bobita:
Egy n kimaradt az internetes elerhetosegbol downliner
Megneztem, majd irok pü-t ezugyben neked.
zetus:
Doki tudott valami okosat mondani?..... az enyem nem nagyon
Csak azt mondta: hutofurdo es algopyrin, ha 38 folotti laz van 1 oraval szopi elott es 38,5-ig szoptathatok... Mas tanacsa nincsen.
Jo mi?
A lenyeg, hogy en mar csak kohogok, meg fujom a nozim, de a kozerzetem a nehany nappal ezelottihez kepest mar ujra a magasban van.
Remelem, a Tied is javuloban.
szonibaba:
Nem nezel be ujra? Vizsgak keszen vannak mar?
junius:
En is szoktam Timit furdes elott hagyni csupin 10 percet hancurozni a jarokaban. Amiota ezt csinalom, azota kezdett el hirtelen annyit fejlodni a mozgasa. Szerintem nagyon szeret csupaszkodni.
Mondjuk o is hajlamos odapisilni, de rutinosan teszek ala pelenkazolapot, amirol ha nem maszik le meg sikerul is a nagyobb baleseteket meguszni
fronell:
Hat en is kinalom Timit meg anyatejcivel az evesek utan, de nalam valtozo, hogy a fozelek utan ker e. A gyumi utan viszont soha nem ker. Megenni viszont kepes lenne belole egy csomot.
Tegnap este adtam neki banant, hat majd kiugrott a borebol, annyira izlett neki. Csak nagyon keveset adtam a kezemmel pepesitettem neki, de nagyon tunderi volt, ahogy csillogott tole a kis szeme.
Ha nem adnal neki a fozelek utan tapszert, akkor sirna, hogy ehes maradt, vagy mibol tudod, hogy ker meg?
Nekem a laz miatt valoszinu kicsit apadni kezdett a tejcim es a fagyasztobol is eloszedegettem nehany vesztartalekos zacsit. Hat azokat is becuppantja se szo se beszed. Este elalvas elott egyenesen dömping mennyiseget kepes inni.
En meg ugyan szoptatok, de mar rendszeresek a ciklusaim egy ideje.
Nagyon ugyes a gyogytornaszotok, ha ekkora eredmenyt ert el. Kerd el a telcsi szamat es talalkozzatok csak ugy
balwin:
8270 g volt tegnap a merlegelesnel Timi.
Szerencsere ma mar laz es hoemelkedes nelkul ebredtem es ennek megfeleloen jo a kedvem. Timi viszont allandoan felsirt ejjel, vagy 20x biztosan, mert 10 utan abbahagytam a szamolast es hajnalban hoemelkedese is volt
Nem tudom eldonteni meg, hogy a foga miatt vagy elkapta tolem ezt az atkozott kort. Remelem csak a foga az, mert akkor talan nehany nap alatt jon a megvaltas.
Ami viszont ma ejjel volt nagy nagy pozitiv valtozas, hogy elkezdett almaban forgolodni. Meg soha nem fordult meg hatrol almaban, most meg allandoan vagy oldalt fekudt, vagy hanyatt, a labacskai meg neha kicsusztak a racsok kozott. Jo nyugtalanul aludt...
Viszont irto cuki volt a sok kulonfele alvopozban.
Timi meg nem halad elore, csak negykezleb himbalozik (neha veletlenul elofordul, hogy orraesik es ezert elorehalad kicsit
), viszont mar nem lehet sok hatra, mert az egyik kezet vagy az egyik terdet mar fel tudja ugy emelni, hogy ne doljon el.
Szerintem a felallastol fenyevnyire van meg, de a felules mar nem lehet messze, mert mostanaban allandoan hasizmozik.