Új privát üzeneted érkezett!

Pille

Adri 3 hetet járt bölibe, és nagyon lassan szoktattuk. Csak a 3. héten kezdett el ottaludni, és igen, ébredésre mentem már érte akkor. De most a héten itthon vagyunk, újra nehéz lesz.

Bölcsibe úgy megyünk, hogy cumi, kispárnája és Ormi. (Utóbbi egy pici elefánt, és mivel az unokatestvérének van egy Micimackós Zelefántja, és ő Orminak nevezte el, így most Adrinak minden elefánt Ormi). :)

Jók ezek a nagyszülők, szerencsére Adrinak legalább az egyik mamija ilyen. Anyukám meg sajnos rájuk sem bagózik. :shock:

Igaz, már sokat volt róla szó, de nem tudom, hogy hova írtam fel. Bencének szeretnék allergiavizsgálatot csináltatni. Széleskörűt. Zömében tudom, hogy mire allergiás, de szeretném, ha lenne róla papírom. És főleg azért, hogy tudjak neki gyógyszereket olcsón venni, ha muszáj nyáron. Ma elvitte a férjem az Izsákira, de én nem is értem úgy megbonyolítják. Vérvételre küldték el, addig nem csinálnak vele semmit. Hát Bence biztos kitérne a hitéből, nem szeretném vele feleslegesen kínozni.
És mivel ő szinte egész évben szenved mindenféle allergiától, esetleg én nem lehetnék általa, vagy vele tartós gyesen??? Pl az asztmás gyerekekre ez jár. Viszont mi nem gyógyszerkkel tömnék, hanem alternatív megoldásokat keresünk. Pl augusztusra időzítjük a nyaralást, tavaly Gallyatetőn voltunk, nem olcsó dolgok.

Andi
Kép
cukkker

Cuki, vmikor van ott egy dokinő(az Izsákin) Szegedről,azt hiszem Ő gastoenterológus,és egy másik napon szintén Szegedről jár vki,egy allergológus-esetleg kérdezzetek rá, vagy a gyerekorvosotoktól,Ő biztosan ismeri is Őket! Ormi :D !

Nana, pont tegnap jutottál eszembe,néztem ezt a "Férjhez mész,mert azt mondtam" c.filmet, a férjemmel töltettem le, Ő nem bírta végignézni, de mivel Hanna aludt,jobb híján,megnéztem, de ez a Diane Keaton vmi iszonyat volt benne, borzasztó volt a szerepe is, de nagyon túljátszotta, pedig amúgy pont ilyen édes kis filmecske, borús napokra....Nem lázas Hanna, csak csütörtökön volt,ébredés után az oviban, azóta nem, csak köhög,és már folyik az orra, én már egészen jól vagyok, csak pár százat köhögök(persze gyógyszert nem veszek be).
Nem tudok róla, h Syg babát várna, sztem félreolvastad,vagy írtam én?????Ma délelőtt találkoztunk, most kipihent volt, Ricsi 1x kel éjjel, sőt az is negyed 4 vagy negyed 5,és utána még fél8ig alszanak mind.
Kép, mindjárt, kicsinyítek,töltök....

Kép
seriff

Na,én nem bírom jobban,örökké rohangál :oops: :lol:

Kép

Kép

Kép
seriff

SER
Hú a mindenit! Hanna egyre szebb és szebb! :D
Rohangálás közben sikongatás és rötyögés :lol: nálunk is állandó!
Nagyon édes a második képen. :D :D (később folyt köv. Botu felébredt. nem szokott ilyen korán :shock: )

KépKép
KépKép
nana09

sziasztok :)

Kettesben vagyok az Én "csöpp" fiammal anyós hozza a lányokat haza így van egy kis időm :)

Seriff
Ámulok és bámuolk csodaszép Hanna és coffik hát valami csúúúcs :) Vizimérték :lol: :lol: jobb szót nem is találhattál volna :D sajnálom a betegséget gyógyuljatok :) Egyébként nem jól irtad :) mert igen tudja az ember 2-3 -4 ... gyerköcnnél hoyg nem kellene felvenni meg ringatni ... álandóan ... de úgy sem bírja megállni :lol: :lol: példa erre az Én kis Mááákos tésztám még most is az ölben lóg és úgyan úgy beveszem magam mellé az ágyba pedig tudom hoyg nem volna "szabad " mert már mind a 3 velem alszik :lol: :lol: :oops: :roll:

Nana
Fiúk nagyon helyessek :) Nagyon tetszik a közös kép :) ( úgye milyen nehéz több gyereket fotózni hogy mind kettő oda nézzen és köben el se menjen :D :D )

Kazi
Nem is kívántam neked sok boldog szülinapot :( Hát most így utólag naggggyon sok boldog szülinapot :)

Pille
jelemezzel Én is így vagyok :? annyira sajnálom hoyg a lányok leragattak annál amit kaptunk 2 éve a keresztapjuktól Angliából hogy nem is hajlandók hallani másról :( jol tudod szüzike vagyok :lol:

Adri
A héten neked jó valmaikor? Szerda csütörtökön elvileg csak 1 ig vagyok ha valamelyik nap jó randizhatunk vagy ide is jöhettek hoyg lenne a jobb neketek péteket nem ígérem mert nagyon zűrűs 1/2 6 ig vagyok ráadásul a lányoknak meg csak 12 ig lesz ovi 8 ra bemegyek melózni aztán 11 re kimegyek lányokért elviszem a dédéhez Őket aztán vissza meló aztán Ákosért megyek anyuhoz a az oviban mert átviszi mert böli meg 3/4 5 ig van ... szóval az nagyon gáz nap :)

Bepa
Pénteken du vagyok :wink:

Lili
Élvezd is ki hoyg botit ringtaghatod jó is az nagyon :) Én melót jól bírom gyerköcök éééédessek mind okosakk szépek mindnet haza hhoznám sajátnak :lol: de néha sok mikor ott is rosszabb napjuk van gyügibbek meg itthon is gyügik akkor néha algondolkodom hoyg kell e ez nekem de ez csak átmeneti :)

Donoé

folyt köv

Kép

Kép

Kép
roz23

roz írtam pü..holnap megyünk, apának dolga van du és bemegyünk mi is..
Ott lehet maradni, vagy ott kell hagynom Őket?zzz izgi lesz

a href="https://lilypie.com/">Lilypie
Gabi
bepagabi

Húúú de sokat írtatok :shock: :)

A köszöntőket köszi! :)

A cipőről azért kédeztem,mert ilyet kaptam Gyuszitól szülinapomra és érdekelt volna,hogy ha van valakinek milyenek a tapasztalatok!
Én nagyon hátfájós és rossz tartású vagyok,remélem használni fog. :)

Roz:
Én is régebben nézegettem a cipőket,de túl drágának találtam és láss csodát:A férjem meglepett vele :D
Hátha neked is összejön előbb- utóbb :wink:

Nana:
fiúk csuda édesek!Első kép naggggyon tetszik! :)

Nyhk:
Sajnálom,hogy még mindig ramatyak az éjszakák! :(
Az nyugtasson(habár lehet,hogy ettől se lesz jobb :lol: ):Lari sem cicizik már és külön szobában is alszik,mégis nagyon sokszor felkel éjjelente és oda kell mennem nekem is . :oops: :( Van,hogy csak azt mondja,hogy adjak 1 puszit :shock:
Amúgy örülök,hogy már nem cicizik és a legjobb,hogy magától hagyta abba.Egyik este gondoltam 1 merészet és "csak" odafeküdtem mellé,elkezdtem simizni a hátát és nem kérte :shock: ,másnap sem és azóta sem! :D Pont 19hónapig szopizott. :)

Pille:
De aranyos vagy ezzel a jelmez készítéssel :D Csinálhatsz még nekik olyan sokat....ne búsulj!Bárcsak fele olyan ügyi lennék mint te :roll:
Szupi,hogy Orsi is ilyen ügyesen lemondott a szopiról :D

Ser:
Hanna copfokkal tünemény.... :D
Jobbulást kívánok nektek!Szegény apa :(
És apukád használja a cipőt?Bevált neki?Naponta kb. mennyit van rajta???

Estelle:
Ha megszületett Mózi,nekem is küldheti Tamás a képet,szívesen felteszem ide(akkor nem kell a kicsinyítéssel bajlódnia)-már ha te is így gondolog :wink:
Volt-e ma összehúzódás?Nagyon drukkolok!++++++++++++++++
Képeket megkaptad?
Jelmezt kölcsön kaptuk,nem én gyártom...én azért nem sírok :lol:

Cuki:
Aranyosak a képek!
Akkor miért nem kértél te is időpontot a dokinőhöz?Sokkal egyszerűbb lett volna,nem?

Cumi:
Mirabel is cumizott,de csak alváshoz kapta meg(sokan azt se tudták,hogy van neki)-neki nagyon bevált!Aznap mikor először nem volt rajta pelus,csak bugyika,fogta és kidobta a kukába és közölte,hogy ő már nagylány,neki erre már nincs szüksége :shock:
Mondanom sem kell,hogy milyen büszke voltam rá!!! :D
Senki nem mondta neki és utánna se kereste.1-2 napig mikor lefekvéshez készülődtünk,mondogatta:nincs cumi elvitte a kukásbácsi...aztán ez is elmaradt! :)

Dettus:
3. baba?!de aranyos vagy :lol: -még a 2. meg sem született :lol: :wink:
kazi

Sziasztok!

Hu lanyok ti aztan belehuztatok ma az irasba!:) Felek nem is tudok mindenhez hozzaszolni, amihez szeretnek! :(
Koszonom a dicsereteket a gyerkocok neveben.:)

Nana, pulcsi :oops: tisztara kiment a fejembol, lyukas szita az agyam. :? Igen-igen szeretnem! :D Ha meg lehet es ramegy a fiamra. :wink: ( tegnap mertem, 7120g :roll: :shock: :lol: ) A natha miatt eddig nem nagyon mereszkedtem ki, meg Andris sir a babakocsiban es felek hogy bekapkodja a hideget, szoval eddig meg nem nagyon jartunk kint az utcan. :shock: :roll: Hogy tudnank megejteni egy talalkat?

Cukker, Nana, Ser kepek :D Nagyon szepek a gyerkocok!

Reni, Katam 20 hos koraig aludt el szopival. :wink: Mikor leszokott rola, onnantol a delutani alvasnak is lottek. :roll: Andrist inkabb ringatni kell, o nem alszik be szopin vagy csak ritkan.

Cumi/ujjszopas: nalunk egyik sincs. Kati messzire kopte a cumit, Andras ugyszinten, az ujjukat sem talaltak meg - remelem Andris sem fogja a tovabbiakban. Sztem en voltam a nyugigumi... :roll: :lol:

Dettus, Hollandfalus torna a mi utcankban van am!:)

Na ennyire futotta a gyerekektol... :roll:

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Hu, de sokat pislog a hsz-em. :roll:
:lol:

Kazi, en ugy szegyellem... :oops: Boldog szulinapot!!!

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

....tudtam,hogy lemarad valami:
Dóra:
A gyerekekről szuper a kép :D annyira édesek így együtt :lol:
kazi

Ne hülyéskedj már Dóri :) :wink: -amúgy köszi neked is :)
Andris méretei :shock:-ez igen-látszik,hogy te vagy a cumija is :lol:
kazi

Sziasztok!

Megjöttünk,most nagy a szerelem köztünk,nem hagy békén minket,majd holnap visszaolvasok.Isteni volt újra meglátni,Anna egy kicsit el is pityorodott. :lol:

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Kazi,megkérdezem Apukámat, de igazából ez most az utcai cipője, szóval,sztem amikor kimegy az utcára.....de megkérdem hány órát...nem az az otthonülős fajta :wink: :D ....
Nem is mesélted, h Lari is abbahagyta a cicizést, tök jó,h magától! Ügyi vagy,h kipróbáltad mi lenne ha!Cuki a csak egy puszival :lol: :lol: :lol: !

Roz, hát pont Őt hagytad volna ki :wink: :lol: ?!

Kép
seriff

vki kérdezte, bnőm még rddig nem szült (40+5) de ma vszínű befekztetik, eddig nem mert nincs hely:)

Gabi
bepagabi

Seriff!!!Én se írnék mást!!!! :lol: Idézet Serifftől:

Reni,ne viccelj már, leszoktatni arról,h a cicin aludjon el? Miért?És ezt most 10 naposan? Annyira kicsi még,a cicid néhány hét alatt megedződik,most persze,h érzékeny, soha senki nem nyúzta még ennyi ideig ilyen gyakran!- Én biztos, h nem tudnám sírni hagyni.Ő ezt nem azért csinálja, h Veled packázzon, szüksége van a közelségedre, sztem NEM KELL MEGTANÍTANI ELALUDNI!El fog tudni egyedül,ha megérik rá, ez ugyanolyan,mint a szobatisztaság-szerintem. A tejtermelést pedig a komfortszopi is serkenti.

Remélem jogdíj nincs,és a másolást sem büntetik.. :lol: :lol: :lol: Hanna meseszép!!!!!!!!

Donoé,azért csak van vki aki látja,h terhes??????Csak a mai világban inkább hajlamos az ember nem észrevenni a másikat. :(Ja meg gondolom vele is kb ennyit törődtek,miért is lenne emberségesebb.

Kisévi,a cici nem tud kiázni,ha napi 24órában szoptatnánk akkor sem.

Dettus,én is most nézem..pár nap.. :lol: :lol: Van már pocid??

Lina,én nem is tudom elképzelni a helyzeted..nagyon rossz lehet.Sajnálom. :(

Nana,persze! :wink: Gyere azért picit többet!!

Olvastam mindenkit,képben vagyok,de időm ennyi!!!Bocs :oops:

Estelle,sokan gondolunk sokat Rátok!! :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
gadevi

Ser:
Valahogy nem volt téma,ezért nem említettem a leszokást!Azért próbáltam ki,mert úgy éreztem egy pár napja,hogy hiába szívja nem jön SEMMI(nagyon furcsáltam,mert azt gondoltam,hogy amíg használják a cicit,addig van benne tej)cumizgatott rajta egy pár percig,de már nem azon aludt el....gondolom úgy volt vele,hogy úgysem jön belőle a lényeg, akkor minek :lol:

Puszival így tényleg cukin hangzik,de éjjel 3xra nem olyan aranyos :oops:

Ja a cipő annyira nem fontos(ne zargasd apukádat :) ) ...akkor jó sokat szaladgál benne apud. :)
Én egyenlőre a lakásban használom,mert itt vagyok legtöbbet :roll:
Jó lenne,ha lenne 2db.1kintre,1meg bentre 8) -na jólvan nem vagyok én ilyen nagyigényű-örülök ennek az 1nek :lol:
kazi

Sziasztok!

Köszönöm a megnyugtatásokat! :lol:
A cicim jól bírja szerencsére. Leápolom egy kis anyatejjel szopi után. Igazán nem is mindig cumizza, a lényeg, hogy ha jol lakott még a szájában érezze, míg be nem alszik. :lol:

Kismamatorna a Hollandfaluban:
Villám Erika tartja:30-985-9594

Cukker
Én Bányais voltam 1997-ben végeztem. És te mikor?

Sziasztok!

Kép
kisreni

Kazi,oks, majd ha beszélek Vele,megkérdem(kb 2-3naponta, de most,h itthon vagyunk,naponta-yahoo :D ). Puszi,ahogy leírtam,eszembe jutott, h Te nem biztos, h harmadszor is nevetsz rajta :?

Gadevi :wink: .

Ja, ma jobb lett volna ha be sem teszem a lábam a konyhába, a kafiollevest 2x futtattam ki-volt olyan szag :shock: , a tejbegrízből meg kihagytam a cukrot :oops: :oops: ....(Hanna meg beleborította a kakaóport, így azé nem volt rossz :D )

Kép
seriff

Seriff
Ne hari hogy ezzel zavarlak :oops: ma voltam kint a leletért ez van ráirva : A szívcsúcs mellett kb.diónyi halvány inhomogén infiltratum látszik cor nam nagyobb . Ezzel most menjek a háziorvoshoz ? Igazán Én csak egy sima tüdöszűrőre mentem ki a eü. kiskönyvemben kellett volna hoyg mindne rendben panszom nincs is...

Kép

Kép

Kép
roz23

Rozi,ez tüdőgyulladást jelent, de mindig a tünetekkel együtt kell értékelni, lehet, h ez nem friss folyamat.

Kép
seriff

Nana

Fiúk nagyon helyesek! :) A csíkos póló a gyengém.

Ser

Húúú, Hanna csodaszép kislány. Egyre szebb!
Köszi az infót, majd utánanézek, kérdezek.
Ma délután eldugtam Adri cumiját, amikor kereste, mondtam neki, hogy elvitte a cica, és majd este alváshoz visszahozza. Bevált. :)
Nagyon kedves volt a bókod Bencét illetően. Remélem is, hogy helyes legényke lesz. A fülével szoktuk ugratni, hogy majd elmegy plasztikáztatni. :)

Kazi

Hétfőn derült ki, hogy menni kell dokinénihez, illetve nem ártana, és próbáltam is hívni, de nem vette fel.

Kisreni

Én 1992-ben végeztem. :)

Hajni

Adri amint meghallotta Anna hangját, már dobta is el a játékokat, hogy "átmegyök Annához"
Meg ma azt is mondta, hogy "Szeretem a Hajnikát" Pedig én nem is kérdeztem tőle.

Andi
Kép
cukkker

Jaj, még ezt szerettem volna megmutatni:

http://www.origo.hu/programajanlo/20080 ... zitok.html

Az origón volt a cikk. A kép a Catan telepesei társasjátékból van, és mi ezzel játszunk, amikor csak itthon vagyunk és van rá idő. Imádjuk. Vagyis mindig, amikor nincs foci. Megvettük hozzá a kiegészítést is: Catan lovagjai. Na ez már 3 órahosszás játék, de nagyon Tutti!

Andi
Kép
cukkker

még ez lemaradt

NANA: gyönyörűségesek a fiúk, irtó aranyosak , szuper a kép

Gabi
bepagabi

Roz!

Várom a folyt.köv.-t :lol: Tüdőgyulladás,ahogy Ser írta?Gyógyulj akkor hamar!

Gadevi!

Húúú,látom jól megmozgattam ezt a baba témát :oops: Nem bizti ám,hogy látszik,ha esetleg testesebb a kismama,vagy hátulfekvő méhe van.Például egyik régi ismim,középsuliba jártunk együtt,16 éves volt,teljesen tapasztalatlan,magas,normál vékony lány.Egész végig rendesen megvolt a mensije,a hasa nem nőtt szikrányit sem,csak csípőre vastagabb lett,de ugye ez be lett tudva,hogy növünk.Nem érzett igazából mozgást sem,ő azt hitte a belei csinálják az enyhe mocorgásokat,egész nyáron a dinnyés ládákat cipelte,szülei dinnyéztek,mikor is egyszer begörcsölt,mentőt hívtak hozzá,bevitték vesegörccsel,s a doki mikor kiment a szüleihez,gratulált a fiú unokához :lol: Az apuka akkor volt végzős,18 volt,mikor elmondták neki a suliban szünetben,kis híján összeesett,senki nem tudott róla,még Heni sem.
Gondolhatod,kimész szünetre mit sem sejtve,erre jönnek barátnőd szülei,hogy fiú gyermeked született pár órája :lol:

Ser!

Nagyon szépek a fotók,milyen nagylány már Hanna,olyan csajszis a copfikkal!
Vendég

Nana!

Nagyok szépek nagyfiúk a fotókon! :D
Vendég

Nana, jaj lemaradt,h milyen gyönyörűek a fiiad!Cuki Botu forgója a feje búbján! Danusnak meg vagány a sérója nagyon!

Roz, ja igen,lemaradt,menj el a dokihoz persze, még ha nincs is panaszod,megvizsgál! Lehet,h egy korábbi tüdőgyulladás maradványa az.

Cukker, én már úgy várom,h lehessen társasozni!

Köszi a bókokat!

Kép
seriff

sziasztok!!!

a múltkor valaki kérdezte itt az cipő-orrvédőt, nem tudom ki volt :oops:
hol vetted és mennyiért? Levinek is venni akarok!
Ja, Levinek újabb vérvétel :evil: , májfunkció :cry:
SER!!!! megnéznéd Levi leletét, hogy mi a bibi, mert nem mondtak semmit. :?

semmi erő írni, olvasásig eljutok, de annyit írtok!

Látom Kaziék sem ciciznek már, mi sem :roll: Csak játszott, így nincs, pár napig még húzta a pólóm, de már nagyon fájtak és nem is volt már benne...

Lili!
összeszedem magam, és írok az iwiwen.

Roz!
jobbulást!

Nana!
a fiúk. :wink: lesz gondod, majd a csajokkal!

na Levi csipkedi a kezem, megyek :shock:

Kép
adrienn021

ja, lemaradt! :oops:
nagyon teccenek a képek!!!!!!
Hanna is, milyen nagylány!!!igaz, én kicsibabának nemláttam.

mééééééééééég kéééééééééépeeeeeeeeet!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
adrienn021

juj hát gyönyörű Hannaát én se dícsétem :roll:
pedid csodaszép virágszál...látom kis huncutka

adri:hogy vagytok?

don:ilyen későn vagy korán? nem semmi a sztori

Gabi
bepagabi

Estelle,itt vagy ott??????

Donoé,én nem akarom elhinni az ilyet...de sajnos nem csak olyasmik történnek amit én is elfogadok. :shock: :roll:

gadevi

Sziasztok!

Még itthon, de azonnal indulok ctg-re, majd a kórházba indulunk! Éjszaka többször is felébredtem. Azért izgulok.... :oops: És nagyon várom!!! :D

Mindenkinek köszönöm a képeket, hogy tettetek fel!!!Nagyon élveztem, olyan jó látni Őket, és belegondolni, hogy nem régen születtek Ők is! :D

Kazi-Neked is köszi!!! :D

Cukker-Margókáék NB I-esek! Igen a központi oviban dolgoztam. Majd remélem az én pici fiam is hozzájuk kerül! :D

Mindenkinek millió puszi, és ha hazaértünk jelentkezem!

Kép
estelle26

Adri, de hol nézzem meg?

Estelle, hajrá!Mózinak mégis inkább a napsütés jön be!

Kép
seriff

Cukker,
vérvételből tudják megállapítani legpontosabban, hogy allergiás-e Bence, és ha igen mire. Lilitől is vettek. Előtte persze voltunk biorezonanciás vizsgálaton, az adott egy támpontot, de pl. ha magasabb összegű családi pótlékot, vagy tartós GYES-t akarsz, akkor csak a vérből kimutatott allergia esetén adják meg. Amúgy azt hiszem, azt is csak a gyerek 8 éves koráig, de ebben nem vagyok biztos.

Kisreni!
Mi még akkor ismerhetjük is egymást, elvileg két évet együtt jártunk a Bányaiba, én 95-ben végeztem. :lol: Ki volt az osztályfőnököd?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Linácska
Óváriné Csabai Mária volt az osztályfőnököm. Unokatestvéremet biztos ismered akkor, mert évfolyamtársad volt. Szenti Ricsi. :D Neki, ha jól emlékszem a Vágó Judit volt az oszt.főnöke.
Megkérdezhetem a teljes neved? Nekem a lánykori Szabó R.

Kép
kisreni

Sziasztok!

Nana, a fiúk szenzációsak. Igen, szerintem is lesz gondod a csajokkal. Az egyik jön majd a másik megy és a többi....
Te lehet, hogy nem tudod, de mi látásból ismerjük egymást. Szerintem Dani teljesen te vagy, a Botond pedig tisztára a férjed.

Adri, fel a fejjel, reméljük hamarosan meglesz a megoldás a problémátokra. Én mellesleg ezt nagyon utálom, hogy semmit nem mondanak a dokinál.

Ser, tünemény szép a csajszid.

Hajny, gondolom nagy a boldogság nálatok, hogy újra együtt vagytok.

donoé, hát nem semmit írtál a csajról, aki vesegörcs helyett gyermeket szült és nem vette észre. Szerintem itt azért valami bibi van. Kilenc hónapig megvolt a mensije, nem vette észre, hogy mozog a pici. Jó, hogy azt nem mondta, hogy szűz. De, ha így történt, akkor így történt. Van előnye is, ha valaki korán szül, mert korán lehet nagyszülő is. :lol: :lol:

Kép
Kép
kisévi

Hát csajok én sem tudnám elhagyni a gyerekemet….ez annyira szomorú…

Estelle
Akkor ezek szerint te már a kórházban vagy? Nemsoká megpuszikálhatod a kis drágád!
Gyopi indián lesz ha kibírja a jelmezt, ha meg nem akkor is jól fogja sztem érezni magát.

Timci
Remélem nem a karikagyűrűről beszélsz…

Angyalkák
Sztem mindenkinek van legalább 1, de az a szerencse h esetleg nem tud róla. Ha már később történik a baj akkor már pszichésen nehezebb feldolgozni….Anyunak is volt 1, de nem is tudott róla, csak később amikor kérdezték hány terhessége volt. Mondta h 2 és a nőgyógyásza állította h 3. Volt egy vetélése, amiről nem tudott, aztán volt egy abortusza (hülye férje nem akarta, aztán el is váltak) és sokkal később jöttem ÉN.

Napfény
A closti be is állítja a ciklust, plussz serkenti az agyat a női hormon termelésére (progeszterin) ami által lesz peteérés.

Reni
A lehető legjobb módszert alkalmazod! Nekem is ez jött be. Szopi után kicsi tejet hagyni rászáradni a bimbóra…Végszükség esetén meg van egy kenőcs: Garmastan. Szerencsére nem sokat kellett használnom, elég volt az anyatej.
Én is cumiellenes voltam, de végül 1 hónap után föladtam…az volt a szerencsém h nem kellett a csajszimnak. 2 hónaposan megtalálta a hüvelykujját és azt azóta is rendszeresen szopja, bár amióta beindult a szája egyre kevésbé, viszont az alvással nincs gond, mert kéznél van. Én is újszopós voltam elég sokáig (suliba jártam már és még sokáig…) Fogaim deformálódtak, de semmi köze nincs az újszopáshoz (nálam legalábbis). Sajna nagyon kapaszkodtak a tejfogaim (ki kellett volna húzatni) és már közben nőttek a maradandók…így csálé lett a végeredmény.
Kitartás!!! A picibabák nem úgy születnek h tudnak aludni. Ez most hülyén hangzik, de meg kell tanítanunk őket egyedül elaludni. Valahol olvastam….Nálam bejött a következetesség, hisz Gyopi egyedül alszik el és éjjel is ritkán kel (ha rosszat álmodik v fáj valamilye). Sokáig cicin aludt el és amikor betettem a kiságyba rögtön fent volt. Aztán nagy nehezen ez elmaradt. Egy ideig azt csináltam h fekve szopiztunk és amikor elaludt kihúztam a cicim a szájából és hasra fordítottam (imádott hason aludni). Aztán amikor már mélyebben aludt, becsempésztük az ágyába.

Kazi
Ügyesek vagytok!

Lili
Puszilgasd csak őket, hisz eljön az az időszak is h „anya ne már olyan ciki”…

Lina
Mi lenne a neked való állás??????? Segítenél vele ha tudnám…hátha hallok valamit.

Ser
Írtó helyes Hanna! Olyan sokat változott.
Mindenkinek lehet rossz napja a konyhában…Úgy érzem én meg a zöldséget ééééégetem már………….huh még sem…

Cukker
Nekünk is megvan a Catan+ kiegészítés és órákat lehet vele játszani, de amióta Gyopi megvan azóta sajna nem nagyon tudtunk játszani vele. Amúgy nagyon társasjátékosak vagyunk…

Donoé
Nem semmi sztori….és mi lett velük? Együtt vannak?

Reni
Sztem mi is ismerjük egymást, ha más nem látásból…

Kép
Kép
Kép
thymi

Kép

Kép
Kép
Kép
thymi

Bocsi, nem azt nem vette észre, hogy szült, hanem azt, hogy terhes.

Nálunk még középsuliban volt a Seregély felvilágosító órát tartani, és ő mesélte a következőt: A rendelésén egy 28 év körüli lány és anyukája ültek a váróban. Hívta következőt és mind a ketten bejöttek-már ezen is meglepődött -, de nem az ő dolga. Megkérdezte mi a gond - óriási nagy pocakja volt a fiatal asszonynak-, és elmesélte a hölgy neki, hogy kb. 8-9 hónapja nem jött meg a mensese, a mellei kb a kétszeresére nőttek, rendkívül jó az étvágya és nagyon meghízott. Mi lehet a probléma? Először azt hitte, csak viccel a hölgy. A doki azt válaszolta, hogy már így vizsgálat nélkül is megtudja állapítani, hogy legalább 8 hónapos terhes, és az Ön által elmondottak ezt csak alátámasztani tudják. A nő teljesen elfehéredett, tág szemekkel azt mondta, hogy ő még nem is él szexuális életet. Na ez már sok volt neki, megkérte az anyukát, aki mindezen beszélgetés tanúja volt, hogy fáradjon ki. Megvizsgálta és már 3 ujjnyira ki volt tágulva. Beküldte a kórházba és 2 nap múlva megszült. Na ez a történet se semmi!!!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Kép
Kép
kisévi

Gadevi,Kisévi!

Heni 16 éves volt,szerintem én sem gondoltam volna ennyi idősen,hogy terhes vagyok,pláne,hogy egész végig megvan a mensije.Akkor még elég tapasztalatlan az ember lánya,nem? :D
Teszem hozzá,minden reggel egy busszal mentünk suliba,egyidősek vagyunk,csak másik osztályba járt,s én sem vettem észre!

Thymi!

Utána összeházasodtak,lett később mégegy fiuk,de megromlott a házasságuk,pár éve elváltak,de már nagyok a gyerekek,akről írtam,már 17 éves lesz.
Vendég

Donoé,Te azért biztos észrevennéd a saját Kislányodon,h terhes nem?????????Én is hallottam már ilyen történeteket,jót nevetek rajta...pedig nem is vicces... :oops: :(

gadevi

Thymi,nagyon ari Gyopi!! :lol: Gondolom nem most ül ott először...

gadevi

Sziasztok

Matek példa
tegnap volt szülői és megkérdeztem , hogy mi a megoldás. Hát jo mert nincs megoldása a feladatnak, de nem értem még mindig hogy miért kellett ilyen feladatot adni egy elsős gyereknek.

Farsang
Nem tudom már hogy ki kérdezte , hát nálunk is mindig a csajos jelmezek jönnének be de már kicsit uncsi, most a praktika ujságban vannak nagyon aranyos és könnyen kivitelezhető jelmezek , mint mókus , denevér, busó, méhecske , medúza mimi,hát nem tudom mik leszünk a végén.

Lina
Nagyon édes a jelmes amit készitettél, munkahelyedet nagyon sajnálom.

Ujszopi kontra cumi
Nálunk Domika cumis volt , de szerintem könnyen megszabadultunk tőle. Encsi viszont nem fogadta el , és az ujja volt kéznél , ami sajna még mindig meg van rossza szokásnak alváshoz , tv nézésnél, már probálkoztunk mindenfélével ,hogy leszokjon róla daumexollal kentük , de kicsit fintorgott rá, de nem érdekelte, hogy keserű. Kata először ő se fogadta el a cumit, de sajna megtalálta ő is az ujját , és az Encsiből kiindulva, nem akartam hogy szopizza, ugy voltunk vele, hogy inkább a cumi minthogy állandoan szájában legyen a keze, lesz ami lesz addig erőltettük a cumit, hogy elfogadta, és egy fél napot keserves sirás , meg még utánna néha-néha emlegetés után elfelejtette.

Reni
Láttam Andikáról képet , és csak gratulálni tudok hozzá mégegyszer nagyon gyönyörű kisbaba./ugy megpuszikálnám , megdajkálnám./

Képek
minden kissebb és nagyon gyerköc nagyon kis helyes, nem akarom felsorolni , nehogy kihagyjak véletlen valakit.

Betegeknek jobbulást kivánok!

Nagyon rég raktam már föl csajaimról képet , remélem nem haragszotok, ha rakok most föl.

Kép

Kép

Kép még amikor volt hó

Kép
Kép
Kép
kecsone

De mit látott ott Gyopi,h még a szája szélét is megnyalta? :wink:

Viccesek ezek a nem veszem észre,h terhes vagyok c. történetek, de sajna én is hallottam ilyet, azért szerintem ott vmi galiba lehet az agyukban.....

Kisévi,köszi, a Tieid is, de szoktam Őket látni :wink: .

Kép
seriff

Sziasztok!

Kis angyalkámmal naon el vaunk,míg olvastam ö aludt,és most kelt fel,de hagy egy kicsit írni.

A képek mind tök tuttik,föleg a huncut Hanna,naon drága!

Cumihoz én sem tok mit füzni,Anna sosem cumizott,az újját nem szopta,6 hetesn átaludta az éjszakát,most viszont úgy alszik el hogy melette vaok.De legalább én is pihizek ilyenkor.Nem bánom.

Végre a közérztem is jó,köhögök még,picit el van az orrom is még dugulva.

Roz
tüdögyulladás?Nem játék,remélem voltál már vele dokinál.

Estelle
minden jót,könnyü és gyors szülést.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Kisévi
Hát ez a sztori se semmi…
Eddig amit hallottam ilyenbe az csak olyan volt h a csajszi menstruált és amikor kimaradt neki és elment dokihoz már 16 hetes volt. Ez nem is olyan régen történt. Októberben szült.
Jaj nem. Van ennél durvább is. A szomszéd csaj. 7. terhesség, 5. hónap, erős vérzéssel viszik kórházba. Vetélés. De hát ő nem vette észre h terhes?! Meg is volt neki és szoptatta is a legkisebbet közben. Hozzáteszem v 45 kg a csaj…Nem tértem észhez….majdnem ott maradt.

Kecsóné
Nagyon szépek a lányaid!

Ser
Szokott ilyen grimaszokat csinálni Gyopi, főleg ha huncutkodik.

Hajni
Örülök h jobban vagy!

Kép
Kép
Kép
thymi

Timci
Megkaptad???

Kép
Kép
Kép
thymi

Sajna csak olvasásig jutok, pedig olyan sok hozzáfűzni valóm lenne nekem is.

Viszont van egy gyors kérdésem:
Valaki ismeri az Aranykapu óvodát?????? SOS lenne

Még egy. Petra ma éjjel csak 3* ébredt (3 óránként). AZ elmúlt 2 évben nem aludtam ennyit, most kipihent vagyok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) , és ettől nagyon jól érzem magam, legszívesebben ablakot mosnék. :)

Kép

Kép
nyhk

Sziasztok!

Nyhk
na,ez már igen!Gratula az ilyen kevés alváshoz!Szerintem ha ilyen tutti idö marad,akkor már lehet ablakot pucolni.Ha lesz ilyen alvása megint,akkor jössz hozzám is ablakot pucolni? :lol:

Thymi
ti is jobban vagytok?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Kazi
nincs semmi hír Estelléröl?Hátha már babázik.Megnéztem ezt a cipöt is,nem rossz dolog.Majd apának megmutitom,lehet jó lenne neki is egy ilyen. :lol:

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok!

Estelle még nem babázik,még az se valószínű,hogy ma beindítják neki a szülést!Ha minden igaz,akkor ha tud valami konkrétat,hogy mi lesz vele akkor szól-és én is nektek :)

Kecsóné:
Lányaid nagyon aranyosak!Olyan jó tesóknak látszanak.Jól elvannak együtt?

Hajni:
De aranyos vagy,hogy egyből apára gondolsz(a cipőről beszélek)-ez az önzetlen szerelem :wink: :lol:

Nyhk:
Na látod,csak beszélni kellett róla egy kicsit és már javul is!CSak így tovább!!!! :)

Ezek a terhes sztorik....én nem hiszek el ilyet!1van,amit egyszer olvastam és megtetszett:
1nő egész életében gyerekre vágyott,de nem jött neki össze.Elfogadta,hogy nem lett és nem is lehet neki....40-50év között járhatott,furcsán érezte magát,azt gondolta rákos,mert elkezdett nőni a hasa is,furcsa bélmozgásai voltak...rászánta magát a kivizsgálásra-mondván,már úgyis mindegy,itt a vég...kiderült,hogy 6hónapos terhes-azóta 1egészséges kisfiú anyukája :D
kazi

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?