Sziasztok!
Kicsit fellélegezvén újra itt vagyok (3 nap szabim volt jeeeeeee!)!
Örülök, hogy tetszik az avatarom!
Snufiiiiiiiiiiiiii hajrááááááááááááááááá!
Babaimi azért örülök, hogy figyelsz ránk:)
Andi jobbulást.
Athiz örülök, hogy meggyógyult picibabid! Gondolom egy frásszban voltál a hűtőfürdőtől, én enyim csipáimat nagyon sajnáltam ilyenkor szerencsére nem sűrűn fordult elő.
Bettike én meg már azt hittem, hogy mire visszajövök te már tesztelgetsz javában sajnálom, hogy tévedtem.
Képzeljétek gyerek orvosunk lelépett Németországba és itthagyott minket. (Ő volt a homeo dokink) Na akit helyette kaptunk az egy tragédia. Tegnap elvittem hozzá a fiam, mert a bokáján volt egy csomó, kaptunk beutalót a balesetire, kértem beutalót vérvételre is erre megkérdezte, hogy minek. Mondtam neki, hogy beteges volt régen a kisfiam, és minden évben egyszer ellenőrzésképpen megvizsgáltatjuk a vérét na nem adott. Megkérdezte, hogy mivel kezelem a gyerek arcát (atópiás dermatitiszes), mondtam, hogy semmivel (senki kedvéért nem fogom szteroidozni a gyerekemet, majd megyünk ki thaiba és meggyógyul 1 hét alatt) ezen kiakadt. Utána megkérdezte, hogy akarok-e fájdalomcsillapítót a gyereknek, mert ha nincs otthon akkor Ő felírja algopyrint, vagy cataflamot ekkor már nagyon eldurrant az agyam és közöltem, hogy köszönöm nem kérek fájdalomcsillapítót. De jó a gyerekemet drogokkal mérgezné amikor évek óta nem ettek még csak antibiotikumot se?
Rólam: nem tudom, hogy a homo bogyó teszi-e, de a cickóim szikráznak, a hőm pedig a plafonon