyó árat neked kell mondani, ha túl sokat kérsz az baj, ha meg túl keveset akkor nem emelik meg soha! Helyedben megkérdezném barátnémat, hogy Ő anno annak idején mennyit keresett!

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

klarissza haragszok a baratnomre mert ebben is hazudott.kideritettem hogy nem is cukrasz volt ott hanem mosogatoasszony,igy nem tudok hinni neki fizetes ugyben sem :twisted:
nehez nekem arat mondani az utikoltseget nem fizeti ami 50 euro havonta.remelem azert csak mond valamit,most ebben remenykedem.

12dpo,meg ket nap es te is tesztelhetsz :wink: :lol: :lol:

Kép
monyo83

Monyó, de már nem a barátnőd ugye?

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Robcsi merre vagy?

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

klarissza ezek utan.....nem is tudom :roll:

Kép
monyo83

Monyó hát cserélném a barátnőm :twisted:
Vendég

Sziasztok!

Monyó! Ez még kérdés???? :roll:

Tudjátok, hogy még ki veszett el nagyon? LILI???

Szilva! Köszi kérdésed! Tényleg jól érzem magam! Sokat beszélgetek a lentiekkel :lol: !

Jaj nem könnyű ám nem félni a tesztelésről! Mivel nem gondolok (sokat) arra, hogy mivan, ha nega, így nem tudom, hogy hogyan lehet majd túlélni! Bár itt még mindenki túlélte, biztos én is túl fogom, de inkább jobb így maradni abban a tudatban, hogy sikerült! :roll: (Érthető, amit zagyválok?)

Kép
bettike
Eger

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?