Sziasztok!
Tegnap délben jöttünk haza, azóta csak pakolászok, mosok, rendeszkedek, mire gépközelbe jutottam volna, mindig ébredt a lánykám!
Köszönjük szépen a hatalmas drukkokat a szüléshez - ami egyáltalán nem volt olyan fárasztó, csak hosszú (majd bővebben is
).
És köszönjük a gratulációkat is!
Noémi nagyon jó baba, kb 2,5-3 óránként kér hamikát, és ha nem kajálja túl a bendőjét, akkor alszik utána, mint a bunda!
Remélem, ez így is marad, és nem kiabáltam el semmit!
Tejcsi beindult szépen már a 3. napon, ami nem a "fantasztikus" klinikai elveknek köszönhető (tömjük a gyereket tápszerrel
), csak akkor adtam ki a kezemből Noémit, ha vizsgálat volt, vagy fürdetés. De erről is majd később bővebben...
A mérleget csak azért vettem elő néhány mérés erejéig, hogy ne zabbantsa túl magát a Csaj, ugyanis egyik pillanatról a másikra kezdett el 50-60-akat enni a klinikán, és gyanítottam (itthon), hogy néha több is beszaladt. Ezt igazolta egy mai mérés - 90-et sikerült benyomnia!
Az egyik cicim iszonyúan beindult (a másik is, de az nem akar annyira szétdurrani), és abból pillanatok alatt bekapkod nagy mennyiséget.
Na, a lényeg, hogy tej is van, Noémi is ügyesen szopizik!
Botikám hihetetlenül jól fogadta a kishugát, azóta símogatja mindig, meg mesél róla a bölcsibe! Annyira édes!
Reggel mellettünk volt szopi közben, és mondta, hogy Boti is cumizik tejet, és puszit adott a cicimre!
Édes volt, és nagyon megható!!!!
Közös kép még nincs, vhogy nem sikerültek, de lesznek!!!!!
Képeket most raktam a gépre, de még át kell méretezzem őket, utána tudom feltenni.
Ezek még csak telefonos képek, az igaziak, a legelsők még a digi gépen vannak, de remélem hamarosan azt is fel tudom tenni, mert azok a legjobbak!
Szóval most kicsinyítek, aztán próbálok jönni a képekkel!
Puszi!!