sziasztok
jó sokat írtatok
van Bibun kivül valaki 6 kiló alatt?
ő 5.45 volt este
hozzátápi:hát nekünk az alma nem jó,tegnap kapott egy picit,levet is pürét is és megfogta a hasát,durrogat és fáj neki
még jó hogy azt mondják azzal kezdjük.most várjuk a kakit.
hipp kaják:ugyan ott gyártják mint a kecskemétit ,fogalmam sincs mi különbség van köztük az árán kivül,de valaki írta hogy hippet,mert bio,nos nem minden hipp bio csak amire külön fel van tüntetve,de én nem vagyok egy bio hívő.
nálunk valamilyen szinten muszál y ahozzátápi,a kisasszony nem akar tápit,a vizet megissza cumisüvegből úgyhogy magával a táppal vannak gondjai,3 félét próbáltuk egyik se m kell,öklendezik tőle,gondolom annyira nem éhes hogy megegye,inkább éhezik.Kap egy nap egyszer gyümit,amennyit kér.Érdekes módon azóta hízott annyit mint elötte 2 hét alatt.
Bibu:tegnap délután óta csak kézbe bír létezni,gondolom az oltás miatt.új hangokat ad ki,morzsolja a két kezés hehö olyan énekelve,tök cuki.
Hosszú lesz ugorjátok át aki akarja
Maja:no,gondltam én már mindenre és ez már a végkifejlet volt,ezer dolog miatt lehet dühös azt hiszem,most ttőzött neki sok minden.a kórház,a betegség.haragszik rám,mert én adom a gógyszert,kúpot,lázat mérek,orrot szívunk,cseppentünk,fújunk,altatom,etetem,körmöt vágok,öltöztetem,ezt mind utálja.aztán itt van Bibuka,bár szegény olyan sokszor mintha nem is lenne.amikor játszunk max . az ülembe csücsül vagy lerakom,szóval jó kislány.de mégis van és szopiztatni kellpelusozni stb. meg hát eleve,eddig nem volt most van.tudj ajól,hogy a kórházba is azért nem voltam vele,mert itt a BABA.
aztán itt vannakanyámék,csak maja létezik nekik,Bibi alig
így kicsikém úgy kicsikém,ha náluk vagyunk ki küld a szobából csak mama és papa van én menjek a picsába szószerint.szerintem ez sem jó így de nem tudom mi lenne a megoldás.
s úgy jött ki ebbe a pár napba hogy baba akar lenni,úgyhogy úgy néz ki féltékenységi roham volt,sajon több napos.pedig sok mindent megengedek neki,ihat cumisüvegből,adok bébipapit ha kér,játszunk olyat hogy szopiztatom,képet nézegetünk kiskorából,rengeteget mesélek neki,hogy ő is ilye volt,játékból még szopiztatom és büfiztetem is.
hiszti lekezelése,verés:nos azért írtam amit írtam,merttudom jól hogy akinek első babája van elsem tudjka képzelni hogy lekever egyet a gyerekének,amikor baba volt Maja felháborodtam minden ilyemsin,pofonon,kokszin,mindenen.elnem tudtam képzelni,hogy ezt kapom végül.fogalmam sincs mikor kapott először.az ember elöször próbálja szépen,aztán kiabál aztán ordít.Aztán bepróbálkozik hideg vizes arcmosással,hát azt se használt eg yidő után,akkor kapott egy taslit,elöször hatott,aztán nem.akkor jött a seggre pacsi,elöször hatott aztán nem.ez régwebben nagyon ritkán fordult elő,mármint a hiszti.aztán jött a szobába küldés,először hatott aztán nem.aztán született Bibu.nem értette miért voltam akórházba és nem tudta feldolgozni a történteket,nem fogadott el engem,akkor kezdődtek a kemény hisztik,akkor még ki se kapott hagytuk ,próbáltam vele beszélni,d enem kapott ki,aztán jött a kórház,na onnan úgy jött haza hogy inkább otthon velem és ababával mint ott,így lecsitult.nagyon szereti Bibut egyébként,ez tisztán látszik csak azért jó lenne neki,ha újra csak az övé lennék..hát de ezt már nem tudom vissza fordítani.
A mostani hisztiket is gí próbáltam lekezelni:próbáltam szépen,öleléssel és puszival,ellököt,olyan utálattal nézett rám,hogy hihetetlen és csak folytatta,nem vett levegőt,hörgött,vísított,pkapálozott,rmegett,morgott.ekkor jön a tükörbe megmutatás,nem hat,aztán jönnek a fenyegetések,az se hat.na már most ha az embernek már kétszer fulladt a gyereke,nagyon nem bírja nézni ahogy hörög az értelmetlen hisztitől,így jött megint hogy elverem a feneked de oda se neki.aztán lepofozott én vissza.azt mondtam akkor hogy kap pár napot majd lenyugszik,de amit művelt,hogy mindenért hiszti,verekedés,hörgés ,ordítás.a Domit fejbe vágta játékkal,belecsípett engem is egyszer lepofozott még,na ilyenekt nem tűrök.Minden kis szirszarért hisztizett.mert ő neki lufi kell,ha megkapta még,aztán még,még,még.
na fogalmam sincs mért írtam le,talán tanul belőle valaki valamit.Mindenesetre most úgy vagyok vele,hogy többé nem bántom max a kezét inkább beleverem a fejem a falba.
gondoltam még a ahomeos cuccra is ,influenza ellenire valót kapott akkor kezdődött a hiszti,lehetett attól????kitudja
pszhiológushoz nem igen akarom vinni,szerintem nem tudna mit kezdeni a lányommal ill. nem hsizem hogy lenne értelme,egyenlőre
most lenyugodott valamennyire.ámen
Ebi
annyira cuki Marcók
egészségedre a tejpép,hát nem diétás
ha nem akarja a cumit,ne erőltesd,nem hiszem,hogy egéz nap az újját szopizza Marcid
Gabci
én bevállalom a teákat ,nem jöttök el egyszer egy kicsit?ha nem leszünk betegek?báraz lehet csak nyáron lesz.most rajtam is kijött fosi,fejfájás,takony,olyan szép az élet ,mondtam már?
Móni
szerintem ezt a kocka témát ne vedd magadra
és nagyon ügyes Janka
és még megse dícsértm asszem milyen szép kiscsaj
Anett
gyönyörűek vagytok
Kriszti
ügyesek vagytok
Andi
az ikrek meg gönyörű,tündéri vagány páros