Húúú de sokat írtatok
A köszöntőket köszi!
A cipőről azért kédeztem,mert ilyet kaptam Gyuszitól szülinapomra és érdekelt volna,hogy ha van valakinek milyenek a tapasztalatok!
Én nagyon hátfájós és rossz tartású vagyok,remélem használni fog.
Roz:
Én is régebben nézegettem a cipőket,de túl drágának találtam és láss csodát:A férjem meglepett vele
Hátha neked is összejön előbb- utóbb
Nana:
fiúk csuda édesek!Első kép naggggyon tetszik!
Nyhk:
Sajnálom,hogy még mindig ramatyak az éjszakák!
Az nyugtasson(habár lehet,hogy ettől se lesz jobb
):Lari sem cicizik már és külön szobában is alszik,mégis nagyon sokszor felkel éjjelente és oda kell mennem nekem is .
Van,hogy csak azt mondja,hogy adjak 1 puszit
Amúgy örülök,hogy már nem cicizik és a legjobb,hogy magától hagyta abba.Egyik este gondoltam 1 merészet és "csak" odafeküdtem mellé,elkezdtem simizni a hátát és nem kérte
,másnap sem és azóta sem!
Pont 19hónapig szopizott.
Pille:
De aranyos vagy ezzel a jelmez készítéssel
Csinálhatsz még nekik olyan sokat....ne búsulj!Bárcsak fele olyan ügyi lennék mint te
Szupi,hogy Orsi is ilyen ügyesen lemondott a szopiról
Ser:
Hanna copfokkal tünemény....
Jobbulást kívánok nektek!Szegény apa
És apukád használja a cipőt?Bevált neki?Naponta kb. mennyit van rajta???
Estelle:
Ha megszületett Mózi,nekem is küldheti Tamás a képet,szívesen felteszem ide(akkor nem kell a kicsinyítéssel bajlódnia)-már ha te is így gondolog
Volt-e ma összehúzódás?Nagyon drukkolok!++++++++++++++++
Képeket megkaptad?
Jelmezt kölcsön kaptuk,nem én gyártom...én azért nem sírok
Cuki:
Aranyosak a képek!
Akkor miért nem kértél te is időpontot a dokinőhöz?Sokkal egyszerűbb lett volna,nem?
Cumi:
Mirabel is cumizott,de csak alváshoz kapta meg(sokan azt se tudták,hogy van neki)-neki nagyon bevált!Aznap mikor először nem volt rajta pelus,csak bugyika,fogta és kidobta a kukába és közölte,hogy ő már nagylány,neki erre már nincs szüksége
Mondanom sem kell,hogy milyen büszke voltam rá!!!
Senki nem mondta neki és utánna se kereste.1-2 napig mikor lefekvéshez készülődtünk,mondogatta:nincs cumi elvitte a kukásbácsi...aztán ez is elmaradt!
Dettus:
3. baba?!de aranyos vagy
-még a 2. meg sem született