Sziasztok!
Először is gratula a kismanókhoz; mindenkié nagyon kis helyes!!
Nagyon vártam már, hogy ma gép elé üljek, hogy olvashassam a híreket, tényleg nagyon klassz olvasni a boldog hozzászólásokat!
Rólunk annyi, hogy több, mint 1és 1/4 órát csúszott a doki, így majdnem 1/2 11-re keveredtünk haza
; hulla voltam; csak a hányinger miatt tudtam, hogy élek. DE, a lényeg: nálunk is minden ok! Kis helyes volt, pakolgatta a kezecskéit az arca elé; megvannak a csöves csontok, minden épnek tűnik. Kora pont annyi, mint lennie kell 12+1 napos volt tegnap. Tarkó redő is ok (1,5-Sománál 1,3 volt) és ülőm. 5cm. A nemére annyit mondott; "na látják itt lesz vagy a nunija, vagy a kukija. 50%, hogy kisfiú, 50%, hogy kislány.
)" Még szerencse....
Yuyu- Csak azért mertem érdeklődni, mert azt hittem druszák vagyunk: én Judit vagyok, és régen a színjátszókörben Jujunak hívtak.
És Te akkor Júlia, vagy Julcsi néven vagy anyakönyvezve?
Sniky- kicsit belehúzott a kisember, biztos kosarasnak készül..
Pöttöm- Ne éld bele még teljesen Magad, de csöndben megjegyzem, így már valószínű tényleg fiú lesz..(nálam is így volt) Örülök, hogy egy kívánság már teljesülőben van.
Columbine- A párod hol repül??? Vitorlázó, vagy motoros? Mióta? Melyik reptér? A papám is pilóta, és sokáig én is rendszeresen jártam ki a malév klubba; csak én nem voltam elég elhivatott, ami azt jelenti, hogy az életemben nem csak a repülés létezett..
És a fontos kérdés, hogy bírod?
A mai uh-khoz megy a drukk!!!