Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Kicsit elvagyok veszve. Nem tudom mi van, de már harmadik napja annyira nyűgös Nóri, hogy nem tudom mit csináljak. Nem alszik egész nap, a cumit csámcsogja nagyon, ha kiesik üvölt, ha visszateszem megint minden rendben, de nem alszik el...
Valaki tud esetleg segíteni, hogy mit tegyek, mitől lehet????

Nincs egy szabad percem sem... Nem sokáig bírom... Apa is alig van itthon...

most is félkézzel írok...

Babamasszázsra a körzeti védőnői rendelőbe "járunk", csak múlt pénteken elmaradt, most megyünk először. Ingyenes, minden pénteken van 10-től. Nagyon kíváncsi leszek mennyire élvezi majd Nóri.

A.Zita
A Czanknál voltam én is UH-n mindig, hisz ő volt az orvosom (a VOLT-ot kihangsúlyoznám : soha többet látni nem akarom) és eléggé gyorsan mozgatja a hasi bigyót, mert elmosódott szinte az összes babavideós felvétel, a képek közül is csak elvétve volt jó egy-egy. Jobban jársz tényleg egy más dokival.

megyek, emrt vigasztalhatatlan Nóri

Kép

Kép
sznanna

Csak magamat tudom ismételni, ha normális uh-t akartok, legyen az 2d vagy 4d, akkor Kecskemét!!
www.sono4d.hu

Sznanna! Simán lehet ettől a fránya időjárástól nyűgös Nórika!!
Kitartás!!!!!!!!!!!!!!!

Zsuzsu! Ezt gondolom egy virágkötőnek tudni kéne!! Laikusként: gerbera, szegfű talán.

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Sziasztok!

Bea: Ugye megmondtam, hogy minden rendben lesz? Nagyon örülök, mostmár semmi nem ment meg attól, hogy hamarosan egy makk egészséges kisfiú boldog anyukája legyél!!!!! :D :D :D :D

Karmen:
Gratulálok Orsinak, jó egészséget, sok boldogságot kívánok!

Szilcsi: Doró 7 hónapos volt, mikor elkezdtük, kicsit bántam, hogy nem korábban, nem a reflex miatt, hanem ő eléggé túlmozgásos és öntörvényű így gyakran nem akarta azt csinálni, amit kellett volna, míg a picik olyan jól együttműködtek. :) No meg kicsit kinőttük a kezdő csoportot, mert hamar elkezdett járni, de a haladóhoz még nem volt elég gyakorlott! Én ha lenne második babánk, minél előbb, amint lehet, vinném úszni, ebből okulva, bár tavaszig én is várnék azért! :lol:

Kajla: Ez csak önkéntes meló, jöhetsz, ha bírod a festékszagot! :D :D :D De viccen kívül szerintem a delmagyar.hu-n vannak a legaktuálisabb álláshírdetések. Vagy azon túl vagy már? :) Ha látok valamit, szólok! Én is keresgélek egyfolytában! :roll:

Miniklinik: elképesztő, amit írtok! Én mindig azt hittem, hogy a fizetős dokik a legjobb szakemberek! Hogy engedheti meg magának a Miniklinik, hogy beenged egy ilyen alakot, mint a Czank? (Bár személyes rossz tapasztalatom nincs, de már az is sok, amit hallok róla!!!) :roll: Ezek után félve bíznám rá a gyerekemet bármely ottani orvosra, pedig eddig úgy gondoltam, ha bármi komolyabb baja lenne a csajszinak, a körzeti után elmennénk oda is (na nem egy megfázás esetén, hanem ha pl. kórházba kellene kerülnie ilyen pici korában!) Szerencsére (lekopogom) dokinál eddig még csak tanácsadáson voltunk, meg a kötőhártyagyulladás miatt... az anyatej áldásos hatása... :lol:

Szép délutánt!

eszter

KépKépKépKép
hefe

Hefe, köszi, azért 7 hónapo skoráig nem akarok várni, de lehet, akkor a négy hónapos kort kivárjuk az úszással.

Melinda, nekünk volt időpontunk Kecskemétre, de mivel veszélyeztetett lettem és feküdnöm kellett, sajnos le kellett mondanunk, így itt csináltattuk meg.

Sznanna, melegfornt! Lali tegnap volt extraordítós, ma meg szinte egész nap alszik. A védőnő mondta, hogy sokan panaszkodtak a tanácsadáson, hogy nyűglődik a gyerek. :roll:

Kép
szilcsi

Hefe!
Szerintem összekeverted a Minikliniket meg a Medicentert, nem? :shock:
A Miniklinikbe csak gyermekorvosi szakrendelések vannak, és szerintem jó dokik vannak ott!
A Medicenter a Petőfi S. sgt.-on van, ott felnőtt szakrendelések, menedzserszűrés, ilyenek vannak. Ott van a Czank mint nőgyógyász.
Szóval a Miniklinikbe nyugodtan vidd a gyereket!!!! :wink:

Szilcsi!
Mert a Medicenterbe lehet egészségpénztári kártyával fizrtni, igy szinte ingyen van.

Melinda!
Mondtam apának Kecskemétet, azt mondta ide Szegedre, vagy sehova! :roll:

Anna!
Hát remélem a Nyirati dr.-nő jobb lesz! :wink:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Hefe! valóban összekeverted a 2 rendelőt:)

Szilcsi! Mi 3 hós kora óta járunk.

Köszönjük a szülinapi köszöntéseket, sajna oviban tegnap elmaradt mert csak 5 gyerek volt, jó hogy most nem sütöttem semmit (nem volt rá idöm) csak csomagolt dolgokat vettem igy eláll.

Zita! Remélem elégedett leszel a doktornövel nekem nagyon dicsérik!

Örülök hogy Zituskáék otthon vannak! És a képekre én is nagyon kiváncsi vagyok már!

Kép

Kép

Karmen
karmen

Lányok, végre bealudt Nóri. Remélem ez a hülye frnt már nem tér vissza egyhamar, mert kipurcanok...
Remélem Nóri is kialussza magát.

Az úszáson mi is gondolkodunk, a tarifákról tudna valaki nekem közelebbit mondani, akár priviben is jöhet. Csak miheztartás végett.

Én is nagyon kíváncsi vagyok Zituskára és Noémire. Remélem minden rendben van velük és hamrosan jelentkezik képekkel...
Most gondoltam bele, hogy szinte most volt, hogy Nóri született, és "mindjárt" 2 hónapos...

Hefe küldök privit, lenne egy kérdésem

Kép

Kép
sznanna

Sziasztok! :D :D

Tegnap délben jöttünk haza, azóta csak pakolászok, mosok, rendeszkedek, mire gépközelbe jutottam volna, mindig ébredt a lánykám! :D

Köszönjük szépen a hatalmas drukkokat a szüléshez - ami egyáltalán nem volt olyan fárasztó, csak hosszú (majd bővebben is :wink: ).
És köszönjük a gratulációkat is! :D :D

Noémi nagyon jó baba, kb 2,5-3 óránként kér hamikát, és ha nem kajálja túl a bendőjét, akkor alszik utána, mint a bunda! :D
Remélem, ez így is marad, és nem kiabáltam el semmit! 8)
Tejcsi beindult szépen már a 3. napon, ami nem a "fantasztikus" klinikai elveknek köszönhető (tömjük a gyereket tápszerrel :evil: ), csak akkor adtam ki a kezemből Noémit, ha vizsgálat volt, vagy fürdetés. De erről is majd később bővebben...
A mérleget csak azért vettem elő néhány mérés erejéig, hogy ne zabbantsa túl magát a Csaj, ugyanis egyik pillanatról a másikra kezdett el 50-60-akat enni a klinikán, és gyanítottam (itthon), hogy néha több is beszaladt. Ezt igazolta egy mai mérés - 90-et sikerült benyomnia! :shock:
Az egyik cicim iszonyúan beindult (a másik is, de az nem akar annyira szétdurrani), és abból pillanatok alatt bekapkod nagy mennyiséget.
Na, a lényeg, hogy tej is van, Noémi is ügyesen szopizik! :D :D

Botikám hihetetlenül jól fogadta a kishugát, azóta símogatja mindig, meg mesél róla a bölcsibe! Annyira édes!
Reggel mellettünk volt szopi közben, és mondta, hogy Boti is cumizik tejet, és puszit adott a cicimre! :D :D Édes volt, és nagyon megható!!!!
Közös kép még nincs, vhogy nem sikerültek, de lesznek!!!!! :wink: :D

Képeket most raktam a gépre, de még át kell méretezzem őket, utána tudom feltenni.
Ezek még csak telefonos képek, az igaziak, a legelsők még a digi gépen vannak, de remélem hamarosan azt is fel tudom tenni, mert azok a legjobbak! :wink:

Szóval most kicsinyítek, aztán próbálok jönni a képekkel!

Puszi!!

Kép
Kép
zituska28

Születés után 1 órával: Kép

2 naposan: Kép

Kép

Kép
Kép
zituska28

Csak érdekesség képpen, Boti születés után pár órásan:
Kép

Kép
Kép
zituska28

Hahó!

Zituska, de jó ilyen jó híreket olvasni és hogy ilyen jókedvű vagy! Szuper, hogy ilyen sok tejcsid van, Noéminek jó az evőkéje!!! És én még azt hittem, az én fiamnak jó az evőkéje, de Noémihez képest ő smafu! :lol: :lol: :lol: Lali most eszik 90-100-akat, bár van, hogy 120 lecsusszan egy-egy nagyobb alvás után...
A képek tök jók, micsoda kis édipofa Noncsi! És tiszta Boti, ugyanúgy néznek ki a gyerkőcök szinte, ahogy megnéztem Boti újszülöttkori képét. :wink:

Az én kisfiam bemutatkozott a Sparban: olyan ordítást levágott, hogy a fél bolt minket bámult és sajnálták szegény gyereket, tök úgy jött ki, mintha én tehetnék róla, hogy ordít... :roll: :lol:

Kép
szilcsi

Sziasztok!

Tényleg összekevertem???? :oops: :oops: Látszik, mennyire nem járunk orvoshoz!!! :D Akkor jó! :wink:

Anna: Írtam privit!

Zituska: Noémi nagyon aranyos kislány! :D Nekem a mosolygós kép tetszik legjobban! (a 3.) :lol: Jó egészséget, sok boldogságot! :)

KépKépKépKép
hefe

Zituska! :D

Gratula mégegyszer,tiszta Boti tényleg,édes kis husika!És milyen cuki lehetett Boti a szopival, tök jó, hogy örül a huginak!Várjuk a szüléstörténetet!
20140113113746

Zituska, örülök, hogy jelentkeztél! Tényleg igazad volt, Noémi dettó, mint Boti, csak több hajjal, és szerintem kicsit dundibb. :)

Zsuzsu, én is a gerberát javasolnám koszorúnak.

Ági és
KépKép
exdeus

Zituska!
Nagyon cuki Noémi baba. Gratulálok mégegyszer. Örülök, hogy jó étvágya van, és hogy van mit egyen bőven. :)

Hefe!
Privi ment! köszi az infókat.

Hamarabb kellett volna írnom, hogy nem alszik Nóri. Három óta alszik és még nem kelt fel és mindjárt 6 óra. remélem az éjszakánk is ilyen nyugis lesz, mint ez a délután.

Kép

Kép
sznanna

Sziasztok!

ZITUSKA!!!

Gratulálok a szopihoz meg a tejcsihez ügyesek vagytok!!!Várom ám én is a szüléstörténetet!

Szandra!
Hogy a fenébe ne mondana valamit Zephyr 400 :lol: Ezer éve nem láttam jól van??(Mármint a tulajdonosa) :lol:

Most csak ennyire futotta kicsit fáradt vagyok.
Anett még csak most ettem az előbb... :lol: :lol:

Kép
Kép
zitacicu2

Zituska! Juj de édiőpufók baba Noémi! :) Örölök, hogy van sok tejcsi, és hogy bátyus ilyen szépen fogadta hugicát.
:D

Zita! Ha csak mozizni akartok, jó Szeged, másra teljesen alkalmatlan.
"Ott van a Czank mint nőgyógyász" ez borzasztó!!! :roll:

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Sziasztok!

Zituska!
Gyönyörű szép baba Noémi! :lol:
Mégegyszer gratulálunk hozzá! :lol:

Szilcsi!
Hozzánk ma dobtak be Cora baba-mama katalógust!Jan.31-től lesz akció!

4D-n annak idején mi is Kecskeméten voltunk!
Szerintem is megéri!!!!!

Képzeljétek a tegnapi fogmosás közben észrevettem hogy egyszerre 3 rágófoga is kint van Gábornak!Egyik kicsit jobban, a másik 2 pedig éppencsak!
Azt hiszem már értem a szombat esti nyűgi okát!Erre nem is gondoltam, hogy hátul jönnek a fogai! :shock:

Szép estét!

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Sziasztok!

Karmen! Boldog szülinapot Orsikának!
:):):)

Zituska! Nagyon édes, kis pufók lánykád van! :):) Tüneményes! Tényleg tiszta Boti! :):) Várjuk a beszámolót!

Szilcsi!
Magánvélemény, nem beleugatásnak szánom :oops: :oops: :oops: , de én ebben az influenzás időszakban nem vinnék boltba egy 3-4 hetes babát! A gyerekorvosunk szerint egy csecsemőt semmiképpen nem kéne téli időszakban boltba vinni, még akkor sem, ha jól viseli, mert tele köhögik és tüsszögik az emberek a légteret! Próbáld meg a párodat megkérni, hogy vásároljon be munka után, vagy rokont, szomszédot kisebb dolgok miatt. Nyilván nem mindig megoldható, de egy ilyen picinél még no immunrendszer, nagyon könnyen beszedhet valamit! :roll:

Csajok!
Tanácsot szeretnék kérni szemvizsgálat ügyben!
Tavaly Dénest a Boldogasszony sgt-ra vittük, ahhoz az orvoshoz, akihez a gyerekorvosunk tartozik. Az enyhe kifejezés, hogy nem voltunk megelégedve, lehet rossz napja volt, de oly bunkó volt, és amit mondott, az is kifogásolható volt (ha valakit érdekel, priviben megírom mi volt a bajunk). Szóval szeretném idén máshova vinni, de lehet egyáltalán más dokihoz vinni, mint ahova körzetileg tartozunk? Csak fizetősen, ugye? Tudtok megbízható, aranyos szemészt? A Miniklinikről esetleg tudtok valamit? Jó a szemészorvos? Mennyibe kerül? Elérhetőség? Köszi szépen előre is! :lol: :lol: :lol:

Dénes
egyébként beteg, vírusos gégegyulladás, tegnap éjjel kezdett köhögni, szabályosan ugat szegénykém. Nem tudom hol gyűjtötte be, másfél hete nem volt nagyobb közösségben (a szülinapi buliján utoljára, ott elvileg egészséges gyerekek voltak), hacsak nem az unokatesók fertőzték meg a hétvégén, bár egyik se beteg elvileg, persze ki tudja? Lehet már ők is ramatyul vannak, majd megkérdezem... :roll:

Zsuzsi

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Sziasztok!

Érdekel valakit egy baba börze?
Úgy ,mint árulni .Mindenki a felseleges baba holmiját eladhatná ott,na meg vásárolhatna is.Asztalokon lehetne árulni egy bérelt helyen!
Ha valakit érdekel nyugodtan jelezze !

Kép

Xénia,Emese,Kriszta
mandasz kriszta

sziasztok
Zituska
gyönyörű a kicsi lányod, tiszta tesója :)

zitacicu
Anett jól van, nemtom mit tudsz róla, de rajta van iwiwen:)puszillak titeket

Kép
Kép
szandra29

Zituska!
Nagyon örülök hogy jól vagytok és Noémi ilyen jó kislány!! Gratulálok hogy Boti ennyire örül a tesónak. Ügyesen készítettétek fel rá! :)
Noémi nagyon formás kislány!!

Zsuzsi!
Dénesnek jobbulást!! Láza is van? Adj neki sok gyógypuszit!!
Mi Kittit az 1 éves szemvizsgálatra a Miniklinikre vittük. CSAK ajánlani tudom a dokibácsit :) Fantasztikusan jól bánt Kittivel. Ha jól emlékszem 4e Ft-ot fizettünk.

Daisypath Happy Birthday tickers
szszkinga

Zituska: gyönyörűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűű. Tömör gyönyör :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Zituska!

Gyönyörű a lányod :D Teljen benne nagyon-nagyon sok örömetek :)
Vendég

Lányok: gastroentológust valaki tud, légyszi írja le. Magánban, mennyiért, hol?
Anett: megkérdeztem a miniklinikben a dokinőt, csak február végére lenne időpont és sztem elég drága, de azért köszi!
A Tornyost hol lehet elérni?

Kép
gyanixi

Zituska!

Gratulalok neked itt is, gyonyoru a leanyzo!!!!!!!
Orulok, hogy boldogsagban vagytok!

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Nixi!
A Tornyos is ott rendel magán!U.azon a telószámon lehet időpontot kérni!Szerintem az összes gasztrosdokinál sok a várakozási idő,mivel kevesen vannak,a felnőtt gasztros is,hát még a gyerek!Én még Makón tudok egyet,de se ár se tel.szám de ha kell megkérdezem ismerősömet akik oda járnak.Megírnád priviben Noémi tarifáját,csak kíváncsiság!

Zitacicu!Ejnye- bejnye,le fogsz gyengülni és a gyomrodnak sem tesz jót!

Szilcsi!Én sem beleszólni akarok,de Zsuzsinak tök igaza van!Én még így sem viszem sehová Málnust pedig 4 hós elmúlt,még sosem volt boltba és márciusig nem is lesz!Nálunk apa megy munka után,vagy ha jön anyu hó elején én megyek Corába!

Ja baba mama hetek katalógust mi is kaptunk,szerintem jó rugik bodyk lesznek olcsón január 31-február 17ig!!!!
20140113113746

Toncsi, Ági (Exi) írtam priviket nektek!

Szilcsi mél?

haldoklok, pusza
E

ceniko
Szeged

Zituska!

Végre otthon..:)De jó!
Cuki Noémi.:)
Várom a sztorit én is.Nem volt szörnyű azt mondod?

Anett!
A baba-mama heteknél érdemes az akció elején menni,mert nagyon lerabolják a készletet. :wink:

Tényleg pelenkázólapot ki hol és mennyiért látott?Na az még nincs..

Enikő!
Ne ijesztgess!Mi van veled???

Edit

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged

Sziasztok
Kicsi lányom ma 2 hónapos :)
rakok fel egy képet
üdv
este írok Kép Jázmin baba 2 hósan

Kép
Kép
szandra29

Sziasztok!

Zsuzsi, Anett!
Köszi a tanácsokat, tudom, nem túl jó, hogy vele megyek boltba, de ha valakinek van valami jó ötlete, hogy hogyan oldjam meg a bevásárlást, szívesen várom a tippeket! A férjem dolgozik reggeltől estig, épp hogy fürdetésre hazaér, sokszor még arra sem, aztán ül a gép elé; vigyáz a gyerekre, de ha sír, nem tud vele mit kezdeni, nem teszi tisztába, nekem kell vele lennem, így nem tudok boltba menni este sem, na és a Spar pl csak nyolcig van nyitva. Itt a környéken csak garázsboltok vannak, a babakocsi nem fér be, kint hagyni meg nem fogom. Rokonom nincs egyáltalán itt Szegeden, a szomszédokkal meg nem vagyok olyan viszonyban, hogy megkérjek bárkit is ilyesmire. Szóval ha teljesen egyedül vagy, hogy oldanád ezt meg????? :shock:

Enikő, tegnap elfoglalta Lajos a gépet, dolgozott, nem tudtam ideülni, amúgy meg majdnem éjfélig ment az ordítás... Most is sír, ha elaludna végre, tudok majd írni.

Basszus most érzem, milyen szar egyedül!!! :cry: Apa ebédre se jön ma haza, későn kelt fel, aztán mikor mondtam neki, hogy legalább akkor le tudtam volna menni gyorsan boltba, akkor kiakadt, hogy nem igazíthatja a napirendjét a bevásárláshoz. :shock: Pedig nem is ő kel éjszakánként, hanem én...
Bocsi a panaszokért, kicsit kivagyok. :oops: :oops:

Kép
szilcsi

Nekem Orsi ugye jan. végén született de én vele is, mert NOrbival is 3 hetes kora után már mentem mindenfele, bevásárolni is. Nyilván hogy nem adtam volna idegen kezébe, de soha nem lett beteg egyik sem (egészen a bölcsi kezdésig) nem volt semmi bajunk még virusos idöben sem. Én amugy is hiszem ha sokat szopizik az nagyon megvédi meg ennyi erövel a család elöl is zárjuk akkor el öket mert azok is járnak közösségbe stb. nem hiszem hogy ennyire el kell öket zárni. Én usziba sem féltettem öket soha hogy jaj összeszednek valamit, és megvallom mindkettövel sokat jártunk nyilvános medencébe is, tehát nem csak babauszásra és még nem volt ebböl gond

Zituska! Tényleg tündéri, és mennyire hasonlóak! Örülök hogy ilyen jó étvágya van :)

Zsuzsi! Mi is voltunk a Miniklinikben a szemészeten én is nagyon ajánlom ott a dokit. Söt nekünk a szemklinikán is volt szerencsénk ehhez az orvoshoz. Mi tb alapon csak Mórára visszük öket szemészetre irtó kedves mindkét orvos itt. (és mindig fogadják Norbit is elöjegyzés nélkül, kevés ilyen orvos van itt)

Mi is holnap de. megyünk a Corába:)

ja és Norbi ma már ugy kiült négykézlábból hogy a lába sem szorult maga alá, többször is, szóval ezt már megtanultuk:) Mászás elöre még gyakorlásra szorul viszont, de én nem aggodok ahhoz sem sok kell már neki

Köszönjük a szülinapi köszöntést mindekinek!

Kép

Kép

Karmen
karmen

Szilde: megmaradok :lol: csak becsípődött a derekam, és szombat óta halálomon vokk, hikomat, nem tudok mozogni.... :shock: és überbrutál fááááj!

Ilcsi: okésos várom majd :) Hja egyedül, majd megszokod és beedződsz! És meg kell tanulni önnállósulni és azt hogy csak magadra számíthatsz! Bele fogsz jönni, csak ki kell tapasztalni a módját :wink: Szervezés kérdése az egész, de Neked abban van nagy tapasztalatod :D , ügyi vagy, megoldod. Kezdeti kétségbeesés,és tehetetlenségérzés mindenkinél van! Összeszoktok majd bébbel, csak nyugi van szuszááááááá! 8)
A második gyereknél már csípőből fog menni minden :wink:

Szandra: naon cukkkkker :D Az a csini csat 8) :lol:

ceniko
Szeged

Enikő!

Őszinte részvétem a becsípődés miatt olyan már nekem is volt.Tudom milyen az.
Mivel kúrálod magad?
Gyors gyógyulást!
Akkor most gyerkőcök otthon vannak,v. hogy oldjátok meg?

E.

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged

Szandra!

Az a bökkenő hogy én úgy ismerem hogy ANett és kész,de gondolom neked rajta van az ismerőseid között.Hja persze skkor téged is bejelölnélek.

Enikő!
Hogy van a derekad?Egy kis masszőr nem segítene rajtad??

Nemsoká megyünk kontrollra a gyerekdokihoz.

Nem akarok nagyon dicsekedni ,de összeszámoltam kb.110-120 szavas szókincse van a lánykámnak.Máté ilyen idősen meg se nyikkant nameg a Norbika se a szavak embere ,inkább cselekszik(ágyas sztori) :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
zitacicu2

Szandra!

Megkerestelek benneteket. :wink:

Kép
Kép
zitacicu2

Szilcsi!
vidd nyugodtan, én is vittem mindenhová mindkettőt, muszáj volt.
ha megtudtam volna oldani akkor nem vittem volna őket, de ilyen lehetőségem nem volt.

Zituska!
úgy hasonlítanak egymásra a picik mint két tojás :D
gyögyörű Noémi.
Vendég

Hja Szilcsinek még akartam, hogy sztem is nyugodtan lehet vinni a gyereket boltba. Vius februári én is vittem mindenfelé... Zalán (iagz nyári) de már 8 naposan játszóterezett! :lol: Kénytelen volt, mert a csajokat le kellett vinni, másra meg nem bízhattam.
Nem lesz semmi bajuk se, max ha bemész boltba dobj rá egy textilpelust (ne az arcába nyilván) De no para, általában a túlféltett gyerekek lesznek folyton betegek... :roll:

ceniko
Szeged

Enikő!

Na akkor mi piskóták vagyunk egy éves korukig alig vittem őket boltba.

Kép
Kép
zitacicu2

Szilde: Voltam dokinál még hétfőn adott gyógyszert Myoflexin-t. Meg egy gyógszertári krémet amit ott kevertek ki (erős menta- eukaliptusz illatú), Szedem, kenjük, de nehezen gyógyulok, már kevésbé fáj, de emelni, még mindig nem bírok. Anyukám átjött hétfőn segít, remélem tud maradni péntekig. Az a baj, hogy a párom délutános, és amikor menni kell a lányoké dolgozik, így nekem Zalán a hordozóba cipelve kéne elmennem értük... Menni alig bírok nemhogy cipekedni :shock:

Szurit lehet ilyenkor még adni, de a szeroidosat nem vállaltam be (szopi) a lidokainos meg kb 2 órát ha hatna, azt meg minek????
Szal ez van! De ma már én főztem, igaz 20 részletben és nagyjából ülve :lol:

ceniko
Szeged

A.T.Zita!
Én voltam még a Vasas Sz. P.-en Nyirati doktornőnél, és iszonyú kedves és körültekintő volt. Nekem csinált uh-ot, persze nem terhességit (Jó is lett volna :lol: ), szóval szerintem jó nagyon!

Hefe!
:lol: :lol: Köszi!
Egyébként keresgélek folyamatosan!

Tegnap oltást kapott Regina, úgyhogy nálunk is extra nyűg van! A Prevenart adattam be neki, remélem, érni fog valamit! :roll:

Zituska!
Nagyon édes a kislánykád és tényleg tisztára olyan, mint Boti!

Kép
kajla

De neked volt segítséged Zita,vagy meg tudtad oldani a beásárlást máshogy (apa) Ilcsinek meg nekem nem volt (vagy csak rövid ideig). Magad uram ha szolgád nincsen :lol:
De nem lett bajuk mondom....de nyilván ha nem volt muszáj én se vittem őket zárt helyre csak úgy hobbiból.... :roll: De ha kellett mentünk, és nem paráztam olyanon ami "csak" lehetne (milenne ha...)

ceniko
Szeged

Hali!

Anyam, nem jovok par napig, es mennyit irtok! Bevallom, most nincs is idom elolvasni. Csak gyorsan kerdeznek egyet:
Mikor celszeru az elso cipot megvenni? Marmint olyan rendeset. Es milyen legyen? Magasszaru? Itthonra kell? Bocs a hulye kerdesekert, de errol meg nem olvastam sehol, ha van vmi jo forrasotok, azt is belinkelhetnetek nekem. Luca pont tegnap allt mar fel egyedul eloszor, persze csak az ulogarnitura segitsegevel :D
Azt hallottam, hogy a Sajka utcaban van vmi jo minosegu cipoket relativ olcson arulo bolt. Ismeritek?

Koszi elore is, ha valaszoltok
Pussz

Kép
Kép
-macsek-

Klzsuzsi!
Nekem, Kingával ellentétben, nagyon rossz tapasztalatom volt a Miniklinikes dokibácsival! Kb. 2hónapra kaptunk időpontot, és mikor odaértünk, kiderült, hogy MÁSFÉL órás csúszásban van. A gyerekem egy óra után már üvöltött, levegő nem volt, ott tornyosultunk ezren. Igaz, hogy kedves volt, és a szakmai hozzáértését sem akarom elvitatni, de nem megyek hozzá többet, az biztos!

Kép
kajla

Gyanixi!
Írtam privit! Dr. Vajdovics Évához jártunk mi Regivel...

Kép
kajla

Kajla mennyit fizettél a Prevenarért??? :roll:
Vius 23.-án kapta a prevenart. Reginél milyen mellékhatások lettek tőle? Gyógypuszák mennek a szuris karjára!

Dolgozol most??? Ha igen hol? :)

ceniko
Szeged

Enikő!
4700 Ft körül volt, mert már támogatja a tb. Eddig úgy tudom 18 ezerért lehetett hozzájutni!
Nem észlelek mellékhatást, csak fájlalja a szúrás helyét, éjjel is felébredt és mondogatta: elmúlik, anya, elmúlik. És csak ölbe akart egész délelőtt lenni...de nem lázas vagy ilyesmi!

Kép
kajla

Ja!
Munkahely: egyelőre feladom, amivel eddig foglalkoztam (hitelközvetítés, befektetések..), mert Regi mellett nem tudok folyton menni...és nekem sincs Szegeden senkim :cry: , idegenre meg én sem szívesen bízom Regit. Bölcsibe meg hol járunk, hol nem... :shock:
Beadtam pár helyre az önéletrajzomat, a Klinikára is, hátha lesz valami!

Kép
kajla

Sziasztok!

Zituska!
Gyönyörű a lánykád, és tényleg nagyon hasonlít Botira! :lol:

Enikő!
Sajnálom, hogy ilyen rosszul vagy! Gyógyulj meg hamar!

Szilcsi!
Nekem sem volt segítségem, csak az első 2 hétben. Nekem sem lakik itt senki rokon. Én is azóta Flórával járok boltba, mert nem tudom másképp megoldani, és eddig még sosem volt megfázva vagy ilyesmi. (kopp,kopp) Hamar összeszoktok majd és akkor könnyebb lesz. Szerintem sem szabad túlzásba vinni a féltést.

Betty
Kép
rbetty

Hú nem akartam, hogy ilyen nagy vita kerekedjen ebből! :oops:
De igaza van Enikőnek, egyikünknek sem volt segítsége, illetve volt, mert anyu itt volt az első két hétben, a múlt héten meg a férjem volt hellyel-közzel itthon, de most már újra dolgozik, és neki nem 8-4-ig munkaideje van, hanem teljesen független, ami azzal is jár, hogy ha későn megy be, későn is ér haza és van, hogy még itthon is dolgozik éjszakákon keresztül.
Még azt sem tudom, hogy fogom beadni a papírokat az anyaságihoz meg a családi pótlékhoz, mert én nem tudok Lalival sorban állni órákig a MÁK-nál, a férjem meg nem ér rá, sőt még a csípőszűrésre sem tudom, hogy jutunk el, a jövő héten kéne mennünk a Gyerekklinikára. :roll:

Más. Van, aki beadatta a rotavírus elleni védőoltást? Én nagyon nem akarom, nagyon soknak találom, a két oltás 34.000 forint plusz a beadatás, a férjem meg be akarja adatni. Véleményeket várok! 8)

Zitacicu, szép szókincse van a lánykádnak! Kiegészítik egymást a tesóval: az egyik dumál, a másik cselekszik. :wink: Jó kis páros! :wink:

Enikő, írtam mélt! Gyógyulgassál gyorsan, szerencse, hogy anyud át tudott jönni. Tudom, milyen kaka a becsípődés, nekem is volt... :?

Kép
szilcsi

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?