Helló Lányok!
Mondanék egy-két nagyon-nagyon fontos dolgot!
Akinek hiszteroszkópiája lesz, szurkolja ki mellé a lapaorszkópiát is, (akinek egyben lesz a 2 az is figyeljen).. Mivel akkor egy füst alatt megvan 2 nagyon jó és nagyon szuper diagnosztikai vizsgálat!
2.: ha valakinek lapaorszkópiája lesz - kérem - azt altatás nélkül nem lehet megcsinálni
hacsak ki nem bírjátok hogy bevágnak a hasatokba két helyen is, össze mélységig (hasfal, hashártya-boríték) aki ezt kibírja ébren, annak ....
Összevonva: lapar+hisztero tényleg jó dolog, nekem ott állapította meg az orvosom, hogy a behúzódás a méhem fundusán szép és a vérellátása is jó, emiatt nem kell aggódni, illetve azon kívül csak egy összenövést talált a bal petefészeknél..
EME kettőt altatásban csinálják! Tehát, aki fél a fájdalomtól, ezennel nyugodjon MEG, azonnal!
Utána sem rossz nem kell félni, adnak fájdalmas csillapítót a műtét után, nekem tavaly volt, emlékszem én voltam az első a műtéti listán
tökre izgi - délután 2-kor már róttam a köröket
Lanyané: szép Nevek! És tényleg kérnek lányneveket is majd, tőlem is kértek, pedig aztán le se lehetett tagadni azt a fütyköst, de biztos ami biztos alapon kell leadni lánykanevet..
Dezsikém! Helyes! Tudtam, hogy Te egy igazi KÜZDŐ szellem vagy, csak félsz megmutatni! Pedig mutimeg
Mindenkinek!
ET + fájdalom..
Nekem a lombik előtt volt 2 inszem is - az elsőnél semmit nem éreztem, a 2-nál mensis görcsöt, a lombiknál az ET-nél én is éreztem valamit, nem fájdalmat, csak amolyan "nyomó" dolgot, enyhe mensis görccsel kibélelve - gondoljatok bele, meg kell fogni a méhnyakat, az lehet valakinek kellemetlen, és azért a gomböckéket nem magukban küldik el az útra, hanem egy kevéske tápoldatban, hogy legyen mit kajcsizzanak amíg anyuci pocakja megágyaz nekik
Panda: ne gyere haza!
Max majd Dorkával együtt pár nap múlva!
BOCSI A HOSSZÉRT! SZÓFO*SOM VAN