Nyulasz!!!
Annyira sajnálom!!! Fel a fejjel!! Drukk a folytatáshoz. Sok erőt kívánok ezekhez a vizsgálatokhoz! Bátor csajszi vagy ám!
Csibe! Ügyi volt a férjed! Szerintem ez jó eredmény! (Mivel biopsziás találmány az 5 nem mozgó.) Ezek nem is tudnak mozogni, mert a fejlődésben még nincsenek annyira előrehaladva, de az örökítő anyag bennük van. Már csak az a fontos, hogy beinduljanak a randi után a sejtek. Drukkolok nagyon! + + +
Levélke! Az én férjem gyorsan felépült, bár nálunk dupla műtét volt. Ingóheréit fixálták és utána volt egy biopszia is. A varratai felszívódtak. A doki annyira rendes volt, hogy valami genetikai vizsgálatra is küldött a férjem szöveteiből. Csütörtökön megyünk hozzá a magánrandelőjébe.
Mazsi! Bella! ++ + + + + + +
Kjaja! Röviden a hsg-ről: kaptam egy szurit a fenekembe, utána átkísértek bennünket a vizsgálatra (nem az én dokim végezte). Vizitdíjas volt az egész. Nem fizettem érte senkinek.
A katétert felhelyezte a doki. Mindent részletesen mondott közben, felkészített, hogy mit fogok érezni. Amikor a méhszájat megfogta, azt éreztem... kellemetlen egy kicsit. Mensis hasfájás volt az egész. Mivel nem volt elzáródásom, és mindent rendben találtak, nem fájt utána semmi. Az egész kb.: 10 perc. (Hidd el, a szuri jobban fájt a sejhajban, mint az egész vizsgálat
) Ne félj! Gyorsan túlleszel rajta...
Betétet vigyél!