Új privát üzeneted érkezett!

Judit!
Sajnálom Annalucus szemét, szerintem érdemes megnézetni orvossal biztos, ami biztos!
Annalucus már megeszik egy fél üveg bébékaját nagyon ügyi! Rozinak max 4-5kanál a rekordja!
Megunta a hintázást és éppen rendetlenkedik egy sort a képen!

Ildi!
Gyógyulást kívánok neked! Vigyázz nagyon magadra!

ROZI!
6770 g.

Bea

Kép[/url]
június
 
 


AAAAAAAAA alig latok ki a fejembol, en is beteg lettem, alig elek, 38 fokos lazam van, ami azert gaz, mert en nem vagyok az a lazas tipus, es meg SOHA nem voltam lazas... :( Faj a torkom, az izuleteim, a csontjaim, nagyon gaaaaaaaaz :(

Megyek is, majd jelentkezem ha mar elek... :(

zetus8
 
 


Zetus,Jobbulást!!!!Szegény, ez tuti akkor influenza a tünetek alapján :( :( :(

Mi is betegek lettünk, de szerencse nálunk "csak" sima takonykór!Eszti kezdte, és megfertőzte apát+ hannát is!Borzalmas 2 éjszakánk volt, de már sokkal jobban vannak :)

Én meg tartom a frontot, mint mindíg :wink:
manóci
 
 

 
 

Zetus:
Sajnallak. :( Gyogyulj meg hamar!!! Nekem ma mar nem volt lazam, es kopp-kopp eddig hasznalt a "szajkosaram" es nem latszik rajta semmi tunet. :lol: Remenykedem, hogy megussza.

manoci:
Javulast nektek is!

junius:
Mi is mar ebedre 1 teljes bebietelnyit eszunk, vagy ket felet, hogyha uj valamivel probalkozom. A deleloti gyumire meg egy fel bebietelt eszik. Ott enne meg tobbet is, de en nem adok neki. Meglepetesemre reggel nem iszik olyan sokat es a gyumi utan nem is szomjas, nem akar szopni, de az ebed utan meg szivesen szopizik, pedig azert 1 gesz bebietel elegge sok, nem??? Ezt sem ertem teljesen...
Ugyhogy meg a napi 6-7 szopizas (altalaban 5 perc/szopi) mellett eszik 2x. Mikor 3 orankent evvett eleinte, azt hittem suru lesz, de most meg kb. 2 orankent eszik :shock: 8.00, 10.00, 12.00, 15.00, 17.30, 20.00, 22.00, 23.00

Nalunk kezd Timi nagyon rosszul elaludni este. Helyesebben kifejezve egyre kesobb alszik el. Mar nem tudom mit csinaljak. :( Most a kovetkezo van az utobbi napokban.
Este 10-11 korul alszik el es reggel 7-8 kozott ebred. Ejjel 1-2 cumi bedugdosin kivul semmi mas nincsen. Aztan alszik 10-12, majd 14-15 vagy 15-16. Utana altalaban 17.30 es 18.30 kozott alszik el megint kb egy orara. Ezutan meg mar csak este. Furdes este 19.30-kor van. Utana a legelenkebb, sikongat, forog, mint egy motor, megha a kisagyaba van szamzve akkor is vidamkodik. Aludni is csak a napkozben altatasoknal alszik el a babakocsiban magatol, altalaban a delelotti ez. A tobbi alvasnal vagy szopi kozben alszik el van ringatva. :( Hat ez is elegge gaz... Sokszor probaltam letenni, de amig nem almos mozog az agyban, aztan ha elalmosodik addig sir, mig legalabb egy percre ki nem veszem a karomba...
Tippek???

Mai uj kepessegek:
Integet vissza ha integetek neki. :) Cuki vele. A masik, hogy cuppogni megtanult. :) Vettunk egy tv tunert a szamitogephez es a vadi uj tiszta taviranyitot megkapta. Sosem adom neki a masik koszost oda, max nezegeti, vagy megfoghaja fel masodpercre, de semmikeppen nem kaphatja be. Na ennel megengedtem es teljesen odavolt ugy szopizta, hogy cuppogott. :lol:
A masik, hogy egeszen hosszu ideig tud mar segitseg nelkul ulni. Ledobbentem mennyire ugyes. :) Meg a furdokadban is kiprobaltuk :)
Szerintetek a kukorica hasfogo? Kiprobaltam egy uj bebietelt, ami kukorica-krumpli-repa. Imadja, pedig nagyon suru halmazallapotu. :) Sot megeszi elvezettel a repati is belole, de vagy attol vagy a pulykahusis sutotoktol, vagy a kortetol, de tok kemeny a szeklete. Melyik a bunos?

baratodildi
 
 


Sziasztok!

Baratodili ismerős a szitu. Altatással kapcsolatban én is mindent kipróbáltam. Mi is 19:00 körül fürdünk utánna nagy játék van hinta, mászás stb. Aztán eszünk miközbe elalszik de mikor befejezi kipattan a szeme. Egy ideig altattam ringattam elég fárasztó. Mostanába hagyom sírni / nem ordítani/, na meg sokkal jobban kifárasztom, néha ez sem jön be. Azt mondják vannak ilyen időszakok. Főleg akkor csinálják ezt mikor fejlődési ugrás van pl.: nemsokára új dolgot fog produkálni mászik, felül ilyesmi. Akkor ingerültebbek mert az agyuk nehezen dolgozza fel az új dolgokat. Úgyhogy kitartás majd elmúlik. :)



KépKépKép
rena10
 
 


Először is ETUSNAk gyógyulást kívánok!!! Remélhetőleg Bercel nem kapja el!

Ildi!
Ölni tudnék egy ilyen napirend miatt :lol: Éjjel nálunk 5-6 kelés a minimum, de tudom mi extrém eset vagyunk. Sajna így nem tudok semmit tanácsolni :lol:
Az integetés az nagyon cuki lehet :lol: A kukoricáról nem tudom hasfogó-e, de szelet csinál az tuti.
Nem is láttam még kukoricás bébiételt!

ROZI Babának ma reggelre kijött a bal alsó metsző fog. Képzeljétek ezt úgy adta tudtomra, hogy az ujjamat a szájába tette és ráharapott! Olyan cuki volt. Persze írtó sokat fent volt éjjel és sírt, de nem gondoltam a fogacskára, azt hittem csak megint egy ..va szar éjszakánk van!

Amúgy fürdés után Rozi is teljesen felélénkül. Szoktam hagyni csupin a francia ágyon kicsit hancúrozni, ami azért elég veszélyes (volt már hogy odapisilt). :wink:

Pusszantás

Bea

Kép[/url]
június
 
 


Sziasztok!

Engem is kerülget vmi tegnap előtt alig volt erőm és fájt mindenem.
Ezerrel iszom a teát és a kalciumot.

Liza még nem volt beteg és nem szeretném ha elkapná.

Alvás: nálunk az éjjel nincs!!!!! Általában fürdés után bólint/ 20 perc/ aztán kicsit játszunk,eszünk és kb 12 ig vagy tovább orditunk 5 perces bólogatásokkal,közben a cumit 20 or visszateszem a szájába. napközben ezt ő saját maga csinálja!!!! éjjel sose keresi.
Innen kezdődik az alvás,néha cumit kell visszarakni és alszik kb fél 5 ig,akkor eszünk talán ilyenkor tudom ugy letenni hogy egyből visszaalszik. Kelés: 9 fél tiz, evés ,játék és nappal nagyon álmos tud lenni.

Hát már rég aludtam egy jót!!!!!

Kép
bóbita3
 
 


Június,gratula a fogacskához :) :) De édes betette az újjad a szájába? :lol: Nekünk még nincs is fogunk :lol:
Éjszakák azért ez durva lehet :?

Bóbita,Jobbulást, csak megússza Liza!De szerintem C vitamint is egyél ezerrel, inkább!
Hát nálatok se egyszerű az éjszak és az altatás :roll: Ugyhogy befogom a számat, a 2x-i keléssel!Csak én is úgy irigykedem azokra kiknek a babájuk már 1-2 hósan átalussza az éjszakát!Azért én is aludnék már egyet, így lassan a 7.-ik hónap fele :P
manóci
 
 


Sziasztok Mamikák!
Engedjétek meg, hogy így virtuálisan átnyújtsam a szórólapomat:
http://www.tiger.hu/robi/anitja.jpg
...akit érdekel kismama jóga szülés után az V. kerületben...
További jó Babázást!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja
 
 


Betegeskedő anyukák, jobban vagytok már?

Képzeljétek Rozi baba ma fotelbe kapaszkodva felállt és ott ácsorgott! Most már folyton ezt akarja csinálni, négykézláb teper a szobában és minden elérhető dologba megkapaszkodik (akár stabil, akár nem) és fel akar állni. Azt hiszem eljött az ideje a lakás gyerekbiztossá tételéhez.
Ismeritek a mondást: Gyerekbiztossá tettük a házat, de még mindig bejutnak :lol:

Bea

Kép[/url]
június
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2012.06.28 18:36-kor.
Vendég
 


csak gyors "helyzetjelentes"...
rosszabbul vagyok mint eddig barmikor, ma mar olyan kohogorohamok jonnek ram, hogy folyik a konnyem, nagyon szarul vagyok, delutan megyek dokihoz, eddig huztam halasztottam a dolgot, de mar nem lehet tovabb... Oliver mindjart jon haza a munkabol, szegeny Bercel is elkapott belole valamit, nagyon "horkol" amikor veszi a levegot, alig kap levegot szegenykem amikor alszik, annyira sajnalom, es hiaba probalom, nemtom sehogyse kiszivni az orrat, nem akar felszakadni a cucc... :(

Annyit lattam amig leporgettem az oldal aljara, hogy Rozi meg Alma is felallt, jaj de kis ugyesek ezek a lanykak!! :)

na megyek, szegeny Bercus 2 oraja alszik mar, ez se "normalis", ugy aggodom erte, a gyerekdokit nem merem felhivni, de a vedonot mar hivtam, azt mondta amig nem kohog es nincs laza nincs komolyabb baj, de szelloztessek gyakran. (mondjuk hogy nincs laza sajnos nalunk nem mervado, mert en ilyen tipus vagyok, meg soha eletemben nem volt lazam, barmennyire beteg is voltam, szerintem orokolte ezt tolem... na mindegy)

Jok legyetek, es vigyazzatok magatokra...

zetus8
 
 


Hat en ma lettem jobban, ma vagyok eloszor csak hoemelkedessel, miutan meg tegnap este is 38,7 volt a lazam. Gyakorlatilag napok ota ennyi korul ingadozott. Epp szopikra lenyomtam egy algopyrinnel. Etus, hozzad hasonloan azt hiszem ki fog szakadni a tudom neha. .
Szerencsere Timi meg nem kapta el. Mondjuk allandoan maszkban vagyok, nem mondom izzadok alatta rendesen.

Nalunk meg sulyosbitja a helyzetet, hogy Timi a fogaval kuszkod elegge sokat :(

Huuu, lanyok en el sem hiszem, hogy mar ekkorak a babaink, hogy felallnak!!! Meg beszelni kezdenek....
Gratulalok hozza!

baratodildi
 
 


Sziasztok!

Hát Fronell és Junius!

Gratula a babóknak a gyors fejlődéshez de most aztán a szemeteket nem levenni a gyerekekről!!!!

Én hamar átvészeltem a betegséget 2 nap volt. Ma a nagylányomnak van hasmenése,pedig nincs miből fogynia ,mert alig eszik vmit :?

Hihetetlen hogy már 8 hónaposak lesznek a bébik,ugy rohan az idő. Liza legujabb produktuma felhuzza a lábait és tolja a fejét,hát elég vicces :lol:

FONTOS!
Nemrég találtam egy szupi dolgot és ajánlom mindenkinek itt tudtok róla tájékozodni: www.dowliner.hu/H-17237
Ha kérdésetek van itt is fel tudjátok tenni,vagy e-mail cimem:
sapi.rita@freemail.hu, tel: 06703311905

Üdv Mindenkinek Rita

Kép
bóbita3
 
 


Hát ez még nem megy: [url]www.dowliner.hu/17237[/url]

Kép
bóbita3
 
 


[url]www.dowliner.hu/17237[/url]

Kép
bóbita3
 
 


Hogy kell ajánlani egy oldalt hogy rákattintva azonnal elérhető legyen, segitség!!!

Kép
bóbita3
 
 


bobita:
Egy n kimaradt az internetes elerhetosegbol downliner :wink: Megneztem, majd irok pü-t ezugyben neked.

zetus:
Doki tudott valami okosat mondani?..... az enyem nem nagyon :( Csak azt mondta: hutofurdo es algopyrin, ha 38 folotti laz van 1 oraval szopi elott es 38,5-ig szoptathatok... Mas tanacsa nincsen. :roll: Jo mi?
A lenyeg, hogy en mar csak kohogok, meg fujom a nozim, de a kozerzetem a nehany nappal ezelottihez kepest mar ujra a magasban van. :) Remelem, a Tied is javuloban.

szonibaba:
Nem nezel be ujra? Vizsgak keszen vannak mar?

junius:
En is szoktam Timit furdes elott hagyni csupin 10 percet hancurozni a jarokaban. Amiota ezt csinalom, azota kezdett el hirtelen annyit fejlodni a mozgasa. Szerintem nagyon szeret csupaszkodni. :) Mondjuk o is hajlamos odapisilni, de rutinosan teszek ala pelenkazolapot, amirol ha nem maszik le meg sikerul is a nagyobb baleseteket meguszni :)

fronell:
Hat en is kinalom Timit meg anyatejcivel az evesek utan, de nalam valtozo, hogy a fozelek utan ker e. A gyumi utan viszont soha nem ker. Megenni viszont kepes lenne belole egy csomot. :roll:
Tegnap este adtam neki banant, hat majd kiugrott a borebol, annyira izlett neki. Csak nagyon keveset adtam a kezemmel pepesitettem neki, de nagyon tunderi volt, ahogy csillogott tole a kis szeme. :)
Ha nem adnal neki a fozelek utan tapszert, akkor sirna, hogy ehes maradt, vagy mibol tudod, hogy ker meg?
Nekem a laz miatt valoszinu kicsit apadni kezdett a tejcim es a fagyasztobol is eloszedegettem nehany vesztartalekos zacsit. Hat azokat is becuppantja se szo se beszed. Este elalvas elott egyenesen dömping mennyiseget kepes inni. :shock:
En meg ugyan szoptatok, de mar rendszeresek a ciklusaim egy ideje.
Nagyon ugyes a gyogytornaszotok, ha ekkora eredmenyt ert el. Kerd el a telcsi szamat es talalkozzatok csak ugy :wink:

balwin:
8270 g volt tegnap a merlegelesnel Timi.

Szerencsere ma mar laz es hoemelkedes nelkul ebredtem es ennek megfeleloen jo a kedvem. Timi viszont allandoan felsirt ejjel, vagy 20x biztosan, mert 10 utan abbahagytam a szamolast es hajnalban hoemelkedese is volt :( Nem tudom eldonteni meg, hogy a foga miatt vagy elkapta tolem ezt az atkozott kort. Remelem csak a foga az, mert akkor talan nehany nap alatt jon a megvaltas.
Ami viszont ma ejjel volt nagy nagy pozitiv valtozas, hogy elkezdett almaban forgolodni. Meg soha nem fordult meg hatrol almaban, most meg allandoan vagy oldalt fekudt, vagy hanyatt, a labacskai meg neha kicsusztak a racsok kozott. Jo nyugtalanul aludt... :( Viszont irto cuki volt a sok kulonfele alvopozban. :lol:
Timi meg nem halad elore, csak negykezleb himbalozik (neha veletlenul elofordul, hogy orraesik es ezert elorehalad kicsit :lol: ), viszont mar nem lehet sok hatra, mert az egyik kezet vagy az egyik terdet mar fel tudja ugy emelni, hogy ne doljon el. :)
Szerintem a felallastol fenyevnyire van meg, de a felules mar nem lehet messze, mert mostanaban allandoan hasizmozik.

baratodildi
 
 


bobita:
beirod a linket, kijelolod az egeszet es aztan a link gombot megnyomod. Akkor beszurja es kozvetlen link lesz belole.

baratodildi
 
 


[url]www.downliner.hu/H-17237
www.yessplus.hu/H-17237
[/url]


Köszi Ildi a segitséget. :D

Kép
bóbita3
 
 



Kép
bóbita3
 
 


Na már ezt is tudom :lol:

Kép
bóbita3
 
 


Ami a legfontosabb:

Ez volt az üzleti ajánlat..és mi a termékajánlat?
Sok jót hallottam ezekről a termékekről és hétfő óta használója vagyok és megosztom majd veletek hogyan segitettek.
Természetes alapanyagokból készültek és magyar termékek!!!!...átlagban 2500 ft ért ami mindenkinek elérhető!!!

http://www.yessaruhaz.hu/H-17237top 10 termékek

Kép
bóbita3
 
 



Kép
bóbita3
 
 


Sziasztok :)

Szemváladékozás egyelőre kilőve, úgy néz ki megjavult...bár azóta az a szeme csipásodik reggelente :roll: Előtte egyik szeme sem... Azért a legközelebbi dokiszemlén ezt is megemlítem.

Ildi, hát ezt az elalvós dolgot mi így csináljuk kezdettől fogva (95%-ban cicin elalvás) :lol: És mostanában mintha kezdene leszokni róla...párszor már elpilledt magától :) Én nem csináltam semmit, bár eleinte féltem, hogy ez így megy majd kitudjameddig... aztán rájöttem, hogy nem is olyan gáz ez, merthát élvezem ezeket az összebújásokat :oops: :) Szal (hogy a Mónikasóból idézzek) 1 szónak is 100 a vége: érdemben nem tudok segíteni...

A sütőtök megfogja, a kukorica meg pukigyárat csinál az emberből :wink:

Gratulálok a fogacskához, és az új produkciókhoz! :lol: Olyan ügyesen fejlődnek ezek a picurkák :D
Annalucus mostanában kezdett el beszélni :) Már nem csak a szokásos egy hang elnyújtva, hanem formálja a hangokat, néha tök olyan, mintha beszélne...japánul :D Esküszöm úgy hangzik :shock: És még mondja valaki, hogy nincs közünk a japánokhoz! :wink:

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Ildi!
Örülök, hogy jobban vagy remélem Timikének tényleg csak a fog miatt volt hőemelkedése.
A négykézláb himbálózásból napok alatt mászás lesz és Rozi épphogy elkezdett mászni máris kapaszkodik mindenbe és áll fel, tehát nehogy aszt hidd fényévnyire vagytok a felállástól már heteitek sincsenek.

Azt hittem milyen szupi lesz ha Rozi elkezd mászni, mert majd jól elfoglalja magát a mászkálással , hát óriásit tévedtem megint. Persze a hiper szuper játékai már egyáltalán nem érdeklikkizárólag a terítő lerángatása és mindenbe belekapaszkodás még a kevésbé stabil dolgokba is. Tehát állandóan résen kell lennem és amikor kimegyek a szobából jön utánam, na ilyenkor nagyon cuki, ahogy teper.

Judit!
Japánul nyomja Annalucus, nem semmi :lol:

rozi felébredt most félkézzel írok, még reagálok majd a többiekre is

puszi

Bea

Kép[/url]
június
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2012.06.28 18:37-kor.
Vendég
 


Hali :)

Először is, a tábli:

Kép

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Hm, Fronell, jól elbújtattad az adatot a szövegben :wink: A táblához csak átvillámolvasom a szövegeket. Bocsi :oops: , már javítom is:

Kép

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Lizának Boldog 8. Hófordulót! :)

Betegeskedők, jobban vagytok??

Fronell, akkor kellemetes telelést! :D Hova mentek? Vagy majd megírod, ha visszajöttetek... :)

Mi még csak egy étkezést váltottunk ki főzelékkel/egyébbel, ez általában a 2-3 órás ebéd. Akkor bepuszil fél-, vagy egy egész üveg pürét, meg kb. egy deci gyümölcslét. Tápival nem kínálom, de a gyümilé helyett valszeg azt is beinná a szomjúság miatt :) A tejpép nem nagyon gyütt bé néki :roll:

Bea, háez így szokott lenni :lol: Várjuk, hogy majd ha már forog, majd ha már ül, majd ha már mászik, majd ha már áll, majdha, majdha, majdha...akkor milyen jó lesz, levegőhöz jutunk kicsit... aztán kisül, hogy az újabb produkciókkal újabb veszélyforrások kerülnek elő :D Sztem sose fogunk már nemizgulni, nemrésenlenni :roll: Nade a remény hal meg utoljára :lol:

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Nalunk mar Timi is beteg :( Mara mar egesz durvan kohog o is. :( Persze mikorra betegedjen le a gyerek, ha nem hetvegere. Mar penteken kezdodott a taknyosodas, tegnap egesz nap volt pici kohogessel, de most mar ronda a kohoges. :(
Ejjel kicsit atformalta az alvasat a betegseg.

Hetfon mehetunk doktornenihez. :)

baratodildi
 
 


Fronell!
OLASZORSZÁG ne mááááááááááá :wink: Nagyon jó lesz ott nektek, napsütés, tenger 8) Majd kérünk nagyon - nagyon sok képet!

Ildi!
Nagyon sajnálom Timikét, gyógypuszik mennek ezerrel :!: Remélem mihamarabb meggyógyul!

Rozi az éjjel csak kétszer kelt, jajjj nem akarom elkiabálni, de nálunk ez szupernek számít! Én persze egy csomószor felvoltam és figyeltem, hogy na mi van. Hiába belémrögzültek az ébredések! Már kint van két fogacska és remélem egy ideig befejeztük ezt, mert nagyon megviselt minket a fogak kibújása!

Amúgy jól vagunk, szerenécsére nem betegen kopp, kopp , kopp

Puszi

Bea

Kép[/url]
június
 
 


AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!
Hogy miert en vagyok ekkora szerencsetlen, hogy egy ilyen gyerekdokit fogjak ki? Komolyan mondom, megbolondulok... meg mindig tok szarul vagyok, hiaba szedek csomo fele koptetot, homeo-bogyot stb. egyenlore nem sok javulas van az allapotomban... :( Csak akkor vagyok kicsit jobban, ha le tudok fekudni, utana tenyleg jobb. Na de kinek an ideje fekudni? Hat nekem sajnos nem sok van... :( Pedig Bercel amikor csak lehet, az apjaval van, de hat szombaton is egesz nap dolgozott... na mindegy, most mar talan majd jobban leszek...
Szegeny Bercel azota is be van dugulva az orra, alig kap levegon amikor a hatan alszik, marpedig o vagy a hatan alszik vagy az oldalan, hason soha... na mindegy, a lenyeg, hogy ma reggel annyi takony jott ki szegenykembol, mint az allat, raadasul sargas-zoldes volt (most eloszor), ugyhogy tokre megijedtem hogy neki is vmi virus... Hetfon 8-10-ig van betegrendeles, felhivtam a gyerekdokit, es kertem idopontot, 9:10-re kaptam. Levittem a manot, vartam egy orat, amikor meg bementunk, tok bunko volt, kerdezi, hogy van e laza a gyereknek. Mondom hogy nincs, de igazabol par napja nem mertem, mert nem volt meleg, en erzem ha lazas, eddig egyszer volt az, es rogton ereztem rajta. Mire akkor o: csak megfazas. Mondom neki, hogy sajnos ez nalunk (en csaladomnal) nem mervado, mert nekem meg SOHA nem volt lazam, ilyen tipus vagyok. Kerdezi tolem: maganak se volt laza? Mire en: csak az elso nap amikor beteg lettem, akkor volt 38, de utana semmi. Mire o: akkor maganak se volt semmilyen virusos betegsege, mert az nincs laz nelkul. Kopni nyelni nem tudom, mivel meg felig hangosan hozzatette, hogy lehet hogy en megfaztam egy kicsit, de virusos beteg biztos nem voltam vagyok. Azt hittem lefejelem!!!!!!!!!!! Most kezdjem el neki mondani, hogy ugyanezt eljatszottak, amikor begyulladt a vakbelem 12 evesen, es bevittek a korhazba, es mondtak, hogy ez nem vakbel lesz, mert nem vagyok lazas, hiaba mondta anyukam, hogy meg soha nem voltam... Azert reggel 9kor elvittek ultrahangra, fel 10-kor mar a mutoben voltam... no comment...
Na mindegy, igazabol lehet hogy nem kene foglalkoznom vele, mert ha tanacsadasra megyunk, akkor tok normalis a dokino, de ha betegrendelesre megyunk, paraszt mint atom. Majdnem sirva fakadtam komolyan... :(

Ildi: sajnalom hogy Timike is beteg, mit mondtak a dokinal?

Judit: szivesen meghallgatnam Annalucus "karattyolasat"! :)

Fronell: de jo nektek, jo pihenest!!

Mi februar 18-ai heten megyunk Nemetorszagba, mar nagyon varom, csak felek, hogy Bercus hogy fogja birni a tobb mint 10 oras utat... Freibergbe megyunk Drezda melle...

Junius: gratulalok a remek ejszakahoz, remelem hasonlo jok kovetik! :) Mar nem tudom melyik topicban olvastam, de reszvetem a nagypapad miat.... :( :( :(

Na megyek, majd meg jovok...

zetus8
 
 


Etus!

Ez ugyanaz a doki, aki azt mondta ne használj nedves törlőkendőt hanem mosd meg Bercelt + rosszul tárolod a pelusokat???
Ez nálam már akkor kicsapta a biztosítékot!
Ha egyszer azt mondod nem szoktál lázas lenni, elképzelhető, hogy Bercel hasonlít rád végülis az anyja vagy nem? Látszik, hogy a nagykönyvből orvosol, semmi gyakorlatiasság!

Jobban vagytok már?
Nem tudsz dokit váltani?

Bea

Kép[/url]
június
 
 


Bea: igen, ez ugyanaz a doki... :oops: Mar nekem is eszembe jutott sokszor az orvosvaltas gondolata, csak meg nem vagyok benne biztos, hogy jo otlet-e... mert Bekason van egy rendelo, es ott van ket dokino, mi az egyikhez tartozunk, de ismerik egymast, stb. ha atmennek ehhez a masikhoz, akkor tuti ugy allna hozzam, hogy:na ennek nem volt jo a kollegam... ugyhogy bizonytalan vagyok kicsit... a kozelben csak ok vannak, kocsink meg nincs, hogy messzebre vigyem ha "baj" van, vagy beteg... :(
De ez annyira kesz ez a doki, hogy mar en is gondolkozom egy masik megoldason...

"Azt hittem milyen szupi lesz ha Rozi elkezd mászni, mert majd jól elfoglalja magát a mászkálással , hát óriásit tévedtem megint. Persze a hiper szuper játékai már egyáltalán nem érdeklikkizárólag a terítő lerángatása és mindenbe belekapaszkodás még a kevésbé stabil dolgokba is. " - amikor ezt irtad, nagyon vicesnek talaltam, most hogy Bercel is ezt csinalja, mar nem annyira mokas. Nem erdeklik a jatekai, es bar meg mindig csak kuszik, azt iszonyatosan gyorsan. 2 nagy pled le van neki rakva a foldre a nagyszobaban, na hat 2 napja mindenhol hajlando maszkalni, CSAK AZOKON NEM. Letekerte tegnap az egyik szekreny gombajt. Vagy 10menetes csavar tartotta... dolgozott rajta 2 hetig, de leszedte basszus. Csak latom, hogy vmi kis fekete fityeg ki a szajabol... a szekrenyajto gombja... :roll:

Ma reggel eloszor ugy keltem fel, hogy vegre tudok vmit felkohogni, ez nagy szam, egy hete kopteton elek, es eddig semmi hatasa nem volt... meg mindig ezerrel kohogok, faj tole a fejem meg a hasam, de talan most mar lesz valami... Bercel meg mindig tiszta takony, nemtom mikor mulik el neki... most miutan kiszivom az orrat cseppentek neki Nasivin 0,01 %-ost meg kap c-vitamin cseppeket is. Remelem segit...

Bercel egy zabagep, most mar nagyon kivancsi vagyok, mennyit hizott az utobbi egy honapban, mert rengeteget eszik! Tegnap delelott 2 uveges gyumit (2szer 163 gramm) nyomott be, es meg utana kert anyatejet is! Aztan fozelekbol megevett 250 grammot es meg szopizott utana. Keso delutan csinaltam neki rizses gyumit (jol megfoztem a rizst es osszeapritottam gyumolcsokkel meg kis vizzel), abbol is megevett tobb mint 150 grammot, pedig ilyet most csinaltam neki eloszor. Mar eszik: krumpli, cukkini, cekla, repa, passzirozott borso, sutotok, alma, korte, barack, meggy, zoldbab, (ezt ma kapja eloszor) Sajnos banant nem adhatok neki, mert nagyon szorulasos lesz tole... mondjuk az almatol is, de megprobalom azt mindig ceklaval vagy olyan dologgal adni ami "semlegesiti"...De nem latom annyira, hogy hizott volna sokat... biztos lemozogja, hiszen egy igazi sajtkukac...

ES MEG MINDIG FOGATLANOK VAGYUNK!

Ildi: ti hogy vagytok?

Judit: a tortaba-belemaszas ota nem raktal fel uj kepeket a galeriadba... ejnye-bejnye, tessek iparkodni, mindig lecsekkolom, de semmi... :)

zetus8
 
 


Zetus:
Hat en tuti valtanek orvost, nem izgat a velemeny, hogy miert ide vagy oda jarok, levonhatja nyugodtan a kovetkeztetest, akitol elmegyek es a masik is. Azert biztosan nem csak 2 doki van az egesz kornyeken. Mondjuk 1 hevmegallora biztosan mar van masik is, az meg nem tavolsag. Szoval nezzel korul, mert meg sokaig kell jarni hozza.
Hozzank kijott a dokino, mert kihivtam. Mondvan en beteg vagyok, ami igaz is, mert meg mindig hoemelkedesem van es olyan rondan kohogok, hogy ihaj. Nekem pont az ellenkezoje volt. Egy tunderi dokino. Megvizsgalta. Garat, legcso gyulladt, de tudohang negativ es a torka sem piros :) Nem kapott antibiotikumot, hanem koptetot kapott Timi. 3 fele dologgal kell cseppenteni az orrat. Leszivas elott sos kamilla tea vagy anyatej. Aztan 2x (reggel-este) leszivas utan a nasivin, es 3x valami szemcseppet kap az orraba. Tegnapelott 1-2 orankent le kellett szivni, mara mar sokkal sokkal jobb.
Aztan kap calciumot 2x2 ml. Azt tanacsolta a doktorno, hogy kohoges utan probaljam szopiztatni, probaljam hason fektetni (mondjuk o forog ugyis, tehat ez lehetetlen). Ezenkivul szerinte 20 fok korul kene a szobat tartani (nalunk most 23 van), orankent szelloztetni es kamillateaval parologtatni. Ezutobbit csinalom, a masik kettot nem. :oops: 2-3x kiszelloztetek, meg kint alszik a levegon tovabbra is, de en megfagyni nem szeretnek, o meg az atlag 25 fokhoz van szokva.
A doktorno szerint virusos betegseget szedett ossze, csak az anyatej miatt nincs laza. :roll:
A szuper hir viszont, hogy kint van a bal also elso fogacska pici csucske es azota megszunt az allando nyuglodes es az allando ejjeli felsiras is. Mar alszik 2 ejszaka nyikkanas nelkul :) :lol:

En meg mindig hoemelkedessel vagyok, mar 11 napja nem voltam igazan laztalan :(

De jo nektek, hogy utaztok kulfoldre... Olaszorszag, Nemetorszag. :roll: Mar nem is emlekszem, mikor voltam kulfoldon. :roll: Mi csak anyosekhoz megyunk megint videkre, ha a doktorno hetvegen elenged minket.

Zetus:
Nagyon klasszakat fozocskezel. Nalunk a legujabbak a csirkehusi, a sertesmaj es az afonya :) Valtozatlan kedvenc a sutotok mindenek felett :)

Junius:
Reszvetem. :cry:

baratodildi
 
 


Hello lányok!

Nagyon röstellem, de egyszerűen nem tudok olyan gyakran jönni, mint szeretnék!!!!!!!!!

REMÉLEM MÁR MINDENKI JÓL VAN, SENKI NEM BETEG!!!!!!!!!!!!!!!!

Mi szerencsére megúsztuk...jaj, csak el ne kiabáljam!!!!

MIKOR LESZ TALI? SZERVEZZÜK MÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! ÉN FELAJÁNLOM, HOGY HOZZÁNK IS ELJÖHETTEK, MÉG HA LE IS SZAVAZTOK, HOGY MESSZE VAGYUNK...DE AZ AJÁNLAT ÉL!!!!

Nem semmi, hogy mennyi mindent kajolnak a babáitok! Palkó is már gyümizik, meg vettem neki Holle gabonakását, azt kevertem hozzá, hát bepuszilta, aztán lefojtotta még egy kis anyatejjel. De étkezést még nem váltottunk ki.
De bír enni ő is.

Mik vannak, hogy némelyek már ácsorognak?????
Palkó még nem tud, de a kúszást tökélyre fejlesztette...Kunta kinte kommandózik...

Etus, fog még nálunk sincs, ráadásaul az éjszakák......nem sír, csak mikor felébred (ez kb. 3óránként van), aztán cicire rakom és elalszik. De van úgy hogy teljesen felpörög, és hajnali 3kor rugózik az ágyunkban, brümmög meg sikongat. Na, aztán ilyenkor Johanna is kimászik az ágyából (már a nagylányos fekhelyen szundít) és négyen vagyunk az ágyban...és a gyerekek sikongatnak, mi meg ALUDNÁNK!
Szóval kómázunk!

Sajnálom, hogy ilyen rémes dokitok van, szerintem próbálj váltani. Csak valaki olyan kéne, akiben megbízhatsz, nem?

Ja, ILDI!!!!
Olvasom, hogy nálatok hány fok van...nálunk napközben 19, éjszaka 18!!!
És nem fázunk meg...Jó mondjuk az is igaz, ki mihez van szokva, de szerintem is elég lenne a 20fok nem? Ahogy a doki mondta. Mert úgy is meg lehet fázni, ha a túl melegből kimész a hidegbe...meg a nyálkahártyának is jobb...

mennem kell, puszi Kata

Kép


Kép
skat
 
 


Sziasztok lányok!

Etus!
Az nevet aki utoljára nevet :lol: :lol: Ha majd elkezd állni, akkor lesz csak nemulass! Csak ámulok Bercel mennyit kajcsizik, Rozi ennek szerintem a felét nem eszi meg egy nap! Plédek, játszósarok nálunk is elfelejtve, pedig tök jól megcsináltam :lol:

Kata!
Négyen egy ágyban az izgi lehet! Tudod Rozi is olyan "jó" alvó, de amikor kijött az alsó két foga valami brutál éjszakáink voltak. Visszasírtam azt a 4-5 felébredést :cry:

Ildi!
Szegény Timike, remélem már jobban van! A hidegpárologtató nagyon jó szerintem, több liter vízet elpárologtat egy éjjel! Jót tesz a légutaknak. Arra gondoltam keverem a vízet kamillával, biztos bele lehet így is tenni a párologtatóba :?

Vigyázzatok magatokra! Nekünk ma jóga, holnap zenebölcsi!

Köszönöm a részvétnyilvánításokat, elég nehezen dolgozom fel, de muszáj! :cry: :cry:

Rozi már körbejárja a kiságyatT

Kép

Bea

Kép[/url]
június
 
 


Sziasztok :)

Élünk mi is, este tán hagy a kisasszony gépezni :wink:

Addig csak gyorsan:

Június, tyűazannyát, Rozi nagyon jól ácsingózik :lol: Kis cukorfalat :D

Zetus, láttam Bercelt egy babarucis oldalon! :) A másik topicban volt szó erről az oldalról, az egyik anyuka lánykája is "szerepel" az oldalon...aztán látom, hogy én az ott lévő kisfiút is ismerem :D

Nomajd gyüvök...

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


'Stét :)

Ildi, Timinek is jobbulást! :(
A sütőtök nálunk is mindent űberel :D Abból simán bepuszil egy üveggel.

Bea, ezzel én is így voltam; amikor Annaluci 4-5-6 órát aludt egyhuzamban éjjel, ugyanúgy felriadtam, mintha ébresztett volna...aztán csak lestem a sötétben, hogy él-e még :oops: Hát nem vagyunk normálisak, nah...
Amúgy ha egy nap nem eszik eleget, akkor biztosra vehetem, hogy éjszaka többször is felnyüszizik... De vannak napok, amikor nem tudom eléggé megtömni... :D Ma se evett sokat, szal készülök az éjjelre...

Párologtató: gyógyszertárban kapható citromaromaolaj (vagyhogynevezik pontosan), azt szokták párologtatóba csepegtetni, kipucolja a légutakat. Én még nem próbáltam ki, de készülök rá :)

Kata, hellllló :D Heh...mozgalmasak akkor az éjszakáitok... :)
Én nemtom, nálunk hány fok van :oops: , de éjszakára lekapcsolom a fűtést a szobában, és kinyitom a kisablakot, így alszunk Annalucival.

Nah, első ébredés...

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Hell :)

Hát jányok, überpunnyadt a topic :(

Akkor kicsit szórakoztatom...magamat... :wink:

Voltunk tegnap dokibácsinál a szemváladékozás miatt; ugyanis nem múlt el teljesen, 1-2 naponta csak előjött. Tegnap reggelre pl. annyira, hogy a trutyi teljesen összeragasztotta Annaluci szempilláit :shock: Amikor megláttam, nem tudtam, hogy sírjak vagy nevessek... Ott fekszik az egyszem gyerekem az ágyban, vidáman, mosolyogva, frissen, üdén - reggel, ugye -, az egyik szeme meg mint egy kalózé... Szal dokibácsiztunk. Kapott szemcseppet, 4 napig cseppenteni kell, napi 3x. Hát nem egyszerű feladat...ahogy ugye egyre többször cseppentünk, egyre nehezebb széthúzni a kicsi szemhéjait, annyira tiltakozik :| De remélem legalább hat majd ez a cucc.

Zetus, Ildi, hogy vagytok?

Zetus, igen, elhanyagoltam mostanában az albumot :oops: De akarok is keresni olyat, amibe több kép fér.

Addig is... :)

Az alsó rizsszemeink
Kép

A felső tiktakkok
Kép

Zoknirágás
Kép

Khm...
Kép

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Na helloka, bejelentkezem, hogy szegeny Judit ne csak magaval beszelgessen... :)
Eppen ma 2 hete hogy beteg vagyok, ugyhogy unnepelek... :) Igaz, mar jobban vagy 2 napja, talan lassan most mar tuljutok a dolgon. Ami gaz, hogy szegeny Bercel meg most beteg, nagyon kohog, meg szorcsgve veszi a levegot, na es persze nonstop folyik az orra... de olyan edes, mert egyebkent jo kedve van, csak amikor kohog, vagy faj a torka evesnel, akkor sirdogal picit, de aztan megint nevetgel. Kis bogarkam...

Judit: de jo kepeket raktal fel Annalucusrol!! Mennyi haja van! Apja biztos buszke ra! :)
Hogy felismeretd Bercust azon a hasznalt angolruha baba-oldalon!! :) Egy csomo ruhaja van, de ez a zold csikos pulcsi ami rajta van nagyon megtetszett, ugyhogy megvettem a kek gatyaval egyutt ami rajta van. Ollan eedes benne, es meg mindig boven jo ra. Nagyon korrekt egyebkent aki csinalja ezt az oldalt, a ruhakat tok szepen mosva-vasalva kaptam, meg voltam elgedve! :)

Bea: Aztaaaaaaaaaaaa hogy all mar Rozi!! Bercel meg nem is ul rendesen... azaz amig magatol nem ul fel nem akarom eroltetni, de azert mar eleg ugyesen uldogel azert ha az olemben van, nem tamaszkodik mar hozzam.
Ja! A legfontosabb: VETTEM HINTAT!! :) Olyan mint Rozie, csak narancssarga! Majd rakok fel kepet!! :)))

Mi egyebkent ma lejottunk Szombathelyre a csaladomhoz, hogy ki tudjam fekudni vegre a betegseget, tudjanak segiteni, hogy vigyaznak kicsit Bercelre... majd csak egy het mulva megyunk haza.

Kata: neztem, hogy a Nyugatibol megy vonat Godre, csak fel ora az uta, ha nem laktok tul messze az allomastol, akkor mi siman bevallaljuk a talit nalatok, ha vegre gyogyultak leszunk! :)

jaj mennem kell, majd meg jovok!

zetus8
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2012.06.28 18:37-kor.
Vendég
 


Judit!
Annalucuson el vagyok ájulva! Nagyon régen láttam már róla képet, mennyitt változott! Gyönyörű és a vörös haja valami eszméletlen :lol: A szemének gyógyulást kívánok!

Etus!
Jó ötlet volt hazalátogatni, pihenj amennyit csak tudsz! Ilyenkor ez segít igazán! Bercelnek is mihamarabb gyógyulást kívánok! Van már hideg párolótok? Mondtad, hogy Bercel azt kap karácsonyra. Csak azért kérdezem, mert a légutaknak nagyon jó ilyenkor a hidegpára! Jó hita-palintát Bercelnek! Élvezi?

Fronell!
Telelés :oops: Az is tök jó lehetett! Hogy viselte Alma a környezetváltozást?

Bea

Kép[/url]
június
 
 


Sziasztok :)

Zetus, hogyneismernékfel egy ilyen helyes kispasit :wink: :lol: Igen, én is csupa jókat hallottam az "üzemeltető" anyukáról :) Én máshonnan szoktam rendelgetni, vele is elégedett vagyok :)
Hááát, jól elhúzódik nálad ez a nyavaja.... Gyógyulgass, pihengess, használd ki a családi segítséget! :)
Jah, van haja a csajszinak; mégha vékonyszálú is :) Nem is kopaszodott le a drágám, folyamatosan cserélődött le az "újszülötthaj". Ha lehet ezt örökölni, akkor tőlem származik a dolog - én sem voltam kopaszka :)

Fronell, és mijót dolgoztál Dél-Tirolban? :)
A gyerkőc abszolút vegyes, de valóban, első ránézésre tényleg az apja :D

Bea, úgy néz ki gyógyulgat :)

Jujj, tartozok még a táblival :oops: :oops: :oops: Este megpróbálom hozni...

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Kicsit lemaradtam az elmult napokban. :oops:
Meggyogyultunk szerencsere, bar most ferjecskem betegeskedik, zarvan a sort. Timi piciket kohog meg, de nem veszes, en is hasonloan vagyok. Ejszakak is jok. :lol:
Ma eloszor sikerult terden himbalozasbol feloldalra leulni. Persze kiegyenesedni meg nem sikerult, de igy ia nagyon tetszett nekem az uj tudomany :) Es az elore negykezlabazas is egyre profibb. Fogacskabol mar ket is feher potty latszik, de en meg az iny alatt latom csak oket, tovabbra is kuzdelmesen dugdos mindent a szajaba.

balwin:
Anna Lucaval ellentetben mi meg kopaszok vagyunk es szerintem a szokes hajarnyalat meg fokozza a hatast :) Viszot Anna Lucanal ez a sok fog es ez a szep voroses haj! Tuderi!!! A taviranyito van nala? :lol:

Skat:
A hofokkal az a baj, hogy nem is nagyon tudunk csokkenteni rajta, mert a tavfutes miatt ilyen meleg, a radiaorok meg vacakok, csak kettot lehet elzarni es azok el is vannak. Mondjuk en elvezem a meleget, mindig is szerettem telen a tavfuteses melegbe erkezni. :) Aldni viszont lehetne nekemis huvosebb, csak a nagy forgalomba nem tudjuk kinyitni az ablakot. :( Szoval lejottunk anyosekhoz a huvos hazba, ahol eddig Timi mindig megfazott. :roll:
A taliban en is benne vagyok. Most vettunk kocsit, meg megvesszuk az uj gyerekulest es en is full mobil leszek.
Ti meddig hasznaljatok a hordozot??? Kolcson kaptuk, azt sem tudom hany kiloig jo? :oops:

fronell:
Teleles biztos jo volt. Itt is lattam meg par ho foltot, de tegnap mar tavaszi meleg volt. Azt igazan elveztem es Timi is kint aludt egesz sokat, hatha meggyogyitja a friss levego es a napocska. :)

junius:
Rozi csucs edes ezen a kepen!!! :) Timi is ilyen diadalittas, amikor all az olemben :) Nagyon ugyes, hogy mar kapaszkodva jarkal! Ilyenkor nem kell a jarokat lejjebb tenni? En mar most azon agyalok mikor kell lejjebb tenni, pedig meg csak most tettuk a masodik szintre a mult heten :oops:

baratodildi
 
 


Csajok!
Én semmit nem tudok a taliról, lemaradtam valamiről?

Judit!
Mi ez a rendelőa dolog? Mit rendeltek és honnan? Engem is érdekelne! Tavaszra be kell újjítani Rozi babának egy pár rucit!
Te mondtad ugye, hogy üzletet nyitsz? Ha igen tudnál nekem segíteni, tanácsot adni? Majd írok privit ha igen nem karok nagyon offolni!

Ildi!
Örülök, hogy jobban vagytok! Szerintem is jobb a 20 fok körüli idő a lakásban, de ha nem megoldható ez van! Legalább használtok párolót? Ha már írtad akkor bocsi :oops:

Bea

Kép[/url]
június
 
 


Sziasztok!

Mindegyik baba egyszerűen gyönyörű.
Mi jól vagyunk kúszik, mászik van 2 fogunk. Hanyatt fekvésből felül és élvezi is. Kicsit nyűgös mert jön a felső 2 foga.
A betegség elkerült minket vagyis Balázst. Nekem pénteken becsípődött a nyakam és nagyon fájt nem tudtam megmozdúlni a párom szabit vett ki a hétvégére mert a gyereket sem tudtam ellátni. Már jobb szedem a gyógyszert. Hoztam sok képet. Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép



KépKépKép
rena10
 
 


Lányok, este megpróbálok jönni tali ügyben!


Kép


Kép
skat
 
 


Itt vagyok, egy gyors közvélemény kutatás!!!!!!!!!!!

Baba-mama tali Göd, február 13 vagy 21 ???????????????

Többre sajnos most nincs időm, pusszantás

Kép


Kép
skat
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?