Új privát üzeneted érkezett!

Hajnoca,
:lol: :lol: Tudtuk, vagyis Dorka tudta a jelentését, mert a nevet nem mi választottuk hanem ő. Miután megnéztem a jelentését áldásomat adtam a döntésére :lol: ez a gyerek már most szipuzik? :lol: na szép :lol: :lol:
Vendég

Kiscsi,
átérzem a normális szülés iránt érzett 'sajnálatod", mert én is ebben a cipőben vagyok. ... de Bogyika nem úgy gondolta. :D

Pandus,
azt tudom, hogy babák választanak minket. :D Hiszen nekem is azért jött Bogyika, mert ő úgy gondolta ez a megfelelő 'család" neki. Pedig 6 inszem és 3 lombik alatt lett volna lehetősége jönni.
... de ez nem úgy volt 'megírva".
A neve már évek óta megvolt. Igazából Boglárka Sára lett volna, de apának nem tetszett a Sára, meg minek 2 név. :shock:
Ha nem tetszett volna apának a Bogi, akkor Luca Sára lett volna.
Már gondolkodunk fiúnévben, de még eddig nem jutottunk közös nevezőre. Szerintem megint lányunk lesz, ha már szeretnénk majd a kistesót. :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Nyulasz
Sajnálom :( Te személyesen beszéltél a dokival, vagy azt honnan tudod,hogy be sem indult? Tudatlan vagyok mik ezek a vizsgálatok amiket írtál? Én telefonon beszéltem a dokival de nem mondott semmit,csak, hogy mennyi és mi lett az eredmény meg, hogy kérjek februárra időpontot. Nekem ezeket a vizsgálatokat szerinted miért nem ajánlotta fel? Kit ajánlott?

Mindenkinek+++++++++++++++

Február 21. megbeszélés
guppy21

Köszi Lányok mindenkinek!

mnzsani
Szerintem még korai volt a teszt ne add fel. Nem volt szó arról,hogy újra vérvételre menjek gondolom annyira - volt az eredményem, hogy nincs értelme 7,6 lett az érték.

Dezsina
Még nem feladni +++++++++++++

Hajnóca
Édes a babátok :D

Nyulasz
Február 21.-én megyek megbeszélésre? Te?

Február 21. megbeszélés
guppy21

pandácska majd kifurja az oldalam a kiváncsiság... dorka baba gyere ki.... :lol:
Vendég

Nyulasz

Annyira sajnálom hogy nem sikerült! :cry: :cry: :cry:
Talán a lapar többet mond! :wink:

Dezsi

Neked továbbra is drukkolok nagyon!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D

Lanyáné

Két kis tökös! :wink: De jó!!!!!! :D :D :D
Vendég

Guppy
A vonalzód miatt gondoltam, de látom már levetted. Tényleg sajnálom, de annyi példa van itt, hogy nem szabad feladni :!: :wink:
Lehet, hgoy tényleg korai volt, most várok hétfőig.

Nyulasz
Remélem ezek a vizsgálatok segíteni fognak a következő próbálkozás sikerében :!: Eddig se adtad fel, tudom hogy most se fogod :wink:

Dezsina
Bizzál még :!: :!: :!:

Na kezd a bari megyek :oops: :lol:
Vendég

Kép

Megyek a kórházba vizsgálatokra, majd jövünk de még egyben vagyunk :?
Vendég

Zsani
Ja értem. Helyes, hétfőn újra teszt és addig is +++++++++++++++

Pandácska
Lehet, hogy ma lesz a nagy nap drukkolok.

Nyulasz
Merre vagy?

Február 21. megbeszélés
guppy21

Nyulasz, Guppy!

Nagyon sajnálom, nem is tud az ember ilyenkor mit írni, sok erőt és kitartást kívánok nektek!
gizmixxx

Sziasztok!

Dezsi, Mazsi, Alle
+++++++++++++++++++++++

Pandus,
még mindig itt vagy, inden este eszembe jutsz mielőtt lefekszem, hogy na ez az éjszaka lesz az, amikor mentek, erre másnap reggel mindig itt talállalk!:)))))))))))
Vagy már nem jössz, mert a doki nem enged!:)
Vendég

Bocsánat nem Mazsi, hanem Zsani akart lenni! Hiába korán van keveset aludtam!
Vendég

Szisztok Lányok!

ET+11 nega. :cry: Hát ez már nem fog változni :?
majd visszaolvasok és jövök még... :oops: :oops: :oops:
dezsina

dezsi :cry: :cry: de még ne add fel!
pandus remélem dokibácsi kicsalogatja dorcit :D

lanyané

Sziasztok!
Dezsi!
Jó lenne,ha már láttszana valami,én is ezt éreztem,et+11-nél,de "valaki" azt mondta nekem,hogy et+17 ha nega,akkor az nega.(vajon ki lehetett?)
Nagyon-nagyon szorítok,hogy sikerüljön!!!!Egy nagy ölelést küldök!
Én amikor felraktam azt a tesztet,az et+11 nap délután volt,és senki nem mondta,hogy ilyenkor már nem szokott becsíkosodni.
Lanyané!
Mit látok :D Ádám és Roland?Nagyon szép neveket találtatok!Remélem azért lányneveken is gondolkodtok,mert abból is le kell adnotok ám kettőt!
Guppy!
Bocs,most keltem,eddig minden nap már 5-kor fenn voltam,nemhiába,ma már nem volt min izgulnom.Én rögtön beszéltem a dokival,mert visszamentünk egy óra múlva,meg már vérvétel elött is összefutottunk,és mondta,hogy vár minket.Ezeket a vizsgálatokat már az első elött felajánlotta,de nem kötelezett rá,én akkor inkább ihagytam.Mert ezekkel lehet megnézni,amit esetleg az uh nem lát,van e polip vagy valami endos dolog.A Bajcsi kórházat ajánlotta,és ott is a főorvost.Lehet,hogy neked is elmondja ezeket.Majd ha beszéltem ezze a dokival személyesen,akkor utána beszélek a dokimmal.
Pandus!
:D :D :D kiváncsi vagyok mit mondanak.Talán már benn is tartanak :roll: Drukkkkkkkk :wink:
Vendég

Dezsi,
Nyulasznak igaza van!

Nyulasz,
én is félek nagyon a lapartól és hiszterótól, bár nekem is azt mondta a doki, hogy akkor csináltassam meg, ha a 2. sem sikerülne.
Elég nehezen bírom a fájdalmakat, úgyhogy rettegek minden ilyentől.

Lanyané,
uncsitesóm fia is Roland, szép név, a barátnőm kisebbik fia pedig Ádám az is szép név:)
Vendég

Bella!
Nem fogod elhinni,de a fájdalmatlannak mondott transzfer nekem mind a 3 alkalommal fájt :? Egyszer mondtam a punkciónál az anesztesnek,hoy én legszívesebben az et-t is altatásban kérném,háááát körberöhögött. :lol: :lol: :lol:
Csak abban bízom,hogy ennél elaltatnak.
Vendég

nekem is fájt az ET, a doki meg is kérdezte, hogy elájultam, mert nem hallottam mit kérdez, így nem válaszoltam.
Szóval eléggé kellemetlen volt, így toltam magam felfelé ők, meg tuszkoltak visszafelé.
Mások meg azt mondták, hogy semmit sem éreztek, akkor ezek szerint nem én vagyok az egyedüli.
Először nem tudtam mire számíthatok, így nem izgultam, most másodjára már biztosan nagyon fogok.
Vendég

Bella!
:D ...és akkor mondja a doki,:nagy levegőőőőőő-kifúúúúúj... :lol: :lol: :lol:
Vendég

Ditke!
Akkor még két hét a megbeszélésig... Nagyon drukkolok, addig is gyere minnél többször! :)

Katica!
köszönöm a drukkkokat! Azt gondolom, hogy sajnos lassan lekerülhetek a táblázatból :( De azért hétvégéig még kitartok.

Guppy!
Nagyon sajnálom! Nem feladni! Hiszen még az elején vagy! Sikerülni fog! Értekezz a dokival mindenképpen, gondol e valami extra vizsgálatra.

Mzsani!
Mennek a drukkok! Legalább Te tesztelj egy pozitivet. Engem megint jól becsapott a szervezetem. Többet én már nem fogok a jelekre hallgatni. Amúgy normál terhesség esetén (tehát a lombik nélküliben) nekem már 20. naptól feszült a cicim (de akkor azt a mesinek tudtam be, pedig nem is az volt :lol: ) Most meg nem is foglalkozom a cicikkel, hiszen a 3*3 progi golyó már hatalmasra növelte.

Pandácska!
Inkább azt írom, hogy nem várlak vissza ma a hírekkel, hanem szülj már meg és után gyere a fantasztikusan jó hírekkel! :D :D

Katavirág!
köszönöm a drukkokat, még kitartok, nem adom fel!

Vikimi!
Nagyon édes a kis Mira! Csodálatos baba!

Bella!
lassan neked is itt az idő! Nagyon fogok drukkolni!

Alle!
Mennek a ragacsok! Minimum olyan erősen mint Pandácskának! :wink:

Csibe!
Hol vagy? Mik a hírek! Nagyon drukkolok!!!

Nyulasz!
sorstársam :cry:
A tervem, hogy amit kaptam időpontot a dokihoz, ami 2 mesi után lesz, akkor én is megyek ilyen hiszteróra és genetikára is. Nem lehet már, hogy 5. se sikerüljön... :cry: A dokimmal azt beszéltem meg még novemberben, hogy ha ez a mostani sem sikerül, akkor megcsináljuk ezeket a vizsgálatokat, hátha ezen múlik...
dezsina

nyulasz köszi,a lánynév volt meg először vagyis régóta mert én nagyon punist is szertnék JÁZMIN AMÍRA mint jázmin hercegnő az amíra azt jelenti :D hát lehet még lesz rá szükség :oops: de most leütöttem magam,hogy hülye elégedettlen picsa örüljek hogy két egézséges babát hordok a szívem alatt :oops: az ádám a bátyám után ő lesz a kersztapja is :D a rolandot apa találta ki és nekem is nagyon tetszik :D

lanyané

bella bőgtem a beültinél annyira fájt állitólag a méhszájat kellett fogóval megfogni :shock:

lanyané

KisCsillag!
:D ma jobb hangulatban vagyok, edződöm....

Ja és csajok!
nekem is rettentő kellemetlen a transzfer. Az első és a harmadik rossz volt. A második elment és a negyediket alig éreztem. Szerintem dokifüggő is lehet. Mármint, hogy sikerül betalálni.
dezsina

Dezsi!
Nekem is azt mondta a doki,hogy tényleg fantasztikusak voltak az embriók,szerinte nem ezen múlt,valaminek kell lennie,és még azt is mondta,hogy az ilyen vizsgálat után még spontán is volt akinek sikerült,hát erre csak azt mondom,biztos nem nézett a papírra,hogy milyen a párom eredménye.
De ha itt találnak valamit,lehet,hogy akkor szuris kezelés jön,így bizonytalan mikor is kezdődhet a következő.
De most nagyon bizakodó vagyok.
Vendég

Helló Lányok! Kép

Mondanék egy-két nagyon-nagyon fontos dolgot!
Akinek hiszteroszkópiája lesz, szurkolja ki mellé a lapaorszkópiát is, (akinek egyben lesz a 2 az is figyeljen).. Mivel akkor egy füst alatt megvan 2 nagyon jó és nagyon szuper diagnosztikai vizsgálat!
2.: ha valakinek lapaorszkópiája lesz - kérem - azt altatás nélkül nem lehet megcsinálni :lol: :lol: hacsak ki nem bírjátok hogy bevágnak a hasatokba két helyen is, össze mélységig (hasfal, hashártya-boríték) aki ezt kibírja ébren, annak .... :lol: :lol:

Összevonva: lapar+hisztero tényleg jó dolog, nekem ott állapította meg az orvosom, hogy a behúzódás a méhem fundusán szép és a vérellátása is jó, emiatt nem kell aggódni, illetve azon kívül csak egy összenövést talált a bal petefészeknél..
EME kettőt altatásban csinálják! Tehát, aki fél a fájdalomtól, ezennel nyugodjon MEG, azonnal! :lol: :roll: Utána sem rossz nem kell félni, adnak fájdalmas csillapítót a műtét után, nekem tavaly volt, emlékszem én voltam az első a műtéti listán :D tökre izgi - délután 2-kor már róttam a köröket :lol: :lol:

Lanyané: szép Nevek! És tényleg kérnek lányneveket is majd, tőlem is kértek, pedig aztán le se lehetett tagadni azt a fütyköst, de biztos ami biztos alapon kell leadni lánykanevet.. :D

Dezsikém! Helyes! Tudtam, hogy Te egy igazi KÜZDŐ szellem vagy, csak félsz megmutatni! Pedig mutimeg :wink: Mindenkinek! :wink:

ET + fájdalom..
Nekem a lombik előtt volt 2 inszem is - az elsőnél semmit nem éreztem, a 2-nál mensis görcsöt, a lombiknál az ET-nél én is éreztem valamit, nem fájdalmat, csak amolyan "nyomó" dolgot, enyhe mensis görccsel kibélelve - gondoljatok bele, meg kell fogni a méhnyakat, az lehet valakinek kellemetlen, és azért a gomböckéket nem magukban küldik el az útra, hanem egy kevéske tápoldatban, hogy legyen mit kajcsizzanak amíg anyuci pocakja megágyaz nekik :wink: :wink:

Panda: ne gyere haza! :lol: :lol: Max majd Dorkával együtt pár nap múlva! :wink:
Kép

BOCSI A HOSSZÉRT! SZÓFO*SOM VAN :lol: :lol:

Kép
kis-csillag
Tököl

Nyulasz!
mire gondolsz hogy akkor szuris kezelés lesz :shock: :?: Ez nem az összenövéseket nézei :?: :shock:
és én is bizakodó vagyok! Egyáltalán már nem vagyok elkeseredve, hogy nem sikerült. A gyogyikat még szedem, nehogy leszúrjatok :wink: , de feladtam. Most uramra és apukámra öszpontosítok.. Uracskám ágynak esett, holnap viszem reggel kontrollra... :(
De annyi dolgom lesz még tavasszal a kertben! És már paráztam, hogy ki fog ásni meg kapálni, ha mégis lesz baba! Háááát, megint én fogok :lol: :lol: :lol: sajnos...
És nagyon rossz hogy nincs vonalzód. Ez a szöveg egyáltalán nem nyulaszos... Most nyuszis vonalzót képzeltem el neked, ahogy ugrándozik a káposztaföldön :lol: :lol: :lol:
dezsina

Kis-csillag!
Szerinted, akkor egyben kérjem a hisztóval a lapart is?
Igazából azzal tisztában vagyok, hogy a hisztó az összenövéseket nézi, de a lapar?? :roll: :?:
Lehet fogalomzavarom van? Azt hittem a laparoszkópia egy műtéti eljárás... :shock: :shock: :shock:
dezsina

Dezsina!:)
szerintem egybe kérd,nálunk egyben csinálják meg.A HSC-hiszteroszkópia méhtükrözés,ott a méhedet nézik,és a tubaszájat,de átjárhatóságit csak a laparral (LSC)-nézik és ha gond van akkor tudnak lépni is,beavatkozni.
Vendég

Vikimi!
az átjárhatóság itt a petevezetékekre vonatkozik?
dezsina

Dezsi: szerintem Nyulasz olyan szurira gondol, ha esetleg endót találnak - de javíccson ki a Nyuszi :wink: ha tévedek, és remélem nem találnak endot :!:

Egybe kérd! Vikimi jól írta!
A laparral még a környezetet is megnézik, mert hát sajna hasüregben is lehetnek endós telepek, sajnos.. :(
De akkor az helyben megoldható!
És tényleg egy macerával megvan az egész..
Alig fél-1 órás beavatkozás az egész! (a 2 együtt)

Kép
kis-csillag
Tököl

Kis-csillag!
Köszi a megnyugtatást.Nekem mindenképp egyszerre lesz a kettő,a dokim ezt tartja jónak,azt mondta,hogy sok kórházban csak külön csinálják,(János,tétényi...)mert a gazdaságis nem engedi,mert így az oep-től több pénzt tudnak kiszedni.Ezért is ajánlotta a Bajcsit,no meg szerinte a főorvos úr a legjobb az országban.Én hiszek neki.
Dezsi!
Így van,jól csinálod,szedjed csak tovább a gyogyikat,és még akármi is lehet.De az szuper,hogy most tudsz pozitív maradni.
Apukádnak jobbulást kívánok!
Nem tudom az injekciós kezelés mire lenne,talán ha olyat találnak,amire kell.Na,ezt jól megmondtam... :D
Viki!
Nekem tényleg tampont kell vennem. :cry: de már nem búslakodom,így kellett lennie,még nem jött el az ideje,hogy babás legyek.
Vendég

Dezsi!
Azért incs még vonalzóm,mert még nem tudok it írni.Amint lesz időpont,csinálok nyuszis vonalzót :wink:
Vendég

Ja,és a Zuradnak is jobbulást!!!!
Vendég

Szép napot mindenkinek!

Lapar+hisztero: abszolút nem vészes, igaz, nekem nem találtak semmit sem, így pluszban vágni nem kellett. Hétfőn műtét, kedd lábadozás, szerdán itthon voltam, csütörtökön már mentem átvenni az új autónkat. Szóval kibírható.
Kolléganőmnek 2 hete csinálták, ő mondjuk jobban szenved, mert a petefészkén találtak valami burkot, ami nem engedi a ki a tüszőket, vagy mi, így "ablakokat" vágtak neki erre...na ez fáj. (de neki nincs rendesen menzesze, talán épp ezért)
Mindenképp érdemes egyben kérni a két vizsgálatot, mert ugyanaz az eljárás, akkor meg minek kétszer kés alá menni???

Beültetés: én is mentem felfelé az asztalon, mikor azt a kacsát, vagy fogót vagy mit nyomta fel a doki, nem esett jól...de utána nem fájt, szerencsére. Viszont a punkció másnapján ülni alig tudtam, úgy fájtam, és nem a petefészkeim :oops:

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Dezsi,
ne add fel. Még csak a 11.napon vagy!!!

allegrobarbaro

Kis*,
esély sincs rá, hogy a legközelebbi szülésednél ne ugyanígy vágjanak, mint most? Azért ez nagyon durva neked is! :?

allegrobarbaro

All!
Ez szuper,az új autót is az oep támogatja?Hova tudok menni utána átvenni?
Vendég

Allegro: sajnos csiccsen :lol:
Szép is lenne ha másképp mecccenének legközelebb :)
Tényleg célkeresztem lenne :lol: :lol:
Az azért tényleg muris lenne :lol: :lol:
Nem baj, megbékéltem vele.. Csak legközelebb se remegjen majd a keze miközben éppen:
Kép :lol: :lol:

Kép
kis-csillag
Tököl

Nyulasz!
köszi a családom férfitagjai nevében :D
Hát találjál már ki valamit, ahova ugrik a nyuszi... :D :D

Alle!
Mennek a drukkok! :wink:
még kitartok hétvégéig...

Vikimi!
köszi az infót
dezsina

Dezsi!
Nem találtam káposztaföldet :D :D :D
Vendég

Nyulasz!
nemáááá....
már előre szégyenlem, hogy nega lesz... :oops: De nagyon kedves Tőled :lol:
márm megint lebuktattál a munkahelyemen, mert fülig ár a szám :lol: :lol: :lol:
dezsina

Dezsi!
:lol: :lol: :lol:
...mostmár nem lehet nega!!!!...az nagyon ciki lenne... :lol: :lol: :lol:
Vendég

Nyulasz!
pedig most akarok másik képet tenni a terhesnőci helyett. Nekem nem jött be...
dezsina

Figyuzzatok!
ha volt már ilyen kaparásom, vagy minek mondják :oops: műszeres befejezés... Ott nem derülnek ki, ha lennének összenövések? Vagy akinek összenövése van, az egyáltalán nem lehet terehes, mert ha nem, akkor én már voltam terhes és akkor lehet összenövésem sincs :?: :roll: :shock: :shock:
dezsina

Nyulasz...ja, meg fizetjük a részletet rá :wink:

Dezsi,
máshonnan közelítik meg a dolgokat, és ezért nem. A petevezetékeket és a külső környezetet nem tudják megnézni. Ha spontán voltál terhes, akkor valszeg akkor nem volt összenövésed, de ez sajnos változhat és nem tudni, miért. :(

allegrobarbaro

Ha valaki ezt a képet megcsinálná nekem avatarképnek,nagyon hálás lennék.Ezen a laptopon még mindig nem megy a kicsinyítés :oops: 80X80-ra kéne.
Remélem Brumi nem haragszik,a ocis nyuszit elteszem későbbre :D
Kép
Vendég

...vagy ez legyen?
Kép ,addig visszarakom a régit.
Vendég

Kép
Kép

80x80nál kisebb mind a 2

Kép
kis-csillag
Tököl

WAZZE! :lol: :lol:

Már megint laptető! :lol: :lol:

Nem kell VALAKINEK :?: :lol: :lol:

Nyuszi: várom a visszajelzést jók-e a zikonok..

Kép
kis-csillag
Tököl

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?