Sziasztok csajszik!
Beu,
múltkor már nem volt időm leírni, hogy Lőrinc csudapofa és tényleg igazi romantikus álmodozó
Olyan édesek voltak Ankával(Franyó
), ahogy megsiratták az idegen gyerek buksikoppanását.
Olyan kis sensitive gyerekek, imádnivalók!!!
Talizni mikor lenne alkalmas Neked???
Zulu,
OK, akkor bedobom a blokkot a pénztárcámba, aztán szólj ha kell vagy majd talin odaadom.
motorozásálló cipő
ráérő idő???
Barbi,
minek az a tápszer??? teljesen jól fejlődik a gyerek. Ha meg mégis kell, miért kell a tejcibe keverni? Olyan szar az íze, miért kell, hogy elrontsa a tejciét? Nem értem.
Nálunk az első héten kapott Bence párszor tápot, de szigorúan szopi után. Volt, hogy nem is kellett már neki, csak én gondoltam, hogy nem volt elég.
PIldi véleményével ellentétben, szerintem a tápot nyugodtan add üvegből, egyrészt ha eddig nem kavart be a szopiba, szeritem már nem fog, másrészt egy ilyen pici baba még túl türelmetlen a kanálhoz, a pohárból itatás sem egyszerű mutatvány(gyakorlatból beszélek), ne azzal menjen el az idő. Tudom, hogy a ligások és a szopi pártiak most megköveznek, de létezik út a tűzzel vassal szoptatás és a tápszerezés között is.
2 ciciből szoptatni pedig ugyan úgy sokáig lehet, mintha váltott mellből tennéd, én elejétől kezdve így szoptatok. Bence elmúlt 7 hónapos és ezidáig kizárólag csak szopott! Szerintem ne hallgass az ottani okos dokikra, hagyatkozz az ösztöneidre. Minden OK lesz meglátod, hisz a nehezén már túl vagytok. Gratula az eddigiekhez és drukk a folytatáshoz!!!
Zsuzsi,
jó, hogy egyben újra otthon. Csalogány utcába sikerült eljutni végül? Jó pihit, aztán vissza a fedélzetre harcos
Myssnia,
jobbulást Szilárdnak!!!szegénykém, ilyen kicsi baba és vírus
Hess vírus, hess!!!
Norka,
csuda édes Jázi, Bencénél is a püfölős játék a menő, nem szeretnék most gyerekjáték lenni nálunk.
Karikás kendő-saját gyártmány(ala Liesel), és egyenlőre félkész termék, de müxik. Csúszik amennyire kell szerintem, de igazit még nem használtam, úgyhogy nemtom mihez képest jó v.nem jó az enyém...
Tényleg a kötős kendőd méreteit megírnád, köszi előre is.
lakás
, de NE add fel, egyszer mindenkinek saját lakása lesz. Az én szemem előtt legalább is mindig ez lebegett és lám, most saját lakásban lakunk(én 6 év albérlet, párom 5év kolesz+2év albérlet után)
Leszter,
mindig elfelejtem megkérdezni, hogy az utazó ágyra hogy rögzítettétek a "rácsvédőtöket", adták hozzá vagy spéci cucc. Ugyanis elég gyakran használjuk az utazóágyat, de minden alkalommal kaparássza a gyerek a hálót, amitől én a falra mászom, jó lenne ilyen rácsvédő, mint a tietek. Help please!
Sofka,
én a weben olvastam, hogy az átlagos kötős kendő 70*400 cm, de amerika oldalakon 70*520. Ezért lennék kiváncsi, hogy a kapható kendők mekkorák.
Szerintem jó az IKEÁS anyag, a karikás kendőm pl. sima pamutkarton és megtartja Bencét minden további nélkül
mondjuk ő nem sokkal több, mint 7kg.
Esti sírás:mivel nem látok más megoldást a problémánkra, így e mellett döntöttünk. Mondjuk 1 óránál tovább nem bírnám, de szerencsére úgy néz ki, hogy tanul a gyerek.
Tegnap 4 perc sírás volt, ma pedig összesen KETTŐ perc. Hurrá, hurrá! hamarosan megtanulunk újra elaludni.
Csucsuka,
úgy látom egyformán müxünk, én is halálomon voltam pénteken. Iszonyat migrén és hányinger, nekem a hányást sikerült megúsznom. Nem tudom mi lehetett, gondolom frontok össze-vissza
, kész voltam, alig vártam, hogy párom hazajöjjön és felváltson gyerekvigyázásban, féltem, hogy nem tudok eléggé figyelni rá.
Mára ennyi, kidőltem, párom is elhúzott, követem példáját...
pusza
Timici